Hidup Bebas Tanpa Tekanan Bersama D Joy Plus Jom Singkirkan Toksin Dalam Badan Secara Sihat Dan Seimbang


Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan yang dikasihi sekali. Korang ada mengalami masalah macam apa yang Maha alami sekarang ni tak?Paling ketara adalah masalah perut yang buncit kedepan. Kadang-kadang rasa tak yakin nak bergaya dan keluar outing dengan kawan-kawan.  Kehidupan kita memang takkan lari dari rasa tertekan, lagi-lagi kalau tengah sibuk terkejar sana sini. 


Pernah tak korang alami masalah perut buncit? Cepat penat? Masalah tidur yang tidak sistematik? Poo Poo (buang air besar) pon x selesa. Risau kan? Maha pon kena buat sesuatu juga tak boleh biar sehingga keadaan merbahaya baru nak cari solusi. 


Tapi ada beberapa perkara yang kita boleh amalkan untuk mengawal rasa tekanan dengan lebih baik. Memang kebetulan dan juga dan ketentuan kot satu hari tu Maha scroll kat Instagram dan ternampak dengan satu produk yang viral kat sana iaitu D’Joy Plus. Ramai juga orang dah menggunakannya dan hasil pun bagus jadi Maha pun nak cuba juga lah


Sebab apa Maha mencuba produk D’Joy Plus ini kerana ia menggunakan ekstrak 100% tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan semulajadi daripada unsur 7 warna penting untuk badan. Warna yang dimaksudkan adalah warna hijau, putih, ungu, biru, merah, jinga dan kuning. Ia diambil daripada gabungan pelbagai sayur dan buah-buahan seperti Kiwi, Epal, Anggur, Oren, Limau, Beri, Betik, Nanas, Strawberi, Aprikot, Teh Hijau, Brokoli, Kubis, Bawang Merah, Bawang Putih, Zaitun dan banyak lagi



Produk D'joy Plus ni tinggi dengan fiber dan rendah kalori. Dapat meningkatkan metabolisma badan dan juga menjaga usus perut kita. Meh Maha kongsi apa  kebaikan dan juga apa yang dapat jika kita amalkan  minum D’Joy Plus dalam kehidupan seharian kita. 


FIBERSOL-2Prebiotik yang membantu mengekalkan persekitaran usus yang sihat. Serat pemakanan digredkan sebagai GRAS dan diluluskan oleh kerajaan Jepun. Serat pemakanan larut air diekstrak daripada jagung dan menghalang gula darah meningkat selepas makan. Sebagai peringatan bersama, Serat kanji jagung pon sedap dan kaya dengan khasiat untuk badan kita. 


DigeSEB PRO Enzyme17 campuran enzim pencernaan dan metabolik makanan. Meningkatkan metabolisme, membantu dalam penyerapan nutrien dan penyingkiran toxin dalam badan.Memang direka khas untuk kesihatan usus perut kita



Isomalt Oligosakarida (IMO)Mengembalikan keseimbangan bakteria usus. IMO sebagai prebiotik menyokong pertumbuhan bakteria usus. Menghalang pertumbuhan bakteria patogen. Mengelakkan sembelit



Rumput GandumMengeluarkan logam berat dari badan dengan berkesan. Kaya dengan kiorofil, magnesium, besi dan zink sebagai agen anti-radang yang kuat. Menggalakkan pertumbuhan semula sel dan penyembuhan luka



Ekstrak Sayur-sayuran & Buah-buahan VarouisAntioksidan yang tinggi meneutralkan radikal bebas yang berbahaya. melindungi sel-sel badan daripada radikal bebas (metabolisme, diet tidak sihat, tekanan, senaman berlebihan, merokok, alkohol, UV, sinaran, pencemaran & etc) serta melambatkan proses penuaan



Banyak juga kebaikan produk D’Joy Plus ni tak adalah hanya untuk kempiskan  perut.  Bagi yang nak detox badan secara sihat dan sangat sesuai jadi minuman anda setiap hari. Ia adalah produk diformulasi di Perancis dan dijamin halal & selamat

