Kedai Repair Iphone Di Kuala Lumpur Murah Dan Cepat Dijamin 100


iPhone telah mendapat tempat di dalam hati penduduk Malaysia dan telah digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat. Adakah anda merupakan pencinta iPhone dan sering menggunakan produk berjenama Apple ini di dalam kehidupan seharian anda? Jika jawapan anda adalah ya, anda juga pasti mengetahui bahawa kos untuk membaiki iPhone adalah lebih mahal dari kos membaiki telefon Android. Hal ini kerana, alat ganti yang digunakan untuk membaiki iPhone adalah lebih mahal dan lebih tahan lama dan ini tidak termasuk kos upah dan sebagainya.Pada masa kini, terdapat pelbagai kedai repair iPhone yang berada di sekitar kawasan berhampiran tempat tinggal anda. Kedai - kedai ini menawarkan pelbagai jenis promosi dan juga repair iPhone secara pantas. Namun, anda perlu bijak dalam mencari kedai yang boleh membaiki iPhone anda dengan baik, pantas dan menggunakan alatan ganti yang asli. Jika anda tidak berhati - hati, anda mungkin akan kehilangan wang dan iPhone anda terdedah dengan pelbagai kerosakan yang lain dan virus berbahaya.iPro Ampang - Kedai Repair iPhone Terbaik di Kuala Lumpur, Dijamin Murah dan Cepat 100%Ibu negara Kuala Lumpur adalah tempat di mana banyak kedai repair iPhone yang boleh dipilih oleh penduduk kota metropolitan ini. Jika anda merupakan seorang pengguna iPhone yang mahu berjimat namun masih mementingkan kualiti, apa kata hantar sahaja iPhone anda ke iPro Ampang? Kedai ini merupakan kedai repair iPhone yang dipercayai ramai dan berpengalaman dalam membaiki iPhone. Malah, pada masa sekarang, perkhidmatan yang telah diberikan oleh mereka telah mempunyai sebanyak 17789 pelanggan yang berpuas hati!
Selain dari perkhidmatan membaiki iPhone yang murah dan pantas, kedai mereka juga menjual iPhone yang baru dan dijamin original dan berkualiti. Jadi, anda bukan sahaja boleh membaiki iPhone anda, sekiranya ada antara ahli keluarga atau rakan anda yang mahu membeli iPhone yang baru, beli sahaja iPhone di kedai iPro Ampang dan anda pasti berpuas hati dengan harga yang ditawarkan.Antara perkhidmatan yang diberikan oleh kedai iPro Ampang termasuklah;Menjual pelbagai jenis iPhone dan smartphone baru (new), cantik dan berpatutanMenjual pelbagai jenis iPhone dan smartphone yang telah digunakan (used)Perkhidmatan repair iPhone secara face to face pada kadar murahMembeli pelbagai jenis iPhone anda yang telah digunakan ataupun yang baru
Perkhidmatan membaiki yang ditawarkan di kedai ini adalah berhadapan (face - to - face) dengan pelanggan mereka, jadi anda boleh melihat cara mereka membaiki iPhone anda tanpa perlu risau akan sebarang penipuan ataupun penggunaan alat ganti yang tidak original. Mereka boleh membaiki iPhone, iPad, Macbook dan iMac dengan warranti selama 180 hari untuk alatan ganti original.
Jenis - jenis Kerosakan iPhoneTerdapat pelbagai jenis kerosakan yang boleh terjadi di iPhone anda. Kebanyakan pengguna iPhone tidak mengetahui sebab - sebab sebenar kerosakan dan terus menghantar ke kedai. Sebelum anda menghantar iPhone yang rosak ke iPro Ampang, anda boleh menyemak sendiri kerosakan yang dialami oleh iPhone anda. Sekiranya anda masih belum fasih tentang jenis - jenis kerosakan iPhone, berikut adalah ciri - ciri kerosakan yang anda boleh lihat dan semak sendiri sebelum dihantar ke tangan professional iPro Ampang.1. iPhone Tidak Dapat Dihidupkan
Sekiranya iPhone anda tidak dapat dihidupkan, terdapat tiga sebab utama, iaitu motherboard, skrin ataupun bateri. Anda boleh mencuba untuk mengecas telefon anda sehingga penuh dan sekiranya ia masih tidak dapat dihidupkan, itu bermaksud iPhone tersebut mempunyai masalah lain dan anda boleh mendapatkan bantuan dari pihak yang professional untuk mengenal pasti kerosakan sebenar iPhone anda. 2. iPhone Tidak Boleh Dicas
