Janna Nick Mengaku Tak Pakai Pakaian Sopan Ketika Beri Ceramah Motivasi



Korang ada tengok artikel pasal Janna Nick baru-baru ni tak? Baru-baru ni kan dia kena kecam sebab pakai baju ketat, sendat dan padat time dia bagi ceramah motivasi buat pertama kali dekat student.

Tak apa gais. Bagi yang belum tengok artikel tu, korang boleh click link dekat bawah ni dan pandai-pandailah korang menilai sendiri pakaian Janna Nick ni. Selepas dia kena kecam, baru dia mengaku yang dia salah dan dia sedar apa yang dia pakai tu sebenarnya tak sopan.

BACA: "Bagi Ceramah Motivasi Tetapi Pakaian Ketat Sendat Padat" - Netizen

Janna memohon maaf sebab pakai macam tu dan dia terima teguran daripada korang dan dia tak menyalahkan netizen pun. Ceramah motivasi yang dia buat tu sebenarnya bukan di universiti tetapi adalah sebuah majalah gaya hidup.

Saya mengaku memang silap saya yang tidak peka dalam pemilihan pakaian ketika itu. Ini kali pertama saya dijemput untuk memberi ceramah motivasi dan mungkin disebabkan itu saya tidak pasti mengenai cara pemakaian yang betul. InsyaAllah saya akan perbaiki kalau selepas ini dipanggil lagi untuk memberi ceramah dan memakai baju mengikut kesesuaian acara. Saya ambil perkara ini secara positif saja. Saya tak menyalahkan netizen sebab bagi saya, kalau mereka tak tegur, saya sendiri tak tahu kesilapan saya itu. Jadi saya terima sahaja teguran mereka dengan baik dan positif. Saya faham nak sampaikan sesuatu ilmu pengetahuan itu kita kena la berpakaian sopan berhadapan dengan umum. Walaupun sebenarnya program itu bukan dilakukan du universiti atau koleh tapi ia adalah anjuran sebuah majalah gaya hidup. Tapi segala kesilapan kecil itu saya akan cuba elakkan selepas ini.
+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Moto Vlog


Sumber: Oh! Media

Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.terengganu11.com/2019/08/janna-nick-mengaku-tak-pakai-pakaian.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Dipaksa Berarak Pakai Pakaian Wanita Kerana Gagal Tunai Janji Pilihan Raya

Dipaksa Berarak Pakai Pakaian Wanita Kerana Gagal Tunai Janji Pilihan Raya

papar berkaitan - pada 6/8/2019 - jumlah : 174 hits
Sumber New Malaysian PostPelik tapi benar itu lah yang berlaku keatas Javier Jiminez pemimpin di selatan Mexico dipaksa berarak mengelilingi bandar dengan memakai pakaian perempuan setelah beliau gagal memenuhi janji pilihan raya Namun dia ...
Hadiri Kongres Pakai Baju Pdip Ruhut Mengaku Sudah 3 Tahun Gabung

Hadiri Kongres Pakai Baju Pdip Ruhut Mengaku Sudah 3 Tahun Gabung

papar berkaitan - pada 8/8/2019 - jumlah : 98 hits
Hadiri Kongres Pakai Baju PDIP Ruhut Mengaku Sudah 3 Tahun Gabung Ruhut juga mengungkapkan dirinya sudah sejak tahun 2015 mendukung Presiden Joko Widodo
Didakwa Gagal Tunai Janji Datuk Bandar Diarah Pakai Pakaian Wanita

Didakwa Gagal Tunai Janji Datuk Bandar Diarah Pakai Pakaian Wanita

papar berkaitan - pada 4/8/2019 - jumlah : 147 hits
Apabila penduduk mendakwa di sebuah bandar di Mexico sudah jemu dengan segala manisfesto dan janji yang terus ditabur tanpa tertunai mereka lantas sepakat untuk melakukan sesuatu Mereka telah meminta Datuk Bandar memakai pakaian wanita dan ...
Janna Nick Bergurau Tak Kena Cara

Janna Nick Bergurau Tak Kena Cara

papar berkaitan - pada 3/8/2019 - jumlah : 229 hits
Bergurau tak kena tempat Komen guna bahasa kassar di video anak Hairul Janna kena sound dgn netizenDIRINYA pernah terkait dengan isu bercaka ran sesama artis baru baru ini Begitupun bakat yang semakin mendapat tempat di hati peminat Janna N...
Saya Mengaku Silap Tak Peka Dalam Pemilihan Pakaian

Saya Mengaku Silap Tak Peka Dalam Pemilihan Pakaian

papar berkaitan - pada 9/8/2019 - jumlah : 89 hits
Pakaiannya dikritik terlalu ketat dan tidak sesuai ketika memberi ceramah motivasi baru baru ini Janna Nick memohon maaf di atas kesilapannya itu dan The post appeared first on
Apa Kes Muka Mat Salleh Perangai Kampung Pikat Janna Nick

Apa Kes Muka Mat Salleh Perangai Kampung Pikat Janna Nick

papar berkaitan - pada 2/8/2019 - jumlah : 304 hits
Untunglah Janna terpikat dengan jejaka kacak muka mat salleh Baik budi pekertinya perangai pun sempoi ala ala kampung Yang penting haaaa workout coaching free Korang ada JOHORTIMES MY Please Subscribe to JohorTimes Youtube https www youtube...
Ketika Prosesi Kurban Menarik Perhatian Para Turis Mancanegara Di Padang

Ketika Prosesi Kurban Menarik Perhatian Para Turis Mancanegara Di Padang

papar berkaitan - pada 12/8/2019 - jumlah : 103 hits
Di Singapura memang ada kurban juga tetapi banyak syaratnya Tapi di sini peserta bisa ikut dalam prosesi bahkan bisa ikut menyembelih Ini pengalaman yang sangat menyenangkan kata pimpinan rombongan wisatawan Singapura Syah Ibrahim
815 Burung Dirampas Ketika Diseludup Ke Singapura

815 Burung Dirampas Ketika Diseludup Ke Singapura

papar berkaitan - pada 12/8/2019 - jumlah : 64 hits
815 burung dirampas ketika diseludup ke Singapura nbsp Dikemas kini 1 jam yang lalu Diterbitkan pada 11 Aug 2019 10 56PM
Sagittarius Selalu Kepedean Eh Ketika Gagal Cuma Bilang Bodo Amat Ganyangzodiakmu

Sagittarius Selalu Kepedean Eh Ketika Gagal Cuma Bilang Bodo Amat Ganyangzodiakmu

papar berkaitan - pada 12/8/2019 - jumlah : 73 hits
Sagittarius suka terlalu jujur dan bercanda kelewatan kali ini kita balas Eh tapi penulisnya Sagittarius sendiri
Anak Pelakon Kena Dakwa

Peminat Terkejut Lihat Babybump Rupanya Loca B Tuju K Clique Dah Kahwin

Peristiwa Yang Amat Memalukan Rakyat Malaysia

Psu 2 0 Cara Permohonan Semakan Status Kelayakan

Pirane Sabah Belum Muktamad Krisis Baru Terkobek

7 Tips Cara Surirumah Simpan Duit

Istana Negara Keluar Kenyataan Petang Ini

Bersatu Khianati Umno Di Sabah



Resepi Sultana Scone Paling Mudah

Realiti Sebenar Kerjaya Dalam Bidang Pembangunan Videogame

Senarai Lagu Tugasan Konsert Akhir Big Stage 2020 Minggu 8

Keputusan Markah Peserta Konsert Separuh Akhir Big Stage 2020 Minggu 7

5 Selebriti Terkenal Yang Kini Bergelar Pendakwah Berpengaruh


Pemuda Umno Ingatkan Ppbm Jangan Angkuh

Inspirational Ideas Of Dining Room Decor That Are Delightful

Tak Pakai Masker Warga Luar Kota Di Solo Harus Bersihkan Selokan 30 Menit

Kemenkop Ukm Gulirkan Program Magang Untuk Cetak Wirausaha Baru

Wali Kota Tarakan Apresiasi Pelaksanaan Pelatihan Mubalig

Kita Perlu Ruang Untuk Tenang