Special Treat For Dania At Seoul Garden Palm Mall Seremban


Hi korang..

2 hari takde entry terbaru..mood weekend katanya...Sabtu lepas SA dating ngan anak dara SA tu..treat dia lepas habis exam PT3..keluar dari kul 11am sampai ke petang...tengah2 jalan tu dia cakap bosan la jalan- jalan macam ni..nak tengok wayang takde citer best plak...SA tanya la..awak nak apa sebenarnya ni...hahaha...awal- awal x nak plak cakap nak pi mana...dh tu dia cakap jom je la jalan- jalan..makan ke...so pusing- pusing la dua beranak masuk kedai satu persatu dan terus decided nak makan kat Seoul Garden. Situ leh lepak lama makan sampai pengsan kan..hahaha...boleh tahan gak buffet Seoul Garden..kami dua beranak je makan kena RM99 sekali tax tau...buffet dia RM40.90 adult. For sure Dania dikira adult la kan....sedikit mahal..tapi sesekali takpe la kot.

Jom la tengok gambar...tengok jer gambar ye..SA malas nak letak caption, biar la gambar jer berbicara..

























Last one..pulun maggi ngan sayur dan cendawan..haha.

SA dengan buah hati kesayangan

Dekat 2 jam jugak SA ngan Dania lepak dan makan kat Seoul Garden ni dari takde orang sampai la penuh orang...mahal pun ramai gak makan kat sini cumanya ingredients tak berapa meriah dan tak berapa segar..ada seafood yang tak segar langsung macam kerang..semua tak leh makan..yang lain- lain macam ayam, daging, udang dan sotong tu ok la..ada je bahan yang takde..kalau kat Pak John Steamboat banyak giler bahan...takpe la next time pi makan kat Pak John je la..best pun best..
SA harap sangat anak dara ni happy la sepanjang kami keluar...dengan dia okey je kalau ajak keluar pi makan ke, ronda- ronda sebab dah lama terperap kat rumah dan aktiviti asyik dengan buku je kan..tengok la nanti sebelum cuti sekolah boleh la SA bawak pi bercuti kejap..kali ni pilih dekat- dekat aje la..maybe bermalam kat mana- mana hotel kat PD kot...as long as dia happy..


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.suriaamanda.com/2019/10/special-treat-for-dania-at-seoul-garden.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Comment Of The Week France Bans Palm Oil For Biofuel

Comment Of The Week France Bans Palm Oil For Biofuel

papar berkaitan - pada 13/10/2019 - jumlah : 149 hits
Here is a comment from the previous post Anonymous Saturday October 12 2019 12 27 00 PMPunca pemimpin kita akal macam keldai Kambing Zakir lebih penting daripada ekonomi Negara shithole Pakistan lebih penting daripada peneroka kita This is ...
Grill Sendiri Dan Makan Sampai Kenyang Di Seoul Garden Restaurant

Grill Sendiri Dan Makan Sampai Kenyang Di Seoul Garden Restaurant

papar berkaitan - pada 10/10/2019 - jumlah : 229 hits
Assalamualaikum Korang pasti teruja kalau tengok drama korea bila part dorang grill daging Fokus kat daging lembu yer kalau dorang grill daging lain tu buat buat tak nampak jelah Memang nampak sedap kan bila dengar bunyi desiran daging yang...
Shafie Thankful For Rm53 Mil In Special Grant For Sabah

Shafie Thankful For Rm53 Mil In Special Grant For Sabah

papar berkaitan - pada 12/10/2019 - jumlah : 120 hits
Sabah Chief Minister Shafie Apdal says the special grant was one of the major topics discussed with the prime minister under MA63 PETALING JAYA Sabah Chief Minister Shafie Apdal thanked the federal government for acknowledging Sabah s right...
We Need Fast And Furious Suggestions For Alternative Uses For Palm Oil

