Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4u Global


 


Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalJika anda mahu mendapatkan passive income secara santai setiap hari, mingguan atau bulanan? B4U beri peluang untuk semua melabur di platformnya dan mendapat income pasif tanpa menaja sekalipun. Di B4U ada 3 cabang pendapatan dan salah satunya ada pendapatan pasif berdasarkan modal yang dilaburkan oleh para pelabur. B4U Global cemerlang semenjak September 2017 sehingga hari ini belum pernah gagal membayar dividen atau profit menjadikan pelabur boleh dapat income pasif tanpa menaja sekalipun. Jemput anda terus membaca!
Jom Melabur Di Platform Pelaburan Terbaik Dan Selamat Bersama B4U Trades Investment Dari B4U Global MalaysiaDalam usaha kita untuk membina pendapatan pasif setiap bulan, tentu sekali kita akan mencari platform pelaburan terbaik dan selamat sebelum kita membuat sebarang keputusan untuk melabur. Jika anda ingin melabur di platform pelaburan terbaik dan selamat di Malaysia pada masa kini, izinkan Paksu buat sedikit perkongsian dan penjelasan kepada semua mengenai B4U Trades Investment dari B4U Global Malaysia.
Mahukah ANDA Dibayar Dividen 7% – 18% Setiap Bulan & Ianya Akan Terus Dibayar Selagi Modal ANDA Tidak Dikeluarkan! Peratus (%) Dividen Pelabur Pula Dinyatakan Setiap Hari! Sangat Menarik, Menguntungkan & Terbaik.** Modal ANDA boleh dikeluarkan semula bila-bila masa, 6 bulan ‘Cooling Period’
** Sejak Sept 2017 hingga hari ini, B4U Trades Investment belum pernah gagal untuk membayar dividen kepada para pelabur!
Dari Meja Kerja Di Rumah
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198 – whatsapp klik sini
January 13, 2021 3:48 pm
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..
Izinkan Paksu berkongsi dengan semua mengenai platform pelaburan terbaik dan selamat di Malaysia pada masa kini. B4U Trades Investment merupakan nama produk pelaburan dari B4U Global Malaysia yang didalamnya ada B4U Group of Companies yang menjalankan pelbagai cabang portfolio perniagaan yang mampu memberikan jaminan pulangan dividen @ profit keuntungan kepada para pelabur setiap bulan. Dari data yang ada, B4U Trades belum pernah gagal memberikan dividen @ profit keuntungan kepada para pelaburnya setiap hari Isnin hingga Jumaat (Sabtu dan Ahad tiada dividen dibayar!) sejak ditubuhkan pada September 2017 yang lalu.
Dalam tahun 2017 jumlah peratus dividen yang dibayar sebanyak 58.07%, tahun 2018 jumlah % dividen dibayar adalah sebanyak 108.81%, tahun 2019 jumlah % dividen dibayar sebanyak 92.24% dan untuk tahun 2020 ini pula sehingga October 2020 jumlah % dividen dibayar sebanyak 70.72% kepada para pelabur di platform B4U Trades ini. (data benar sehingga 13 Nov 2020)
BUKTINYA DISINI.. DIBAWAH DISERTAKAN CARTA PEMBAYARAN DIVIDEN YANG TELAH DIBAYAR KEPADA PARA PELABUR B4U TRADES INVESTMENT UNTUK TAHUN 2017, 2018, 2019 & 2020!Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalDemikian ditunjukkan bagaimana prestasi B4U Trades Investment dalam membayar dividen kepada pelabur-pelabur. Ini membuktikan bahawa platform B4U Trades Investment ini merupakan syarikat pelaburan yang kukuh di Malaysia dan mempunyai pelbagai cabang portfolio perniagaan yang terbukti mampu menjana keuntungan dari perniagaan mereka!
Platform B4U Memberi Peluang Kepada Semua Untuk Menjana Pendapatan Pasif Setiap Hari Menerusi Program Smart Saving Plan! Kita Semua Berpeluang Menyimpan Atau Membuat Simpanan Di B4U Ini! Dari Simpanan Yang Kita Depositkan Di B4U Akan Dibayar Dividen, Profit Atau Perkongsian Keuntungan Setiap Hari Dari Isnin Hingga Jumaat Setiap Minggu!Simpanan Atau Modal Yang Kita Depositkan Di B4U Boleh Dikeluarkan Bila-Bila Masa Tanpa Sebarang Penalti Selepas Tempoh 6 Bulan! B4U Terbukti Cemerlang Dan Kukuh Dengan Pelbagai Perniagaannya Belum Pernah Gagal Membayar Dividen Kepada Pelaburnya Sejak 2017 Lagi! Jom Kita Mulakan Smart Saving Plan Bersama B4U Hari Ini Juga!!

Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Mungkin anda ada pengalaman join atau menyertai dalam apa-apa bisnes ROI sebelum ini? Ada pengalaman kena scams atau ditipu oleh syarikat yang menawarkan pulangan yang besar? 1% – 3% sehari atau mungkin lebih? Namun semuanya itu tak ada satu pun yang kekal.. Beroperasi paling lama satu tahun, selepas itu website keluar ‘error 404’! Maksudnya apa? Duit dan pelaburan anda telahpun lebur dan hilang. Lepas tu pasti akan ada lagi syarikat baru yang muncul dengan plan yang hampir sama dan menawarkan pulangan yang lumayan dari pelaburan kita!
Kita masih tak serik juga, kita pun join lagi.. Akhirnya duit dan pelaburan kita lebur lagi. Paksu juga melalui pengalaman yang sama. Paksu pernah kerugian banyak juga dalam pelaburan yang menjanjikan pulangan yang besar sebegitu.
Paksu dengar mengenai platform B4U ini sudah 2 tahun lebih, namun tidak mengambil tindakan! Setelah melalui pengalaman silam diatas yang pedih dan memeritkan. Paksu kembali mengkaji dan melihat B4U ini dengan lebih serius. Ternyata B4U ini berbeza. B4U mempunyai puluhan bisnes yang besar di luar negara terutamanya di Pakistan dan negara-negara Asia yang lain. (Paksu akan sertakan bukti dan hujah-hujah dibawah)
Track record B4U sangat baik dan positif! Sejak B4U dilancarkan pada Sept 2017 sehingga kini Nov 2020, telah terbukti B4U tidak pernah gagal membayar dividen/profit dan keuntungan kepada para pelabur dengan kadar diantara 7% – 18% sebulan!
7% adalah sasaran KPI terendah B4U yang ditetapkan dalam usaha syarikat membuat keuntungan dalam perniagaan!
B4U adalah syarikat yang berasal dari Malaysia dan kini beroperasi dan mempunyai cabang perniagaan di hampir 25 buah negara. B4U adalah syarikat pelaburan yang sangat kukuh dan telus! Setiap hari Isnin hingga Jumaat, pengurusan B4U akan mengumumkan dividen @ profit harian yang dibayar pada hari tersebut!
B4U adalah syarikat milik orang Islam yang sangat mementingkan Shariah Compliance atau patuh syariah dalam semua portfolio perniagaannya!
(Rujuk Daily Profit Chart yang telah dibayar B4U di laman web rasmi B4U Global. Boleh tengok bulan-bulan & tahun-tahun yang sudah lepas juga!)
Beberapa rakan yang Paksu kenali mereka sudah senang, hidup lebih selesa setelah lama (ada yang seawal sejak tahun 2018 lagi) membuka akaun dan melabur di B4U ini. Secara santai-santai mereka terus menjana pendapatan pasif dan aktif di B4U  ini setiap bulan.. Modal mereka tetap ada di platform; tidak hangus dan boleh dikeluarkan bila-bila masa sahaja! B4U merupakan platform syarikat pelaburan yang terbaik pada masa kini di Malaysia. Jika anda serius dan bermula segera, in shaa Allah tindakan anda tersebut mampu untuk mengubah keadaan ekonomi dan kewangan anda di masa hadapan!. IN SHAA ALAH!!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U Global
B4U menyediakan Smart Saving Plan yang terbaik kepada semua untuk meningkatkan kemampuan ekonomi dan kewangan pelabur di masa hadapan! Memberi peluang kepada semua untuk bersama-sama menyertai aktiviti perniagaan B4U dengan berkongsi modal untuk sama-sama berkongsi keuntungan!

TONTON VIDEO INI.. MOTIVASI KEJAYAAN AKAK HASNI PERNAH DITIPU DAN KENA SCAMS HILANG HAMPIR 50BTC. JATUH TERDUDUK!! KEMUDIAN BANGKIT UNTUK BERJAYA DI B4U. BERMULA DENGAN USD50 @ RM250 SAHAJA MULANYA DAN BERJAYA MENDAPATKAN KEJAYAAN BENTUK TEAM INVESTMENT USD400K DALAM TEMPOH 3 BULAN. MENJADI PENERIMA INSENTIF KERETA B4U USD20 RIBU YANG PERTAMA DI MALAYSIA!!
.Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Apa Visi B4U Trades Investment?“Bring investments and cryptocurrencies closer to everybody” – “Dekatkan pelaburan dan cryptocurrency kepada semua orang”
B4U Trades Investment hadir untuk memberi peluang kepada semua pelabur untuk bersama-sama mendapatkan keuntungan dari bidang pelaburan dan aset digital dengan berkongsi modal bersama syarikat; mereka menggunakan segala kemahiran dan kepakaran dalam perniagaan, perdagangan dan pemasaran untuk menjana keuntungan.
Apa Misi B4U Trades Investment?“Create a business group in various bussineses areas that allow our investors to generate profits in different ways” – “Membentuk kumpulan perniagaan di pelbagai kawasan perniagaan (negara) yang memberi peluang kepada semua pelabur untuk menjana keuntungan bersama dari pelbagai portfolio perniagaan yang diceburi syarikat”
B4U Trades Investment menjalankan pelbagai portfolio perniagaan di dalam banyak negara dan ini akan memberikan peluang kepada pelabur-pelabur untuk menikmati keuntungan dividen dari pelbagai sumber. Dengan portfolio perniagaan yang banyak dan diuruskan oleh mereka yang mahir dalam bidang masing-masing akan memastikan syarikat mampu membuat keuntungan dan mampu memberikan pulangan dividen kepada para pelabur setiap bulan.


Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalTONTON VIDEO BAGAIMANA SAHABAT INI MENJANA PENDAPATAN PASIF RM6000 TIAP-TIAP BULAN DI PLATFORM PELABURAN B4U. BELIAU JADIKAN PLATFORM B4U INI UNTUK MELAKUKAN INVESTMENT SAHAJA! BELIAU TIDAK BERKONGSI PLATFORM INI DENGAN SESIAPA PUN PENDAPATAN AKTIF! YANG BEST TU, MODAL BELIAU KEKAL DISITU & BOLEH DIKELUARKAN BILA-BILA MASA!

