Lirik Satu Kalimat Buat Mantan Justy Aldrin Feat Gerald

Lirik Satu Kalimat Buat Mantan Justy Aldrin Feat Gerald

pada 21/10/2021 - jumlah : 114 hits
kalo beta jadi sebeta seng akang kas tinggal betakenangan yang membekassampai kapanpun sa tetap tunggu rinduintinya kalo pergi berarti bukan yang terbaikmerelakan yang benar benardemi orang yang hanya main mainsemoga kau tenang dialam bakab...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Amung Siji Niken Salindry Feat Miko

Lirik Amung Siji Niken Salindry Feat Miko

papar berkaitan - pada 13/10/2021 - jumlah : 179 hits
sak tenane amung sijisliramu jroning atiora ono sing nggantenitansah tak ugemitresno sing tak songgotak simpen jroning dodoojo nganti cidromarang janji setyotak jaluk amung sijitresno kang sejatisucine atikumung kanggo sliramuwong ayu pepuj...
Lirik Cinto Panabuih Budi David Iztambul Feat Ovhi Firsty

Lirik Cinto Panabuih Budi David Iztambul Feat Ovhi Firsty

papar berkaitan - pada 19/10/2021 - jumlah : 83 hits
lah abih bana sayangnyo adiakmangkonyo denai pai bajalanden guluang kasiah nan lah tabantangden cubo marintang sayangden guluang kasiah nan lah tabantangden cubo marintang sayangkandak di hati ka uda surangsadayuik jantung di dado nankoapo ...
Lirik Sudah Jera Fea Clarissa Feat Andika Mahesa

Lirik Sudah Jera Fea Clarissa Feat Andika Mahesa

papar berkaitan - pada 19/10/2021 - jumlah : 61 hits
kurasa sudah usai sudah hubungan kita sudah tak lagi bisa untuk dipaksakan dan dipertahankan aku sudah jeraberkali kali kau menyakitiberkali sudah kau ingin mengakhiri cinta yang terbina kini sia siatak pernah kau menganggap aku ada bridge ...
Lirik Seso Cinto Bapaso Pinki Prananda Feat Sri Fayola

Lirik Seso Cinto Bapaso Pinki Prananda Feat Sri Fayola

papar berkaitan - pada 20/10/2021 - jumlah : 59 hits
mato indak talalok kantabayang uda di sayanglah tibo urang ka maminangjodoh nan dipituahkan ayahlah tibo urang ka maminangjodoh nan dipituahkan ayahoii adiak cubo ikhlaskansanang kan alua ayahdenai usah adiak pikiakandi hati lah denai rilak...
Lirik Sigantang Sira Apache13 Feat Maimunzir

Lirik Sigantang Sira Apache13 Feat Maimunzir

papar berkaitan - pada 12/10/2021 - jumlah : 130 hits
udep cit ka meukarattinggai tamita mangatbeuna pat bahgiaudep cit dum masalahlam but cit reu oh reu ahbeuna wate ule glahsigoe goe jok hak tubohhawa badan tapeutrohploh ule kalon jiohblah wie takalon uteunblah neun deuh laot rayagampong lin...
Lirik Celup Red Rahimad Feat Ezad Lazim

Lirik Celup Red Rahimad Feat Ezad Lazim

papar berkaitan - pada 23/10/2021 - jumlah : 302 hits
diam dia bak permatarupa cantik dalamannya kacatupai yang pandai berkinjaakhirnya jatuh ke tanah jua gendang gendut tali kecapini bukan senang hatideviasi ku berbunyi jadi sedia perhatitak berpuisi ku ikutkan naluri hatikalau tak nanti dah ...
Lirik Cinta Insan Tak Punya Fauzana Feat Aprilian

Lirik Cinta Insan Tak Punya Fauzana Feat Aprilian

papar berkaitan - pada 22/10/2021 - jumlah : 63 hits
mengapasetelah sekian lamanyakita berdua saling mencintakini kau katakan berpisahmaafkan diriku yang ternyatatak sanggup untukjanjikan bahagiameskipun dirimu setiabukankah kita telah berjanjikan bersama hingga akhir nantisadarkanlah dirimu ...
Lirik Kalo Suka Bilang New Gvme Feat Marisha Chacha

Lirik Kalo Suka Bilang New Gvme Feat Marisha Chacha

papar berkaitan - pada 15/10/2021 - jumlah : 89 hits
kalo ko suka sa ko bilangjangan putar jauh ato malu malusa sudah tunggu kaka dari dulukaka jang begitu aku cuma satuade tau kaka tra bisa ungkapkanyang sa rasa yang sa simpantapi kalo cinta jodoh tra kemanalama lama juga tong dua sama samab...
Lirik Yethuda Natpu Santesh Feat Sabesh Manmathan

Lirik Yethuda Natpu Santesh Feat Sabesh Manmathan

papar berkaitan - pada 19/10/2021 - jumlah : 77 hits
nanba yethuda natpu kaayam nenjila iruku yenda vaalkayil vanthe vinaa vethana thanthe ayyo innum yethanayo kudumbam aliya pogutho maanam natpendra peyaril kappa yerutho kutalinu kutalinu nambi vanthen nee senja yellathayum naanum senjen nay...
Najib Bebas Melilau Rata Apa Yang Tun M Tak Tahu Sebenarnya

Dinobat Filem Terbaik Escape From Mogadishu Menang 5 Anugerah Di 2021 Blue Dragon Film Awards

Telemovie Kerana Setitik Susu Lakonan Azlee Khairi Izara Aishah

Yoo Ahin Ahn Eunjin Dilapor Bakal Terajui Siri Netflix The Fool At The End Of The World

Kuih 50 Sen Mahal

Thermos Vacuum Flask Dari Blogger Fieza Sani

Internet Mudah Alih Malaysia Tercorot Di Dunia

Kalau Ada Lebih Dari 3 Botol Susu Lebih Bagus Boleh Gilir Gilir Doktor Kongsi Tip



10 Perkara Menarik Konsert Gegar Vaganza 8 Minggu Pertama

Bolehkah Tumbuh tumbuhan Mendengar

Kisah Bapa Penyayang Hasilkan Ubat DIY Sendiri Untuk Anak Sakit Tenat

Siapakah Individu Pertama Yang Menemukan Teh

Kenapa Siaran TV Satelit Terganggu Ketika Hujan


Nak Masak Breakfast Tak Sempat Tengku Zafrul Usahakan Lunch Di Rumah Raikan Birthday Isteri

Resepi Ayam Masak Kicap Berkuah Letak Daun Kari Sedap Ke

Tewas Dengan Demam Panas Dan Swab Test Positif

Terus Dukung Indonesia Atlet Bulutangkis Siap Melaju Ke Final Indonesia Open 2021

Lawan Arah Di Tol Cikunir Pengemudi Mercy Ngaku Ke Polisi Tak Tahu Jalan

Fwd Insurance Resmikan Lokasi Baru Kantor Pemasaran Di Medan