Sale 9 9 Dari Pg Mall Free Shipping Dan Diskaun Hebat



Assalamualaikum.

Banyak betul sale yang tengah berlangsung sekarang ye, sale merdeka, sale 8.8, dan sebagainya ~ tapi qaseh tengah tunggu sale besar-besaran ni, haa nak share ke tak dengan korang ni ? Ermm takut nanti tak sempat qaseh nak berebut flash sale, tau lah flash sale tu kan, dah add to cart pun orang boleh kebas ! Sedih sis haha, tapi jangan risau qaseh kan suka ‘’sharing is caring’’ mestilah akan kongsikan dengan korang semua, jom lah kita pulihkan balik ekonomi negara kita dengan shopping !

Bila dengar bab sale ni haruslah kita nak sale yang memang boleh dipercayai, taknak lah harga before sale sama je dengan harga sale, tipah tertipu sangat kan ! Ni nak kongsi nanti PG Mall akan buat sale 9.9 tau, so get ready okay ! Eh korang tahu tak pasal PG Mall ni ?

Apa itu PG Mall ?

Untuk pengetahuan korang, platform pg mall ni dah lama tau, sejak 2017 lagi, pg mall adalah platform perdagangan (e-commerce) no.1 malaysia dan satu-satunya e-commerce tempatan di malaysia. Pg mall di sokong oleh Pg Group. Bukan calang-calang juga ye pg mall ni sebab ia tersenarai sebagai top 3 most visited online marketplace di malaysia oleh ipriceinsight, boleh baca di sini https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Kalau nak guna E- Wallet boleh tak ? Haa sekarang ramai suka bayar melalui Boost,E-wallet dan sebagainya kan. Tentulah boleh sebab PG Mall satu-satunya platform yang menerima semua  kemudahan pembayaran melalui e-wallet dan payment getaway. Mudah kan. Jom tengok sale apa yang ada !

9.9 Sale Dari Pg Mall With Free Shipping
Inilah sale yang qaseh tunggu-tunggu nanti, katanya banyak tawaran yang menarik pada 9.9 sale ni tau. Sale 9.9 ni akan berlangsung pada 9 September 2020, so jangan lupa save the date okay, kalau tengah semangat nak shopping tu hold dulu tau, tunggu 9.9 ni haa tak lama dah, nanti menyesal pulak terbeli harga mahal, hehe



Antara tawaran yang ada pada 9.9 sale nanti, korang boleh dapat diskaun 9% OFF dengan minimum perbelanjaan RM50 sahaja,capped at RM99. Qaseh memang suka ada diskaun Paling best ada sebab rasa seronok bila tengok total harga yang perlu di bayar di tolak dengan harga diskaun, rasa hilang sikit beban haha boleh shopping barang lain pulak.

Bila dah shopping tu mesti rasa macam ermm bertambah pulak harga nak kena bayar bila tambah kos shipping kan ? Tapi yang bestnya bila korang belanja minimum RM31 sahaja,  korang akan dapat FREE SHIPPING capped of RM4. Tu diaa jimat dah kos shipping kat situ, gerenti lebih punya harga minimum bila dah syok shopping kan.

Dan satu lagi, yang ni memang kena bersedia awal-awal lah sebab akan ada flash sale dalam masa 24 jam sahaja tapi harga flash sale ni korang, tak masuk akal betul ! Serendah RM0.99 sahaja. OMG ! So marilah berebut dengan qaseh okie haha, for more info boleh rujuk sini https://pgmall.my/9.9-mega-sale 

Digital Fashion Week di PG Mall
Untuk yang suka bergaya, suka ootd dan sebagainya boleh klik banner Digital Fashion Week di PG Mall apps / website. Dah boleh shopping sebab Digital Fashion Week dan berlangsung sejak 1 September - 13 September 2020.  

Lagi syok sepanjang sale ni, Pg Mall memberi tawaran sehingga 70% tau korang, fuh banyak betul diskaun untuk yang suka berfashion ni ye dan ada Free Shipping juga dengan pembelian minimum RM35 sahaja dan korang boleh claim vouchers di page Digital Fashion Week tu juga. So apa lagi meh lah shopping sekarang!




Pelbagai kategori ada, untuk wanita, lelaki dan juga kanak-kanak, nak tahu lebih lanjut sila layari Pg Mall sekarang, boleh add to cart dulu apa yang patut. 


Tawaran Wow Store With Free Shipping 
Lastly korang jangan lupa klik-klik di tawaran Wow Store tau, ia merupakan tawaran terbaru dengan kerjasama dengan beberapa brand. Kalau korang shopping di tawaran Wow Store ni korang dapat diskaun sehingga 80% tau dan dapat free shipping harian dengan minima pembelian RM35 sahaja. Paling qaseh suka, korang akan dapat cashback sehingga 3.5%. 

