Lirik Manball 08k Feat An Altra Ammar





chorus:08k 2x whole gang got grove08k 2x whole gang got grove
all gang kami turn uptuk gang aku pull upall gang kami turn uptuk gang aku pull up08k aku shoot08k got loot08k aku shoot08k got loot

altra :one for this versa,volume up the frickuency windy katanafeel it with the gang, nah masuk kepalafill it with the hatred, ampun tuanku, patik juga murka08k make it move againrapper kacuk selaku vilain againand again we gain harmony cuz i knew yang lain hero cumanya lain symphony全部はこれはこれとそれはそれ君の夢御歩道はない頭がおかしいよね全てずっとはの血とお金sembilan lekuk untuk okinawatujuh lekuk tujuh logam untuk saktimunabeat dah isi flow pon kena,sampai masa aku undur cuz i have
chorus:08k 2x whole gang got grove08k 2x whole gang got grove
all gang kami turn uptuk gang aku pull upall gang kami turn uptuk gang aku pull up08k aku shoot08k got loot08k aku shoot08k got loot
manball :woo 3xsp gang on the roofsolid mcm bulletproofthis is my gang never lose we can proveflexing with my hood lu xleh tirutolong tepi buka jalan for the youth
labur karya aku dlm scene ni,saham aku tinggibanyak sangat org pandang rendah bdk kedah kami dtg drill aku kasi qedaheven xdak dior hasil aku “pop” lu dah lost controljgan pernah try tekan butang play sbb dlm game adanya manball
chorus:08k 2x whole gang got grove08k 2x whole gang got grove
all gang kami turn uptuk gang aku pull upall gang kami turn uptuk gang aku pull up08k aku shoot08k got loot08k aku shoot08k got loot
$an :kerul masak beat/ aku goreng sampai hangit/08k certified / ori kami legit/attack mid/ macam badrul/ captain aku lead/put on bb7/ straight goal free kick/
flow aku segar/ so fresh macam giant/spboiss flex uk/ tukar sp jadi london/straight from sungai pasiaq/ you know aku real/on beats trap atau drill/wajib kena killed /
ammar:08k whole gang got groove kau tak selevel kau takleh nak choose08k 08k
ammar sani walau hari mendungwe’re coming like a storm,fiercely kau takleh nak bendungstand along with bendera merah without jerungmacam virus hang tak bole nak lindung

 


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.liriklagumalaysia.com/2021/11/lirik-manball-08k-feat-altra-ammar.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Aku Bintang Kau Rembulan Aprilian Feat Fany Zee

Lirik Aku Bintang Kau Rembulan Aprilian Feat Fany Zee

papar berkaitan - pada 7/11/2021 - jumlah : 152 hits
coba lihat langit oh sayangbulan selalu berteman bintangterangi malam beri keindahanaku tau itumereka selalu berdampingandimana ada bulan sudah tentu ada bintangku ingin dirimu seperti rembulantemanaiku sang bintang dimalam gelapaku selalu ...
Lirik Sayang Terima Kasih Andika Dodhy Kangen Band Feat Eren Hill

Lirik Sayang Terima Kasih Andika Dodhy Kangen Band Feat Eren Hill

papar berkaitan - pada 6/11/2021 - jumlah : 165 hits
kasih dengarkanlah akujangan lah kamu begituslalu menyakiti kudimana perasaanmucinta telah kau kemasihatimu beranjak pergikamu yang aku sayangikini tak pernah kembalisayang terimakasihkau telah menyakiti hatilalu beranjak pergimeninggalkan ...
Lirik Harok Pinangan Isty Feat Andre

Lirik Harok Pinangan Isty Feat Andre

papar berkaitan - pada 7/11/2021 - jumlah : 128 hits
uda sampai pabilo denai kamanantipinang pinangan diharok dari uda tacintobalahan jantuang hatikopinang pinangan diharok dari uda tacintobalahan jantuang hatikoharok malingkakancincin dijarimanih adiak tasayangparasaian di badan ondeh adiak ...
Lirik Wuyung Nurma Paejah Feat Adella

Lirik Wuyung Nurma Paejah Feat Adella

papar berkaitan - pada 7/11/2021 - jumlah : 128 hits
laraning loro ora koyowong kang nandhang wuyungmangan ra doyanra jenak dolanneng omah bingungmung kudu weruhwoting atiduh kusumo ayuopo ra trenyuhsawangen ikiawakku sing kuruklopo mudholeganononggonku nandhang brontowiting pari dimen maring...
Lirik Panggah Mencintai Migren Feat Rindra Putra

