Luahkan Kreativiti Pada T Shirt Dan Kanvas Anda Di Printcious


Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga kepada semua rakan-rakan yang dikasihi dan dirindui. Korang mesti kreatifkan dalam membuat rekaan, ye lah sekarang ni pelbagai aplikasi dan juga perisian yang ada dipasaran untuk membuatkan seseorang tu cepat jadi kreatif. Walau kita tak belajar setinggi mana tapi kalau kita rajin dan ada sedikit kesungguhan boleh jadi. Termasuk juga dalam mencipta rekaan t-shirt dan juga kanvas ni




Jadi Pro Mereka T-shirt Dalam Masa Beberapa Saat
Bukanlah nak reka pakaian seperti mana pereka fesyen profesional cukup sedikit sentuhan identiti korang buatkan satu-satu baju tu jadi begitu bermakna betul tak. Sebab tu kalau korang rasa nak hadiahkan t-shirt kepada kawan boleh lah cipta rekaan t-shirt korang dengan mudah di Printcious. Tak perlu nak jadi pro macam yang Maha sebut tadi sekurang-kurangnya ia adalah rekaan korang yang membuatkan sesorang bila dihadiahkan akan sangat menghargainya



Sebab tu Maha suka kalau nak cetak tee sendiri pergi kat laman Printcious ini. Ia adalah platform yang memberi kemudahan kepada kita yang tak pro ni untuk buat rekaan tee sendiri. Kat sini tee mereka bukan calang-calang juga tau material yang digunakan adalah 100% cotton premium dari jenama GILDAN (Jenama pakaian teratas di Amerika Syarikat). Kain yang digunakan ini juga dapat menahan keadaan pencucian, tanpa mengecut atau terkoyak. 


Ia juga boleh dipilih untuk pelbagai saiz daripada sekecil-kecil tee iaitu XS sehingga kepada sebesar 3XL tau ada kat sini. Kalau kata nak reka t-shirt untuk satu keluarga daripada anak yang kecil kepada ibu bapa agar sedondon nampak exclusive sini lah tempat yang Maha cadangkan. Baju t-shirt untuk lelaki, wanita dan juga kanak-kanak semua ada. Jadi boleh buat t-shirt khas untuk pasangan couple, keluarga atau juga t-shirt untuk kelab korang sendiri. Anak muda sekarang sukakan ada t-shirt kelab sendiri



Korang hanya reka dan susun semua dilakukan dalam talian kat laman sesawang Printcious tu yang sangat mudah boleh diakses di mana-mana. Bila dah design tu korang boleh hantar untuk mereka print dan lepas tu buat bayaran dalam talian juga. Sangat mudah, lepas tu tunggu lah dalam tempoh beberapa hari nanti baju tu siap terus sampai kat depan rumah. Cara ini yang patut kita terapkan sekarang terutama musim pandemik Covid-19 dan juga perintah PKP. Nak keluar pergi kedai ada yang dah tutup dan juga kena jad SOP jadi buat kat rumah dalam talian lagi selamat. 

Kalau korang rasa buntu atau tiada idea untuk menghasilkan rekaan yang menarik mereka ada sediakan beberapa contoh yang korang boleh tengok dan ubah mengikut kesukaan korang. Kat juga kalau nak beli t-shirt yang telah siap dengan rekaan yang terkini dan sesuai dengan jiwa remaja korang pun ada. Ada t-shirt lengan pendek, lengan panjang pun ada, untuk kanak-kanak ada, t-shirt printed depan belakang pun ada dengan pelbagai warna pilihan bukan putih sahaja tau. Itu korang boleh klik link Shop T-Shirt ni akan terus bawa untuk lihat dan beli t-shirt yang siap. 
Abadikan Kenangan Atau Kata Hikmat Di Kanvas Anda
Satu lagi yang menarik kat laman sesawang Printcious ni adalah mereka ada sediakan rekaan untuk kanvas. Tingkatkan tenaga positif di dalam ruang bilik atau rumah dengan hiasan kanvas khusus untuk memenuhi setiap sudut ruang peribadi atau tempat kerja korang. Juga boleh serlah kasih sayang pada orang yang berjauhan atau memori bersama atas kanvas seni yang unik ini. Macam-macam sebenarnya korang boleh abadikan pada kanvas



Ini pun sama korang boleh buat rekaan dalam laman web mereka sangat mudah. Hanya 'drag and drop' sahaja gambar yang korang nak cetak pada kanvas tersebut. Kemudian masukkan tulis dengan pelbagai betuk dan rekaan yang menarik dan unik. Sebab tu Maha reka dan buat tempahan kanvas bukan sahaja untuk letak gambar korang atau keluarga, juga boleh letak kata-kata hikmah dan juga kata motivasi yang korang boleh gantung nanti menarikkan



Setiap kanvas yang korang reka itu nanti akan dipasang pada bingkai kayu ringan. Kanvas ini juga siap pecangkuk yang tahan lama untuk digantung. Juga kanvas yang digunakan senang untuk dikendali sama ada untuk dibersih atau lap dari habuk-habuk tanpa merosakkan warna dan juga gambar yang dicetak. Menarik kanvas kat sini disediakan dalam pelbagai bentuk ada yang Square, Landscape atau juga Portrait. Juga saiz ada banyak pilihan nak yang kecil sikit, sedang dan juga yang besar semua ada mengikut ruang yang korang nak letak kanvas tu nanti. 


