Set Penjagaan Kebersihan Eastlands Menjadi Pilihan Kami Sekeluarga



Set Penjagaan Kebersihan Eastlands Menjadi Pilihan Kami Sekeluarga | Jika dahulu kemana saja kita pergi, tak kisah la pergi ke shopping mall, pasar malam, ke pasar pagi kita main redah je. Tak payah nak bawak ke hulu ke hilir set penjagaan kebersihan, nak pakai topeng muka bagai. Tapi kini, situasi dah berubah sejak berlakunya wabak pandemik Covid-19 yang melanda negara kita pada tahun lepas. Set penjagaan kebersihan adalah benda wajib yang perlu ada di dalam beg tangan kita selain topeng muka

Tak dinafikan, sejak pandemik Covid-19 melanda dunia terdapat pelbagai pilihan jenama produk penjagaan kebersihan di luar sana sampai kinah sendiri pening nak pilih yang mana sesuai dengan kondisi keluarga kinah yang masing-masing mempunyai masalah kulit yang sensitif dari apaknya sampailah ke anaknya yang kecik tu. Ampa jangan kecam kulit kami ngada-ngada na

Set Penjagaan Kebersihan Eastlands Menjadi Pilihan Kami Sekeluarga 
Set Penjagaan Kebersihan Eastlands Menjadi Pilihan Kami Sekeluarga Sampai la kinah terjumpa dengan satu jenama ni. Bila baca kandungannya, sesuai sangat aih dengan kami sekeluarga. Jadi, kinah terus memilih set penjagaan kebersihan Eastlands untuk kegunaan harian bagi kami sekeluarga.




Set Penjagaan Kebersihan EastlandsBuat pengetahuan semua, set penjagaan kebersihan jenama Eastlands merangkumi antibacterial handwash, hand sanitizer, wet tissue, dan sanitizer spray. Paling menarik, kesemua item ni adalah pembersih pertama di Malaysia yang mengandungi hyaluronic acid dan juga Golden Barley. Gabungan kedua-dua kandungan ini dapat membantu memelihara dan merawat kulit kita secara semulajadi

Selain itu, penjagaan kebersihan jenama Eastlands ini mengandungi ekstrak kacang soya, teh hijau, kacang lilin serta asid hyaluronic yang dapat membantu meningkatkan kelembapan kulit kita dan secara tak langsung dapat melindungi diri kita daripada kuman yang merbahaya. Oh ye, produk ni tidak diuji ke atas haiwan dan ianya semestinya mesra alam. So, korang yang tengah mencari produk penjagaan kebersihan yang sesuai dan selamat digunakan untuk kegunaan seisi keluarga, pilihlah Eastlands

Bila pilih satu set penjagaan kebersihan seperti ni, baru rasa yakin nak bawak anak-anak keluar


Soy & Ryle Flour Antibacterial Hand Wash
Bagi korang yang ada masalah kulit sensitif tu, dan tengah mencari hand wash yang sesuai, apa kata korang pilih soy & rye flour antibacterial handwash ni. Semestinya ianya sesuai digunakan untuk kegunaan harian. Kinah tau, ada sesetengah pencuci akan menjadikan kulit kita semakin kering, tapi dengan hand wash eastlands ni tidak. Malah membantu melembapkan kulit kita lagi ada la

Pembersih tangan Soy & Rye Flour ini telah diformulasi dengan kompleks vitamin B yang telah diesktrak melalui Fermentasi Lactobacillus yang dapat meningkatkan kesihatan kulit dengan memperbaiki kulit, anti alergi serta melembapkan kulit. Ianya telah diuji secara dermatologi dan dapat membantu menghapuskan 99.9% bakteria


Hyaluronic Acid & Golden Barley Antibacterial Hand Wash
Eastlands adalah jenama yang pertama di Malaysia memperkenalkan pencuci tangan yang mengandungi hyaluronic acid dan Golden Barley. Dengan gabungan kedua-dua bahan ini dapat menghidup dan menghidratkan kembali kulit kita sambil memberi perlindungan yang optimum terhadap kuman

Telah diuji secara dermatologi, dan dapat membantu membunuh 99.9% bakteria


Green Tea With Jojoba Beads Gel Sanitizer
Dalam banyak jenama sanitizer yang kinah dah pakai, kinah paling suka gel sanitizer green tea with jojoba beads ni. Wangi betul, gel sanitizer ni. Mengandungi teh hijau dan jojoba beads yang telah diformulasikan secara botani. Seperti dengan produk eastlands yang lain, gel sanitizer ini juga telah diuji secara dermatologi. 
Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif pun boleh menggunakan gel sanitizer eastlands ini. Selain itu, ianya turut membantu mengurangkan tanda penuaan dan kerengsaan pada kulit disamping menjadi pelembap semulajadi dan secara tak langsung dapat menghalang pembentukan bakteria dan bahan pencemar lain di permukaan kulit. Selain itu, Oh ye, gel sanitizer ini turut mengandungi 75% alkohol Denat yang dapat membantu memusnahkan kuman di tangan kita dengan lebih cepat. 