We Need Fast And Furious Suggestions For Alternative Uses For Palm Oil

papar berkaitan - pada 15/10/2019 - jumlah : 149 hits
MUMBAI Indian refiners have stopped buying Malaysian palm oil fearing New Delhi could curtail imports from Malaysia five traders told Reuters on Monday India biggest buyer of Malaysian palm oil in 2019lead to higher inventories and pressure...
Indonesia Could Take Back 1 4m Hectares Of Forest Cleared For Oil Palm

Indonesia Could Take Back 1 4m Hectares Of Forest Cleared For Oil Palm

papar berkaitan - pada 11/10/2019 - jumlah : 226 hits
The Indonesian government could take back 1 4 million hectares of forest as part of its ban on land clearing for oil palm plantations an official said today Last year President Joko Widodo issued a ban on new permits for oil palm plantation...
Cuci Mata Di H M Palm Mall Aeon Palm Mall

Cuci Mata Di H M Palm Mall Aeon Palm Mall

papar berkaitan - pada 15/10/2019 - jumlah : 352 hits
Hi korang Leaps SA ngan Dania makan kat Seoul Garden tu kami teruskan lagi jenjalan ukur kedai lepas satu kedai ke satu kedai kami masuk mencari salon rambut sebab SA nak potong rambut tapi mahal ya rabbi plak malas plak nak masuk potong ra...
Pmo Paid Us For Publishing Services Says Govt Translation Agency Targeted By Macc

Pmo Paid Us For Publishing Services Says Govt Translation Agency Targeted By Macc

papar berkaitan - pada 8/10/2019 - jumlah : 207 hits
KUALA LUMPUR The Malaysian Institute of Translation and Books said it had no knowledge about the source of payments it received for sales and publication of books after it was named as one of 80 recipients of moneys linked to 1MDB The gover...
You Re To Blame Isma Roasts Dr M For Belittling Malays At Congress

You Re To Blame Isma Roasts Dr M For Belittling Malays At Congress

papar berkaitan - pada 8/10/2019 - jumlah : 149 hits
Dr Mahathir Mohamad is courting flak from both sides of the racial divide over his speech at the Malay Dignity Congress Right wing Muslim movement Isma criticised the prime minister for his tardiness and pointed out that some of the issues ...
Tesla Aims For Speed

Tesla Aims For Speed

papar berkaitan - pada 8/10/2019 - jumlah : 249 hits
Tesla has been making headlines and noise in the auto industry for quite some time now but they aren t stopping at automation and electric vehicles They are now trying to make their cars fast The company is taking on Germany s N rburgring t...
10 000 Doktor Kontrak Diserap Kejawatan Tetap Semasa Ph Bohong Sikit Sikit Dah La Bro

Dulu Labuan Beribu Kes Kini 8 Contohilah Labuan

Keluarga Degil Terima Padah Dkompaun Sakan Berkumpul Buat Mjlis Khwin

Pertukaran Pengarah Kesihatan Sabah Tiada Kaitan Sop Dine In Kata Masidi

No 2 Di Ranking Netflix Global Kini Kingdom Ashin Of The North Raih Komen Pro Kontra

A Factory In Pontian And Sneaky House Visits For A Celebration In Kulai Lead Malaysia S Covid 19 Clusters Today

Prepare For Delta Wave Of Covid 19 Outside Klang Valley

Ufabet1688 10



7 Istilah Dalam Peribahasa Melayu Yang Ramai Tak Faham Maknanya

Roza Shanina Sniper Wanita Kesatuan Soviet Yang Digeruni Tentera Nazi

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Cik Ayu Mee Sanggul Slot Megadrama Astro

Akan Ada Artis Yang Bermasam Muka dan Sudah Tidak Tegur Kita Nasihat Padu Awal Buat Nabila Huda

7 Haiwan yang Kelihatan Serupa Tetapi Tidak Sama


207 Kematian Selama 2 Hari Berturut Turut

Korea Selatan Dan Korea Utara Berbaik Semula

Tiada Kad Vaksinasi Fizikal Dikeluarkan Kkm

Pakar Ingatkan Jangan Berbohong Tindas Doktor Kontrak

Ubat Covid 19 Paling Berkesan

Pilihan T Shirt Microfiber Dari Boxy Untuk Aktiviti Riadah