iPhone sepatutnya boleh dicas dengan menggunakan charger yang biasa, itu bermaksud sama ada charging port, usb atau bateri anda mempunyai masalah. Tukar usb yang lain dahulu dan sekiranya anda masih tidak dapat mengecas iPhone anda, anda boleh membawa iPhone anda ke iPro Ampang untuk menukar usb port atau bateri yang baru dengan harga yang murah dan berpatutan. 3. iPhone Tidak Dapat Menyambung ke Rangkaian InternetAnda boleh reset iPhone anda dahulu sekiranya ia tidak mahu menyambung ke internet. Tekan dan tahan butang home dan butang sleep/wake dalam masa yang sama, dan tetap bertahan sewaktu pilihan ‘slide to power off’ muncul. Anda akan melihat simbol Apple dan iPhone anda akan hidup kembali. Anda boleh mendapatkan bantuan di iPro Ampang sekiranya iPhone anda masih tidak dapat disambung ke internet. 4. Kamera iPhone Tidak BerfungsiKamera merupakan suatu alat yang amat penting di dalam sesebuah telefon. Kamera iPhone juga boleh rosak dan tidak berfungsi sekiranya ia tidak dijaga dengan baik. Kadang - kadang, kamera ini boleh tidak berfungsi meskipun iPhone anda tidak rosak, jadi anda boleh mencuba untuk mematikan dan menghidupkan semula iPhone tersebut. Dapatkan perkhidmatan yang murah dan berpatutan dari iPro Ampang jika ia masih tidak berfungsi selepas dihidupkan semula. 5. Water DamageWater damage adalah kerosakan yang paling digeruni oleh pengguna iPhone kerana sekiranya produk Apple anda terkena air ataupun terendam di dalam air tanpa sengaja, ia agak sukar untuk dibaiki dan anda akan disuruh oleh pihak Switch ataupun kedai Apple yang lain untuk membeli iPhone yang baru. Tidak banyak kedai yang menawarkan perkhimatan baiki untuk water damage. Namun, iPro Ampang boleh membantu untuk membaiki produk Apple yang terkena water damage dengan harga yang murah dan berpatutan. 6. Butang ‘Home’ iPhone Tidak Berfungsi
Ini juga merupakan masalah yang agak besar bagi pengguna iPhone kerana butang ini merupakan butang yang penting untuk anda reset iPhone. Jika butang ini tidak berfungsi, anda akan mengalami kesukaran untuk melakukan pelbagai kerja di dalam iPhone anda. Jika anda mahu mengganti butang ‘Home’ iPhone anda dengan harga yang berpatutan, anda boleh terus ke iPro Ampang. 7. Skrin Retak
Skrin iPhone diperbuat dari kaca yang tahan tetapi ia boleh retak sekiranya jatuh berkali - kali. Skrin ini boleh dibaiki namun anda perlu mendapatkan skrin tersebut di kedai yang boleh dipercayai dan boleh memberikan harga yang berpatutan. Ganti skrin anda yang baharu dari iPro Ampang untuk skrin yang original dan tahan lama.8. iPhone Sering Crash dan Boot LoopiPhone 6 merupakan iPhone yang sering crash dan boot loop. Masalah iPhone yang sering crash dan boot loop ini merupakan masalah software iOS. Anda boleh update iOS anda terlebih dahulu dan jika ia masih tidak berkesan, anda memerlukan bantuan professional dan orang yang berpengalaman dari iPhone Ampang untuk membantu menyelesaikan masalah iPhone yang sering crash. 9. Motherboard RosakMotherboard iPhone adalah salah satu bahagian utama yang membuatkan iPhone berfungsi. Sekiranya ia tidak berfungsi dan rosak, iPhone anda tidak dapat dihidupkan. Harga motherboard adalah agak mahal namun iPro Ampang menawarkan perkhidmatan mengganti motherboard dengan harga yang berpatutan. Malah, motherboard yang digunakan adalah asli dan mempunyai waranti sehingga 180 hari.10. Bateri iPhone Rosak
