Lirik Apekonak Ismail Izzani





ape kau nak? ehhaku cuma nakaku cuma nak aku cuma nak semuahidup tak pernah cukup, sebab itu aku nak

apa lagiapa lagiapa lagi kau nak

apa lagiapa lagiapa lagi kau nak

aku cuma nak masa lagiubah dunia sama kamuaku cuma nak masa lagimasa depanmu dengan aku 
sign aku penting, aysign aku penting, ay cam zeti azizcam zeti azizkalau sebut nama kukalau sebut nama kunanti pakwa kamu tiba-tiba jeles
siapa ada masajam tangan aku penuh dengan batuhati tak da suaraberat lidah ku jerit untuk ratu
ape kau nak? ehhaku cuma nakaku cuma nak aku cuma nak semuahidup tak pernah cukup, sebab itu aku nak

apa lagiapa lagiapa lagi kau nak? 
apa lagiapa lagiapa lagi kau nak

im on the move like im on a boat ya yacant see my view cause im the one who floats ya i dont need ur blessingsgot ma parents blessinmy life full of energy i don’t need your company
uuuu , yeah
tak perlu kau lagido it all just for mama ku
ku masih berdiri no takde masa utk mu 
cerita kau dengar semua nothin newpeople talk i just walk and enjoy my view
jam tangan aku penuh dengan batuhati tak da suaraberat lidah ku jerit untuk ratu
ape kau nak? aku cuma nakaku cuma nak aku cuma nak semuahidup tak pernah cukup, sebab itu aku nak
ape kau nak? aku cuma nakaku cuma nak aku cuma nak semuahidup tak pernah cukup, sebab itu aku nak
apa lagiapa lagiapa lagi kau nak

apa lagiapa lagiapa lagi kau nak


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.liriklagumalaysia.com/2022/01/lirik-apekonak-ismail-izzani.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Ismail Izzani Apekonak Chord

Ismail Izzani Apekonak Chord

papar berkaitan - pada 22/1/2022 - jumlah : 104 hits
Gm CmApe kau nak Ehh DmAku cuma nakAku cuma nak Gm CmAku Cuma nak semua DmHidup tak pernah cukup D Sebab itu aku nak GmApa lagi CmApa lagiDm D Apa lagi kau nak GmApa lagi CmApa lagiDm GmApa lagi kau nak Gm CmAku cuma nak masa lagiDm GmUbah ...
Lirik Sejatine Tresno Sasya Arkhisna

Lirik Sejatine Tresno Sasya Arkhisna

papar berkaitan - pada 13/1/2022 - jumlah : 80 hits
ati iki dadi seksiyen ra bakal onosing ganti tuluse sliramu tanpo gawe cidroeluh moto iki ngertiyen akeh rintangan wes dewe lewatikanthi ikhlas atibondo rupo iso digolekinanging tresno ikhlasmura kabeh wong nduweniurip ro aku opo ananesing ...
Lirik Satinggi Langik Sadalam Lautan David Iztambul

Lirik Satinggi Langik Sadalam Lautan David Iztambul

papar berkaitan - pada 14/1/2022 - jumlah : 73 hits
sadalam dalam lauiktanmasih dapek dapek di ukuasatinggi tinggi nyo gunuangmasih dapek dapek den daki loroktmsajauah pandangan matodi bawah langik nan tinggikito bapijak di bumisaliang manyayangisalagi nyao di ragoadiak tolonglah picayoniaik...
Lirik Milik Irfan Haris

Lirik Milik Irfan Haris

papar berkaitan - pada 14/1/2022 - jumlah : 85 hits
dulu kau teman baikkuselalu ada sisikukamu selalu membuatku tersenyum padamuselalu merinduimutiap detik tiap waktumencintai kamu oh kasihpernah menemanikukini kau sempurnakankumelengkapi separuh jiwakuaku telah milik hatimutiada lain yang k...
Lirik Kejamnya Dirimu Yelse

