Pendapatan Pasif Terbaik Setiap BulanMenjana Pendapatan Pasif Terbaik Setiap BulanMenjadi kegembiraan kita apabila mampu memiliki sumber menjana pendapatan pasif terbaik setiap bulan. Pendapatan pasif yang dijana setiap bulan mampu menyumbang kepada keperluan kewangan diri dan keluarga. Tentu sekali kita mahu mencari sumber pendapatan pasif terbaik yang boleh memberi manfaat kepada kita.

Paksu akan berkongsi dengan semua sumber menjana pendapatan pasif terbaik setiap bulan dengan copytrade bersama Cikgu Roslee. Dengan sistem copytrade ini semua kita berpeluang menjana income pasif dari trading tanpa perlu kita mahir untuk trade sendiri, walaupun zero knowledge sekalipun kita masih mampu menjana profit 10-30% setiap bulan secara pasif sahaja.
PELUANG MENJANA PENDAPATAN PASIF KONSISTEN 10-30% SETIAP BULAN, TANPA PERLU MENJUAL BARANG ATAU MENAJA SESIAPA! BUAT INCOME PASIF DIAM-DIAM DARI RUMAH JE.. SESUAI UNTUK SEMUA. TANPA PERLU SEBARANG KNOWLEDGE TRADING! TANPA PERLU BUAT APA-APA!JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
Copytrade akan berjalan secara automatik selepas ianya disetkan tanpa perlu kita buat apa-apa. Dengan risiko yang sederhana dan rendah ini, Paksu sangat mengesyorkan anda menyertainya. Pada hemah dan penilaian Paksu; copytrade bersama Cikgu Roslee ini boleh dikatakan sebagai plattform dan sumber pendapatan pasif terbaik yang patut anda pertimbangkan.

Boleh bermula dengan minima USD100 dan ke atas anda sudah boleh menjana income pasif setiap bulan tanpa perlu buat apa-apa dan menganggu kehidupan harian anda. Jemput anda membaca terus artikel Paksu ini, dengarkan penjelasan voice msg dan tonton video-video yang dikongsikan. in shaa Allah anda boleh memahaminya kerana ianya ringkas dan mudah sahaja.
Mana yang anda tak faham, jangan segan untuk whatsapp Paksu, in shaa Allah Paksu bantu jelaskan dan guide ANDA A to Z!

Copytrade Bersama Cikgu Roslee
Dari Meja Kerja Di Dapur Rumah,
Fulltime Internet Marketer
Paksu aka Zulkifli Harun
012-7092198 – Klik sini untuk whatsapp!