Bagaimana Cara B4U Trades Investment Melakukannya Dalam Menjana Keuntungan Untuk Diagihkan Dividen Kepada Pelabur-Pelabur?B4U Global Malaysia merupakan kumpulan mereka yang mempunyai kepakaran dan pengalaman luas dalam pelbagai bidang perniagaan, urusniaga trade, teknik pelaburan dan mencari pasaran. Dengan menggunakan kepakaran yang dimiliki, B4U Global Malaysia telah membangunkan pelbagai portfolio perniagaan, platform pelaburan, mencari dan membentuk pasaran untuk membuat keuntungan dalam perniagaan. Kesemua portfolio perniagaan dan platform pelaburan tersebut dijalankan melalui B4U Group of Companies. Antara perniagaan dan pelaburan yang dijalankan oleh B4U Group of Companies adalah seperti berikut:-
1. Real Estate Business
2. Cryptocurrencies Exchange
3. Information Technology
4. Transportations Services
5. Trading
6. Motocycle Manufacturing
7. Satellite TV Channel
8. …
9. …
Bidang-bidang cabang perniagaan dan pelaburan yang banyak ini menjadikan syarikat mampu menjana keuntungan dan memastikan B4U Trades Investment sentiasa mampu menyediakan dividen setiap hari dan mampu diagihkan serta membayar dividen @ perkongsian keuntungan dengan para pelabur syarikat.

Saif Ur Rehman Khan Niazi
CEO & Founder B4U Group of Companies

TAHNIAH B4U GROUP OF COMPANIES 5TH ANNIVERSARY PADA 14 NOV 2020
VIDEO UCAPAN TUAN CEO PADA MAJLIS TERSEBUT BERTEMPAT DI SHARIF MEDICAL CITY, LAHORE, PAKISTAN 14 NOV 2020 (English)
Kumpulan Perniagaan B4U Group of Companies 
Pengasas dan pemilik B4U Group Of Company adalah Tuan Saif Ur Rehman, seorang usahawan yang berpengalaman luas dalam bidang perniagaan dari Pakistan.
B4U Trades Investment Dengan Moto Korporatnya ‘A Name of Trust’ – Di Atas Nama Kepercayaan!B4U Trades Investment adalah anak syarikat pertama di bawah Kumpulan Syarikat B4U. B4U Trades mula di tubuhkan pada penghujung 2017 dan beribu pejabat di Taman Melawati, Kuala Lumpur.
B4U Trades adalah anak syarikat yang menumpu kepada bidang trading (Forex dan Crypto). Semenjak ditubuhkan, B4U Trades menawarkan peluang kepada orang ramai yang ingin menambah pendapatan sampingan secara pasif mahupun aktif bersama B4U Trades melalui perkongsian modal dan perkongsian keuntungan dengan kadar keuntungan diantara 7% ~ 18% setiap bulan.

Kejayaan Gadis Muda Berusia 19 Tahun Di Platform B4U Menjadi Inspirasi Semua. Mampu Menanggung Yuran Pengajian Universiti Hanya Dari Pendapatan Pasif & Aktif Beliau Di B4U. Ayuh Kita Ambil Semangat Beliau Untuk Bermula Hari Ini Juga!!
.Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Bagaimana B4U Trades Investment Memastikan Keuntungan Dapat Dicapai Serta Dapat Dikongsikan Bersama Para Pelabur?B4U Trades Investment melakukan pecahan kepada 60% nilai wang atau modal yang didepositkan oleh para pelabur di dalam perdagangan aset digital (cryptocurrency trading) dan bakinya 40% lagi dilaburkan di dalam kebanyakan portfolio perniagaan anak-anak syarikat B4U Group of Companies seperti dalam sektor pengangkutan, teknologi, pembuatan, hartanah, telekomunikasi dan lain-lain sektor atau portfolio yang dirasakan berpotensi.
Dengan cara ini, ianya memberikan peluang kepada para pelabur menerima dividen atau pulangan diantara 7% – 18% setiap bulan daripada jumlah yang pelaburan yang telah mereka depositkan!
Ini adalah strategi syarikat dalam pengurusan dana atau modal dari pelabur! Juga pengurusan risiko dengan tidak meletakkan kesemua dana pelabur dalam platform berisiko tinggi. Pengurusan yang berstrategi dan bijak ini telah membuktikan hasil dan kejayaannya sejak Sept 2017 hingga kini!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U Global

Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!


Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Beberapa Orang Kuat Di Sebalik Syarikat B4U Group of Companies Ini
 


Sejarah Pembayaran Dividen & Keuntungan Kepada Pelabur Sejak September 2017 Sehingga Kini..B4U Trades Investment menawarkan dividen dan perkongsian keuntungan kepada para pelabur dengan kadar 7% – 18% sebulan selagi mana modal ada dan tidak dikeluarkan. Peratus dividen dan keuntungan tertinggi yang pernah dibayar oleh B4U Trades Investment adalah sebanyak 17.93% pada November 2017 dan peratus yang paling rendah (lebih rendah dari yang ditawarkan) ialah pada Mac 2020 sebanyak 5.68%. Hal ini disebabkan mula dilaksanakan PKP di Malaysia, Pakistan serta banyak negara B4U beroperasi akibat wabak penyakit Covid 19. (Rujuk carta yang disertakan di atas)
Ibu Pejabat (HQ) B4U Trades Investment & Negera-Negara Yang Telah Beroperasi Perniagaannya..
Selain Malaysia, B4U Group of Companies mempunyai rangkaian pejabat dan perniagaan di beberapa buah negara seperti Myammar, Sepanyol, Itali, Pakistan, United Kingdom, Kemboja, Indonesia, Adzerbaijan, Kanada dan juga Filipina.
Beberapa negara yang dalam perancangan untuk syarikat membuka pejabat dan perniagaannya adalah seperti Bahrain, Arab Saudi, Norway dan juga Turki!

Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Apakah Kelebihan Melabur (Buat Investment) Di B4U Trades Investment Ini?

Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Bagaimana Untuk Saya Bermula Menjadi Pelabur Di B4U Trades Investment Dari B4U Global Malaysia?Tahniah!!! Anda ingin memulakan langkah pertama untuk mengecapi KEJAYAAN & KEKAYAAN bersama B4U Global Malaysia!
1. Daftar PERCUMA melalui link ini – KLIK SINI
2. Mula MELABUR serendah USD50 @ RM250 hingga seberapa yang ANDA mahu. (Jika ANDA mampu melabur dan bermula dengan amaun yang lebih besar. Silakan! Kerana ianya terbaik untuk ANDA)
3. Boleh MELABUR dalam samaada USD atau matawang kripto Bitcoin, Bitcoin Cash, RSCoin, Ethereum, Litecoin, Ripple atau Zcash.
Nota : Jika anda melabur dalam USD, profit/dividen/keuntungan harian anda akan terima dalam USD & jika anda melabur dalam mana-mana currency matawang kripto, profit/dividen/keuntungan harian anda juga akan terima dalam currency matawang kripto tersebut juga! 
Investment Plans & Ranks Yang Ditawarkan Oleh B4U Global MalaysiaBerikut adalah pelan-pelan pelaburan yang ditawarkan kepada para pelabur untuk sama-sama menyertai rangkaian perniagaan B4U Group of Companies untuk mendapatkan profit/dividen/keuntungan harian dan juga INVESTMENT BONUS serta PROFIT BONUS.
Nota : Profit/dividen/keuntungan harian ini adalah PENDAPATAN PASIF kepada para pelabur berdasarkan modal pokok yang dilaburkan. Manakala investment bonus dan profit bonus adalah PENDAPATAN AKTIF. Khas kepada mereka yang kurang modal dan mahu mendapatkan pendapatan tambahan bolehlah mempromosikan link Affiliate B4U Global Malaysia.


Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI.
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalUntuk membantu anda lebih memahami pelan pelaburan dan ranking yang dinyatakan dalam jadual diatas. Sila lihat nota yang disertakan dibawah!
NOTA
1. Terdapat pelaburan minima dan maksima bagi pelaburan peribadi untuk setiap ranking diatas.
2. Pelabur juga boleh mencapai ranking seterusnya melalui pelaburan peribadi ATAU jumlah pelaburan yang dibawa olehnya melalui affiliate team atau kumpulannya. Cara mana yang sampai dahulu samaada pelaburan peribadi atau jumlah pelaburan melalui kumpulannya (affiliate team). – Peluang pilihan kepada yang berminat menjalankan affiliate untuk PENDAPATAN AKTIF. 
3. TERDAPAT 2 BONUS yang disediakan kepada mereka yang berminat melakukan affiliate B4U Global Malaysia ini – PENDAPATAN AKTIF (Pilihan kepada sesiapa yang berminat) 
4. INVESTMENT BONUS – Dibayar sekali sahaja apabila anda membawa pelaburan baru kedalam platform B4U ini. Nilaian peratus (%) bonusnya dari jumlah pelaburan tersebut adalah berbeza-beza mengikut ranking anda seperti jadual diatas. Tiada masalah jika anda bermula dengan pelaburan yang kecil untuk anda membawa rakan untuk membuat pelaburan yang lebih besar dari anda di B4U ini! Anda tetap menerima INVESTMENT BONUS mengikut nilaian peratus (%) pada ranking semasa anda!
5. PROFIT BONUS – Dibayar setiap hari kepada anda untuk setiap affiliate team dalam kumpulan anda; pelaburan baru yang anda atau kumpulan anda bawa kedalam platform B4U. Anda akan terima peratus (%) bonus dari dividen/profit/keuntungan harian yang diterima dari setiap affiliate team dalam kumpulan bergantung kepada ranking semasa anda seperti jadual-jadual diatas.
6. PENDAPATAN PASIF – Setiap pelabur tidak kira kecil atau besar pelaburan peribadi mereka; akan menerima peratus (%) dividen/profit/keuntungan harian YANG SAMA seperti yang diumumkan oleh pihak B4U setiap hari. (boleh lihat di dashboard peribadi B4U atau laman web rasmi syarikat setiap hari). Membezakan banyak atau sedikit nilai dividen/profit/keuntungan harian antara pelabur adalah jumlah pelaburan peribadi mereka. Semakin besar jumlah pelaburan peribadi pelabur, semakin besarlah nilai dividen/profit/keuntungan harian yang diterimanya!
JOM BERSAMA-SAMA PAKSU!! KITA UBAH KEHIDUPAN KITA & KELUARGA!! JOM KITA BINA & CIPTA KEJAYAAN BERSAMA PLATFORM B4U!! KITA UBAH KEADAAN EKONOMI & KEWANGAN KITA DI MASA HADAPAN!BERSAMA KITA JANA $$$$ INCOME PASIF SETIAP HARI!! MULA MELABUR DI B4U DENGAN MODAL SERENDAH USD50 @ RM250 SAHAJA.JIKA ANDA MAMPU INVEST LEBIH, IANYA TERBAIK UNTUK DIRI ANDA! AYUH JOM BERMULA HARI INI JUGA!!

