Kedai Spek Kekal Murah 2022 Eye Pro Vision Jamin Siap 1 Jam


Kedai Spek Kekal Murah 2022, Eye Pro Vision Jamin Siap 1 Jam | Kak Yang ni dah lama mengajak DH untuk buat pemeriksaan mata sebab kerjanya yang memerlukan dia menatap komputer dengan jangkamasa yang lama setiap hari. Tambahan pula Kak Yang pun dah memandu setiap hari ke pejabat di Sungai Buloh dan sejak dua menjak ni keadaan cuaca yang hujan hampir setiap hari ni agak terganggu penglihatan dek silauan lampu kenderaan dari arah bertentangan.


Akhirnya, selepas sekian lama, DH dapat luangkan masa untuk ke kedai spek mata viral di Sungei Wang Plaza yang pernah umi pergi dulu untuk buat spek mata dan untuk Cik Meya juga.


Kedai Spek Murah KL


Mesti ramai yang tertanya kenapa jauhnya umi dan keluarga buat spek mata, macam tak ada kedai spek mata di Wangsa Maju. Nak tahu kenapa? Sila baca sampai habis ya.


Baca : Puashati dengan cermin mata murah dari Eye Pro Vision


Kedai Eye Pro Vision ni terletak di Sungei Wang Plaza dan kalau anda ke sini, sila tanya kalau Mr William Chai ada atau tidak. Kalau pekerja kat situ kata tak ada, memang anda dah masuk kedai yang salah sebab di aras yg sama tu memang banyak kedai cermin mata.


Memandangkan ramai yang nak ikut sebab Cik Meya pula nak betulkan bingkai cermin mata dia yang dah senget jadi kami ke sana dengan naik kereta walau DH ada kata nak naik publik transport..serius la DH nii


HARGA SERENDAH RM65 UNTUK BINGKAI + MULTICOATEDKedai Spek Murah KL
Selalunya kalau kita ke kedai spek mata, harga bingkai spek mata pun dah mahal tapi di Eye Pro Vision ni harga bingkai + multicoated hanya serendah RM65!
Kedai Spek Murah KL

Jangan risau, walau berharga murah tapi serius memang banyak design yang terkini dan menarik untuk kita pilih sampai jenuh nak memilih. Tapi tenang-tenang saja ya bila nak pilih bingkai yang sesuai dengan bentuk wajah tu kena try test berkali-kali sampai puas hati.  Bagi yang nak nampak macam orang Korea kalau ke sini memang jenuh nak memilih apatah lagi ada bingkai spek mata yang dipakai oleh artis Malaysia juga.

Kedai Spek Murah KL
Selain design yang cantik untuk bagi nampak cantik, anda yang lasak pun boleh pilih spek mata dengan bingkai tahan lasak macam DH. Kerjaya DH sebagai jurugambar yang kena keluar daerah, masuk hutan, masuk kampung orang asli sememangnya perlukan spek mata dengan bingkai yang mudah lentur sebabnya selalu je spek dia terjatuh atau dia sendiri terduduk atas spek.


Itulah sebabnya kenapa umi tak pergi tempat lain untuk buat spek mata sebab masa penerangan dan spek umi dengan lens Alpha Blue 420 tu memang terbaik dan puas hati sangat. Memang menjimatkan dengan harga yang murah, berkualiti dan boleh pilih yang tahan lasak pulak tu.
Kedai Spek Murah KL
Masa check ni baru la DH tau yang kadar rabun dia dah tinggi. Tau dia takut hehe


Kedai Spek Murah KL



Memang wajar Viral sebab harganya RM65 ni memang sangat murah untuk bingkai dan cermin multicoated. Memang patut pun viral sebab murah dan siap dalam 1 jam.
Kedai Spek Murah KL
Jenuh daan rambang mata Kak Yang nak cari bingkai yang sesuai sebabnya ada lebih 2000 design kot sampai umi kena jadi tukang komen sekali. 


Apa kelebihan lens Alpha Blue 450Lens Alpha Blue 420 ni direka khas 100% anti sinar biru dan ultra ungu bagi menghalang silau dari gajet atau komputer untuk tembus terus ke mata kita. Jadi penggunaan lens ni akan mengurangkan rasa letih  bila mengadap gajet atau komputer  ni.


Jadi umi sarankan para pelajar untuk menggunakan spek mata dengan lens Alpha 420 ni untuk melindungi mata dari sinar biru sebab mereka ni memang kerap menggunakan gajet setiap hari terutam yang suka main game.