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Paksu ingin berkongsi kepada semua mengenai servis copytrade dari rakan Paksu; Cikgu Roslee Halim dari Pasir Mas Kelantan. Servis copytrade bersama Cikgu Roslee ini memberi peluang kepada semua untuk boleh bersama-sama menjana pendapatan dari trading secara pasif sahaja setiap bulan! Tidak kira siapa kita walaupun zero knowledge dalam trading masih boleh bersama-sama menjana pendapatan pasif 10-30% setiap bulan. Dengan sistem copytrade ini trading kita akan berjalan secara automatik menjana profit kepada kita setiap bulan secara pasif selepas ianya disetkan.
Tanpa perlu buat apa-apa, tanpa perlu pantau chart, tanpa perlu buat analisis pasaran, tanpa perlu untuk open atau close entry sendiri. Cukuplah sekali sekala sahaja buka MT5 kita untuk lihat berapa sudah profit yang telah dihasilkan.
Mahu buat withdrawal profit yang lebih dari nilai deposit kita? Silakan… Bila-bila masa sahaja boleh dilakukan! Begitulah semudah A… B… C… kita boleh menjana pendapatan pasif dengan copytrade bersama Cikgu Roslee ini!
Jangan bimbang jika anda rasa tak mahir dan tak faham! Janji anda ada kesediaan untuk bermula sahaja. Whatsapp Paksu, in shaa Allah.. Paksu akan bantu dan guide anda A to Z!
Untuk makluman semua, bermula 1 Ogos 2022 lalu Cikgu Roslee telahpun melakukan perubahan dan penambaikan keatas sistem copytrade yang beliau tawarkan kepada kita semua sebagai client. Hal ini bertujuan bagi memastikan kadar risiko dapat dikurangkan dan kadar profit pula dapat ditingkatkan!
Paksu kongsikan dengan tuan/puan mengenai perubahan ini agar tuan/puan jelas dan faham mengenai perjalanan copytrade CARA BARU bersama Cikgu Roslee ini. Paksu akan kongsikan bersama tuan/puan prestasi dan kejayaan ke atas perubahan ini dibawah.
Updated info 9/12/2022
Penjelasan A to Z menggunakan voice message dari Paksu : Bagaimana kita boleh menjana pendapatan pasif konsisten 10-30% sebulan dengan Copytrade bersama Cikgu Roslee ini? Dengan modal minima USD100 kita sudah boleh bersama menjana income pasif setiap bulan dengan copytrade ini. Paksu juga jelaskan tentang penambahbaikan yang Cikgu Roslee lakukan mampu turunkan kadar risiko kita disamping mampu menaikkan kadar profit kita setiap bulan. Jemput anda mendengarnya!
Audio Player
00:0000:00Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!
JOM BUAT INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!! WHATSAPP PAKSU
012-7092198 UNTUK BANTUAN & GUIDE A TO Z!.
Sistem TerdahuluSebelum 1 Ogos 2022
– Trade hanya pair GBPUSD.
– Profit dicapai sekitar 8-12% sahaja sebulan.
– Entry, layering dan close position SEPENUHNYA ditentukan oleh algorithm EA yang telah ditetapkan.
– Campurtangan MANUAL dilakukan setelah margin level mencapai bawah 1000%. EA dioffkan dan diuruskan secara manual berdasarkan analisis semasa!
Sistem BaruSelepas 1 Ogos 2022
– Pair ditukar kepada AUDUSD. Pair AUDUSD ini dipilih kerana sesuai dengan pergerakkan BUY atau SELL nya tidak terlalu volatile dan ekstrim berbanding dengan pair GBPUSD sebelum ini. Pergerakan yang ekstrim dan terlalu volatile boleh memberikan risiko yang tinggi terutamanya jika berlaku trending dalam tempoh masa lama! 
– Profit lebih tinggi dicapai diantara 10-30% sebulan.
– Penambaikan kepada kaedah 1st ENTRY untuk satu-satu trade position samaada bermula dengan BUY atau SELL. Berbeza dengan kaedah terdahulu 1st entry ditentukan oleh algorithm EA 100% samaada 2 BUY 1 SELL atau 2 SELL 1 BUY! Kaedah baru ini, Cikgu akan mulakan dengan analisis dahulu sebelum 1st ENTRY dilakukan berdasarkan kepada CMP (current market price), hanya 1 ENTRY mula dibuka samaada BUY atau SELL sahaja dan ianya adalah MANUAL ENTRY yang dilakukan pada akaun master!
– Selepas 1st Entry manual dibuka, barulah algorithm EA mula bekerja untuk layering dan close position apabila profit, bergantung kepada setting yang ditetapkan. Didapati dengan cara ini, beban akaun boleh dikurangkan dengan bilangan entry serta jumlah floating dapat dikurangkan dengan ketara sekali!
– Dalam penambaikan baru ini juga, kaedah cutloss digunakan untuk memastikan akaun dapat dikekalkan selamat jika pergerakan bertentangan arah jauh dengan analisis! Berbeza dengan sistem terdahulu tiada kaedah cutloss dan didapati ianya boleh membahayakan akaun trading kita!

