Jom Like Fan Page Blog Naim


 

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua sahabat-sahabat blogger. Naim harap semua sihat-sihat belaka pada hari ini.  Jangan di lupa umtuk berselawat kepada Nabi Muhammad. Semoga keberkatan berselawat , Allah memudahkan urusan harian kita dan yang paling penting di akhirat kelak kita ingin syafaat daripada Baginda Nabi Muhammad. Insha Allah!.
Malam ini Naim ingin share dekat kepada semua rakan-rakan blogger tentang Fan Page Facebook blog Naim iaitu Pemudattbc. Sebenarnya ada kelebihan  ada fan page ini kerana sebahagian besar sumber yang datang ke blog iaitu dari Facebook serta beberapa group ping blog dari facebook.
Facebook Fan Page ini sudah lama naim create pada 2014 setelah account pertama Naim facebook ( personal) kena banned oleh pihak facebook di atas perkara-perkara yang langgar polisi facebook. Dan akhir fan page yang baharu agar  sendu sedikit dari segi follower yang baharu.
Itu tidak menjejaskan rentak Naim untuk paste link entri setiap kali siap satu-satu entri. Yang pasti entri ini bakal di post ke fan page sebentar lagi juga. Yang pasti Naim akan kongsi beberapa group ping blog yang sangat memberi satu anjakan pageviews blog Naim dari sendu ke arah lebih baik. Nak kata sehari boleh capai 1k pageviews tidaklah sangat. Boleh la di dalam 100 pageviews sahaja, itu cukuplah bagi Naim jika melihat kepada content di dalam blog yang mana kekadang idea tidak kunjung tiba.
  Akhir sekali, jika sahabat-sahabat yang ingin follow fan page blog Naim, boleh klik pada banner di atas ya.  Jika sahabat-sahabat yang ada fan page juga, jangan segan silu untuk di ruang komen di bawah boleh Naim follow back. hehe. Terima kasih ya.. jom layan nasyid ini.



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://pemudattbc.blogspot.com/2020/09/jom-like-fan-page-blog-naim.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+KeArahMencariRedhanya+(Ke+Arah+mencari+redhaNYA)

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Video Layout Demo Page

Video Layout Demo Page

papar berkaitan - pada 16/9/2020 - jumlah : 95 hits
Sign up our newsletter here for this next movie showing but please be patient before any new movie upload for the next post release Previous Next
Cara Menaikkan Follower Facebook Page Dengan Mudah

Cara Menaikkan Follower Facebook Page Dengan Mudah

papar berkaitan - pada 17/9/2020 - jumlah : 153 hits
Cara Menaikkan Follower Facebook Page Dengan Mudah Salam semua zaman sekarang ini orang dah mula nampak buat duit secara online pun dah mudah dah sekarang Asalkan ada mana mana sosial media platform yang boleh menjana duit secara online Seb...
Feature And Benefit Demo Page

Feature And Benefit Demo Page

papar berkaitan - pada 17/9/2020 - jumlah : 72 hits
Home About Us Contact Blog Account a target blank rel noopener noreferrer Facebook f a a target blank rel noopener noreferrer Twitter a a target blank rel noopener noreferrer Github a a target blank rel noopener noreferrer WordPress a h3 Su...
Trafik Blog September 2020 Pageviews 150k Dashboard Blogger Berwajah Baru Menguji

Trafik Blog September 2020 Pageviews 150k Dashboard Blogger Berwajah Baru Menguji

papar berkaitan - pada 6/10/2020 - jumlah : 106 hits
Trafik blog September 2020 pageviews 150K dashboard blogger berwajah baru menguji Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua First of all saya nak minta maaf pada yang sentiasa singgah blog saya yang comel seperti tuannya tapi saya tak sel...
Target Google Adsense Blog Bahasa Melayu Optimis Walau Satu Usd Sehari

Target Google Adsense Blog Bahasa Melayu Optimis Walau Satu Usd Sehari

papar berkaitan - pada 30/9/2020 - jumlah : 124 hits
Adsense merupakan salah satu pendapatan pasif yang boleh kita dapat apabila memasang iklan pada blog Apa itu pandapatan pasif Ia tak memerlukan orang membeli untuk kita dapat perolehi komisen Cukup dengan impression dan sekiranya orang ada ...
Top Pengomen Blog Bulan September 2020

Top Pengomen Blog Bulan September 2020

papar berkaitan - pada 1/10/2020 - jumlah : 111 hits
Hola Dah masuk bulan baru Bila masuk bulan baru maksudnya time untuk pengumuman top pengomen blog k fiezz bagi bulan September 2020 Siapakah gerangan top pengomen di blog k fiezz untuk bulan September 2020 ni Yang pastinya orang baru uolls ...
Ppbm Youth Slams Ex Members Using Official Fb Page To Sow Discord

Ppbm Youth Slams Ex Members Using Official Fb Page To Sow Discord

papar berkaitan - pada 30/9/2020 - jumlah : 42 hits
Armada Bersatu Malaysia is the new official Facebook page of PPBM s Youth wing PETALING JAYA PPBM Youth information chief Mohd Ashraf Mustaqim Badrul Munir said the wing s former official Facebook page is being used to create hostility with...
Sabah State Sec Nsc Facebook Page Made A Boo Boo

Sabah State Sec Nsc Facebook Page Made A Boo Boo

papar berkaitan - pada 3/10/2020 - jumlah : 105 hits
COVID 19 A purported set of guidelines for Sabah inter district travel restrictions that are currently being shared online was inaccurate Sin Chew Daily reported Sabah state secretary Safar Untong told the daily that the purported guideline...
Hamzah Jangan Buat Buat Terperanjat Beruk Pulak

Lawa Hajjah Selepas Neelofa Penampilan Baharu Mia Ahmad Pula Tarik Perhatian

Pramugari Cebu Pacific Jadi Gadis Penghantar Gas Selepas Dibuang Kerja Akibat Covid 19

Anwar Hanya Hantar Surat Syok Sendiri

Tahun 2020 Milik Dia Semakin Popular Kim Joohun Bintangi 5 Naskhah Dalam Tahun Ini Sahaja

Bank Muamalat Sah Empat Lagi Pekerjanya Positif Covid 19

Dap Tak Setuju Jika Ada Rombokan Kabinet

Teknik Tanam Pokok Limau Kasturi Hanya Cucuk Ranting Dalam Tanah



Biodata Izzrin Irfan Pelakon Drama Lelaki Lingkungan Cinta

Info Dan Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Slot Lestary

9 Negara Paling Mundur di Benua Asia

7 Filem Popular Paling Rugi Sepanjang Zaman

Masih Wujudkah Sistem Jajahan Kolonial Di Zaman Sekarang


Resepi Bombolini Viral

11 Oktober Zahiid Sokong Anwar 21 Oktober Zahid Kembali Sokong Muhyiddin

Sejumlah 1 077 Kawasan Terjejas Di Selangor Terima Bekalan Air Sepenuhnya

5 Menu Makanan Segera Sedap Yang Hanya Terdapat Di Malaysia

Cucur Sayur Ala Ala Cucur Bakwan Kudapan Waktu Petang

Baca Doa Ini Agar Dijauhkan Dari Hawa Nafsu Yang Buruk