Bateri iPhone yang rosak boleh membuatkan iPhone anda tidak dapat digunakan langsung. Hal ini kerana, iPhone memerlukan bateri untuk berfungsi dengan baik. Oleh itu, anda perlu menggantikan bateri iPhone anda kepada yang baru. iPro Ampang menawarkan perkhimatan menukar bateri dengan murah dan cepat serta menggunakan bateri yang original.iPro Ampang akan membaiki iPhone anda secara berhadapan dan anda boleh menunggu dan melihat iPhone anda dibaiki. Apa yang lebih menyeronokkan adalah mereka boleh membaiki iPhone dengan cepat, jadi anda tidak perlu tinggalkan iPhone anda dengan lama. Berikut adalah jenis - jenis kerosakan yang boleh dibaiki oleh iPro Ampang;iPhone masuk air / water damageMotherboard FixAntenna Module ReplacementBateri cepat habis / Battery ReplacementSkrin pecah / Screen ReplacementKemaskini software / Software UpdateButton Module ReplacementPertukaran board atau LCDKamera tidak berfungsiPapan kekunci rosakBentuk iPhone menjadi bengkokMasalah audio atau volume yang tidak dapat didengar dengan baikKelebihan Menggunakan Perkhidmatan iPro AmpangAnda boleh mendapatkan pelbagai kelebihan sekiranya anda menggunakan perkhidmatan iPro Ampang dan anda pasti akan berpuas hati kerana memilih iPro Ampang untuk membaiki iPhone anda. Antara kelebihan - kelebihan yang boleh didapati termasuklah;Harga Yang Murah Dan Berpatutan iPro Ampang menawarkan harga yang paling murah dan berpatutan untuk setiap pelanggan mereka. Mereka boleh memberikan servis yang berkualiti dan dalam masa yang sama tidak mengecas pelanggan mereka dengan harga yang mahal. Terdapat ramai pelanggan yang telah berpuas hati dengan perkhidmatan dan harga yang ditawarkan dan mereka telah menjadi salah satu kedai yang dipercayai ramai.Repair Secara Face - To - Face di Hadapan PelangganKebanyakan kedai memerlukan anda untuk meninggalkan iPhone anda selama sehari atau dua untuk mereka membaikinya. Namun, iPro Ampang akan terus membaiki iPhone tersebut di hadapan anda dan anda tidak lagi perlu risau akan alat ganti yang digunakan dan cara mereka membaiki iPhone anda. Anda juga boleh melihat keadaan iPhone anda sewaktu dibaiki.Alat Ganti Yang Digunakan Adalah Dijamin OriginalSetiap alat ganti yang digunakan adalah dijamin original dan merupakan alat ganti dari Apple. Anda boleh melihat sendiri alat ganti tersebut sewaktu mereka membaiki iPhone dan memastikan keaslian alat ganti yang digunakan. Waranti Selama 180 HariJangan risau sekiranya alat ganti anda rosak dalam masa yang singkat. Hal ini kerana iPro Ampang menyediakan waranti selama 180 hari untuk alat ganti original yang disediakan. Anda boleh datang ke kedai ini untuk mendapatkan alat ganti yang baru. Masa Repair Yang Sangat Pantas Dan Efisyen iPro Ampang boleh membaiki iPhone anda dalam masa yang singkat dan juga efisyen. Anda tidak perlu menunggu ataupun meninggalkan iPhone anda. Malah, anda boleh melihat sendiri kepantasan mereka dalam membaiki iPhone anda. Pekerja Yang Professional Dan BerpengalamanSetiap pekerja iPro Ampang merupakan pekerja yang berpengalaman dalam membaiki iPhone dan juga amat professional ketika menjalankan tugas. Jadi, iPhone anda sentiasa berada di dalam keadaan yang baik ketika berada di dalam tangan mereka. Pelbagai Perkhidmatan Yang LainSelain menawarkan perkhidmatan membaiki iPhone dan pelbagai produk Apple, mereka juga menjual iPhone yang baru dan juga terpakai. Selain itu, sekiranya anda membuat keputusan untuk menjual iPhone anda, jual sahaja di iPro Ampang kerana mereka juga membeli iPhone terpakai dengan harga yang tinggi. Testimoni Pelanggan iPro AmpangiPro Ampang mempunyai banyak pelanggan yang telah berpuas hati dengan perkhimatan yang telaj diberikan oleh mereka. Antara testimoni - testimoni yang ditinggalkan oleh para pelanggan iPro Ampang termasuklah;“Service memang terbaik. 