Eastlands Gel Hand Sanitizer New Look
Gel hand sanitizer keluaran eastlands ni dah menjadi benda wajib yang perlu ada di dalam beg tangan ni. Setiap kali kita pergi ke pasar raya atau pun ke pasar, benda ni la yang kita cari. Botolnya yang comel, dan teksturnya yang tidak melekit, menjadikan gel sanitizer mudah di bawa kemana saja

Mengandungi 70% alkohol denaturasi yang dapat membantu membunuh 99.9% bakteria serta mengandungi campuran semulajadi vitamin A dan E yang dapat membantu melembapkan kulit kita


Sanitizing Spray Enhanced With Natural  Vitamin B & Candelnut Extract
Disebabkan wabak pandemik yang semakin membimbangkan pada ketika ini, membeli belah secara dalam talian adalah jalan penyelesaian bagi mengurangkan risiko jangkitan pada diri kita dan keluarga. Oleh itu, sanitizing spray sangatlah penting di saat ini yang mana, apabila setiap kali barang yang kita pesan sampai, kita perlu sanitizer terlebih dahulu. Jadi, sanitizing spray dari eastlands adalah pilihan kinah

Korang nak spray kat diri sendiri pun boleh, atau nak spray pada barang pun boleh. Terpulang

Diformulasi pengeringan yang cepat dan dipercayai dapat membunuh 99.9% bakteria. Seperti biasa, mana-mana produk dari eastlands ni mempunyai  campuran semulajadi vitamin B dan E yang dikatakan dapat membantu melembapkan kulit dan baunya pun wangi


Aloe Barbadendis Leaf Juice - Enriched Sanitizing Wipes With Up To 75% Alcohol Content
Selain hand sanitizer, penggunaan wet tissue juga adalah penting terutama di saat kecemasan. Jadi, kinah lebih memilih jenama Eastlands kerana tisu basah ini telah disuntik dengan Aloe Barbadensis Leaf Juice dan mengandungi 75% Ethyl alkohol yang halal serta dapat membantu mengurangkan bakteria pada permukaan kulit yang boleh menyebabkan penyakit. Apa yang penting, ianya bebas paraben dan telah diuji secara dermatologi

Sekarang, korang boleh nampak mengapa kinah lebih memilih produk penjagaan kebersihan Eastlands kan. Kesemua produk Eastlands adalah buatan Malaysia yang bebas paraben, telah diuji secara dermatologi dan segala ujian tidak dijalankan ke atas haiwan. Kinah sendiri dah cuba kesemua rangkaian produk eastlands ni. 
Korang yang nak dapatkan segala produk eastlands ni, boleh dapatkannya di Watsons atau lebih mudah, korang boleh dapatkannya secara dalam talian seperti Shopee dan Lazada

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh layari
Website : EastlandsFacebook : EastlandsMYInstagram : @eastlandsmalaysia










Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.apekinah.com/2021/05/set-penjagaan-kebersihan-eastlands.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Pusaking Parboiled Basmathi Cap Rambutan Beras Pilihan Sa Sekeluarga

Pusaking Parboiled Basmathi Cap Rambutan Beras Pilihan Sa Sekeluarga

papar berkaitan - pada 3/5/2021 - jumlah : 118 hits
Assalamualaikum Hi korang Rezeki Ramadhan betul la tahun ni buat SA sekeluarga apabila dapat jemputan kolaborasi dengan Syarikat Cap Rambutan di Instagram dan Facebook Jumaat lepas tengah rehat rehat SA terima parcel dari courier service Se...
Di Beri Pilihan Antara Menyewa Atau Memiliki Rumah Sendiri Mana Satu Pilihan Anda

Di Beri Pilihan Antara Menyewa Atau Memiliki Rumah Sendiri Mana Satu Pilihan Anda

papar berkaitan - pada 12/5/2021 - jumlah : 162 hits
Berdasarkan dari tajuk di atas seperti ianya nampak clich bukan Tapi kalau di lihat dari segi sudut yang berbeza sebearnya ramai yang ingin memiliki rumah idaman sendiri Mak ayah selalu berpesan kenapa kita nak bayar sewa mahal mahal sendan...
Pilihan Warna Gincu Bibir Ala Rihanna Untuk Si Kulit Gelap

Pilihan Warna Gincu Bibir Ala Rihanna Untuk Si Kulit Gelap

papar berkaitan - pada 10/5/2021 - jumlah : 102 hits
Merah merah jambu hijau biru hitam adalah deretan warna gincu bibir yang pernah dipakai oleh Rihanna Penyanyi berkulit eksotik Rihanna adalah salah satu artis yang mempunyai stail mekap yang sentiasa gorgeous Sentiasa berani mengenakan warn...
Banyak Pilihan Menu Dan Resepi Di Aplikasi F N Life