Selain dari tu lens Alpha 420 ni sangat tahan lasak, tidak mudah calar, kalis air, tidak mudah pecah dan pemakai tidak akan berasa silau langsung terutama bagi mereka yang memandu waktu malam tu. Umi pun memang lega bila memandu waktu malam, tak risau dah sebab tak hadapi pandangan silau wkatu memandu di malam hari.


Paling penting harga yang dikenakan di Eye Pro Vision ni sangat berpatutan dan mampu milik.  Jangan tak tahu, mulanya DH tak nak buat spek sebab takut terlebih bajet. Jenuh juga nak pujuk DH ni tapi bila dah check tu kadar kerabunan dia dah naik, akhirnya DH akur la. Lepastu bila diberitahu harga spek mata dia tu terus dia senyum lebar tuu


Spek Murah 1 Jam Siap!!! 

Sebenarnya tak sampai 1 jam dah siap spek mata DH dan Kak Yang. Sementara nak siap tu kami sempat ke Low Yat yang terletak di banguan sebelah Sungei Wang Plaza ni untuk cari gajet untuk DH. Memang tak boleh lama pun kat Low Yat ni sebab takut bocor poket. Dapat apa yang DH cari, terus kami balik ke Eye Pro Vision dan spek dah siap!


Ni kali ketiga umi ke sini dan antara yang paling umi suka sebab pembantu di kedai ni cukup peramah dan paling penting berpengalaman nak terangkan pada umi yang memang banyak bertanya itu ini. 


Dah umi kata murah, mesti nak tahu berapa harga kedua-dua spek mata DH dan Kak Yang kan. 
Kedai Spek Murah KL


Hanya RM353 untuk 2 spek mata ni dengan bingkai dan lens Alpha Blue 420. Spek mata Kak Yang tu ada tambah UV 60 dan DH pula kadar power dan silau tu tinggi tapi harganya memang murah berbanding kedai lain yang mungkin akan kena caj lebih dari RM500 hanya untuk spek DH tu.


So kalau nak ke sini, terus ke alamat di bawah dan cari Mr William Chai yang hensem lagi super peramah ni. Nak lagi mudah, call saja Willim di 016-3771304 yang pasti akan melayan anda tapi kena ingat kedai dia ni memang sentiasa ramai orang. Kalau dia tak angkat call tu, whatsapp je dulu kot-kot dia sedang ada pelanggan waktu anda call dia tu


Psst, kena cari William ni tau, mana tau kot dia bagi harga istimewa bila anda buat spek ni tapi jangan lupa kata umi yang recommend (kena sebut Kak Fuzy) memang William ni kenal


Jadi kalau anda nak cari kedai spek murah di KL ni, umi sangat syorkan anda ke Eye Pro Vison, G1111, Ground Floor, Sungei Wang Plaza, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.iamfuzy.com/2022/07/kedai-spek-kekal-murah-2022-eye-pro.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Jemputan Menghadiri Ekspo Kerjaya Jamin Kerja Keluarga Malaysia 2022

Jemputan Menghadiri Ekspo Kerjaya Jamin Kerja Keluarga Malaysia 2022

papar berkaitan - pada 23/7/2022 - jumlah : 121 hits
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum dan selamat sejahtera JEMPUTAN MENGHADIRI EKSPO KERJAYA JAMIN KERJA KELUARGA MALAYSIA 2022Kementerian Sumber Manusia melalui Pertubuhan Keselamatan Sosial Malaysia akan menganjurkan Ekspo Kerjaya Jam...
Permohonan Sewa Kedai Premis Kiosk Dbkl 2022

Permohonan Sewa Kedai Premis Kiosk Dbkl 2022

papar berkaitan - pada 24/7/2022 - jumlah : 443 hits
PERMOHONAN SEWA KEDAI PREMIS KIOSK DBKL 2022 DBKL telah menyediakan pusat pusat penjaja yang lebih teratur di kawasan kawasan yang strategic di sekitar Kuala Lumpur Ini telah memberi peluang kepada penjaja berniaga di premis premis yang ter...
Kecewa Kedai Boba Cik B Kena Sihir Vida Tak Kisah Pergi Tebang Pokok Pisang Jam 3 Pagi

