Pg Mall Pre Sales 11 11 Kempen Beli Barangan Malaysia


PG MALL  Pre Sales  11.11 Kempen Beli Barangan Malaysia - Sales 11.11 memang mummy dah plan aim shopping beberapa barang. Kalau korang ada baca entri blog mummy sesebelum ini. Korang mesti tahu yang mummy sedang make over dapur, bilik anak-anak dan living hall. Banyak juga barang yang mummy nak kena cari online sebab tak larat survey ke kedai sana sini. Lagi pun, sedang PKPB Selangor ini. Cara terbaik. Kita shopping online aje lah ! Bila 11.11 datang lagi, nak jimat banyak, kena shopping waktu-waktu macam inilah ! Pilihan mummy, semestinya shopping di PG MALL lah ! Sales kat PG MALL time gini memang kaw kaw murahnya, bukan barangan cikai tak ada brand tau. Yang sales murah-murah kat PG Mall tu adalah branded item ! Eh, kejap ! Korang ada pengalaman Shopping kat PG MALL tak? Kalau belum ada pengalaman shopping di PG MALL dan tak tahu apa itu PG MALL. Meh mummy terangkan sedikit. PG MALL ini adalah e-commerce tempatan. Mereka bukannya e-commerce yang baharu dalam pasaran Malaysia. Malah dah lama bertapak sine 2017 lagi ! Dan PG MALL ini antara 3 top e-commerce di iprice . Paling best nak bayar secara e-wallet atau payment gateaway pun boleh tau !
PG MALL  Pre Sales  11.11 Kempen Beli Barangan Malaysia 




11.11 PRE SALE DARI PG MALL
Haaa...sebenarnya kalau korang nak tahu PG MALL ini ada beebrapa program sales sempena 11.11 ni tau. Salah satunya ialah pre-sale yang berlangsung dari 1.11 sehingalah 11.11. Apa produk yang best untuk shopping di PG MALL sempena 11.11 ni?

TEFAL PRE SALES 11.11Jualan Murah untuk sehari iaitu 7 November 2020. Sales sehingga 50% diskaun. Bagi yang berbelanja sebanyak RM80 pula korang akan dapat 20% diskaun.

Masukkan kod TEFALDAY di Cookraze 
OLD TOWN  PRE SALES 11.11OLD Town juga turut mengadakan jualan murah untuk sehari iaitu 8 November 2020. Sales sehingga 50% diskaun. Bagi yang berbelanja sebanyak RM80 pula korang akan dapat 20% diskaun.



Masukkan kod BMCOLDOLDTOWN di OLD TOWN
REVLON PRE SALES 11.1Jualan Murah untuk sehari iaitu 9 November 2020. Sales sehingga 50% diskaun. Bagi yang berbelanja sebanyak RM80 pula korang akan dapat 20% diskaun.

Masukkan kod REVLON PRE SALES 11.11 di REVLON
 KBBM (Kempen Beli Barangan Malaysia)KBBM (Kempen Beli Barangan Malaysia) ini pula berlangsung pada Julai sehingga Disember 2020. Di maan korang boleh dapatkan rangkaian barangan kelengakapan rumah, anak, Kesihatan dan Kecantikan serta banyak lagi.
Jom support local kedai terpilih Harvist , Indah Illahi Home Appliances, Tanamera, Coop Retail,Biskut Bean






Jangan lupa gunakan kupon 

KBBM20 untuk penjimatan RM20 (pembelian minimum RM50)atauKBBM30 untuk penjimatan RM30 (pembelian minimum RM100)
Boleh layari juga ke : https://pgmall.my/proudly-local-campaign
Pineng Store Launch

Dari 15-21 November ini, korang boleh dapatkannya. Diskaun sehingga 80% https://pgmall.my/Pineng-Official-Store-Malaysia-1Pineng-Official-Store-Malaysia-1 


Macam-macam offer ada, buy 3 item FREE 1 , dan sehingga ke diskaun sebanyak 80% 



WOW STORE FREE SHIPPING

 



Untuk menikmati Penghantaran Percuma. Korang boleh dapatkan juga diskaun 80%, free shipping, cash back up to 3.5%



Kedai yang terlibat dan voucher kod adalah seperti berikut

Birkshire KOD : BIRKFREEF 
FShop KOD : SHOPXFREE 
Convergent KOD : CNVFREE 
XES Shoes : KODXESFREE 
Aromate : KOD ARMTFFREE 
Dah apa lagi, jom kita shopping....




Untuk keterangan lanjut boleh layari ke :



Website:https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=701
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia 
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my
Telegram : https://t.me/pgmallofficial


 
 






Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.azlindaalin.com/2020/11/pg-mall-pre-sales-1111-kempen-beli.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini