Psycho Movie




Tajuk: Psycho
Tahun: 2020
Durasi: 2 jam 7 minit 

Pembunuh bersiri bukan perogol bersiri 


Cerita dia pasal seorang lelaki yg buta nama gautham. Dia jatuh hati kat perempuan dj radio ni nama dia dagini. 
Dagini ni cover cerita pembunuh bersiri yg dah bunuh 13 perempuan. Pembunuh tu culik dan potong kepala perempuan tu. kepala dia simpan tapi badan perempuan yg dia bunuh tu dia letak kat tempat sunyi dalam keadaan pakai spende dgn bra je.


Nak jadi cerita, 1 malam ni dagini ni pulak kena culik dengan pembunuh ni. Gautham ada masa tu, tapi sebab dia buta kan? Polis tak percaya lah cakap dia.
Esoknya ada mayat tanpa kepala dijumpai. Tapi mayat tu bukan mayat dagini. Tapi perempuan lain.
So gautham tekad nak cari dagini dgn bantuan pembantu dia dan seorang bekas polis yg cacat.


Persoalan dia,
Kenapa pembunuh tu tak bunuh lagi dagini?
Macam mana gautham nak cari dagini?
Bekas polis yg cacat tu apa kelebihan dia untuk tolong gautham?
Dagini kena penggal jugak?
Ke gautham sekali kena bunuh?
Dalam proses pencarian dagini tu, ramai yg tak bersalah pembunuh tu bunuh termasuk pembantu gautham sekali

Dan apakan punca pembunuh tu jadi pembunuh bersiri macam tu?
Penggal kepala org perempuan then kepala dia simpan


Kalau korang nak tengok jugak movie ni, nah link: https://youtu.be/RWhYm4S_cvA
Subtittle melayu. 

#norareviewmovie 





Best cite ni sebab hero dia buta. Lain dari yg lain. Takde menari2. Tapi stress je cerita ni dari awal sampai akhir

Tak sesuai tengok dengan anak2 sebab dia potong kepala memang nampak real tercampak

Korang memang nak kena “baca” diam2. Kalau tak nanti korang tak faham kenapa pembunuh tu jadi macam tu.



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://denhanda.blogspot.com/2020/09/psycho-movie.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Endless Loop Movie

Endless Loop Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 502 hits
Tajuk Endless LoopTahun 2018Durasi 1jam 30minitPelakon WEIWEI YU GE TIAN YIHENG DU NIE YUAN ZHUO LUCerita ni kalau korang faham sekali tengok je memang korang terer lah Dia punya cerita dekat2 nak ending tu Pening Cerita ni tak mudah kita n...
The Hidden Face Movie

The Hidden Face Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 224 hits
Tajuk the hidden faceTahun Durasi 1 jam 40minitCerita ni pasal sorang perempuan nama ace yg teperangkap dalam bilik rahsia dalam rumah dia sendiri Takde siapa pun tahu bilik rahsia tu ada dalam rumah tu Rumah tu rumah lama Misteri kehilanga...
P Ramlee Movie List

P Ramlee Movie List

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 179 hits
Korang tahu tak kenapa cerita p ramlee ni tengok tak jemu Ingat tak babak bujang lapuk yang pendekar mustar suruh diorang pergi bertapa tu P ramlee kena pergi bertapa kat kubur org mati kena bunuh kan Lepastu hantu gigi tiup trompet bangun ...
The Brooke Ellison Story Movie

The Brooke Ellison Story Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 211 hits
Tajuk The Brooke Ellison storyTahun 2004Durasi 1 jam 31 minitCerita ni korang boleh panggil anak2 tengok sekali Sebab cerita ni based true story Yang mana seorang kanak2 yg sgt tekad untuk belajar walaupun dia lumpuh sepenuhnya Berfungsi ot...
Bad Genius Movie

Bad Genius Movie

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 208 hits
Tajuk Bad geniusTahun 2017Durasi 1 jam 55minitPelakon Chutimon Chuengcharoensukying Eisaya Hosuwan Teeradon SupapunpinyoKorang pernah kenal tak dengan orang yg boleh ingat terus apa yg dia belajar Tak pernah Haaa dalam cerita ni korang bole...
Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

Movie Jebat Lakonan Sharnaaz Ahmad Nelydia Senrose

papar berkaitan - pada 5/9/2020 - jumlah : 949 hits
Filem Jebat adalah kesinambungan menerusi drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta lakonan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose Filem sulung terbitan Pena Creative Pictures diarahkan oleh Jamal Khan Saksikan filem Jebat di menerusi Astro First salura...
Spyder Movie

Spyder Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 225 hits
Tajuk Spyder Tahun 2017Durasi 2 jam 25 minit Kisah ni pasal tekadnya seorang pemuda nama shiva nk tolong polis cari pembunuh selepas kawan dia kena bunuh dengan kejam Habis anggota badan kena kerat Dia geram dan bersalah sebab dia yg suruh ...
Bahubali 1 2 Movie

Bahubali 1 2 Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 185 hits
Bahubali 1 The Beginning 2015 Bahubali 2 The Conclusion 2017 Cerita dia ni macam berulang ulang Tapi sis syok tengok sebab berperang guna pedang tu lah Yang 1 tu dia cerita baahubali datang balik kat kerajaan dia Baahubali dibesarkan oleh o...
Vitus Movie

Vitus Movie

papar berkaitan - pada 7/9/2020 - jumlah : 198 hits
Malam tadi tengok 1 cerita german Cerita pasal budak IQ 180 yg suka main piano Mak ayah dia busy kena upah babysitter jaga dia kat rumah sebab playschool tanak terima dia sebab dia pandai sgt Dia jatuh cinta dgn babysitter dia tu pun sebab ...
Models Of Industrial Coffee Tables To Adopt For Your Decor

Lirik Mending Golek Timbang Balen Aftershine

Adalah Wajar Untuk Najib Dan Rosmah Menunjukan Bagaimana Lemahnya Undang Dan Peguam Negara

Tips Penjagaan Kesihatan Kanak Kanak Norma Baharu Dengan Eskayvie Diffenz Junior

Building Lasting Memories And Awesome Friendships At Legoland Malaysia Resort

3 Free Months Of Hootsuite Professional Get This Time Sensitive Deal

Kalau Anak Liat Nak Makan Nasi Jangan Risau Gantikan Dengan Karbohidrat Lain

Dap Memang Bijak



Keputusan Markah Peserta Maharaja Lawak Mega MLM 2021 Minggu 8 Suku Akhir

Sejarah Hitam Telekom Perancis Syarikat Paling Jahat Di Dunia

Bagaimana Pelarian Palestin Boleh Jadi Tokan Besar di Amerika

5 Misteri Otak Manusia Yang Belum Dapat Dirungkai Sains

Info Penuh Program Mencari Sepahtu Yang Hilang 2021 Astro Warna


Contoh Surat Perjanjian Kerjasama Usaha Perdagangan

Traveling Safe This Holiday Season Qoala Malaysia Launches Their 12 12 Year End Sale

Game On Win Samsung E Vouchers And Weekly Prizes On Championfy

Cara Pindahkan Data Telefon Android Ios

Pkr Bertanding 27 Dun Prn Sarawak

Bn To Sit Out Of Sarawak Polls Backs Gps