Lirik Kejamnya Dirimu Yelse

papar berkaitan - pada 13/1/2022 - jumlah : 58 hits
ingin ku menyampaikan perasaanku untukmu yang aku sayang namun mengapa kau buat kecewa hati ini teruka tak sedari dulu enkau katakan bahwa dirimudidalam genggaman dia yang lebih berhartasedangkan aku insan tak punyakini kusadari siapalah di...
Lirik Bukan Begini Caranya Bagarap

Lirik Bukan Begini Caranya Bagarap

papar berkaitan - pada 13/1/2022 - jumlah : 73 hits
kalau ko mo pisah bicara bae baejangan ko datang dan pergisa bukan dermaga cintasa su ikhlas sa su ikhlas tanpa kojadi bicara bae baebukan begini caranyasekarang semua su tra berarticinta dan sayang ko kas matiko bukan seperti yang dulu lag...
Lirik Ingin Sempurna Weni Wen

Lirik Ingin Sempurna Weni Wen

papar berkaitan - pada 13/1/2022 - jumlah : 61 hits
ingin aku mengenal cintaingin aku mengenal sayangtapi ku tak bisa tuk merasakannyaku lalui kehidupankuku jalani hubungan denganmutapi yang aku rasakan malah menyakitkanapa salahku bila ku tak bisamerasakan bahagiaaku ingin seperti yang lain...
Lirik Ku Rela Melepasmu Yoga Vhein

Lirik Ku Rela Melepasmu Yoga Vhein

papar berkaitan - pada 13/1/2022 - jumlah : 58 hits
terdiam saat engkau pergi tinggalkan akusungguh berat hati ini tuk merelakannyaberderai air mata saatku mengenangmuterasa sakit sungguh sakit menusuk hatikumungkin memang kau sudah terbiasasehingga ku tiada berdayamungkin ku harus melepasmu...
Lirik Haholongan Jun Munthe

Lirik Haholongan Jun Munthe

papar berkaitan - pada 14/1/2022 - jumlah : 68 hits
ho ito hinaholongannaung leleng maringanan di rohatung bahagia do au raphon hotung so adong hahurangan mu di mata ku loroktmunang sai sukkuni be iboha bagas ni holongki tu hotung saribu ro si boru na ulianggo roha ku hot do i tu hounang ho ...
Amway Health And Wellness Holds Haute Couture Evening Celebration

13 Tip Langkah Penjagaan Kaki Yang Mudah

Majlis Nikah Batal Wanita Tetap Ambil Baju Kahwin Idaman Harga 8k Men4ngis Di Fitting Room Sampai Designer Pun Kesian

Baling Floods Rural Development Ministry To Build Temporary Bridge In Kg Iboi

Woman Charged For Tweeting Obscene Vulva Images Supporting Pad Brand

Bercuti Di Pulau Lang Tengah Terengganu

Current Events Your Views

Habis Rosak Budak Sekolah Netizen Kecam Pihak Sekolah Jemput Haqiem Stopa Beri Ceramah Motivasi Kepada Pelajar



5 Misteri Berkenaan Mat Kilau Yang Diceritakan Kenalan Terdekat

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Jodohku Babysitter Slot Megadrama Astro Ria

5 Roller Coaster Terawal Di Dunia

5 Persamaan Orang Biasa Dengan Pemain Bola Sepak

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod The Maid 2 Malaysia Astro Ria


Dari Kabur Ke Cerah Bila Dah Tukar Screen Protector Baru Jenis Glass

Idrus Harun Peguam Negara Paling Senyap Dalam Sejarah

Buat Apa Saya Nak Lindungi Musang King Saya Tak Ada Kepentingan Mb Kedah

Rakyat Mahukan Keadilan Bukan Dilayan Seperti Anwar Ibrahim

Special Task Force To Present Report On Supplies Of Cooking Oil Chicken Eggs Tomorrow

Zahid Denies Daughter Had Stake In Rm8 6m Bali Hotel Operator Buy