Tutorial Teknik Gambar Reflek

Tutorial Teknik Gambar Reflek

pada 16/4/2018 - jumlah : 106 hits
Salam semua hari ini ada orang tanya macam mana aku ambil gambar bola boling ada reflek macam kat atas tu Pertama untuk ambil gambar sedemikian yang pastinya lantai atau pantulan kawasan tersebut haruslah mempunyai pantulan objek yang kita ...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Tutorial Cara Masukkan Gambar Atau Video Dari Instagram Ke Dalam Entry Blog

Tutorial Cara Masukkan Gambar Atau Video Dari Instagram Ke Dalam Entry Blog

papar berkaitan - pada 6/4/2018 - jumlah : 313 hits
AssalamualaikumNampak tak panjang bebeno tajuk nye Zati nak ajar korang cara masuk kan gambar atau video dari IG korang ke dalam entry korang ni Yang mana dah tahu tu dok diam diam haha 1 Login Instagram korang2 Pilih lah mana mana gambar a...
Teknik Ambil Gambar Di Balik Pagar

Teknik Ambil Gambar Di Balik Pagar

papar berkaitan - pada 16/4/2018 - jumlah : 145 hits
Cabaran terbesar yag dhadapi oleh fotografer apabila mengambil gambar ialah halangan antara binatang dan kandang yang terdiri dari kawad bergerigi Seperti gambar diatas ini apabila anda mengambil gambar di kandang berjerigi maka kawad sahaj...
Teknik Mengambil Gambar Binatang

Teknik Mengambil Gambar Binatang

papar berkaitan - pada 16/4/2018 - jumlah : 471 hits
Hari ini pergi Zoo Melaka dan as usual aku akan ambil gambar gambar binatang Dalam mengambil gambar binatang ini klu terpenting ialah sentiasa titik fokus kamera pada mata dan pastikan binatang tersebut pandang ke arah kamera anda Tidak sus...
Teknik Gambar Cantik Hanya Dengan Handphone

Teknik Gambar Cantik Hanya Dengan Handphone

papar berkaitan - pada 11/4/2018 - jumlah : 167 hits
ASSALAMUALAIKUM harap semuanya baik baik dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah Doa Bella untuk semua Rezeki buat korang yang juga ini Bella nak kongsikan ilmu yang mesti semua orang nak tahu sangat Kalau betul gaya dan caranya bolehlah ...
Gambar Kelas Paling Ceria

Gambar Kelas Paling Ceria

papar berkaitan - pada 14/4/2018 - jumlah : 658 hits
Bila belek gambar lama lama terjumpa gambar kelas bersama kelas 2A tahun 2012 Masa ni CN preggy Irfan Tak nampak perut besar sebab saja pakai baju besar konon konon nak cover perut tu Tapi gambar ni CN paling suka sebab ceria sangat Batch 2...
5 Website Untuk Edit Gambar Terbaik 2018

5 Website Untuk Edit Gambar Terbaik 2018

papar berkaitan - pada 14/4/2018 - jumlah : 170 hits
Selamat sejahtera semua saya memang minat untuk edit mengedit gambar Jadi sudah banyak aplikasi android dan website yang saya cuba untuk edit gambar gambar yang saya ada Banyak aplikasi dan website yang memang saya boleh katakan terbaik unt...
Seram 6 Gambar Selfie Viral Amp Menggemparkan

Seram 6 Gambar Selfie Viral Amp Menggemparkan

papar berkaitan - pada 13/4/2018 - jumlah : 347 hits
Selfie merupakan suatu fenomena baru buat mereka yang bergelar cam whore Selain mudah selfie menjadi pilihan pengguna telefon pintar kerana ianya mampu memberikan kesan yang baik sekiranya gambar diambil dari sudu
Pelajar Kesal Gambar Model Tudung Jadi Bahan Kempen Pru

Pelajar Kesal Gambar Model Tudung Jadi Bahan Kempen Pru

papar berkaitan - pada 13/4/2018 - jumlah : 909 hits
Seorang pelajar terkejut apabila gambarnya menjadi antara ratusan poster politik yang tersebar di media sosial termasuk diterbitkan di muka depan sebuah akhbar berbahasa Inggeris hari ini Nurul Aida Azira Mohd Kassim 19 yang menuntut di seb...
Kenyataan Tun M Dalam Kes Riza Kelirukan Umum Shamsher

Patutlah Covid 19 Suka Lelaki

Menghajar Orang Sombong

Sambut Raya Ketika Pkpb Gadis Tionghoa Kecek Kelate Kenang Zaman Kanak Kanak

Longgokan Emas Ditemukan Bila Sungai Dikeringkan Di China

2020 Sudah Kenapa Rakyat Kelantan Kelu Dalam Isu Air

Telemovie Maaf Zahir Batin Tak Jadi Lakonan Idris Khan Tauke Jambu

Koleksi Doa Doa Harian Daily Du A



Info Dan Sinopsis Drama Alergi Mamat Romantik TV Okey

Apa Yang Sedang Berlaku di Hong Kong Ketika Ini

7 Jenis Coronavirus Daripada Haiwan Yang Mampu Menjangkiti Manusia

Kisah Bagaimana Permulaan Tarikh 1 Januari Tahun Pertama Ditentukan

Jom Berkenalan Dengan 6 Youtuber Paling Popular Termasuk Isa Isarb


How Long Does It Take For Acid Reflux To Cause Cancer

5 Aplikasi Belanja Sayur Online Pontianak Yang Bisa Digunakan Di Kala Pandemi Saat Ini

Berdoa Dengan Asmaul Husna Al Barr

Aina 3 Bulan 1 Hari

Solawat Thoha Al Yamaniy

Datuk Lee Chong Wei Alangkah Harmoni Malaysia Jika Non Malay Semua Sepertimu