5 star. layanan pekerja yg sgt awesome. sangat ramah dan explaination yg padu tentang problem phone dan give the best advise. mmg high recomended. mmg berbaloi dan very2 satisfied.”Raja Shafiq“The service was tremendously amazing. Friendly staffs. Super fast. Very knowledgeable as well. I would recommend this place to all iPhone-ers.”Sholehin Wak Din“Best place to repair your iphone. Within half an hour/an hour will solve your phone issue. They repair face to face directly in front of you. Been here twice already using their services.”Aidy Syafeez Johan“Good service and location is very strategic”Fauziah Hanim“The best service i never had. U guys shud try this.good price n good service”Saiful Al EimanSenarai Model Produk Yang DibaikiiPhone
iPhone 3GiPhone 3GSiPhone 4iPhone 4SiPhone 5iPhone 5SiPhone 5CiPhone SEiPhone 6iPhone 6 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone XMacbook
MacBook Core DuoMacBook Core 2 DuoMacBook Unibody A1278MacBook Unibody A1342Retina MacBook 2015Retina MacBook 2016Retina MacBook 2017Macbook Air
MacBook Air 11? Late 2010MacBook Air 11? Mid 2011MacBook Air 11? Mid 2012MacBook Air 11? Mid 2013MacBook Air 11? Early 2014MacBook Air 11? Early 2015MacBook Air Models A1237 and A1304MacBook Air 13? Late 2010MacBook Air 13? Mid 2011MacBook Air 13? Mid 2012MacBook Air 13? Mid 2013MacBook Air 13? Early 2014MacBook Air 13? Early 2015Mac Mini
Mac Mini (Power PC)Mac Mini Model A1176Mac Mini Model A1283Mac Mini UnibodyiPad
iPad OriginaliPad 2iPad 3iPad 4iPad 5iPad AiriPad Air 2iPad MiniiPad Mini 2iPad Mini 3iPad Mini 4iPad ProMacbook Pro
MacBook Pro 13? Unibody Mid 2009MacBook Pro 13? Unibody Mid 2010MacBook Pro 13? Unibody Early 2011MacBook Pro 13? Unibody Late 2011MacBook Pro 13? Unibody Mid 2012MacBook Pro 13? Retina Display Late 2012MacBook Pro 13? Retina Display Early 2013MacBook Pro 13? Retina Display Late 2013MacBook Pro 13? Retina Display Mid 2014MacBook Pro 13? Retina Display Early 2015MacBook Pro 13? Function Keys Late 2016MacBook Pro 13? Touch Bar 2016MacBook Pro 13? Function Keys 2017MacBook Pro 13? Touch Bar 2017MacBook Pro 15? Core Duo Model A1150MacBook Pro 15? Core 2 Duo Model A1211MacBook Pro 15? Core 2 Duo Models A1226 & A1260MacBook Pro 15? Unibody Late 2008 & Early 2009MacBook Pro 15? Unibody 2.53 GHz Mid 2009MacBook Pro 15? Unibody Mid 2009MacBook Pro 15? Unibody Mid 2010MacBook Pro 15? Unibody Early 2011MacBook Pro 15? Unibody Late 2011MacBook Pro 15? Unibody Mid 2012MacBook Pro 15? Retina Display Mid 2012MacBook Pro 15? Retina Display Early 2013MacBook Pro 15? Retina Display Late 2013MacBook Pro 15? Retina Display Mid 2014MacBook Pro 15? Retina Display Mid 2015MacBook Pro 15? Touch Bar Late 2016MacBook Pro 15? Touch Bar 2017MacBook Pro 17? Models A1151 A1212 A1229 and A1261MacBook Pro 17? Unibody Model A1297 Unibody: Early 2009, Mid 2009, Mid 2010 & Late 2011iMac Model
iMac Intel 17iMac Intel 20iMac Intel 21.5iMac Intel 24iMac Intel 27Dapatkan Perkhidmatan Repair iPhone dari iPro Ampang Sekarang!Jika anda penggemar produk Apple dan memiliki masalah dengan gadget iphone ataupun MacBook anda, hantarkan sahaja ke iPro Ampang. Mereka sedia membantu anda dengan senyuman. IPRO AMPANG | KEDAI REPAIR IPHONE MURAH DI KUALA LUMPURHotline: Tekan untuk telefon (014-5000085) | Tekan untuk WhatsAppFacebook: IPRO - Mobile Fix Ampang KLInstagram: @ipro_ampangWebsite: http://iphonerepairkl.com/Lokasi:iPro Ampang 8, 1st Floor,Jalan 1/67B Off, Jalan Mengkudu, Desa Pahlawan Ampang, Kuala Lumpur