Maha lepas sahaja tujuh hari mengambil minuman ni setiap hari nampak lah kesan walaupun tidak drastik yang ketara turun tapi rasa badan makin ringan dan saiz perut sedikit mengecil. Juga lebih bertenaga dan senang nak buang air besar lepas tu (memang puas hati sangat). Tapi setiap produk makanan sampingan ni kena banyak minum air kosong tau. Kalau boleh 8 gelas sehari. Ingat ni



Dalam satu kotak D’Joy Plus yang Maha beli tu ada 30 sachets dan satu hari Maha ambil dua kali iaitu pagi dan malam untuk kesan yang lebih baik. Cara nak ambil minuman D’Joy Plus ni tak susah hanya perlu campur dalam air bersuhu bilik sebanyak 150ml dengan satu sachet D’Joy Plus. Lepas tu goncang (shake! shake! shake!) atau kacau sehingga sebati dan terus boleh minum. Rasa dan bau  pun sedap rasa buah-buahan dan bau wangi jadi selera sikit nak minum. Nak extra sedap kan, Maha guna air sejuk. Fuhhh memang refreshing



Kalau korang nak cuba juga produk D’Joy Plus ni boleh lah dapatkan secara dalam talian di Instagram atau Facebook atau juga boleh klik beli kat link yang Maha sediakan ni lagi senang. Nanti mereka terus pos hantar kat rumah cepat dan mudah. 
Klik link ni >>> https://mplan.com.my/shop/djoy-plus/  Masukkan Promo Kod “DJ20” untuk diskaun RM20 lagi sangat berbaloi. 


Siapa yang ada masalah macam Maha ni kita kena bertindak segera jangan biar sampai melarat baru nak cari ubat dan dah terlambat. Orang kata merawat lebih bagus dari mengubati. Maha pun dah mula sedar makan yang tidak terkawal ni boleh datang banyak perkara yang tidak baik pada diri. Paling ketara baju dah banyak tak muat ni nak kena beli selalu waaaaa. Korang jangan jadi macam Maha ok. 
Maklumat lanjut layari laman sosial D’Joy Plus:Facebook: https://www.facebook.com/MY-DJoy-Plus-113697411345821/Instagram: https://www.instagram.com/djoyplus/linktr.ee/djoyplus









Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.mahamahu.com/2022/08/hidup-bebas-tanpa-tekanan-bersama-djoy-plus.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Swanz Ohayo Bento Porselin Menggalakkan Gaya Hidup Mesra Alam Yang Sihat

Swanz Ohayo Bento Porselin Menggalakkan Gaya Hidup Mesra Alam Yang Sihat

papar berkaitan - pada 9/8/2022 - jumlah : 133 hits
SWANZ peneraju pasaran global dalam barangan porselin menginovasi kotak makan tengah hari gaya Jepun yang bebas toksik dan ringan dalam usaha mempromosikan gaya hidup mesra alam yang sihat Ohayo Bento dicipta untuk mencerminkan peralihan se...
Saya Hilang Stamina Akibat Tekanan Debut Solo J Hope Bts Dedah Turun 5kg Berat Badan

Saya Hilang Stamina Akibat Tekanan Debut Solo J Hope Bts Dedah Turun 5kg Berat Badan

papar berkaitan - pada 9/8/2022 - jumlah : 126 hits
Jadi ahli pertama BTS yang debut sebagai artis solo J Hope pastinya harus mengharungi beberapa cabaran ARTIKEL BERKAITAN Terbaru pada 8 Ogos program radio Park So hyun s Love Game J Hope telah hadir sebagai tetamu Dalam siaran tersebut idol...
Solat Maghrib Isyak Bersama Pasangan Besar Manfaatnya Jom Amalkan

Solat Maghrib Isyak Bersama Pasangan Besar Manfaatnya Jom Amalkan

papar berkaitan - pada 9/8/2022 - jumlah : 80 hits
Tak perlu lama pun lima ke sepuluh minit setiap hari luangkan masa bersama pasangan anda Tiada gangguan luar nikmati masa bersama Biarpun kesannya mungkin tidak nampak hari ini jika ia diamalkan secarakonsisten dapat memberi kebahagiaan kep...
Oh Mudah Je Rupanya Cara Buat Tosei Ni Jom Cuba