SELEPAS 3 BULAN DIUJI SECARA LIVE! DIDAPATI PRESTASINYA LEBIH BAIK & LEBIH MENGUNTUNGKAN PARA CLIENT SEMUA!
RISIKO, BILANGAN ENTRY & JUMLAH FLOATING DAPAT DIKURANGKAN NAMUN KADAR % PROFIT DAPAT DITINGGIKAN DENGAN KETARA!
BUKTINYA…..
Sehingga artikel ini ditulis 16 November 2022. Menurut data Cikgu Roslee dalam tempoh dari 1/8/2022 hingga 15/11/2022 akaun Copytrade bersama Cikgu Roslee telahpun berjaya grow sehingga 87.39%. Sasaran Cikgu Roslee untuk grow hingga 100% sehingga hujung November 2022 ini! in shaa Allah.
Menjana Pendapatan Pasif Terbaik Setiap BulanUNTUK LIHAT PRESTASI COPYTRADE CIKGU ROSLEE SECARA LIVE DARI HARI PERTAMA PENAMBAHBAIKAN DILAKUKAN (1/8/2022) HINGGA KINI.. BOLEH LOGIN DI MT5 ID INI!
ID Acc MT5 : 50077896
Server : LiteFinance Global LLC
Investors Pwd : CikguLee123

Client ini mula deposit USD100 pada 1/8/2022. Anda boleh login dan nilailah sendiri prestasinya!
VIDEO : BUKTI Client Ini Grow Profit 96.36% Dalam Masa 4 Bulan Sahaja Dengan Copytrade Bersama Cikgu Roslee | Video ini hasilkan pada 6/12/2022


** Klik button fullview dibucu kanan bawah jika anda tonton dari handphone, untuk elak nampak separuh. Ini kerana video ini dimuat naik terus dari phone screen recording tanpa edit...

REKOD PROFIT BULANAN & MINGGUAN!(data sah sehingga tarikh artikel ini ditulis)


Menarik kan prestasi % PROFIT DICAPAI setelah Cikgu Roslee lakukan penambahbaikan ini? Profit boleh GROW hingga 100% dalam tempoh 4 bulan dalam keadaan risiko telahpun berjaya dikurangkan! Semestinya terbaik!ANDA MINAT UNTUK MENCUBA BERSAMA COPYTRADE DENGAN CIKGU ROSLEE INI?Boleh… Tak ada masalah
Paksu sedia bantu dan guide A to Z! Ianya mudah dan ringkas sahaja pun. Tak perlu sebarang kemahiran yang special untuk sertai dalam Copytrade ini.
Boleh bermula serendah USD100 atau dalam gandaan 100. Contohnya USD100, USD200, USD300, USD400……………… USD1k, USD2k
Setting default akaun Master adalah USD100. Setting akaun Copytrade anda nanti bergantung kepada kadar deposit yang dilakukan. Semakin besar deposit, semakin besar saiz lot entry dibuka dan semakin besarlah profit yang akan dicapai apabila satu-satu trade session ditutup!
Nota : Kadar tukaran terkini di Litefinance untuk Deposit RM5.00 dan Withdrawal RM4.80 untuk USD1 menggunakan Local Depositor!
Menjana Pendapatan Pasif Terbaik Setiap BulanBAGAIMANA CARA KIRAAN PROFITNYA?– Kita boleh tengok sendiri trade session kita yang berjalan kat Meta Trader 5 di handphone masing-masing. Kita boleh login ke akaun trading kita guna ID MT5 dan password kita sendiri.
– Kadar % profitnya sama, yang membezakannya adalah kadar deposit kita sahaja!
Contoh Kiraan
Dari carta diatas. Kita ambil CONTOH Bulan Ogos 2022 – Profit Copytrade 24.88%
Formula : Deposit (USD) X % Profit Bulanan = Profit (USD)
– Jika kita deposit USD100 – Maka profit kita adalah USD24.88, Balance kita jadi USD124.88
– Jika kita deposit USD200 – Maka profit kita adalah USD49.76, Balance kita jadi USD249.76
– Jika kita deposit USD300 – Maka profit kita adalah USD74.64, Balance kita jadi USD374.64
.
.
– Jika kita deposit USD600 – Maka profit kita adalah USD149.28, Balance kita jadi USD749.28
.
.
– Jika kita deposit USD1k – Maka profit kita adalah USD248.80, Balance kita jadi USD1248.80
Fees Cikgu Roslee 15% dari profit dan ianya automatik sistem akan tolakkan, balance yang tertera di Meta Trader 5 adalah bersih untuk client withdraw!