Nak cari kanvas yang dah siap design dan juga exclusive mereka buat ada juga kat sini. Korang boleh klik link Shop Canvas ni dan akan terus bawa pada rekaan terkini dan cantik-cantik untuk bagi hadiah atau juga nak hias kat rumah sendiri. Maha pun rasa macam nak belu juga sebab ada kata-kata motivasi banyak pulak yang boleh gantung atau letak atas meja di rumah tu kan hurmm tolong Maha pilihkan. 


Korang boleh tengok beberapa contoh yang orang ramai tempah dekat PrintCious ni. Memang puas hati kualiti, penghantaran dan juga service mereka terbaik setakat ini. Kalau buat banyak dan reka banyak lagi banyak korang boleh dapat diskaun, termasuk dengan penghantaran PERCUMA (untuk semenanjung Malaysia sahaja). Tertakluk kepada terma dan syarat. Jadi tunggu apa lagi sekarang ni nak bagi hadiah atau nak hias rumah dengan cara korang boleh buat di PrintCious. Next Maha tunjuk beberapa hasil karya yang Maha dah hasilkan sendiri untuk t-shirt dan juga kanvas ni jangan jelous














Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.mahamahu.com/2021/05/luahkan-kreativiti-pada-t-shirt-dan-kanvas-anda-di-printcious.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Cetak Pakaian Dan Lukisan Kanvas Ikut Kehendak Sendiri Di Printcious Com

Cetak Pakaian Dan Lukisan Kanvas Ikut Kehendak Sendiri Di Printcious Com

papar berkaitan - pada 16/5/2021 - jumlah : 107 hits
Ini bukan kali pertama Fiza menggunakan platform Printcious untuk mencetak dan mengabadikan kenangan dengan cara personalised gifts contohnya di cushions magnet dan lanyard Sebelum ini juga Fiza pernah cetak t shirt dan juga mendapatkan luk...
Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious

Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious

papar berkaitan - pada 9/5/2021 - jumlah : 147 hits
Reka Sendiri Hadiah Untuk Yang Tersayang Di Printcious Setiap tahun cik en akan bosan dengan koleksi hadiah yang ada untuk cik en beri kepada yang tersayang Cik en sukakan yang lain daripada yang lain atau hadiah yang boleh direka sendiri N...
Printcious Hadiahkan Yang Tersayang Dengan Idea Kreatif Korang Sendiri

Printcious Hadiahkan Yang Tersayang Dengan Idea Kreatif Korang Sendiri

papar berkaitan - pada 17/5/2021 - jumlah : 131 hits
Hi Korang Ermm pening tak tau nak hadiahkan something yang esklusif yang tersayang Memang kita boleh cari jer hadiah yang special untuk seseorang tapi yang cari yang menggambarkan diri kite tuh agak payah sket lah Tambahan plak di musim PKP...
Ustaz Ahmad Rozaini Di Mana Allah

Muhyiddin Atau Mahiaddin Apa Ada Pada Nama

Being More Present In Life Writing Challenge

Resepi Sotong Masak Ala Thai

10 Artis Yang Pernah Ditangkap Polisi Karena Ganja Ada Yang Kariernya Sedang Naik

Popia Cheese Mix Vege

Telefilem Kontra

Peluang Sambung Belajar Selepas Spm Di Kolej Poly Tech Mara Alor Setar



Ejen Dua Muka Paling Bahaya Buat FBI dan CIA Robert Hanssen

Kenapa Superman Pakai Seluar Dalam Merah Di Luar

Tembok Besar Hijau China Rancangan China Menghalang Ancaman Ribut Pasir Gurun Gobi

7 Perisian Komputer Paling Mahal di Dunia

Resepi Begedil Ayam Paling Terbaik


Resepi Kubis Bungkus Inti Ayam Chicken Cabbage Rolls

Konsep Asalkan Ada Suami

Fungsi Cara Menggunakan Pulse Oximeter Alat Untuk Mengetahui Kadar Oksigen Dalam Darah

Resepi Tauhu Telur Jepun Simple

Ustaz Cakap Tak Serupa Bikin

Lirik Berjumpa Saat Berpisah Yoga Vhein Yollanda