Koleksi Deko Sudut Ruang Dapur Susun Atur Rempah Ratus


 | Koleksi Deko Sudut Ruang Dapur - Susun Atur Rempah Ratus | Semalam scroll Facebook nampak saudara Mohd Isa share koleksi deko mendeko ruang dapur. Cantik, boleh jadikan ilham kalau dah ada rumah sendiri nanti. Nak tengok lagi banyak inspirasi boleh search dekat pinterest tak pun Instagram. Banyak cantik-cantik. 


Tak perlu pakai barang branded, barang-barang dekat kedai RM2.00 pun boleh membuatkan sudut dekorasi kita nampak mewah. Yang penting kena ada skill untuk mendeko, bila dapur cantik barulah semangat nak memasak ya dak. Boleh jadi terus kenyang kalau tengok dapur nampak kemas. Jom tengok deko mendeko yang dikongsikan untuk tatapan semua orang. Boleh save dulu mana tahu ada duit lebih boleh cantikkan ruang dapur korang nanti.


Tak perlu pun beli kabinet mahal-mahal, cukup beli rak di Ikea, dan korang borang je balang-balang murah sama partern di Shopee tak pun kedai RM2.00 susun cantik-cantik. Dah complete dapur korang. Aku simpan sini jadikan inspirasi akan datang. Nak cari balik susah pula nanti.








Nak jimat, balang-balang macam ini korang boleh grab dekat kedai RM2.00 beli sama patern nanti sususan nampak teratur. Sticker pun dorang ada jual juga kalau tak silap, kalau tak dan nak ke kedai RM2.00 covic covic ini boleh je borong di Shopee. Semua benda ada. 
Raga nak isi bawang putih, bawang merah, halia semua ada. Bekas nasi pun ada weyh yang unik-unik di Shopee. Bolehlah borong nanti





Cantikkan balang-balang yang isi rempah ratus dekat atas, raga yang isi santan, prego, biskus semua pakai raga yang sama, cuma diasingkan mengikut jenis makanan. Raga biskut lain, santan lain, tin prego lain. Nampak teratur, kemas. Pada isteri yang bekerja, suami balik rumah jengah dapur nak ambil barang makan pun senang. Sebab dah dilabelkan apa yang ada dalam tu. Kalau nak tunggu dapur cantik janganlah tunggu ada duit banyak, beli je sikit-sikit dahulu, lama-lama lawalah nanti dapur kau tu. 


Siapa yang tengah mencari label/sticker untuk rempah ratus bolehlah dapatkan di Shopee ini. Harga pun berpatutan. 
Nak beli boleh klik sini terus: https://shp.ee/qkzgfyc
Thank you for reading!


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.missazwarsyuhada.com/2021/02/koleksi-deko-sudut-ruang-dapur-susun.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Ubah Suai Sudut Ruang Tamu Rumah Sewa Nampak Hidup

Ubah Suai Sudut Ruang Tamu Rumah Sewa Nampak Hidup

papar berkaitan - pada 11/2/2021 - jumlah : 173 hits
Salam to all readers Ubah Suai Sudut Ruang Tamu Rumah Sewa Nampak Hidup PKP 2 kalini aku dan housemate aku duk pulun kemas rumah bagi lawa Memandangkan kami bertiga banyak menghabiskan masa di rumah berbanding di pejabat Aku kalau masuk off...
Tips Keselamatan Kebakaran Di Dapur

Tips Keselamatan Kebakaran Di Dapur

papar berkaitan - pada 10/2/2021 - jumlah : 89 hits
Sumber daripada Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia shikinrazalidotcom Malaysianblogger bloggerTerengganu bloggerSepang mypersonaljournal
Diy Rak Troli Bajet Nampak Kemas Letak Kelengkapan Anak Barangan Dapur

Diy Rak Troli Bajet Nampak Kemas Letak Kelengkapan Anak Barangan Dapur

papar berkaitan - pada 10/2/2021 - jumlah : 103 hits
Memandangkan sekarang ni semua nak berjimat ramai yang cuba buat sendiri apa yang boleh Begitu juga dalam bab mendekorasi atau DIY keperluan barangan rumah Kuncinya hanyalah satu mesti ada RAJIN sikit Bagi suami pula untuk mengembirakan hat...
Dituduh Guna Duit Haram Cantikkan Dapur Bekas Pelajar Af Selar Dakwaan Diva Aa

Dituduh Guna Duit Haram Cantikkan Dapur Bekas Pelajar Af Selar Dakwaan Diva Aa

papar berkaitan - pada 8/2/2021 - jumlah : 81 hits
Sejak pagi tadi tular di media sosial berkenaan isu seorang bekas pelajar program realiti televisyen Akademik Fantasia dikenali sebagai Ziha Salleh yang menjawab tohmahan pengacara popular Azwan Ali kepadanya Dalam hantaran di Twitter Azwan...
Dapur Fiezasani Resipi Ayam Varuval