AUTO COMPOUNDING JUGA BOLEH DISETKAN PADA AKAUN COPYTRADE ANDA DENGAN FEATURES BARU YANG TERDAPAT DALAM DASHBOARD “In proportion in my fund”. BAGITAHU PAKSU NANTI, IN SHAA ALLAH PAKSU BANTU URUSKAN A TO Z UNTUK ANDA!
PELUANG MENJANA INCOME PASIF 10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA PERLU MENJUAL BARANG & TANPA PERLU MENAJA SESIAPA! REBUT PELUANG KEEMASAN INI SEGERA!VIDEO KAJIAN KES : Bagaimana client ini yang tak tahu apa-apa tentang trading boleh berjaya grow profit 195.66% dalam 7 bulan sahaja join copytrade bersama Cikgu Roslee ini!

JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE HARI INI JUGA!
BOLEH BERMULA MINIMA USD100
PELUANG JANA INCOME PASIF 10-30% SEBULAN!
TESTIMONI-TESTIMONI DARI CLIENT


Diatas sebahagian testimoni-testimoni yang dikongsikan!
JOM SERTAI COPYTRADE BERSAMA CIKGU ROSLEE
HARI INI JUGA!!PELUANG BUAT INCOME PASIF
10-30% KONSISTEN SETIAP BULAN TANPA
PERLU BUAT APA-APA!CUBALAH WALAUPUN
DENGAN MINIMA USD100! TENGOKLAH
PRESTASI PROFIT YANG DIHASILKAN!INCOME PASIF DAN PROFIT UNTUK ANDA
DALAM USD SETIAP BULAN!IN SHAA ALLAH ANDA TIDAK AKAN MENYESAL..
JOM SERTAINYA HARI INI JUGA!!!CARA UNTUK REGISTER & BERMULA?1) Daftar Litefinance Malaysia dari link Paksu ini – KLIK SINI
– Masukkan email, cipta password, kemudian buat verify email dan no handphone anda, submit salinan gambar ic anda depan dan belakang untuk pengesahan identiti.
Verify email, no phone dan pengesahan identiti ini penting untuk mengelakkan masalah ketika ANDA melakukan withdrawal profit nanti
Cara verify – Login dashboard – Klik My Profile – Scroll kiri – Klik Menu Verification

Trading Akaun ANDA Berjalan Dibawah Tetapan Ciri Islamik!
Jika ANDA tak tahu nak buat semua ini. Jangan bimbang WhatsApp Paksu 012-7092198 bagitahu. Paksu boleh bantu uruskan dari A to Z. Paksu bantu anda hingga selesai! No problem.

2. Selepas pendaftaran selesai. Paksu guide anda untuk buat deposit ke akaun trading anda sendiri. Minimum untuk follow Copytrade Cikgu Roslee ialah USD100 dan ke atas dalam gandaan 100.
3. Selepas deposit ANDA approve, Cikgu Roslee akan bantu untuk setupkan Copytrade ANDA.
4. Pantau sahaja trade ANDA berjalan di Meta Trader 5. Tak perlu ANDA buat apa-apa lagi.
5. Ada profit lebih dari nilai deposit, ANDA bolehlah buat withdrawal.
6. Join group WhatsApp Support Copytrade Bersama Cikgu Roslee!
* Kepada yang sudah akaun trading Litefinance, tak perlu mendaftar baru jika akaun anda masih aktif. WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk Paksu guide bantu anda pindahkan IB dahulu, sebelum mula buat Copytrade dengan Cikgu Roslee ini!
Jika ada sebarang masalah atau perlukan apa-apa penjelasan boleh terus WhatsApp Paksu 012-7092198 untuk bimbingan serta bantuan. Sila klik link dibawah. Terima kasih!