Kecewa Kedai Boba Cik B Kena Sihir Vida Tak Kisah Pergi Tebang Pokok Pisang Jam 3 Pagi

papar berkaitan - pada 16/7/2022 - jumlah : 208 hits
Datuk Seri Vida berasa pelik apabila ada pelanggan mengadu tidak menemui kedai Boba Love Cik B milik anaknya meskipun ia terletak berhampiran kawasan jalan raya Vida atau Hasmiza Othman berkata tidak hanya itu ada pelanggan juga memberitahu
Oris Kenalkan Seri Baru Calibre 403 Tengah 2022

Oris Kenalkan Seri Baru Calibre 403 Tengah 2022

papar berkaitan - pada 22/7/2022 - jumlah : 129 hits
Pada pertengahan 2022 ini Oris Indonesia memperkenalkan Big Crown Pointer Date pada series terbaru yaitu Calibre 403 Big Crown Pointer Date merupakan series jam tangan dengan design khas Oris sejak diperkenalkan pada tahun 1938
Mohon Bina Rumah Mesra Rakyat Atas Tanah Sendiri Tahun 2022

Mohon Bina Rumah Mesra Rakyat Atas Tanah Sendiri Tahun 2022

papar berkaitan - pada 22/7/2022 - jumlah : 186 hits
Syarikat Perumahan Negara Berhada merupakan sebuah syarikat milik Menteri Kewangan Diperbadankan yang menawarkan Skim Rumah Mesra Rakyat Sejajar dengan Dasar Perumahan Negara SPNB diletakkan di bawah pengurusan Kementerian Perumahan dan Ker...
Langsung Sidang Media Desakan Ngo Luluskan Akta Kawalan Tembakau 22 Julai 2022

Langsung Sidang Media Desakan Ngo Luluskan Akta Kawalan Tembakau 22 Julai 2022

papar berkaitan - pada 22/7/2022 - jumlah : 170 hits
Sidang media desakan NGO kepada Ahli Parlimen Luluskan Akta Kawalan Tembakau untuk Generation End Game atau haramkan keseluruhannya AWANInews SUBSCRIBE now Astro Awani https www youtube com c astroawani sub confirmation 1 Berita lanjut di h...
Langsung Awani Pagi Adakah Sekarang Masa Sesuai Untuk Membeli Rumah I 22 Julai 2022

Langsung Awani Pagi Adakah Sekarang Masa Sesuai Untuk Membeli Rumah I 22 Julai 2022

papar berkaitan - pada 22/7/2022 - jumlah : 81 hits
Pandemik COVID 19 nyata memberikan impak kewangan kepada ramai pihak Namun permintaan ke atas hartanah masih tinggi memberi petunjuk pasaran hartanah kekal kukuh Adakah sekarang waktu sesuai untuk melabur dalam hartanah Ikuti diskusinya dal...
Ramai Bebas Bankrap Oktober Ini Utusan Malaysia 21 07 2022

Ramai Bebas Bankrap Oktober Ini Utusan Malaysia 21 07 2022

papar berkaitan - pada 22/7/2022 - jumlah : 119 hits
MUKADIMAHBARU BARU ini Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob meluahkan kebimbangan dengan menyatakan Akta Insolvensi 1967 akan diperhalusi semula bagi mengelak lebih ramai individu diisytiharkan pada masa akan datang Ini selepas La...
Anwar Is Zahid S Biggest Collateral Damage

Will Anwar Do The Inappropriate With Singapore

Foray A Ducati Powered Custom With Upcycled Bimota Parts

Peluang Menjana Pasif Income Bulanan

Ujian Pencarian Murid Pintar Ukm1 Genius Pintar

Mikha Tambayong Dan Deva Mehandra Menikah Di Bali Pakai Gaun Spesial Peninggalan Ibunda

Langkah Barua

Sekadar Barua Paria Rupanya



Drama Projek High Council Sinopsis Setiap Episod 1 Hingga 10 Astro Go Astro Ria

Kisah Anugerah Untuk Filem Paling Teruk Raspberry Emas

5 Pekerjaan Bukan Jurujual Yang Kini Terpaksa Buat Marketing

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod I Love You Mr Clown Slot Lestary TV3

5 Susu Paling Mahal di Dunia


Senarai Kasut Hiking Terbaik Murah Malaysia 2023

Pendapatan Pasif Terbaik Setiap Bulan

Akhir Zaman Solat Pun Dimainkan Terjah Shaheizy Sam Lepas Solat Syatilla Melvin Dikritik Netizen

Normal Ke Kalau Selalu Mengantuk Lepas Makan Ini Penjelasan Doktor

Wordless Sunday

Cara Agar Wa Banyak Yang Chat