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.ciksepet.com/2018/12/kedai-repair-iphone-di-kuala-lumpur-murah.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Kuala Lumpur Kekal Bandaraya Paling Murah Untuk Menginap Dan Menikmati Gaya Hidup Mewah Di Asia

Kuala Lumpur Kekal Bandaraya Paling Murah Untuk Menginap Dan Menikmati Gaya Hidup Mewah Di Asia

papar berkaitan - pada 10/12/2018 - jumlah : 110 hits
SINGAPURA Kuala Lumpur mengekalkan kedudukan sebagai bandaraya paling murah untuk menginap di Asia Ibu negara Malaysia ini juga mengambil tempat sebagai lokasi terbaik di Asia untuk menikmati gaya hidup mewah dengan kos yang yang lebih mura...
Makan Di Ojju Malaysia Nu Sentral Kuala Lumpur

Makan Di Ojju Malaysia Nu Sentral Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 26/11/2018 - jumlah : 1485 hits
MAKAN DI OJJU MALAYSIA NU SENTRAL KUALA LUMPUR Haritu aku dijemput untuk merasai keenakan ayam gulung cheese di Ojju K Food bertempat di NU Sentral Kuala Lumpur Ojju adalah sebuah restoran Korea dan menyediakan konsep fusion di dalam menu m...
Kedai Gunting Rambut Untuk Muslimah Murah Di Ipoh

Kedai Gunting Rambut Untuk Muslimah Murah Di Ipoh

papar berkaitan - pada 1/12/2018 - jumlah : 389 hits
Hi korang Salam Disember Hari ni aku nak share dengan korang satu kedai gunting rambut murah dan selesa kat Ipoh To be exact location dia kat Taman Pakatan Jaya Bercham Aku memang dah jadi regular customer sebab gunting rambut sini murah RM...
Universiti Wakaf Pertama Bakal Dibina Di Kuala Lumpur

Universiti Wakaf Pertama Bakal Dibina Di Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 25/11/2018 - jumlah : 138 hits
KUALA LUMPUR Malaysia bakal mempunyai universiti wakaf pertama seumpamanya di negara ini Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Fuziah Salleh berkata bagi merealisasikan hasrat itu dua kolej iaitu Kolej Sains Perubatan Antarabangsa Pus...
Dah Jumpa Kedai Cermin Mata Murah Gilerrr Dengan Kanta Anti Silau Yang Best

