Lirik Harago Diri Muthia Kamaru

Lirik Harago Diri Muthia Kamaru

pada 11/1/2022 - jumlah : 89 hits
balanteh anganuda kini ko ka diri denaisasuko hati upek caraconan batimpokancoiko coitu salahapo nan den buek sadonyo salahkatokan taruih tarangapo nan katuju bia hati ko sanangjikok taruih coikodenai ndak tahandenai ndak tahanmanangguangka...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Bansaik Diri Raso Ka Hino Randa Putra Feat Rana Lida

Lirik Bansaik Diri Raso Ka Hino Randa Putra Feat Rana Lida

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 85 hits
alah lamo kito manjalin cintosusah sanang baduodek bansaik raso ka hinodek taguahnyo cinto sagalonyo den tarimowalau dunia manulak cinto kito baduokueklah kuekkanlah hati sayangbaduo kito samo bajuangtaguahkan taguahkanlah hati sayanguntuan...
Lirik Sadar Diri Sri Aditya

Lirik Sadar Diri Sri Aditya

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 76 hits
yening subesing nu ade raseorahang je terus terangapang sing mekelobeli mengantosangmanis janjin adineyadiastun paitane lakar rasayangketimbang tresnane kambangbeli nyadarteken padewekantiwas arte beranesaje nak ngorahangcinta butuh modalbu...
Lirik Rindu Sahabat Zalfa Quin

Lirik Rindu Sahabat Zalfa Quin

papar berkaitan - pada 1/1/2022 - jumlah : 97 hits
telah lama pergisampai lupa memberi kabardimana kini kau berada ku sangat ingin bertemuingat masa masa duluwaktu kita masih bersamamenjalani suka dukakenangan manis yang indahku rindukan dirimu wahai sahabat baik kudimana kini kau beradaku ...
Lirik Rindu Wizz Baker

Lirik Rindu Wizz Baker

papar berkaitan - pada 1/1/2022 - jumlah : 111 hits
sio nona beta di sinibeta rindu rindu paskaliada dimana sayangbeta rindu polo alebale juabeta semg bisa hidop sandirimo sampe kapan kan mo baginihidop sandiri sunyi dan sepihati ini pangge ale pulangseng tahang lia ale yang di sanasu lama s...
Lirik Cahaya Jiwaku Asaniz

Lirik Cahaya Jiwaku Asaniz

papar berkaitan - pada 1/1/2022 - jumlah : 55 hits
sambut hangatnya mentarisetelah malam yang sepisaat sendiri ku bertahanmencoba melawan perihkuberanjak dari bayanganyang menghantui hidupkusampai akhirnya kutemukancahaya yang menuntunkukembalikutelah lupakansakit yang menghujam jantungkuse...
Lirik Janji Kita Nuca Mahalini

Lirik Janji Kita Nuca Mahalini

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 68 hits
di dalam hati inihanya ada satu cintadan itu cuma ada di kamukamu cinta pertama di hidupkudan aku berjanjikau jadi cinta terakhirkuaku pun merasakan samasaat kau hadir di hidupmuku merasakan cinta yang tulusdari dirimujanji kita berduasemog...
Lirik When I M Gone Alesso Katy Perry

Lirik When I M Gone Alesso Katy Perry

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 77 hits
when i m gone i m never really goneyou think you re moving onbut it won t be for long you ll seewhen i m gone i m never really goneyou think you re moving onbut no one s gonna feel like feel likethought it would be easyeasy to forget melet ...
Lirik Christmas Tree V

Lirik Christmas Tree V

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 81 hits
in this momenti see youit always comes aroundas i believedwhen the rain stopsyou shine on meyour light s the only thingthat keeps the cold outmoon in the summer nightwhispering of the starsthey re singing likechristmas trees for usso i ll t...
Lirik Who Are You Bambam Feat Seulgi Of Red Velvet

Lirik Who Are You Bambam Feat Seulgi Of Red Velvet

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 120 hits
who are you machi miro gatabut i like you like to find younan kkaedara someone else in mindneoran kkumeul kkweoi m feel like i m not myself againand i m fallwould you pick me up off from the groundthe dust offdodaeche nan eodietteoreojin gi...
Amway Health And Wellness Holds Haute Couture Evening Celebration

13 Tip Langkah Penjagaan Kaki Yang Mudah

Majlis Nikah Batal Wanita Tetap Ambil Baju Kahwin Idaman Harga 8k Men4ngis Di Fitting Room Sampai Designer Pun Kesian

Baling Floods Rural Development Ministry To Build Temporary Bridge In Kg Iboi

Bercuti Di Pulau Lang Tengah Terengganu

Woman Charged For Tweeting Obscene Vulva Images Supporting Pad Brand

Current Events Your Views

Habis Rosak Budak Sekolah Netizen Kecam Pihak Sekolah Jemput Haqiem Stopa Beri Ceramah Motivasi Kepada Pelajar



5 Misteri Berkenaan Mat Kilau Yang Diceritakan Kenalan Terdekat

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Jodohku Babysitter Slot Megadrama Astro Ria

5 Roller Coaster Terawal Di Dunia

5 Persamaan Orang Biasa Dengan Pemain Bola Sepak

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod The Maid 2 Malaysia Astro Ria


Idrus Harun Peguam Negara Paling Senyap Dalam Sejarah

Buat Apa Saya Nak Lindungi Musang King Saya Tak Ada Kepentingan Mb Kedah

Rakyat Mahukan Keadilan Bukan Dilayan Seperti Anwar Ibrahim

Special Task Force To Present Report On Supplies Of Cooking Oil Chicken Eggs Tomorrow

Zahid Denies Daughter Had Stake In Rm8 6m Bali Hotel Operator Buy

Nasi Ayam