JOM DAFTAR B4U PERCUMA!! KLIK SINIWhatsApp Paksu 012-7092198 Untuk Pertanyaan & Bantuan – KLIK SINI
Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U Global“B4U BERI KITA KEMUDAHAN MENCARI KEKAYAAN DUNIA, OLEH ITU JANGAN LUPA ALLAH, JANGAN TINGGALKAN SOLAT!” – Pesan Sheikh Shami Dalam Satu Majlis Anjuran B4U.
Jadual Caj Fee (Yuran) Untuk Pelaburan Dan Pengeluaran (Withdrawal) Di Platform B4U
Jika pelaburan dalam USD, dividen atau profit harian juga dalam USD. Pengeluaran (withdrawal) juga dalam USD!
Jika pelaburan dalam matawang kripto samaada Bitcoin, Bitcoin Cash, RSCoin, Ethereum, Litecoin, Ripple atau Zcash, dividen atau profit harian juga dalam matawang kripto tersebut. Pengeluaran (withdrawal) juga akan dalam matawang kripto yang sama!
Untuk INVESTMENT BONUS & PROFIT BONUS semuanya akan dibayar dalam USD!
Minima pengeluaran (withdrawal) adalah 40USD!
Had pengeluaran untuk PENDAPATAN PASIF adalah satu bulan satu kali sahaja!
Had pengeluaran untuk PENDAPATAN AKTIF – Tiada sebarang had dikenakan, cukup 40USD boleh withdrawal, setiap hari pun boleh!
B4U GLOBAL MALAYSIA ADALAH SYARIKAT PELABURAN YANG SAH & KUKUH!! BEROPERASI SEJAK SEPT 2017 SEHINGGA KINI, BELUM PERNAH GAGAL MEMBAYAR DIVIDEN ATAU KEUNTUNGAN HARIAN KEPADA PARA PELABURNYA.RANGKAIAN PERNIAGAAN B4U JUGA SENTIASA BERTAMBAH DI SELURUH DUNIA.. REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI!! JOM MULA MELABUR DI B4U HARI INI JUGA!!
Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalAntara Aktiviti Perniagaan B4U Group of Companies Yang Menyumbang Keuntungan (Profit) Kepada B4U Global Untuk Dikongsikan Bersama Para Pelabur..Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINIKita sebagai pelabur, hanya perlu melaburkan modal kita sahaja.. Serahkan sahaja kepada syarikat dan kepakaran mereka menjalankan pelbagai perniagaan untuk menjana keuntungan. Mereka semua terdiri dari ramai professional dan expert dalam bidang perniagaan, perdagangan, pemasaran dan pasaran!
Kita tunggu je dapat dividen/profit/keuntungan hari-hari! Log in dashboard dan tengok je berapa PENDAPATAN PASIF kita terima setiap hari! Best kan?
Sebagai pelabur, in shaa Allah kita akan menerima 7% – 18% sebulan dividen/profit atau keuntungan dari modal yang kita laburkan! B4U tidak pernah menjanjikan keuntungan yang tetap setiap hari dan bulan. Bergantung kepada turun naik prestasi perniagaan B4U Group of Companies.
Kalau anda rajin (ini pilihan kepada sesiapa yang berminat), promotelah link affiliate B4U anda kepada rakan-rakan dan sesiapa sahaja, ajak mereka juga untuk melabur dan mendapat manfaat dari keuntungan B4U. Dengan ini, anda boleh terima extra income melalui PENDAPATAN AKTIF. Anda akan terima INVESTMENT BONUS & PROFIT BONUS! Kadar peratusnya (%) bergantung kepada ranking semasa anda! Rujuk jadual diatas
B4U adalah milikan perniagaan orang Islam, TIDAK TERLIBAT dalam sebarang perniagaan berkaitan judi, arak dan lain-lain perniagaan yang HARAM mengikut syarak ISLAM!! B4U sangat mementingkan patuh syariah atau ‘shariah compliance’ dalam semua portfolio perniagaannya!
** Modal anda boleh keluar bila-bila masa sahaja selepas ‘Colling period 6 bulan’ tanpa sebarang penalti. Bila modal dikeluarkan, tiada lagi dividen/profit/keuntungan harian dibayar kepada anda!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalLagi Aktiviti Perniagaan B4U Group of Companies….
Syukur, Alhamdulillah..
Dengan banyaknya jaringan perniagaan B4U Group of Companies ini, menjadikan bisnes B4U sentiasa mampu untuk membuat keuntungan yang banyak. Ini menjadikan B4U syarikat pelaburan yang terbaik, kukuh dan selamat di Malaysia. Memberi peluang kepada ramai orang untuk sama-sama menjana PENDAPATAN PASIF setiap hari dan bulan dengan pelaburan yang mereka lakukan!
Juga memberi peluang kepada semua menjana PENDAPATAN AKTIF untuk buat pendapatan tambahan melalui INVESTMENT BONUS dan PROFIT BONUS setiap hari dengan mempromosikan link affiliate B4U untuk mendapatkan pelaburan-pelaburan baru!
Sejak dilancarkan September 2017 hingga hari ini B4U belum pernah gagal membuat bayaran dividen/profit/keuntungan kepada para pelabur dengan kadar diantara 7% – 18% sebulan!
Ayuh jangan berlengah lagi… Jom bersama Paksu.. Kita melabur di Platform B4U hari ini juga!!!Daftar PERCUMA B4U – KLIK SINIAda Masalah? Nak Tanya Apa-Apa? Wasap Paksu 012-7092198 – KLIK SINIAnda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalLagi Aktiviti Perniagaan Yang Dijalankan Oleh B4U Group of Companies…


Rangkaian perniagaan dan pelaburan B4U Group of Companies berjalan di beberapa buah negara iaitu Malaysia, Myammar, Sepanyol, Itali, Pakistan, United Kingdom, Kemboja, Indonesia, Adzerbaijan, Kanada dan juga Filipina.
Daily Profit Chart (Carta Keuntungan Harian) Pelaburan Anda Di Platform Pelaburan B4UKetika artikel ini pada 11/11/2020, dibawah disertakan kepada anda ketelusan syarikat pelaburan B4U ini. Syarikat B4U setiap hari akan mengumumkan berapakah % keuntungan harian para pelabur berdasarkan jumlah pelaburan yang dilakukan.

Sebagai seorang pelabur tentu sekali kita ingin tahu berapa dividen/profit/keuntungan harian yang dibayar syarikat kepada kita? Pelabur boleh melihatnya dari laman web rasmi B4U Global ataupun buka dashboard pelaburan anda!

Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Sebahagian Sijil-Sijil & Pematuhan Undang-Undang dari B4U

Download PDF Lain-Lain Sijil-Sijil & Dokumen Perundangan Yang Dimiliki B4U – B4U Sijil2 Dan Legal DocumentsDownload PDF Penerangan Lengkap Mengenai B4U, Portfolio Perniagaan & Pelaburan – B4U Penerangan Lengkap
Disclaimer / Penafian : Butiran di atas adalah yang sebenar. Jumlah pendapatan pasif yang diterima adalah berdasarkan kepada modal yang dilaburkan. Manakala pendapatan aktif pula adalah bergantung kepada usaha seseorang mempromosikan link affiliate B4U. Oleh itu, ianya mungkin akan berbeza-beza untuk setiap individu!
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalKenapa Anda Perlu Memilih B4U Sebagai Platform Pelaburan Untuk Anda Mula Melabur?1. Prestasi perniagaan dan perkongsian keuntungan yang sangat positif dan memberangsangkan sejak Sept 2017.
2. Tidak pernah gagal membayar dividen kepada para pelabur walaupun di saat genting ketika serangan Covid 19 (March 2020 – 5.86%).
3. Mempunyai sejumlah kumpulan syarikat dengan projek-projek yang beroperasi secara sebenar dan nyata!
4. Berpengalaman yang luas di dalam perdagangan, perniagaan, industri pembuatan, hartanah dan kewangan.
5. Mampu mengembangkan lebih banyak perniagaan dan mewujudkan perniagaan-perniagaan yang stabil dengan unjuran masa depan yang lebih gemilang.
6. Mempunyai kumpulan dan kepakaran serta berpengalaman luas dalam perdangangan cryptocurrency (matawang kripto atau aset digital).
7. Sentiasa mencari ruang untuk mengembangkan perniagaan di peringkat antarabangsa secara berterusan.
8. Pengurusan risiko yang baik dengan tidak meletakkan sejumlah besar dana dalam perniagaan berisiko tinggi.
9. Dividen yang tidak pernah tetap setiap bulan. Syarikat menetapkan KPI terendah untuk dicapai adalah 7%, namun ketika Covid 19 melanda bulan Mac 2020, syarikat hanya mampu membayar 5.86% kepada para pelaburnya.
10. Tidak terlibat dalam sebarang perniagaan yang berkaitan dengan judi, arak dan perniagaan yang tidak menepati hukum syarak Islam. Perniagaan dan pelaburan yang patuh syariah atau shariah compliance sahaja yang diterokai oleh syarikat-syarikat milik B4U. 
11. Syarikat yang telus dengan mengumumkan kadar dividen harian kepada pelabur setiap hari di dalam laman web rasmi syarikat dan di dashboard peribadi pelabur.
12. Aktif dalam pertubuhan kebajikan di dalam portfolio B4U Foundation.
13. Banyak membangunkan masjid baru dalam negara-negara yang B4U mempunyai operasi perniagaannya.
14. Jaminan modal pelabur tidak akan hangus atau hilang.
15. Peluang menjana pendapatan secara pasif dan aktif kepada semua!
16. Boleh bermula dengan modal serendah USD50 atau RM250 sahaja!
Ucapan CEO Mr. Saif Ur Rehman Niazi – Rahsia Kejayaan Perniagaan B4U!
CEO Mr. Saif Ur Rehman Niazi Di Bahrain – B4U Yang Bermula Di Malaysia Pada 2017 Kini Perniagaannya Berkembang Ke Lebih 25 Buah Negara!
Pelaburan Dan Perniagaan B4U Ini Patuh Syariah Atau Shariah Compliance Ke Di Malaysia? – Puan Hasni Binti Andy Cinta
CEO Melawat Kilang Marble & Granite Di Dubai UAE Dalam Misi Membuat Pelaburan Baru

https://www.bharian.com.my/wanita/lain-lain/2019/02/533960/bantuan-yayasan-b4u-rentasi-sempadan-dunia

https://malaysiagazette. com/2019/02/11/b4u-perkenal-atm-bitcoin/

https://malaysiagazette. com/2019/06/10/jiwa-amal-hasni-bersama-komuniti-b4u/
AYUH KITA UBAH KEADAAN EKONOMI & KEWANGAN KITA DI MASA HADAPAN DENGAN SAMA-SAMA MEREBUT PELUANG YANG DITAWARKAN OLEH B4U INI..AYUH KITA REBUT SEGERA PELUANG KEEMASAN INI!!
Jom Mula Melabur Sekarang Juga Di Platform Pelaburan B4U!
Minima Serendah USD50 @ RM250 Sahaja! Jika Mampu Invest Lebih, Itu Adalah Terbaik Untuk Anda!JANGAN BERTANGGUH LAGI.. SEMAKIN BERTANGGUH KITA SEMAKIN RUGI!!
BERTINDAK SEKARANG JUGA!!