Top Merchant participate :
Beaute.Cosmo https://pgmall.my/Beaute.Cosmo | coupon code : BEAUTEFREESoftlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREEHI STYLE MALAYSIA  https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1| coupon code : STYLEFREETeng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREEWangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1| coupon code : WZHENGFREEBigSpoon Kitchenware https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware| coupon code : SPOONFREEMamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1| coupon code : MAMAFREEPerma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREEAltron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREEButik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREEVV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code : VVMALLFREE WJS  https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREEJazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREESo korang lupa untuk shopping di PG Mall okay, banyak betul diskaun yang ditawarkan, memang rugi lah kalau tak grap, haa siapa lambat jangan menyesal. 
More Info :


PG Mall : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=504 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysiaInstagram: www.instagram.com/pgmall.my/ 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek




Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.qasehdalia.com/2020/09/Sale-99-dari-pg-mall-free-shipping-dan-diskaun-hebat.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Syoknya Merdeka Sale Di Pg Mall

Syoknya Merdeka Sale Di Pg Mall

papar berkaitan - pada 27/8/2020 - jumlah : 274 hits
Syoknya Merdeka Sale di PG Mall Musim pendemik Covid 19 ni tempat paling terbaik untuk shopping adalah secara online Antara medium shopping online terbaik di Malaysia adalah PG Mall Best ke shopping di PG Mall PG Mall adalah satu satunya on...
Syok Beli Produk Maggi Di Pg Mall Dapat Diskaun Dan Produk Percuma Lagi

Syok Beli Produk Maggi Di Pg Mall Dapat Diskaun Dan Produk Percuma Lagi

papar berkaitan - pada 27/8/2020 - jumlah : 219 hits
Syok Beli Produk Maggi di PG Mall Dapat Diskaun dan Produk Percuma Lagi l Assalamualaikum Sebut jer Maggi siapa tak kenal kan Ana yakin mesti dekat rumah korang pun ada banyak produk dari jenama Maggi ni kan Paling tidak ada stok mi segera ...
Mother Of 2 Gets A Free Knowledge Upgrade To Help Her Re Enter The Workforce

Mother Of 2 Gets A Free Knowledge Upgrade To Help Her Re Enter The Workforce

papar berkaitan - pada 26/8/2020 - jumlah : 150 hits
MDEC is offering over 3 800 online courses in collaboration with Coursera until the end of the year PETALING JAYA For the past eight months mother of two Darshini Nadarajah had been on the hunt for a job to re enter the working world after ...
Website Create Your Professional Website For Free

Website Create Your Professional Website For Free

papar berkaitan - pada 25/8/2020 - jumlah : 165 hits
Website Create your professional website for freeBuild your unique BUSINESS WEBSITEHow to launch your website for free
Jom Kongsi Rezeki Dengan Applikasi Oh Free Food

Jom Kongsi Rezeki Dengan Applikasi Oh Free Food

papar berkaitan - pada 24/8/2020 - jumlah : 179 hits
Assalamualaikum Rasanya belum terlambat YF nak ucapkan Selamat Berpuasa pada semua pembaca blog YF khususnya yang beragama Islam Jangan curi curi makan tau Ihiks Okaylah Bulan puasa ni sangat sinonim dengan syurga makanannya Kat bazaar tu r...
Pupil Free Day Di Perth

Pupil Free Day Di Perth

papar berkaitan - pada 20/8/2020 - jumlah : 239 hits
Salam Maal Hijrah 1442Entry ini atas permintaan Ammi seorang teman blogger yang bertanyakan apakah itu Pupil Free Day di Australia ni Bagus pertanyaan tu sisterrrr At least Kak Mirror pun belajar sesuatu Untuk mendapatkan info ini ai terpak...
Beijing Says Residents Can Go Mask Free As China Covid Cases Hit New Lows

Beijing Says Residents Can Go Mask Free As China Covid Cases Hit New Lows

papar berkaitan - pada 21/8/2020 - jumlah : 172 hits
Health authorities in China s capital Beijing have removed a requirement for people to wear masks outdoors further relaxing rules aimed at preventing the spread the novel coronavirus after the city reported 13 consecutive days without new c...
Antara Satu Sebab Tun Letak Jawatan Adalah Menghalang Missi Kotor Dap Terjawab

Azmin Ali Nafi Bawa Keluarga Lawatan Kerja Ke Eropah

The Best Project Ideas When It Comes To Balcony Decor

Apakah Siri Kayangan Akan Berakhir Hari Ini Atau Teruskan

Layu Di Hujung Mekar Cover By Afieq Shazwan

Dosa Itu Bukan Miliknya

9 Makanan Yang Kaya Zat Besi

Lee Seojin Lalui Transformasi Mengejutkan Dalam Drama Internal Medicine Doctor Park



Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Gila Gila Cinta Slot Lestary TV3

Kahwin Uqasha Senrose Ini 10 Fakta Biodata Kamal Adli Yang Ramai Tak Tahu

6 Fakta Menakjubkan Tentang Orang Sherpa Yang Ramai Tak Tahu

Kahwini Kamal Adli Ini 10 Fakta Biodata Uqasha Senrose Yang Ramai Tak Tahu

7 Kayu Paling Mahal di Dunia


Tegang Cerita Pilot Terbang Melintasi Gunung Semeru Setelah Erupsi

Cara Mudah Kembangkan Modal Yang Anda Secara Selamat Dalam Forex Trading

Ni Mesti Penulis Novel Vide0 Pekerja Kedai Makan Pen1ng Terima Pesanan Panjang

Kalau Bela Melayu Kerajaan Bn Mesti Runding Semula Harga Tanah Kg Baru

Court Of Appeal Verdict Exonerates Trial Judge In Najib S Rm42m Src Case Dpp

Long Covid Jejas Perkembangan Kognitif Kanak Kanak Kata Ahli Parlimen