Baca artikel Paksu terdahulu
(telah ditulis 7 October 2021 lalu)
mengenai Copytrade bersama Cikgu Roslee.
Fahami lengkap mengenai konsep Copytrade
dan testimoni-testimoni pelanggan
yang berpuashati. – KLIK SINI
Menjana Pendapatan Pasif Terbaik Setiap Bulan.
Anda mungkin mencari maklumat berkaitan ini;
Pendapatan Pasif Terbaik Setiap Bulan, income pasif terbaik setiap bulan, pasif income terbaik setiap bulan, passive income terbaik setiap bulan, side income terbaik setiap bulan, duit tepi terbaik setiap bulan, pendapatan pasif terbaik bulanan, income pasif terbaik bulanan, pasif income terbaik bulanan, passive income terbaik bulanan, side income terbaik bulanan, duit tepi terbaik bulanan, sumber pendapatan pasif terbaik, platform pendapatan pasif terbaik, pelaburan pendapatan pasif terbaik, sumber income pasif terbaik, platform income pasif terbaik, pelaburan income pasif terbaik, income pasif terbaik malaysia, pendapatan pasif terbaik di malaysia,


Untuk keterangan lanjut sila layari Pendapatan Pasif Terbaik Setiap Bulan


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.addindeen.com/2023/01/pendapatan-pasif-terbaik-setiap-bulan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jana Pendapatan Usd Setiap Bulan

Jana Pendapatan Usd Setiap Bulan

papar berkaitan - pada 1/2/2023 - jumlah : 90 hits
Jana Pendapatan USD Setiap Bulan Secara PasifRamai yang tercari cari peluang dan platform untuk boleh jana pendapatan USD setiap bulan kan Kita di Malaysia ini apabila memiliki sumber pendapatan dalam USD pastinya akan menyeronokkan kerana ...
Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif

Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif

papar berkaitan - pada 19/1/2023 - jumlah : 120 hits
Menjana Pendapatan Tambahan Secara Pasif Setiap Bulan Dengan CopytradeJika anda sedang mencari peluang menjana pendapatan tambahan secara pasif setiap bulan secara konsisten dengan risiko yang sederhana dan rendah Paksu akan kongsikan kepad...
Pendapatan Pasif Dari Rumah

Pendapatan Pasif Dari Rumah

papar berkaitan - pada 22/1/2023 - jumlah : 130 hits
Pendapatan Pasif Dari Rumah Setiap Bulan Dengan CopytradeDengan adanya sumber untuk kita boleh menjana pendapatan pasif dari rumah setiap bulan adalah keseronokan dan kepuasan bagi sesetengah individu Mana tidaknya setiap bulan boleh memili...
Pasif Income Terbaik Di Malaysia

Pasif Income Terbaik Di Malaysia

papar berkaitan - pada 24/1/2023 - jumlah : 92 hits
Pasif Income Terbaik Di Malaysia Dengan CopytradeAnda tentu tercari cari peluang buat pasif income terbaik di Malaysia pada ketika ini Kenapa ramai yang menginginkan untuk ada sumber pasif income atau pendapatan pasif buat diri dan keluarga...
Morning Sickness Setiap Hari Dah Hamil 7 Bulan Nadia Aqilah Asyik Muntah

Morning Sickness Setiap Hari Dah Hamil 7 Bulan Nadia Aqilah Asyik Muntah

papar berkaitan - pada 21/1/2023 - jumlah : 52 hits
Pelakon Nadia Aqilah kini sedang sarat mengandung anak keduanya dan bakal bersalin pada penghujung bulan Mac nanti Sementara menunggu detik melahirkan dia kini mahu meluangkan masa secukupnya dengan anak sulungnya yang diberi nama Senja Aqi...
Formula Kira Bajet Gaji Setiap Bulan Perlu Diabiskan Ke Keperluan Kemahuan Simpanan

