Sathuranga Vettai




TAJUK: SATHURANGA VETTAI
TAHUN: 2014
DURASI: 2 JAM 29 MINIT 
Cerita ni takde lawan2 ke joget2 ke cinta2 ke takde.dia pasal org yg carik duit dengan menipu orang. dia tipu tu pulak bukan sikit2.  juta2. orang yang kena tipu tu pun percaya je bulat2 dengan cakap gandhi babu ni.
gandhi babu ni sebenarnya ada sebab kenapa dia hidup dengan scam orang je kejenya.sedih cerita dia tu. 
babu ni ada 3 sekawan, kumar, selvam dengan dia.. duk buat bisnes MLM.jual produk timbang kilo. 
awal2 cerita ni memang lawak. enjoy lah tengok cerita ni.
then ada sorang perempuan ni datang dari kampung nama banu, dia jadi leader lah dalam program MLM yg gandhi tubuhkan tu.
korang kena tengok cerita tu memang MLM diorang sama je dengan MLM kat malaysia ni..nak tergelak je tengok cerita ni.huhu
ada satu hari ni, diorang 3 kena ambush dengan polis. babu kena tangkap dengan polis tapi kawan dia lepas. 
babu habis kena seksa tapi dia tetap tanak cakap mana dia simpan duit orang yg dia tipu tu. 
kawan dia dua tu cari helah nak keluarkan babu dari penjara.
LEPAS!! 
tapi babu kena culik dengan gengstar yg kena scam dengan babu tu. dia mintak duit atpi still babu tanak bagi sampailah diorang nak pecahkan kepala babu, babu call 2 kawan dia tu suruh keluarkan duit bagi kat gangstar tu tapi malangnya selvam dengan kumar khianat babu. diorang bawak lari duit tu.


PERSOALAN DIA:
1. Apa jadi dengan babu lepastu?2. dia dapat lepaskan diri ke tak?3. cemana dia lepaskan diri?4. apa pengakhiran hidup dia?5. dia pulangkan semula duit2 orang yg dia tipu ke atau dia teruskan je lagi bisnes penipuan dia tu?
kalau korang nak tengok jugak cerita ni, klik sini:KLIK SINI UNTUK TENGOK FULL MOVIE SATHURANKA VETTAI (eng sub)
#norareviewmovie

movie rate 7.7/10

cerita dia memula kelakar, ending dia sedih.
part paling sedih waktu bini babu ni nak bersalin..


movie ni ada sambungan dia tau.
SATHURANGA VETTAI 2


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/sathuranka-vettai-sinopsis.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Video Tutorial Ayah Ajar Anak Mandi Cara Orang Selangor Ini Mengundang Ketawa

Kematian Misterius Pembunuh Rangga Mendadak Ditemukan Kaku Tak Bernyawa Di Sel

Ini Cara Mudah Mematikan Tanda Pesan Telah Dibaca Di Whatsapp

Pulang Dinas Anggota Tni Ini Dapati Ada Mobil Polisi Di Depan Rumah Ternyata Istrinya Selingkuh

Boleh Tak Cuti Politik Seminggu

15 Stunning Diy Thanksgiving Decorations You Would Enjoy Crafting

Cara Mengurus Visa Turis Ke Saudi Bisa Umroh Berkali Kali Sepuasnya

Content Disukai Ramai Athisha Perkenal Semua Adik Beradiknya Di Youtube Rupa Rupanya



9 Negara Paling Mundur di Benua Asia

7 Filem Popular Paling Rugi Sepanjang Zaman

Masih Wujudkah Sistem Jajahan Kolonial Di Zaman Sekarang

Kenali Ada Lovelace Pengaturcara Pertama Dunia

Senarai Lagu Tugasan Konsert Gegar Vaganza 7 2020 Minggu 3


Hamzah Jangan Buat Buat Terperanjat Beruk Pulak

Tahun 2020 Milik Dia Semakin Popular Kim Joohun Bintangi 5 Naskhah Dalam Tahun Ini Sahaja

Dap Tak Setuju Jika Ada Rombokan Kabinet

Lawa Hajjah Selepas Neelofa Penampilan Baharu Mia Ahmad Pula Tarik Perhatian

Suri Rumah Anda Hebat 24 Jam 7 Hari Seminggu Semata Untuk Suami Anak

5 Cara Mudah Resize Foto Tanpa Mengurangi Kualitas Gambarnya Nggak Pecah Dan Tetap Jelas