DAFTAR PERCUMA – KLIK SINI

Pertanyaan & Urusan Deposit Wasap Paksu 0127092198 – KLIK SINI
Temubual Bersama CEO Mengenai B4U Future Property Di Pakistan
Berita-Berita Mengenai B4U Group Of Companies

Kerja-Kerja Kemasyarakatan & Kebajikan B4U Foundation


Ayuh jangan berlengah lagi… Jom bersama Paksu.. Kita melabur di Platform B4U hari ini juga!!!Daftar PERCUMA B4U – KLIK SINIAda Masalah? Nak Tanya Apa-Apa? Wasap Paksu 012-7092198 – KLIK SINI.
Anda Dapat Income Pasif Tanpa Menaja Sekalipun Di B4U GlobalAnda mungkin mencari maklumat ini…
platform buat duit, platform buat duit online, platform jana untung hari-hari, platform buat profit setiap hari, platform pelaburan terbaik, platform pelaburan yang terbukti, platform pelaburan untung hari-hari, platform pelaburan yang bukan scam, pelaburan terbaik tahun 2020 2021 2022 2023 2024, pelaburan terbaik di malaysia 2020 2021 2022 2023 2024, pelaburan yang selamat di malaysia, syarikat pelaburan terbaik di malaysia, syarikat pelaburan di malaysia,
platform pelaburan terbaik tahun 2020 2021 2022 2023 2024 , pelaburan yang halal dan selamat di malaysia, syarikat scammer di malaysia 2020 2021 2022 2023 2024, senarai syarikat pelaburan di malaysia, syarikat yang bagus untuk melabur, melabur dalam syarikat b4u trades, syarikat pelaburan patuh syariah di malaysia, company investment yang patuh syariah di malaysia, pendapatan pasif patuh syariah di malaysia, bisnes patuh syariah, syarikat pelaburan yang shariah compliance di malaysia, company investment yang shariah compliance di malaysia, pendapatan pasif shariah compliance di malaysia, bisnes yang shariah compliance, buat duit patuh syariah,
melabur secara bijak, jom melabur secara santai, melabur secara selamat, buat untung pelaburan secara selamat, platform investment yang selamat, investment yang selamat di malaysia, simpanan yang menguntungkan, investment yang menguntungkan di malaysia, syarikat pelaburan yang kukuh di malaysia, pelaburan dividen bulanan, melabur di syarikat malaysia yang kukuh, buat duit pasif setiap bulan, syarikat investment terbaik di malaysia, syarikat investment yang selamat di malaysia, pelaburan pasif tahun 2020 2021 2022 2023 2024, pelaburan pasif income terkini, pelaburan pasif income yang menguntungkan, pelaburan pasif income yang selamat, jana pendapatan pasif tahun 2020 2021 2022 2023 2024, jana pendapatan pasif bulanan, pasif income malaysia,
income pasif dividen setiap hari, pelaburan pasif income terkini, pendapatan pasif terbaik di malaysia, pendapatan pasif paling selamat di malaysia, buat pasif income setiap hari, menjana pasif income setiap hari, b4u trades global, b4u global malaysia, b4u trades global malaysia, b4u trades fatwa, b4u trades review, pelaburan terbaik masa kini, company investment yang kukuh di malaysia, company investment terbaik di malaysia, melabur di luar negera, pelaburan jangka pendek yang terbaik, pelaburan jangka panjang yang terbaik, pelaburan terbaik tahun 2020 2021 2022 2023 2024, b4u investment, pelaburan di b4u trades investment, buat duit dari pelaburan di b4u trades investment, melabur dengan selamat di b4u group, bisnes b4u group of companies,
pendapatan pasif 2020 2021 2022 2023 2024, pendapatan pasif terbaik, pendapatan pasif dan aktif, pendapatan pasif setiap bulan, pendapatan pasif baru 2020, pendapatan pasif dari saham, jana pendapatan pasif bulanan, teknik pendapatan pasif, cara mendapatkan pendapatan pasif, cara buat pasif income, bagaimana menjana pasif income, bagaimana menjana pendapatan pasif, smart saving plan, smart saving malaysia, smart saving dividen 20, smart saving investment malaysia, best investment in malaysia 2020 2021 2022 2023 2024, best smart saving plan malaysia, pelaburan untung harian, pelaburan untung bulanan, jana pendapatan pasif harian, pendapatan pasif terbaik, pendapatan pasif online, cara buat income pasif, cara buat passive income, membuat passive income, income pasif setiap minggu, menjana pendapatan pasif, pelaburan dividen bulanan,
platform pelaburan beri dividen setiap bulan, dapat dividen setiap bulan, platform investment jana dividen setiap bulan, bagaimana untuk menjana dividen setiap bulan, syarikat pelaburan beri dividen setiap bulan, melabur dapat dividen setiap bulan, invest untuk dapat dividen setiap bulan, jana pendapatan pasif dividen setiap bulan, syarikat bayar dividen setiap bulan, company bayar dividen setiap bulan,  pelaburan untung harian, pelaburan untung bulanan, pelaburan untung setiap hari, pelaburan untung setiap bulan, pelaburan paling untung di malaysia, jana pendapatan pasif harian, pendapatan pasif terbaik, pendapatan pasif online, cara buat income pasif, cara buat passive income, membuat passive income, income pasif setiap minggu, menjana pendapatan pasif, pelaburan dividen bulanan, pelaburan dividen harian, pelaburan cepat untung, pelaburan untung tinggi, pelaburan untung 2020 2021 2022 2023 2024.


Untuk keterangan lanjut sila layari https://lottepi.com/anda-dapat-income-pasif-tanpa-menaja-sekalipun-di-b4u-global/


Post navigation« Peluang Jana Pasif Income Setiap Hari Dengan Selamat Di B4U Global MalaysiaBagaimana Mendapatkan Pasif Income Setiap Bulan Dengan B4U Global »

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.addindeen.com/2021/01/anda-dapat-income-pasif-tanpa-menaja.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
B4u Global Platform Pelaburan Pasif Income Yang Menguntungkan Jangka Panjang

B4u Global Platform Pelaburan Pasif Income Yang Menguntungkan Jangka Panjang

papar berkaitan - pada 21/1/2021 - jumlah : 96 hits
B4U Global Platform Pelaburan Pasif Income Yang Menguntungkan Jangka PanjangB4U Global adalah merupakan company investment yang memberi peluang kepada semua untuk membuat pelaburan bagi menjana pendapatan buat pasif income yang menguntungka...
Peluang Jana Pasif Income Setiap Hari Dengan Selamat Di B4u Global Malaysia