Formula Kira Bajet Gaji Setiap Bulan Perlu Diabiskan Ke Keperluan Kemahuan Simpanan

papar berkaitan - pada 30/1/2023 - jumlah : 48 hits
Dalam hati bila laa mau teratur m yimpan duit ini Gaji hasil pendapatan kita setiap bulan kita gunakan utk beli n cover banyak perkara tapi mungkin ada yg binggung mau utamakan mana dlu Ada yg mungkin baru start mau try disiplin dlm penguru...
Pendapatan Sampingan Online Secara Pasif

Pendapatan Sampingan Online Secara Pasif

papar berkaitan - pada 25/1/2023 - jumlah : 159 hits
Pendapatan Sampingan Online Secara Pasif Setiap BulanAnda menginginkan untuk mencipta pendapatan tambahan atau pendapatan sampingan online setiap bulan Memiliki sumber menjana pendapatan tambahan atau sampingan setiap bulan mampu memberikan...
Panduan Permohonan Bantuan E Wallet Sebanyak Rm300 Setiap Bulan

Panduan Permohonan Bantuan E Wallet Sebanyak Rm300 Setiap Bulan

papar berkaitan - pada 21/1/2023 - jumlah : 270 hits
Panduan Permohonan Bantuan E Wallet Sebanyak RM300 Setiap Bulan Makluman terbaru Kerajaan Negeri sentiasa dan telah berusaha keras dalam memberikan yang terbaik dan bantuan kepada rakyat yang merupakan penduduk Negeri Selangor dari tergolon...
Benarkah Ini Kerajaan 6 Bulan

Benarkah Ini Kerajaan 6 Bulan

papar berkaitan - pada 29/1/2023 - jumlah : 124 hits
PESANAN BUAT PARA MENTERI DAN YANG CERDIK PANDAI SAMPAI SEKARANG MANA SATU MEDIA PH ATAU MEDIA PKR MACAM TAK BERMAYA Seperti didakwa oleh lawan kerajaan ini kerajaan 6 bulan Walaupun sukar kita menerima dakwaan tersebut berdasarkan kekuatan...
Koleksi Senarai Ucapan Ramadan Dan Selamat Berpuasa Tahun 2023

3 Keburukan Intermittent Fasting Yang Sangat Menakutkan Wajib Tahu

Luarbiasa Atacama Gurun Paling Kering Dihujani Salji

Upm Denies Curbing Campus Democracy With Screening Rules

Tips Memakai Waist Bag Agar Terlihat Modis

Silap Saya Sebab Tak Cerita Dekat Ibu Hal Sebenar Sarah Hari Hari Dengan Dia Kata Syamsul Yusof

Isteri Kedua Saya Memang Jenis Dengar Kata Tak Pernah Keluar Kenyataan Apa Pun Kata Syamsul Yusof

Hiburan Selena Gomez Malaysia Tular Muzik Video Ira Kazar Menyanyi Netizen Siasat Baru Rakam Tahun 202110 Perkataan Pendek Yang Berasal Dari Akronim Panjang

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Kau CEO Aku Slot Widuri RTM TV1

Adakah Haiwan Betina Mengalami Kitaran Haid

Resepi Agar Agar Pandan Santan Paling Mudah dan Rasa Berlemak

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Bukan Puteri Lindungan Bulan Slot Samarinda TV3


Anwar Can T Afford A Rat In The Pack Rafizi Must Maintain Cabinet Solidarity Or Resign

Borang Online Boarding Aidil Fitri 2023

Kisah Sebenar Arab Saudi Berhabis Usd15 Billion Buat Pusat Pelancongan Ini Tetapi Umat Islam Dilarang Datang

Sekarang Anwar Jadi Pm Orang Melayu Nak Berkumpul Pun Tak Boleh Dr Mahathir

Puasa Ramadan Selami Penderitaan Fakir Miskin

Bukan Tidak Percaya Kepada Proklamasi Melayu Tetapi Tidak Percaya Kepada Mahathir