Dah Jumpa Kedai Cermin Mata Murah Gilerrr Dengan Kanta Anti Silau Yang Best

papar berkaitan - pada 3/12/2018 - jumlah : 408 hits
Salam dears Siapa yang pakai spek mata mesti setuju kalau Mama kata bahawa salah satu masalah besar bila nak buat spek ialah harganya mahal betul tak Nak cari cermin mata murah tapi berkualiti tu susah Tambah plak kalau power tinggi pastu n...
Meraikan Sambutan Krismas Dan Tahun Baru Di Hotel Renaissance Kuala Lumpur

Meraikan Sambutan Krismas Dan Tahun Baru Di Hotel Renaissance Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 25/11/2018 - jumlah : 223 hits
Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan rakan sekalian Tidak lama lagi rakyat Malaysia dan seluruh dunia bakal meraikan Hari Natal dan juga Tahun Baru Tapi korang ada lokasi untuk sambut kemeriahan ini ...
Blackpink 2019 World Tour In Kuala Lumpur

Blackpink 2019 World Tour In Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 1/12/2018 - jumlah : 357 hits
BLACKPINK 2019 World Tour In Kuala Lumpur Assalammualaikum Annyeonghaseyo Wah pastinya ramai peminat KPOP dan BLACKPINK tidak sabar untuk mendapatkan tiket konsert mereka Ruby mula mengenali BLACKPINK ni dengan lagu Ddu Du Ddu Du Nampak tak...
Pelancaran Art In The City Iaitu Pameran Visual Seni Secara Paparan Luar Di Sekitar Kuala Lumpur

Pelancaran Art In The City Iaitu Pameran Visual Seni Secara Paparan Luar Di Sekitar Kuala Lumpur

papar berkaitan - pada 22/11/2018 - jumlah : 219 hits
Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan rakan sekalian Korang yang meminati seni lukisan ini adalah peluang untuk menyaksikan hasil seni anak tempatan dipamerkan sekitar bangunan terpilih di Kuala Lumpu...
Kedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza

Kedai Cermin Mata Murah Melampau Di Sungei Wang Plaza

papar berkaitan - pada 24/11/2018 - jumlah : 755 hits
Serius ini kali pertama aku rasa terlebih excited bila dah buat cermin mata baru Bukan sebab buat cermin mata yang harganya ribu ribu tapi sebab dapat buat cermin mata yang aku rasakan harganya gila gila murah overall cost tak sampai RM130 ...
Suami Bacok Istri Sampai Tangan Putus Disaksikan Dan Direkam Ketiga Anak

Lebuhraya Pil1 Termahal Di Malaysia Siapa Dapat Manfaat Terbesar Geng Terowong

Resepi Sambal Bilis Tempoyak Menambah Selera Makan Nasi

Tips Cara Menghilangkan Kesan Lebam Lovebite

Latif Menteri Bersatu Wajar Letak Jawatan

Ketua Pemuda Umno Kuala Kangsar Dr Latiff Tidak Sedar Diri Wajar Kosongkan Kerusi Mersing Bagi Pru 15

Gerakan Berunding Dengan Pn

Aku Bukan Syurgamu



Sejarah Pencemaran Radioaktif Bukit Merah 1982

7 Kuasa Baru Polis Hong Kong Melawan Propaganda Anti China

Resepi Kuih Koci Santan Paling istimewa

Info Dan Sinopsis Drama 7 Hari Mencintaiku Slot Akasia

Sejarah Bagaimana Singapura Jatuh Ke Tangan British


Belacan

Ayer 8 Putrajaya Best Rupanya Kawasan Ini

Ingin Bonus Berlimpah Pilih Provider Prabayar Yang Tepat

Sorok Duit Dapur Dari Suami

Tips Belanja 5 Cara Untuk Menjadi Lebih Stylish

8 Unlikely K Drama Romance That Captured Our Hearts