Launch Of Guardian S New Exclusive Kusabana Hair Care Range




Pengalaman yang mengujakan ingin i shared dengan korang. Selepas 2 tahun kita berhadapan dengan Covid yang banyak memberikan kesan buruk terhadap kesihatan especially mental wellness dan penyumbang pada kemerosotan ekonomi. Menjadikan kita seorang yang mudah tertekan dan akhirnya keputusan yang negetif terlibat. Tapi alhamdulillah i berjaya hadapi walaupun dengan pelbagai rintangan dan akhirnya kita semua kembali bersinar dan seterusnya mengakhiri era ENDEMIK. 



Buat julung kali setelah sekian lama, memandangkan i pun dah berhijab, so kalau nak ke Salon tu memang particular nak pilih masuk salon yang muslimah friendly. Itu yang apa dirancang selalunya akan kekal sebagai perancangan. Akhirnya mendapat jemputan dari Pihak Guardian Malaysia dalam turut serta bagi memeriahkan majlis dan sama sekali meraikan Guardian's New & Exclusive Kusabana Hair Care Range. Terima kasih pihak Guardian Malaysia dan juga KUSABANA yang meraikan i dengan treatment hair spa dan juga foot spa. I am totally relief



Belai rambut korang dengan KUSABANA Rangkaian berasaskan mineral unik dari Jepun.
Kuala Lumpur, 27 April 2022: Guardian Malaysia terus mengembangkan rangkaian produk eksklusifnya dengan tambahan satu lagi rangkaian penjagaan rambut, Kusabana, dengan rumusan istimewa air mata air panas dari Jepun. Kusabana, yang bermaksud ‘tumbuhan berbunga’ dalam bahasa Jepun, diilhamkan oleh satu bentuk kesenian rakyat Jepun yang sangat dikagumi dari keindahan semula jadi dan gubahan bunga

 Apa yang menjadikannya unik adalah ia dirumus daripada air mata air panas dari Yubara Jepun, yang mengandungi gabungan multi mineral natrium, kalsium dan potassium yang menggalakkan kulit kepala yang sihat. Satu lagi bahan utamanya adalah minyak Camelia Japonica dari Pulau Toshima yang mengurangkan pembentukan hujung rambut bercabang, melindungi rambut dari pengaruh luaran dan kekeringan, melembutkan rambut dan menjadikannya lebih bersinar. 
Anna Hull, Pengarah Komersil dan Pengarah Jenama Sendiri Malaysia dan Brunei, Kesihatan dan Kecantikan Asia Tenggara berkata: “Di Guardian, kami sentiasa mengkaji dan membawa masuk produk terbaik pada nilai hebat untuk pelanggan kami.” “Kusabana, adalah hasil daripada usaha berterusan ini dan rangkaian ini dibotolkan secara eksklusif untuk Guardian, menjadikannya salah satu daripada produk Jenama Sendiri eksklusif Guardian. Formulasi unik Kusabana adalah sepenuhnya dari Jepun. 
Ia bebas silikon dan lapan bahan lain untuk rambut dan kulit yang sihat , 90% bahan-bahannya semula jadi , mengandungi enam minyak 1 2 dan ekstrak dan menggunakan haruman bertaraf dunia. “Semua produk Kusabana diuji dan terbukti secara dermatologi,” tambah beliau. 
Rangkaian tersebut termasuk Syampu dan Perapi Moist and Shine , Syampu dan Perapi serta Pupur Rambut Damage Repair , syampu Volume dan Anti-Breakage , Syampu Deep Cleanse and Refresh dan MInyak Rambut Jasmin Moist and Repair

1. Syampu dan perapi Moist and Shine mempunyai Nourish Lock Complex ™ unik membantu menyuburkan rambut dan menyegarkan kulit kepala. Ramuannya termasuk minyak argan (menyuburkan dan menyegarkan kulit kepala agar rambut yang lebih bersinar, lembut dan halus), pracampuran madu (melembapkan, melembutkan dan menghaluskan), terbitan minyak zaitun (anti- oksidan dan pelembap), ekstrak ume (meningkatkan keanjalan rambut), ekstrak kulit anggur (membantu melindungi kulit kepala daripada sinaran UVB) dan ekstrak biji moringa (membantu membaiki dan menguatkan rambut). Ia menampilkan haruman Rose Tea Thyme .