Banyak Pilihan Menu Dan Resepi Di Aplikasi F N Life

papar berkaitan - pada 8/5/2021 - jumlah : 111 hits
AssalamualaikumBuntu weh taktau nak masak menu apa walaupun benda sama jugak kite akan makan waktu pagi Raya Tapi tu lah kalau dulu dulu pagi Raya kite kat kampung Kumpul ramai ramai masak sama sama Sekarang ni kena PKP 3 0 pulak sayu hati ...
Arif Aiman Buat Pilihan Tepat Pilih Jdt Kini Digelar Revolusi Harimau Selatan

Arif Aiman Buat Pilihan Tepat Pilih Jdt Kini Digelar Revolusi Harimau Selatan

papar berkaitan - pada 6/5/2021 - jumlah : 83 hits
Arif Aiman kini dianggap sebagai wonder kid terbaru Liga Malaysia Nama beliau mulai menjadi sebutan peminat bola sepak tempatan setelah muncul sebagai penjaring termuda buat skuad Harimau Selatan menentang Kuching FA di saingan Piala Malays...
3 Nama Yang Menjadi Kontributor Terbaik Bulan Maret Siapa Saja Ya Intip Profil Mereka Yuk

3 Nama Yang Menjadi Kontributor Terbaik Bulan Maret Siapa Saja Ya Intip Profil Mereka Yuk

papar berkaitan - pada 23/4/2021 - jumlah : 93 hits
Berawal dari sebuah tugas yang diberikan oleh salah satu mata kuliah Claresta ingin agar Hipwee menjadi salah satu wadah yang menaungi tulisannya
Bahayakah Jika Urat Mata Menjadi Merah 5 Penyakit Ini Mungkin Puncanya

Bahayakah Jika Urat Mata Menjadi Merah 5 Penyakit Ini Mungkin Puncanya

papar berkaitan - pada 26/4/2021 - jumlah : 234 hits
Mata atau urat mata merah bukan sahaja akan menyebabkan ketidakselesaan rasa sakit yang datang sekali dengannya juga akan membuatkan kita sukar untuk melakukan aktiviti harian Walau bagaimanapun apakah yang Adakah disebabkan masa di hadapan...
Tip Buat Kuih Semperit Supaya Bunganya Menjadi Cantik Guna Botol Mineral Macam Ini

Tip Buat Kuih Semperit Supaya Bunganya Menjadi Cantik Guna Botol Mineral Macam Ini

papar berkaitan - pada 1/5/2021 - jumlah : 142 hits
Setiap kali raya ramai yang bersemangat nak mencuba buat kuih raya Salah satu kuih yang selalu masuk senarai untuk dicuba adalah semperit
Menko Pmk Buruh Atau Karyawan Menjadi Prioritas Vaksinasi Covid 19

Menko Pmk Buruh Atau Karyawan Menjadi Prioritas Vaksinasi Covid 19

papar berkaitan - pada 2/5/2021 - jumlah : 75 hits
Bagi setiap buruh atau karyawan swasta yang sudah mendapat vaksinasi kata Muhadjir akan memiliki tingkat kekebalan namun dibutuhkan proses dalam tubuh seseorang
Kafir Umno Datuk Nikah Kahwin Boleh Padam

Adakah Ada Kejujuran Di Antara Kita

Ujian Saringan Berkurangan Wujudkah Kes Covid Tidak Dilaporkan

Rindu Hendak Ke Sarawak Lagi

Tiada Idea Nak Tulis Apa

Semak Bpr Tambahan Rm500 Sudah Mula Dikreditkan Secara Berperingkat Peringkat

Lirik Cobalah Tuk Mengerti Mona Latumahina

No Statutory Declarations Please



Kenapa Ada Produk Cetak Rompak China 100 Sama Macam Barang Ori

7 Corak dan Warna Ikan Betta Paling Unik di Dunia

Kisah Presiden Burkina Faso Yang Dibunuh Rakan Karib Thomas Sankara

5 Perbuatan Bodoh Yang Buat Kita Rasa Pandai Dalam Media Sosial

Biodata Syarifuddin Azman Damok Pelumba Motosikal Malaysia


Popia Kentang

Bayaran Mahal Tak Setara Dengan Perkhidmatan

Satgas Covid 19 Minta Pemerintah Daerah Segera Optimalisasi Ppkm

Epidemiolog Kasus Baru Covid 19 Bertambah Terus Tanda Gagal Kendalikan Pandemi

Jabar Dan Republik Ceko Bahas Potensi Kerja Sama Di Bidang Kesehatan

Cara Mohon Semak Status Bayaran Bantuan Sabah Prihatin 3 0