Nakal Nakal Nakal With Noughty For My Frizzy Hair


Masalah utama kaum wanita, selepas muka?cer teka?apa dia?hah..harus lah rambut. Walaupun dah ramai wanita yang bertudung sekarang, tetapi masalah rambut tetap jadi masalah utama. Di luar, iya rambut kita tak terdedah tapi kalau di rumah, bila tak bertudung, siapa yang nampak rambut kita. kalau bukan suami, anak-anak. Kalau rambut bermasalah, confirm kena tegur dengan en.suami, kan?kadang anak-anak ni pun jujur, diaorang pun tegur rambut mak-mak ni kalau bermasalah. Malunya. 
Kalau macam k.fiezz sendiri, masalah rambut yang k.fiezz hadapi sekarang ni, rambut kering & mengerbang. frizzy hair..Stress kadang tu. dah pakai segala serum, minyak rambut nak bagi nampak kemas..eh tetap lah nampak kekeringan atau orang putih cakap frizzy hair ni..haih, rimas la..belum masalah kelemumur lagi..adeh..Syampu dah macam-macam brand rasanya. BERKENALAN DENGAN SYAMPU NOUGHTY Tapi tapi baru-baru ni k.fiezz jumpa satu jenama syampu dari UK. Bukan Ulu klang tau. haha. UK = United Kingdom. Syampu ni baru masuk di pasaran Malaysia mulai 1 Oktober 2019 & boleh cari di mana-mana Guardian. Syampu yang dikenali dengan nama awak sangat nakal..nakal..nakal..haha..eh, tak lah. bahasa melayunya Nakal. Bahasa antarabangsa, dikenali dengan nama Noughty.
K.fiezz tertarik dengan syampu Noughty ni sebab bahan-bahan dia terdiri dari 97% vegan / vegetarian. Tiada sebarang ujian terhadap haiwan. Paling penting 
❌ paraben, ❌ petrochemicals, ❌sulphates ❌ silicones.TO THE RESCUE NOUGHTYJenama Noughty terdiri dari 3 variasi syampu & perapi rambut mengikut masalah rambut masing-masing. K.fiezz pilih To The Rescue sebab macam k.fiezz beritahu di atas, k.fiezz ada masalah rambut kering & mengerbang. Selain dari rambut cepat putus. Agaknya sebab kurang ber nutrien, jadi struktur rambut kurang kuat. 
To The Rescue yang jadi pilihan k.fiezz ni merawat dari dalam rambut untuk mencegah rambut kering dan rosak serta menjadikan struktur rambut lebih kuat. Selain dari  dia juga membantu melembutkan / melembapkan rambut.
Kandungan To The Rescue >> 💋Sunflower Seed 💋Sweet Almond 💋Shea Butter
Antara fungsi 'To The Rescue'
👉Melembapkan rambut
👉Membantu masalah rambut kering
👉Memberi penghidratan jauh ke dalam rambut
👉Melicinkan rambut sekaligus jadikan rambut extra lembut serta kuat

Love you To The Rescue
Review k.fiezz  - Rambut rasa lebih lembut dan nampak kurang mengerbang atau kering berbanding sebelum. hehe. Bau shampoo & perapi To The Rescue ni just nice orang putih kata. Bersaiz 250ml setiap botol, boleh tahan lebih dari sebulan (bergantung cara penggunaan).

Set Shampoo & Perapi To The Rescue


Close up sikit Shampoo 


Close up sikit Conditioner 
Rangkaian Produk Noughty Selain dari set To The Rescue yang jadi pilihan k.fiezz ni, ada dua lagi set lain iaitu Pumped Up & Care Taker. 

Pumped Up >> Membantu rambut untuk jadi lebih halus dengan kandungannya yang terdiri dari ekstrak anggur merah & vitamin B5 . 




Care Taker >> Membantu melegakan kulit kepala yang gatal & kelemumur. Kandungannya terdiri dari Super Oatmeal & Ekstrak Bisabolol 

Facebook >>  https://www.fb.com/noughtymalaysiaNak beli di mana? GUARDIAN

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.fiezasani.xyz/2019/10/Nakal-Nakal-Nakal-With-Noughty-For-My-Frizzy-Hair.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Melaka Govt Has Special Deepavali Gifts For Group That Saved Girl With Cpr

Melaka Govt Has Special Deepavali Gifts For Group That Saved Girl With Cpr

papar berkaitan - pada 25/10/2019 - jumlah : 113 hits
MELAKA A group of people comprising odd job labourers and single mothers will get special Deepavali gifts from the state government after they helped to resuscitate an 18 year old teenager in an incident in Alor Gajah on Wednesday State Hea...
3d Wallpaper For Walls With Price Part 1 By Favour Youtube