2. Syampu dan perapi Damage Repair mempunyai Restore Shield Complex ™ unik membantu menguatkan rambut dan membaiki rambut rosak dengan formulasi bebas silikon, paraben, pewarna, SLS, SLES, MIT, CMIT dan minyak mineral. Bahan-bahannya termasuk minyak Camilia Jepun (melembutkan rambut, menjadikannya lebih berkilat dan mengurangkan pembentukan hujung bercabang), minyak argan (menyuburkan dan menyegarkan kulit kepala untuk rambut yang lebih bersinar, lembut dan halus), minyak prun (meningkatkan kilauan dan kelembutan rambut), ekstrak daun akar manis (melembapkan kulit kepala), ekstrak bran beras perang ungu (anti-oksidan dan membantu melindungi daripada kerosakan sinaran UVB) dan seramida bunga matahari (melindungi rambut rosak akibat keriting, UV dan warna pudar selepas basuhan). Syampu dan perapi ini mempunyai wangian semerbak Pear Freesia English
 
3. Minyak Rambut Jasmin Moist and Repair mempunyai manfaat enam dalam satu: I. Mengurangkan pembentukan hujung bercabang dengan pelicinan kutikel rambut. II. Menghilangkan rambut kusut. III. Melindungi daripada kerosakan rambut IV. Menyuburkan rambut V. Meningkatkan keanjalan rambut VI. Meningkatkan kilauan rambut Bahan-bahannya termasuk minyak argan (menyuburkan dan menyegarkan kulit kepala untuk rambut yang lebih bersinar, lembut dan halus), minyak Camelia Jepun (membantu melembutkan rambut dan merawat hujung bercabang dan menjadikan rambut lebih bersinar), terbitan minyak zaitun (anti-oksidan dan pelembap), ekstrak bunga matahari (membantu melindungi kerosakan rambut akibat keriting, UV dan warna pudar selepas basuhan) dan minyak bunga matahari Jasmin.

“Pengenalan rangkaian penjagaan rambut Kusabana eksklusif di stor-stor Guardian ini mencerminkan kesungguhan kami dalam memberikan yang terbaik dengan memperkenalkan produk terhangat dengan teknologi terkini yang memberikan manfaat kepenggunaan dan pengalaman yang lebih baik dan lebih hebat serta nilai yang lebih baik kepada pelanggan kami. “Kami amat menyedari reputasi dan legasi kami sebagai peruncit kesihatan dan kecantikan Nombor Satu dan sebagai pakar kesihatan komuniti yang dipercayai di Malaysia, kerana kami telah dipilih sebagai pemenang anugerah Platinum untuk Peruncit Terbaik dalam Anugerah Jenama Putra baru-baru ini. Jadi, kami akan terus membawa masuk dan menawarkan rangkaian produk kesihatan dan kecantikan terbesar pada nilai terbaik untuk pelanggan kami,” jelas Anna. Kini anda boleh mendapatkan rambut yang anggun dan menawan dengan rangkaian penjagan rambut Kusabana, yang dijual hanya dari RM31.90 setiap pek

 #GuardianMYApp #No1StoreMalaysia 





Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://comot-pink.blogspot.com/2022/04/launch-of-guardians-new-exclusive.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Puma And Manchester City Host Their First Ever Metaverse Kit Launch On Roblox To Unveil The New 2022 23 Third Kit

Puma And Manchester City Host Their First Ever Metaverse Kit Launch On Roblox To Unveil The New 2022 23 Third Kit

papar berkaitan - pada 10/8/2022 - jumlah : 203 hits
The new Third kit was unveiled on Roblox in the PUMA and the Land of Games experience on August 3rd Global sports company PUMA has launched the 2022 23 Manchester City Third kit in their first ever Metaverse kit launch The vibrant new kit w...
267 New Applicants 1 461 Pull Out From Mm2h Programme

267 New Applicants 1 461 Pull Out From Mm2h Programme

papar berkaitan - pada 4/8/2022 - jumlah : 118 hits
The new conditions for the MM2H programme were criticised by various quarters including Sultan Ibrahim Sultan Iskandar of Johor who warned that they would frighten off investors and dent the country s revenues PETALING JAYA The immigration ...
Meta Announced New Taknakscam Initiatives With Authorities Government Agencies And Consumer Associations