Dapur Fiezasani Resipi Ayam Varuval

papar berkaitan - pada 6/2/2021 - jumlah : 90 hits
Khamis baru ni k fiezz cuba masak ayam varuval ni Tak pernah cuba pun sebelum ni tapi k fiezz ada ternampak dalam tahun lepas agak viral juga orang duk kongsi resipi ayam varuval sebabkan Sugu Pavithra ada berkongsi cara masak ayam varuval ...
Video Mak Bising Kerusi Dapur Asyik Hilang Bapa Surprisekan Anak Hantu Pubg Dengan Gaming Chair

Video Mak Bising Kerusi Dapur Asyik Hilang Bapa Surprisekan Anak Hantu Pubg Dengan Gaming Chair

papar berkaitan - pada 14/2/2021 - jumlah : 82 hits
BAGAIKAN tidak lengkap hidup kaki game bermain permainan video dalam talian tanpa kelengkapan seperti kerusi game atau gaming chair Tanpa disangka sangka seorang anak diberikan kejutan berupa kerusi game pemberian hadiah istimewa daripada b...
Modal Rm208 Dah Dapat Siapkan Kabinet Dapur Jimat Duit Nak Pasang Pun Mudah

Modal Rm208 Dah Dapat Siapkan Kabinet Dapur Jimat Duit Nak Pasang Pun Mudah

papar berkaitan - pada 21/2/2021 - jumlah : 85 hits
Teringin nak dapur lawa dan kemas tetapi tak cukup bajet untuk buat kabinet dapur boleh cuba gunakan idea ini di rumah anda Lagipun dapur adalah kawasan yang menjadi ruang utama untuk isteri dan ibu menyediakan masakan untuk seisi keluarga ...
Video Bunyi Letupan Di Sabah Berpunca Daripada Bola Api Memasuki Ruang Udara Bumi Imo

Video Bunyi Letupan Di Sabah Berpunca Daripada Bola Api Memasuki Ruang Udara Bumi Imo

papar berkaitan - pada 3/2/2021 - jumlah : 68 hits
34 total views 34 views today KUALA LUMPUR 3 Feb Bunyi letupan dan gegaran kuat yang berlaku di Sabah pada Ahad lepas merupakan fenomena bola api memasuki ruang udara bumi Perkara itu disahkan oleh International Meteor Organisation dalam la...
Dprd Bogor Minta Bupati Tunda Proyek Jalan Fokus Tambah Ruang Icu

Dprd Bogor Minta Bupati Tunda Proyek Jalan Fokus Tambah Ruang Icu

papar berkaitan - pada 3/2/2021 - jumlah : 83 hits
Ketua DPRD Kabupaten Bogor Rudy Susmanto merekomendasikan agar Bupati Bogor Ade Yasin segera merealokasi sejumlah anggaran infrastruktur bernilai besar untuk penanganan Covid 19
Motor Tu La Punca Kemalangan Viva Melambung Gara Gara Cuba Elak Motosikal Buat U Turn Secara Tiba Tiba

Israel Koyak Diserang Tentera Bawang Dari Malaysia

Lvu Memang C4ri Pas4lllll La Datuk Seri Aliff Shukri Pvkul Dato Ac Mizal

Joe Biden Telepon Netanyahu Israel Punya Hak Untuk Membela Diri

Ribuan Kristen Kabur Tinggalkan Gereja Gara2 Pernyataan Ini

10 Microscopic Views Of Events With Huge Consequences For Earth

3 Key Features You Ll Want For Your Kereta Raya

Hadi Wants New Laws To Stop Pests Who Disrupt War On Covid 19



Segitiga Masalembu Bermuda Triangle Indonesia Yang Penuh Misteri

Kenali Iron Dome Teknologi Anti Peluru Berpandu Milik Israel

Sejarah Permulaan Permusuhan Manchester United dan Manchester City

Sejarah dan Revolusi Penciptaan Kereta Elektrik

5 Aktiviti Isi Raya Tanpa Bosan Yang Best Siap Boleh Menang Smartphone


Apa Nak Dibangga Kalau Ada Kuasa Pun Gagal Cegah Kemungkaran

Exclusive Luxury Bar Furniture At Affordable Prices

1 Syawal Bobby Ajak Kahiyang Tinjau Warga Terdampak Banjir Luapan Sungai Deli

1 Narapidana Rutan Barabai Bebas Usai Dapat Remisi Lebaran

Larangan Mudik Dipatuhi Kemenhub Sebut Penggunaan Transportasi Umum Turun Signifikan

Raya Puasa 2021 Pengalaman Tahun Ke 2 Raya Dalam Suasana Pkp Tak Balik Kampung