Unboxing Penasonic Hand Held Vacuum Clener Pvc 1000h


 Salam to all readers,


| Unboxing Penasonic Hand Held Vacuum Clener PVC-1000H | Ikutkan dah lama teringin nak ada vacuum tengah viral orang guna. Macam-macam brand ada, cuma elok dengan tidak sahaja. Ada orang kata alang-alang nak helok belilah brand yang elok sikit dari beli brand tak tahu apa jenama tapi duk tukar 3 4 kali. Rumah aku ada je vacuum tapi pesyen lama punya, had tarik dia ikut tu. Tapi jadi renyah bila kena tukar dia punya tempat sampah tu je. Had lain okay je guna.


Sebelum aku ulas lebih lanjut berkenaan vacuum ini, ingin aku maklumkan Vacuum ini aku beli dekat PG Mall Online Shop, harga serendah RM199 sahaja! Korang type sahaja Penasonic Hand Held Vacuum Clener PVC-1000H, nanti keluarlah dia. Mak akulah paling excited aku beli vacuum ini sebab dia kata senang boleh panjat tempat tinggi sedut sekali, kalau had lama tu nak angkat tempat tinggi kita yang tergolek dulu. Mujurlah vacuum ini sampai sebelum raya, boleh bersihkan apa yang patut.


Makusu aku punya pun ada satu, dia punya jenama Dyson, wireless punya. Boleh charge dulu lepas tu baru guna. Had aku beli ini still guna wayar lagilah kalau nak guna cuma bezanya body dia macam Dyson wireless punya style gitu. Nak tengok ke?



Tadaa!! Inilah dia Penasonic Hand Held Vacuum Clener PVC-1000H aku beli dekat PG Mall Online Shop. Body dah cantik colour oren. Tapi kalau korang perasan tengah-tengah body dia tu ada kesan kemek sikit. Not sure, siapa salah. Malas nak return back. So, nak pasangnya juga mudah + nak guna pun senang. Dia ada bagi 3 corong untuk sedut sampah yang first tu the basic one untuk sedut atas karpet, corong untuk sedut dekat sudut-sudut tersorok, satu lagi corong bersama berus lembut (mudah untuk bersihkan dikawasan bersawang



Ini buku guideline untuk pemasangan, ia siap bagi wall mount bracket untuk gantung vacuum ini ke dinding. Tapi aku bubuh dalam kotak balik lepas guna. Apa menarik vacuum ini, ia ringan, bunyi tidak terlalu kuat, sedut sampah sehingga ke dalam. Sebagai contoh, kita yakin carpet kita bersih tapi bila sedut dengan vacuum ini banyak habuk-habuk halus ada. Benda tak best mengenai vacuum ini, ia cepat panas walaupun baru guna kejap sahaja


Lepas dah sedut segala sampah yang ada, sampah tersbut akan terkumpul dalam corong ini. Boleh je buang dalam tong sampah kalau dah penuh. Tak perlu susah-susah tukar pack pakai buang kalau dah penuh. Mujur ia transparent boleh kita tengok kuantiti sampah dah banyak mana. 


Nak tengok lebih lanjut lagi, boleh refer video aku dekat sini;

Thank you for reading!




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.missazwarsyuhada.com/2021/05/unboxing-penasonic-hand-held-vacuum.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Police Deny Beating Individual Held Over Demonstration In Tawau

Police Deny Beating Individual Held Over Demonstration In Tawau

papar berkaitan - pada 26/4/2021 - jumlah : 117 hits
Police have dismissed allegations that they assaulted an individual who was arrested for participating in a demonstration against the enhanced movement control order in Kampung Muhibbah Raya Tawau yesterday Sabah police commissioner Hazani ...
Comparehero Citibank Choose Your Guaranteed Gift Samsung Galaxy Buds Pro Or Khind Robotic Vacuum Vc9x8 Today

Comparehero Citibank Choose Your Guaranteed Gift Samsung Galaxy Buds Pro Or Khind Robotic Vacuum Vc9x8 Today

papar berkaitan - pada 8/5/2021 - jumlah : 150 hits
CompareHero Citibank Choose Your Guaranteed Gift Samsung Galaxy Buds Pro or Khind Robotic Vacuum VC9X8 Today
Two Govt Officers Held Over Alleged Bribe

Two Govt Officers Held Over Alleged Bribe

papar berkaitan - pada 29/4/2021 - jumlah : 94 hits
KOTA KINABALU Two government officers have been detained by the Malaysian Anti Corruption Commission for allegedly accepting RM2 700 for agricultural work According to sources the alleged bribe was to obtain a work contract for agricultural...
Ge15 Should Not Be Held Until 2023 Says Dr Mahathir

Ge15 Should Not Be Held Until 2023 Says Dr Mahathir

papar berkaitan - pada 6/5/2021 - jumlah : 73 hits
Former prime minister Tun Dr Mahathir Mohamad said the 15th general election should not be held this year and must wait for the end of the current Parliament term in 2023 Malay daily Utusan Malaysia quoted Dr Mahathir as saying this was due...
440 Held For Flouting Sop Ismail Sabri

440 Held For Flouting Sop Ismail Sabri

papar berkaitan - pada 14/5/2021 - jumlah : 144 hits
A total of 440 individuals were arrested for violating the standard operating procedure of the movement control order yesterday with 435 compounded and five remanded Senior minister Ismail Sabri Yaakob said failure to record personal partic...
Let S Kirei Kirei With Japan S No 1 Hand Wash

Let S Kirei Kirei With Japan S No 1 Hand Wash

papar berkaitan - pada 6/5/2021 - jumlah : 179 hits
Rich creamy foam lathers spreads easily cleanses effectively and gently without rubbing Plans to initiate fun educational activities to help children develop voluntary handwashing habits Kirei Kirei which means Clean Clean in Japanese is an...
Kafir Umno Datuk Nikah Kahwin Boleh Padam

Semak Bpr Tambahan Rm500 Sudah Mula Dikreditkan Secara Berperingkat Peringkat

Adakah Ada Kejujuran Di Antara Kita

Ujian Saringan Berkurangan Wujudkah Kes Covid Tidak Dilaporkan

Rindu Hendak Ke Sarawak Lagi

Tiada Idea Nak Tulis Apa

5 Punca Utama Sakit Tumit Kaki

Lirik Cobalah Tuk Mengerti Mona Latumahina



Kenapa Ada Produk Cetak Rompak China 100 Sama Macam Barang Ori

7 Corak dan Warna Ikan Betta Paling Unik di Dunia

Kisah Presiden Burkina Faso Yang Dibunuh Rakan Karib Thomas Sankara

5 Perbuatan Bodoh Yang Buat Kita Rasa Pandai Dalam Media Sosial

Biodata Syarifuddin Azman Damok Pelumba Motosikal Malaysia


Gergaji Balas Kuasa Bateri Battery Powered Reciprocating Saw

Popia Kentang

Bayaran Mahal Tak Setara Dengan Perkhidmatan

Satgas Covid 19 Minta Pemerintah Daerah Segera Optimalisasi Ppkm

Epidemiolog Kasus Baru Covid 19 Bertambah Terus Tanda Gagal Kendalikan Pandemi

Jabar Dan Republik Ceko Bahas Potensi Kerja Sama Di Bidang Kesehatan