3d Wallpaper For Walls With Price Part 1 By Favour Youtube

papar berkaitan - pada 6/11/2019 - jumlah : 185 hits
This Image was rated 9 by Bing com for KEYWORD wallpaper 3d for walls You will find it result at Bing com Picture Deep Information FOR 3D Wallpaper for walls with price Part 1 By favour YouTube s WallpaperTITLE 3D Wallpaper for walls with p...
The Tanjung Piai By Election A Yardstick For Ppbm S Popularity With Malays

The Tanjung Piai By Election A Yardstick For Ppbm S Popularity With Malays

papar berkaitan - pada 24/10/2019 - jumlah : 120 hits
Zainal Epi Malay Mail Online Trouble is brewing in the Pakatan Harapan coalition The ideologically different Parti Pribumi Bersatu Malaysia and DAP are fighting each other This could affect the ruling coalition if the two do not reconcile t...
Muhyiddin Admits Chinese Not Happy With Harapan But Asks For Time

Muhyiddin Admits Chinese Not Happy With Harapan But Asks For Time

papar berkaitan - pada 8/11/2019 - jumlah : 98 hits
TG PIAI POLLS Home Affairs Minister Muhyiddin Yassin admitted that there is unhappiness among Chinese voters towards the Pakatan Harapan government However he said they should give the coalition more time to fix legacy problems especially i...
9 Best Foods For Hair Growth

9 Best Foods For Hair Growth

papar berkaitan - pada 23/10/2019 - jumlah : 110 hits
Here are the you can eat to promote hair growth 1 loaded with beneficial nutrients like folate iron and vitamins A and C all of which may promote hair growth Vitamin A helps the skin glands produce sebum This oily substance helps moisturize...
From Demanding Us 7 5b Malaysia Now In Settlement Talks With Goldman Sachs For Far Less

From Demanding Us 7 5b Malaysia Now In Settlement Talks With Goldman Sachs For Far Less

papar berkaitan - pada 24/10/2019 - jumlah : 115 hits
After repeatedly demanding Goldman Sachs pay a penalty of US 7 5 billion for its role in the 1Malaysia Development Berhad fiasco Malaysia may now settle for less International business wire Bloomberg today reported a Malaysian team includin...
11 Bizarre Sources For Alternative Energy

11 Bizarre Sources For Alternative Energy

papar berkaitan - pada 25/10/2019 - jumlah : 131 hits
11 Bizarre Sources for Alternative EnergyBy Dnews 20 October 2016 Most people would agree that fossil fuels simply need to go They re the cause of pollution wars and climate change Scientists have been researching alternative energy solutio...
Infiniti Just Revealed The Changes To Their Q Lineup For 2020

Infiniti Just Revealed The Changes To Their Q Lineup For 2020

papar berkaitan - pada 25/10/2019 - jumlah : 146 hits
With Infiniti s 30th anniversary upon us the Japanese automaker is looking ahead to 2020 and what their Q lineup will bring There will be four new Qs for the coming model year the Q50 QX50 QX60 and the QX80 All of them are laden with techno...
Dec 13 Decision For Terengganu Sultanah S Application For Summary Judgment Of Sarawak Report Suit

Dec 13 Decision For Terengganu Sultanah S Application For Summary Judgment Of Sarawak Report Suit

papar berkaitan - pada 25/10/2019 - jumlah : 95 hits
Terengganu Sultanah Nur Zahirah s application for her defamation suit against Sarawak Report editor Clare Rewcastle Brown and two others to be disposed via summary judgment has been fixed for decision on Dec 13 High Court judge Ahmad Zaidi ...
Doktor Dedah Kelebihan Nanas Makan Setiap Hari

Kerajaan Ph Sepatutnya Disaman

Ppbm Dibubar Sementara Kp Ros

Pak Lebai Kaki Putaq

Aip Sinki Tercabut Cuba Pelekat Kuat Flex Tape Waterproof

Corona Mampu Membuat Bumi Jadi Sunyi Dan Berkurangnya Getaran 10110

Cara Meneruskan Pembayaran Loan Kereta Musim Covic 19

Only One New Case In Penang Over Last Two Days As Nature Gets A Breather



Kenali Pangkat Pangkat Dalam Polis DiRaja Malaysia PDRM

Kenali 14 Rakyat Malaysia Yang Diiktiraf Forbes 30 Under 30 Asia 2020

3 Jenis Wabak Bakteria Yang Mampu Menyerang Seluruh Tamadun Manusia

Biodata Usahawan Vivy Yusof Isteri Fadza Anuar

Mengapa Doktor Zaman Dahulu Pakai Topeng Berparuh Burung


Supervisor

Songkhla Closes Provincial Borders

Native Thai Call Center Quality Analyst Ara Damansara

Native Korean Call Center Team Leader Penang Up To Rm10k

Events Cum Roadshow Ambassador

Engineering