Meta Announced New Taknakscam Initiatives With Authorities Government Agencies And Consumer Associations

papar berkaitan - pada 4/8/2022 - jumlah : 94 hits
Meta Malaysia today announced new initiatives under the nationwide TakNakScam awareness campaign in the presence of core campaign partners including Royal Malaysian Police s Commercial Crime Investigation Department Ministry of Domestic Tra...
Sala Launches New Burger Belacan

Sala Launches New Burger Belacan

papar berkaitan - pada 4/8/2022 - jumlah : 155 hits
The spicy new addition takes a spin on burgers for a limited time in conjunction with Merdeka L R Aside from flavour customers can also expect a surprising mouthfeel of different textures including a crispiness from the fresh coral lettuce ...
Do Najib S New Lawyers Deserve More Time To Bring Src Appeal

Do Najib S New Lawyers Deserve More Time To Bring Src Appeal

papar berkaitan - pada 4/8/2022 - jumlah : 80 hits
A litigant who changed lawyers was doing so at the risk of the courts disallowing requests for postponements adding that the new counsel must be ready to follow court dates which have already been scheduled The Federal Court s decision last...
New Possibilities Of Wearable Technology In Combating Common Sleep Issues

New Possibilities Of Wearable Technology In Combating Common Sleep Issues

papar berkaitan - pada 3/8/2022 - jumlah : 105 hits
Sleep Health research reveals accuracy of oxygen saturation measured by Galaxy Watch4 and its correlation with severeness of obstructive sleep apnea One of the best ways smartwatch technologies can enhance our lives is not only by providing...
Retailers Will Suffer Huge Losses With New Ceiling Price Says Mydin Boss

Retailers Will Suffer Huge Losses With New Ceiling Price Says Mydin Boss

papar berkaitan - pada 2/8/2022 - jumlah : 169 hits
The government announced yesterday that cooking oil in 5kg bottles will be capped at RM34 70 from Aug 8 PETALING JAYA The head of a major hypermarket chain has voiced concern that retailers will suffer huge losses because of the new ceiling...
New Tools For More Successful Editing Adventures

New Tools For More Successful Editing Adventures

papar berkaitan - pada 3/8/2022 - jumlah : 126 hits
Spacing in Galleries You now have the power to control how much space lives between your images at the horizontal and vertical level This allows you to create a variety ways to present a collection of photos You can even eliminate all ofd t...
Celebrate The New Together With Fashion Forward Samsung Home Appliances And Enjoy Savings Up To Rm1 200 More

Celebrate The New Together With Fashion Forward Samsung Home Appliances And Enjoy Savings Up To Rm1 200 More

papar berkaitan - pada 4/8/2022 - jumlah : 163 hits
Uplift your spirit and give your home a fresh spin this Merdeka with Samsung s Celebrating the New Together promotion and its innovative fashion forward home appliances Until 30 September 2022 Malaysians will get to enjoy savings up to RM1 ...
Nampak Pakaian Dalamnya Penampilan Seksi Han Sohee Di Uk Jadi Bualan

Sampai Berdarah Terpaksa Pam Susu Bagi Pada Bella Dr Amalina Kongsi Perjalanan Penyusuan Titip Nasihat Buat Semua

Mahathir S Gta To Proceed With Registration As Party

1mdb Najib S Lawyers Need A Week To Cross Examine His Former Banker

Bernas Bagaimana Shahidan Peroleh Rm400 Juta

Kenapa Pulak Ni Anwar Cakap Lain Mat Sabu Cakap Lain Hahaha

Tempat Tengok Kapal Terbang Landing Di Jalan Pekeliling Klia

Akhirnya Aku Berjaya Kalahkan Game Ini Ice Scream 4 Gameplay Part 2



Tiada Bukti Permainan Video Dan Brain Games Jadikan Anda Lebih Bijak

Biodata Izz Ilham Yoyol Pelakon Drama Berepisod Budak Tebing 3 TV3

Bahagian Tubuh Manusia Manakah Paling Berkhasiat

Berapa Jumlah Wang Tunai Menang Piala Dunia 2022

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Kudeta Astro Original Series


Tahniah Dr Nurliyana Ain

Ini Cara Bagaimana Adegan Jijik Filem I Spit On Your Grave Difilemkan

Takaful Ikhlas Login Agent Insurance Kereta Motor

Genie S 3 Wishes Pg

Sokong Lee Junki Iu Hantar Trak Kopi Ke Set Drama Arthdal Chronicles 2

Dituduh Kasar Diskriminasi Pelajar Di Universiti Agensi Lee Beomsoo Beri Respon