Lirik Panggah Mencintai Migren Feat Rindra Putra

papar berkaitan - pada 12/11/2021 - jumlah : 56 hits
wis pancen iki dadi nasibkukelangan kowe sing ono neng atikujane isih sayang durung sanggup kelangansliramu sing dadi impiansak mbendinane mikirke kowenanging kahanan ora iso dipeksaknemergo wong tuwomu ora maringi restuaku lan kowe ra iso ...
Lirik Lagu Yuna Lautan Ost Lagenda Budak Setan 3

Lirik Lagu Yuna Lautan Ost Lagenda Budak Setan 3

papar berkaitan - pada 11/11/2021 - jumlah : 66 hits
Cinta ini tanda hatiAku kau yang punyaSiapa sangka kita berduaBersama akhirnya Oh biarkan ribut dan hujanDatang menduga aku engkau adaOh biarkan seluas lautanKu renangi jika aku kau perlukanOh This is a content summary only Visit my website...
Lirik Ada Sayang Ada Ecko Show Feat Young Lex Jujuu

Lirik Ada Sayang Ada Ecko Show Feat Young Lex Jujuu

papar berkaitan - pada 6/11/2021 - jumlah : 131 hits
kaka adakah cinta adakah setia adakah ade mau tanyaada sayang adaada sayang adaada sayang adaada sayang adaayy ada sayang adaade mau bukti apa belah saja ini dadaterukir kau punya namaku mentari kamu bulanku sinari kau pantulkanbagai awan d...
Lirik Fakta Tuantigabelas Sicknessmp Feat Soni Chill

Lirik Fakta Tuantigabelas Sicknessmp Feat Soni Chill

papar berkaitan - pada 6/11/2021 - jumlah : 162 hits
yoo aku muak dengan segala kebohongan yang beredar bikin resahseakan sudah berakar menjadi budayapersepsi kita digiring oleh lini massakita selalu saja dipaksa untuk percayaterdesak kita dicekik sistembergerak dengan microphone ku mulai ber...
Lirik Jangan Curiga Julia Anugerah Putri Feat Andi Matris

Lirik Jangan Curiga Julia Anugerah Putri Feat Andi Matris

papar berkaitan - pada 25/10/2021 - jumlah : 142 hits
jangan kau harapkan lagiaku akan kembaliluka yang telah kau beritakkan mudah terobatisayang demi nama cintaaku akan setiaapa yang kini kau rasatelah salah kau mendugajangan kau curigadia teman biasaapa aku yang salahjika terluka melihat kau...
4 Negara Boneka Ala Peter W Botha Di Afrika Selatan Dan 5 Provinsi Boneka Ala Ir Joko Widodo Di Tanah Papua

Sampaikan Tercampak Atas Bonet Kereta Sekali Wanita Mengaku Memang Lnggr Lampu Isyarat Gara Gara Sebab Kekasih

Malaika Arora Jadi Objek Seks

Dihent4m Netizen Kerana Ingin Berhenti Kerja Akhirnya Abg Viva Ded4hkan Pvnca Yg Meny3dihkan

Umno Nak Bagi 4 Bersatu Nak Bagi 15 Johor Bakal Mempunyai Mb Dari Pas

Mohon Bantuan Bujang Terkini Sehingga Rm600 Tahun 2022 Bayaran Bermula Mac 2022

Makan Malam Di Leezo Restaurant Mitc Melaka

Berdarah Mat Tengok Nombor Plat Pemandu Indriver Cedera Disamun Penumpang Gempal



5 Perkara Anda Patut Tahu Sebelum Ambil Jurusan Grafik

Biodata Penyanyi Elica Paujin Peserta Big Stage 2022

Pertubuhan Mensa Persatuan Yang Hanya Disertai Individu IQ Tinggi

5 Jenama Elektronik Terkenal di Malaysia Yang Kini Telah Pupus

7 Teknologi Menarik Yang Dibangunkan Untuk Golongan OKU


Blogger Sang Kelembai Fitnah Orang Lagi

Rider Lawan Arus Terbabit Kemalangan Mangsa Alami Pendarahan Otak Kaki Rusuk Patah

Muhyiddin Umum Tak Bertanding Di Prn Johor Mahu Tumpukan Parlimen Sahaja

Kejagung Periksa Empat Petinggi Garuda Usut Dugaan Korupsi

Badai Salju Lumpuhkan Lalu Lintas Kota Athena Di Yunani

Khofifah Ungkap Sederet Strategi Tekan Kemiskinan Di Jawa Timur