Oh Mudah Je Rupanya Cara Buat Tosei Ni Jom Cuba

papar berkaitan - pada 9/8/2022 - jumlah : 153 hits
Seronoknya dah jumpa resipi buat Tosei yang mudah faham dan gerenti jadi ni Ternampak posting yang dikongsikan oleh di Facebook cara membuat Tosei sendiri di rumah Alhamdulillah lepasni kalau admin teringin nak makan Tosei admin dah boleh b...
Jom Melayu Lawan Melayu Jahat

Jom Melayu Lawan Melayu Jahat

papar berkaitan - pada 9/8/2022 - jumlah : 184 hits
Datuk Seri tidak pernah bersalah dan terlalu suci untuk kami warganet berseloroh selepas Najib persoal Rafizi isu songlap dana LCSBy FAZLI RADZI August 9 2022
Jom Hitea Buffet The Zest Restaurant Marriott Putrajaya Hotel

Jom Hitea Buffet The Zest Restaurant Marriott Putrajaya Hotel

papar berkaitan - pada 11/8/2022 - jumlah : 171 hits
Jom HiTea Buffet the Zest Restaurant Marriott Putrajaya Hotel I was so happy when my GengPeponds are meeting for a makan makan session at a place that we all love because of the food choices and the ambiance The place that is very convenien...
Singkirkan Mental Disorder Dalam Sukan

Singkirkan Mental Disorder Dalam Sukan

papar berkaitan - pada 25/8/2022 - jumlah : 46 hits
Jangan libatkan sukan dengan politik dan dendam kesumat Controversial sukan biar diurus dalam semangat kesukanan kalah dalam padang atau luar padang perkara biasa Jaga status hormat pihak lain untuk dunia hormat anda Jangan rasa hebat sanga...
Tips Hilang Jerawat Muka Batu Badan Bengkak Meradang Remaja

Tips Hilang Jerawat Muka Batu Badan Bengkak Meradang Remaja

papar berkaitan - pada 25/8/2022 - jumlah : 108 hits
Tips Hilang Jerawat Muka Batu Badan Bengkak Meradang RemajaTips Hilang Jerawat Muka Batu Badan Bengkak Meradang Remaja Jerawat terjadi akibat perubahan hormon iaitu peningkatan paras androgen dalam remaja lelaki dan perempuan ketika akil ba...
Najib Dakwa Badan Kehakiman Bersikap Tidak Adil Terhadapnya

Najib Dakwa Badan Kehakiman Bersikap Tidak Adil Terhadapnya

papar berkaitan - pada 23/8/2022 - jumlah : 109 hits
Datuk Seri Najib Tun Razak mendakwa badan kehakiman telah bersikap tidak adil terhadapnya Gambar BERNAMAKUALA LUMPUR Datuk Seri Najib Tun Razak mendakwa badan kehakiman telah bersikap tidak adil terhadapnya Dari kandang tertuduh di Mahkamah...
Anwar Is Zahid S Biggest Collateral Damage

Will Anwar Do The Inappropriate With Singapore

Foray A Ducati Powered Custom With Upcycled Bimota Parts

Peluang Menjana Pasif Income Bulanan

Ujian Pencarian Murid Pintar Ukm1 Genius Pintar

Langkah Barua

Hidup Umno

Sekadar Barua Paria Rupanya



Drama Projek High Council Sinopsis Setiap Episod 1 Hingga 10 Astro Go Astro Ria

Kisah Anugerah Untuk Filem Paling Teruk Raspberry Emas

5 Pekerjaan Bukan Jurujual Yang Kini Terpaksa Buat Marketing

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod I Love You Mr Clown Slot Lestary TV3

5 Susu Paling Mahal di Dunia


Senarai Kasut Hiking Terbaik Murah Malaysia 2023

Pendapatan Pasif Terbaik Setiap Bulan

Akhir Zaman Solat Pun Dimainkan Terjah Shaheizy Sam Lepas Solat Syatilla Melvin Dikritik Netizen

Normal Ke Kalau Selalu Mengantuk Lepas Makan Ini Penjelasan Doktor

Wordless Sunday

Cara Agar Wa Banyak Yang Chat