Penjimatan Gitu Dengan Cream Jar


Cream jar ni bukan kedekut tau. Berjimat gitu. Hehe. Dah lama k.fiezz cari cream jar macam ni. Senang nak letak moisturizer atau apa-apa krim bila nak travel atau balik kampung. Masalahnya jarang k.fiezz jumpa cream jar ni kat DIY ke, Daiso ke atau mana-mana tempat lain. Jenuh juga mencari. 
Bukan apa, k.fiezz suka cream jar macam ni, senang ada bekas kecil cute macam ni. Nak masuk dalam make up pouch, jimat ruang.. Yang penting, tak payah bawa bekas moisturizer atau krim kita yang besar-besar tu. Dah lah berat beg. Makan ruang lagi. Macam k.fiezz guna moisturizer, bekas dia besar. Kalau bawa, memang agak berat & makan ruang sikit dalam beg. tu k.fiezz jarang bawa moisturizer bila balik kampung atau travel sebab size..
Ni dah jumpa bekas cute, senang lepas ni. tak pening fikir cara nak bawa moisturizer k.fiezz tu. 

NAK LETAK ALOE VERA GEL 
eh tadi cerita nak letak moisturizer .. ni tetiba nak letak aloe vera gel. mana satu k.fiezz oooi?hehe. kisahnya point utama selain cari cream jar ni untuk moisturizer k.fiezz, yang keduanya nak letak aloe vera gel k.fiezz ni..Nak letak dalam make up bag k.fiezz di pejabat tu. Senang lepas solat, boleh guna aloe vera gel ni untuk cover up masalah kulit kering k.fiezz di pejabat. Agaknya sebab terdedah dengan penghawa dingin dari 8-5 buatkan kulit k.fiezz kering. Jadi salah satu fungsi aloe vera untuk melembapkan kulit. Tu k.fiezz lama cari cream jar macam ni. 
dan dapat juga..



Nampak tak kemain besar bekas gel aloe vera tu. rasa-rasa berat ke tidak beg kalau bawa hari-hari berulang rumah-pejabat-rumah...dah jumpa cream jar cute ni, senang nak letak aloe vera gel ni di pejabat. 

ada 2 bekas & spatula dia sekali. senang proses pemindahan gel dari bekas original ke bekas cute ni.

Tadaaa..senang kan


Siap. Setel masalah. So yang ni boleh letak di pejabat. 



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.fiezasani.xyz/2019/11/penjimatan-gitu-dengan-cream-jar.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Beauty Tips Makeup Ringkas Tetap Cantik Dengan Gold Nano Cc Cream Hansaegee Nature

Beauty Tips Makeup Ringkas Tetap Cantik Dengan Gold Nano Cc Cream Hansaegee Nature

papar berkaitan - pada 1/11/2019 - jumlah : 111 hits
Siapa malas nak bersiap pagi pagi SAYA Siapa nak cantik SAYA Aih macam mana tu Cakap nak cantik tapi malas bersiap Adakah itu mustahil Tentulah ada jalannya hahaha Suami aku ada cakap walaupun aku selalu cakap aku malas tapi kerja aku tipto...
Bb Cream Rimmel Sesuai Ker Untuk Kulit Kombinasi

Bb Cream Rimmel Sesuai Ker Untuk Kulit Kombinasi

papar berkaitan - pada 31/10/2019 - jumlah : 129 hits
Beberapa hari dah menggunakan BB Cream dari Rimmel ni Kali ini Ina sendiri nak bagi review mengenai BB Cream ni Walaupun produk ni dah lama di pasaran Nak lah juga review sebagai seorang pengguna BB Cream ni mudah jer nak cari Hari tu jika ...
Pentingnya Mencalit Hada Labo Premium Night Cream Kat Muka Sebelum Tidur Baca 9 Kebaikannya

Pentingnya Mencalit Hada Labo Premium Night Cream Kat Muka Sebelum Tidur Baca 9 Kebaikannya

papar berkaitan - pada 29/10/2019 - jumlah : 311 hits
Setiap wanita pasti nak memiliki kulit wajah yang cerah mulus dan glowing bak artis Korea Menggunakan krim malam sebelum tidur sebenarnya turut membantu kita mendapatkan wajah yang cerah dan mulus Jangan Malas Guna Krim Malam Krim malam dik...
15 Minute Easy Pumpkin Ice Cream No Churn Vegan Gf Dairy Free

15 Minute Easy Pumpkin Ice Cream No Churn Vegan Gf Dairy Free

papar berkaitan - pada 3/11/2019 - jumlah : 171 hits
This easy homemade pumpkin ice cream is prepped in JUST 15 minutes AND without an ice cream maker Plus it s vegan gluten free paleo clean eating and dairy free It s that time of year again friends When pumpkin takes over EVERYTHING and it s...
Mcd Malaysia Perkenal Menu Baru Oreo Cookies Amp Cream Pie

Mcd Malaysia Perkenal Menu Baru Oreo Cookies Amp Cream Pie

papar berkaitan - pada 13/11/2019 - jumlah : 380 hits
Apa saja menu keluaran terbaru restoran makanan segera McDonald s pasti akan membuatkan ramai teruja Jika sebelum ini McD Malaysia Molten Chocolate Pie yang tertanya mendapat sambutan luar biasa nampaknya mereka kembali memperkenalkan beber...
Lain Kali Jangan Cakap Isu Perkauman Kan Dah Jatuh Maruah Umnopas Tak Gitu

Lain Kali Jangan Cakap Isu Perkauman Kan Dah Jatuh Maruah Umnopas Tak Gitu

papar berkaitan - pada 31/10/2019 - jumlah : 126 hits
Berikutan akhirnya BN meletakkan calon MCA di Tanjung Piai bukan saja UMNO malah Pas yang merupakan rakan kerjasamanya juga menerima kecaman serta kritikan daripada pelbagai sudut UMNO didawa tunduk kepada kaum Cina UMNO bukan pejuang Melay...
Viral Janda Cantik Rela Nikahi Pria Buruk Rupa Setahun Kemudian Rumah Tangganya Berakhir Tragis

Cinta Ajari Aku

Cara Daftar Ewallet Penebusan Kredit Tambahan Epenjana Rm50

Dua Lagi Menteri Letak Jawatan

Unsur Syirik Dalam Pubg Mobile Update Terbaru Sembah Berhala Totems Map Sanhok

Students Lecturers Call For Reopening Of Higher Education Institutions

Tak Habis Habis Lagi Menteri Wilayah Ni

Rupa Rupanya Ph Hancing Dah Lama Pelahap Jawatan Glc Senyap Senyap



Kisah Jurutera Petronas Tinggal Gaji Besar Tubuh Studio Videogame Secara Solo

Biodata Penyanyi Syura Badron

Bagaimana Asia Tenggara Melawan China Dalam Isu Sempadan Laut China Selatan

Bagaimana Nama Penyakit Atau Virus Baharu Ditentukan

Bagaimana Nama Penyakit Atau Virus Baharu Ditentukan


Artis K Pop Bernama Babi Bengang Jadi Mangsa Buli Angkatan Bawang Malaysia

Covid 19 Senarai Berita Palsu Tular 10 30 Pagi 6 Jun Kkmm

Kapasiti Jemaah Bertambah Sop Masjid Surau Dibentangkan

5 Ciri Bahasa Cinta

Plan Maxis Upgrade Dari 40gb Kepada 60gb

Oppo Reno4 Dan Oppo Reno4 Pro Kini Rasmi Hadir Dengan Snapdragon 765g Supervooc 2 0 65w Amanz