Sense Orbit Tf






Sense Orbit Tf.


Terima kasih sebab singgah dalam blog aku ini. Korang yang singgah ini mesti nak tau pasal sense orbit tf ni kan. Ini adalah gadget aku yang terbaru.. OK baca dulu dia punya specs :

Dimension: 79.3mm x 45.5mm x 18.6mm
Battery capacity: Built-in 1100mAh
Pod capacity: 3.0ml
Filling Design: Top Fill – Slide to Open
Coil Resistance: 0.6ohm Mesh Coil for DL(18-23W); 1.1ohm Kanthal Coil for MTL(10W – 12.5W)
Resistance Range: 0.5ohm-3.0ohm
Working Modes: Soft/Normal/Strong
Input Voltage: 5V
Full Battery Charging Time: 1.5hours
Material: Zinc Alloy+PC

Sedap dipegang orbit ni. Kalau baca diatas tu ada tulis dia punya setting mode, soft /normal /strong. Tengok dekat lampu led dia biru =soft, hijau = normal, putih = strong. Ini antara ciri ciri yang aku suka dekat pod ni

Mungkin korang ada tengok yang jenis baru ada setting boleh laras power sampai 40w. Bagi aku jenis tu dah nampak macam sub ohm pulak. Kureng sikit la bagi aku, tetapi pilihan tetap di tangan anda.

Ada dua coil 0.6 mesh (DL), 1.1 kanthal (MTL). Korang tak payah tengok sangat DL ke MTL.. Ko isap jela ikut cara korang. Orbit tf ini juga adalah jenis AIO so boleh masuk freebase nicotine. So pada sapa yang tak paham sila rujuk artikel aku sebelum ini.Mesh coil tu apa pulak.? Mesh ini berbemtuk jaring besi yang banyak lubang. Inilah kekuatan orbit tf ini. Nak pasang senang je coil ni cabut kepala pod tu tolak masuk je coil tu tak payah pusing pusing. Top up flavor sangat mudah slide besi bulat kat atas pod dan top up. Mudah kan? Satu benda yang tak ada adalah tiada lubang penyelarasan angin.. Tapi tak da masalah pun bagi aku.. Sebab setiap kali aku sedut rasa best ja. 

pilihan warna yang menarik

Leaking tak? Apa komen orang lain..
Setakat yang aku baca, kaji dan alami sendiri tiada isu leaking ni. Geng mat salleh yang lain pun cakap benda yang sama cuma sorang ja komen negatif sikit. Kata dia rasa cam plastik la, asap banyak la. Kata dia lagi kalau dia lepak kat café dia tak mau la tarik perhatian sangat sebab asap banyak lagi satu ciri ciri pod sepatutnya asap tak perlu banyak.. kepuasan nicotine tu yang utana. Bab ni ikut korang la. Kalau rasa nak jadi pod mod warrior tak mau asap tapi nak nicotine banyak ikut korang la. Aku pulak aku concern juga bab bab kesihatan sikit. Terlampau kuat nicotine risau la jugak kot kot jadi biol nanti hehe. OK done here.

Tahap kepuasan hisap pod ini. Aku boleh komen sangat awesome, asap padu, mesh coil ni memang terbaikla performance dia. Aku rasa cam rugi pulak aku buat review ni, yelah korang mungkin akan serbu kedai vape yang berhampiran tapi aku tak dapat apa apa komisyen pun huhu.

Review jujur.. bukan sponsor dari mana-mana.

Okla kot sampai berjumpa lagi..



p/s ..subscribe le sekali.



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://vapeopinion.blogspot.com/2019/10/sense-orbit-tf-review-by-malaysian.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
A Deep Sense Of Despair

A Deep Sense Of Despair

papar berkaitan - pada 10/10/2019 - jumlah : 98 hits
It never once crossed my mind that covering this Malay Dignity Congress could prompt me to rethink an option I have long dismissed Michel Chng Sin Chew Daily On the day of covering the Malay Dignity Congress I was having a chat with several...
Muhyiddin Bertanggungjawab Hingga Akhirat Rakyat Tak Halal Gaji

Aku Bukan Meminta2 Duit Org Meng1k1s Duit Keluarga Org

Anwar Files Suit To Challenge Pm S Advice On Emergency

Jangan Tak Gaduh Bro Teruskan

Kartel Daging Tajuddin Tahu Tapi Najib Tak Tahu

Cara Goreng Ikan Keli Campur Eno Elak Meletup

Terkejut Isteri Masih Hidup Lagi

Tahniah Buat Mangsanya Pernah Pukul Bekas Kekasih Kematian Rapper Iron Diiringi Kata Nista Netizen



Orang Cina Ciptakan Garpu Kenapa Kini Mereka Guna Kayu Sepit

Biodata Rapper Kmy Kmo Rakan Duo Luca Sickta Penyanyi Lagu 7 Nasihat

Biodata Rapper Luca Sickta Rakan Duo Kmy Kmo Penyanyi Lagu 7 Nasihat

Kenapa Microsoft Cuba Wujudkan Data Center Dalam Laut

Sindiket Rogol Bersiri Paling Buruk Dalam Sejarah Negara India


Petunjuk Awal Jangkitan Covid 19 Dikesan

Sering Pelupa Ketahui Sebab Hilang Ingatan Dan Cara Mengatasinya

Cucur Bilis Bulat

Kisah Pedang Dalam Rumah

Tiada Kekuatan Akar Umbi Parti Mahathir Cadang Guna Logo Amanah Hadapi Pru 15

Suhakam Vaksin Percuma Perlu Rangkumi Banduan Warga Asing