Peluang Jana Pasif Income Setiap Hari Dengan Selamat Di B4u Global Malaysia

papar berkaitan - pada 14/1/2021 - jumlah : 97 hits
Peluang Jana Pasif Income Setiap Hari Dengan Selamat Di B4U Global MalaysiaB4U Global syarikat pelaburan dari Malaysia memberi peluang jana pasif income setiap hari secara selamat kepada semua para pelaburnya Syarikat B4U sangat telus denga...
Jana Pendapatan Pasif Harian Secara Konsisten Dan Selamat Di B4u Global

Jana Pendapatan Pasif Harian Secara Konsisten Dan Selamat Di B4u Global

papar berkaitan - pada 17/1/2021 - jumlah : 87 hits
Jana Pendapatan Pasif Harian Secara Konsisten Dan Selamat Di B4U GlobalJika anda mahu jana pendapatan pasif harian terima untung dan dividen setiap hari dari Isnin hingga Jumaat setiap minggu B4U Global adalah platform pelaburan terbaik unt...
Peluang Menjana Pendapatan Pasif Dengan Melabur Di Luar Negara Bersama B4u Global

Peluang Menjana Pendapatan Pasif Dengan Melabur Di Luar Negara Bersama B4u Global

papar berkaitan - pada 8/1/2021 - jumlah : 138 hits
Peluang Menjana Pendapatan Pasif Dengan Melabur Di Luar Negara Bersama B4U GlobalJika anda mahu mendapatkan pendapatan pasif hasil dari melabur di luar negara Paksu syorkan anda bersama sama platform B4U Global ini Platform B4U ini memberi ...
Jana Pendapatan Pasif Walau Tidak Menaja Sesiapa

Jana Pendapatan Pasif Walau Tidak Menaja Sesiapa

papar berkaitan - pada 9/1/2021 - jumlah : 169 hits
Jom Melabur Di Platform Pelaburan Terbaik Dan Selamat Bersama B4U Trades Investment Dari B4U Global Malaysia Dalam usaha kita untuk The post appeared first on
Cara Menjana Pendapatan Pasif Di Platform Yang Kukuh B4u Trades Investment

Cara Menjana Pendapatan Pasif Di Platform Yang Kukuh B4u Trades Investment

papar berkaitan - pada 12/1/2021 - jumlah : 91 hits
Cara Menjana Pendapatan Pasif Di Platform Yang Kukuh B4U Trades InvestmentBagaimana cara menjana pendapatan pasif secara santai di platform pelaburan yang kukuh dan selamat B4U Trades Investment adalah jawapannya Platform B4U untuk sama sam...
B4u Global Investment Syarikat Bagus Untuk Melabur Dapat Dividen Setiap Hari

B4u Global Investment Syarikat Bagus Untuk Melabur Dapat Dividen Setiap Hari

papar berkaitan - pada 17/1/2021 - jumlah : 61 hits
B4U Global Investment Syarikat Bagus Untuk Melabur Dapat Dividen Setiap HariJika anda tercari cari company investment atau syarikat bagus untuk melabur B4U Global adalah salah satu syarikat yang perlu anda pertimbangkan B4U Global telah ter...
B4u Global Investment Merupakan Syarikat Pelaburan Di Malaysia Beroperasi Seluruh Dunia

B4u Global Investment Merupakan Syarikat Pelaburan Di Malaysia Beroperasi Seluruh Dunia

papar berkaitan - pada 2/1/2021 - jumlah : 167 hits
B4U Global Investment Merupakan Syarikat Pelaburan Di Malaysia Beroperasi Seluruh DuniaB4U Global adalah syarikat investment atau syarikat pelaburan di Malaysia yang beroperasi di lebih 25 negara giat menjalankan pelbagai perniagaan fizikal...
Bukti B4u Global Investment Adalah Company Investment Terbaik Malaysia

Bukti B4u Global Investment Adalah Company Investment Terbaik Malaysia

papar berkaitan - pada 8/1/2021 - jumlah : 136 hits
Bukti B4U Global Investment Adalah Company Investment Terbaik MalaysiaB4U Global adalah syarikat pelaburan atau company investment terbaik Malaysia berdasarkan banyak bukti dan track record yang syarikat sejak ianya dilancarkan September 20...
Covid 19 In Schools Mp Urges Education Ministry To Be Transparent

8 Arrested Over Video Promoting Online Gambling Police Looking For Mastermind

Dipercayai Salah Siapkan Order Suami Isteri Didakwa Sound Pekerja Kfc

Syarikat Rm160b Diasaskan Rakyat Malaysia As Yang Untung

Umno Tempah Baju Pak Kaduk Pada Pru15

Kucing Seludup Dadah

Lirik Bagai Orang Terbuang Arief

Lirik Candu Nabila CahyaResepi Biskut M M Kesukaan Ramai

Kisah Kerajaan China Yang Mewajibkan Pengesan GPS Pada Semua Kenderaan

Kenapa Jepun Nak Lepaskan Sisa Radioaktif Loji Nuklear Fukushima ke Laut

Biodata Penyanyi Loca B Isteri Tuju K Clique

Info Dan Sinopsis Drama Ayat Dari Langit Astro Citra Astro Go


Taubat Banduan Akhir

Trend Lesu Akhbar Cina

New Eset Nod32 Trial Keys Valid 60 Days Antivirus Legal Keys And Up To Date

Lirik Rahsia Dari Langit Simfoni Afad

Lirik Mazhab Cinta Artis Tarbiah Sentap Records

Lirik Pisah Guyonwaton