Hilang Kewarasan Hanya Kerana Ingin Popular Dalam Dewan Cakap Dulu Kenna Gempaq Mohon Maaf Kah Kah


 

PENYANYI INI HADIR KETIKA ZAMAN ON MEMERINTAH-LEBAI JADI KERAJAAN JUGA






Ahli parlimen PAS hilang kewarasan bila tak dapat berkuasa. Pertama sekali, MP PAS ini membuktikan dirinya adalah seorang yang tak bertanggungjawab. Seorang yang bercakap tanpa kepastian.

Sebelum ini terpaksa minta maaf kepada penyanyi Baby Shima atas tohmahan yang dia lontarkan dan semalam, tarik balik kenyataan kerana perkatakan sesuatu yang tak pasti. Dah biasa sangat mereka ni bercakap tanpa berfikir nampaknya.

Aku mulanya nak kongsi videonya tapi download tak lengkap. Pun begitu, video ini telah tersebar luas dan banyak page yang dah kongsikan.

Pertama, tanpa rasa berdosa, dia tuduh perarakan sempena Hari Wanita membabitkan LGBT. Kedua, dia mengaitkan perarakan itu dengan kerajaan.

Dia tuduh seolah-olah kerajaan berikan kebenaran. Sedangkan acara itu dianjurkan oleh Badan Bukan Kerajaan. Berita lanjut di https://bit.ly/3mV1bVs.

Mujurlah ada Speaker Dewan yang tegas dan bijak. Itu pun pada awalnya bila ditanya, dia mengaku dia pasti perarakan itu ada unsur LGBT.

Tapi bila Speaker kata nak semak dan kalau tiada dia boleh dikenakan tindakan, terus tukar, kata tak pasti pula. Sama macam kes Baby Shima. Bila kata nak ambil tindakan, terus U-turn.

Sebagai peringatan, perkara yang sama pernah juga berlaku pada 9 Mac 2020 ketika pentadbiran PN. LGBT ikut sama perarakan Hari Wanita. Tapi ketika itu pembangkang tak gunakan isu itu untuk fitnah kerajaan.

Malahan seorang artis pro LGBT, Billie Eilish juga pernah diberikan kebenaran membuat konsert di negara ini ketika PN ada dalam kerajaan. Dan sekali lagi, PH tak ambil kesempatan untuk memfitnah kerajaan.

Tapi pembangkang sekarang nampak sangat suka fitnah dan berniat jahat. Perkara yang tak pasti pun mereka boleh selamba kata pasti. Makhluk begini yang boleh merosakkan negara.

Kejadian begini sepatutnya membuka mata rakyat betapa ahli parlimen PN tidak pedulikan fakta dan tak takut dosa dalam mereka fitnah. Mereka hanya takut tindakan dunia. Bukan akhirat.

Ini bukan kali pertama. Dah berapa kali mereka buat perangai begini. Dan semestinya bukan kali yang terakhir. Rakyat perlu jadi bijak dan tolak pembuat fitnah seperti pemimpin PN. Guane boh?

Raja Gelap

 



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://wrlr.blogspot.com/2023/03/hilang-kewarasan-hanya-kerana-ingin.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Dulu Ada Juga Sekoq Tuduh Penang Tak Ada Azan Tanam Jerat Cina Nak Saman Kalut Minta Maaf Ni Sama Jugak

Dulu Ada Juga Sekoq Tuduh Penang Tak Ada Azan Tanam Jerat Cina Nak Saman Kalut Minta Maaf Ni Sama Jugak

papar berkaitan - pada 11/3/2023 - jumlah : 210 hits
Mohad MukhlisAkai serban besar talam tapinya adoiii Sebab itu kena ada tauliah ini cakap main lepas bila tanya bukti tak boleh jawap lepas tu selawat pula
Tuduh Dulu Lepas Tu Mohon Maaf Ni Tiru Pemimpin

Tuduh Dulu Lepas Tu Mohon Maaf Ni Tiru Pemimpin

papar berkaitan - pada 12/3/2023 - jumlah : 209 hits
Takde kerja Nampak kat sosmed pastu buat penarifan sendiri Kalau dah kebencian dalam diri maka ditakriflah kebencian Lenkali siasat lah dahulu Tetamu tu DAP Tuan rumah buatkan sebagai tamu hormat pemberian tuan rumah
Ex Judge Fifa Sanctions On Fam Players A Jurisdictional Error

Malaysia Dan China Memperkukuh Kerjasama Anti Rasuah Dalam Mesyuarat Di Vienna

Sour Grape Dap Hater Trolled For Linking Hannah Yeoh Cronyism To New Talentcorp Ceo S Appt

Petua Lama Untuk Melegakan Kembung Perut Anak Kecil

Buffet Shabu Shabu Yakiniku Di Shabu Shi Eco Ardence

Sesi Praktikal Dalam Kursus Kejurulatihan Profesional Diploma Afc Fam Membangunkan Kemahiran Dan Pengetahuan Pelatih

Insp Sheila On The Prowl Again One Woman Crusader Or Self Serving Attention Seeker

Anak Rajin Bantu Di Rumah Kunci Keyakinan Di Masa Dewasa


echo '';
Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Dendam Seorang Madu Slot Tiara Astro Prima

10 Fakta Biodata Amira Othman Yang Digosip Dengan Fattah Amin Penyanyi Lagu Bila Nak Kahwin

5 Tips Macam Mana Nak Ajak Orang Kita Suka Dating Dengan Kita

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Keluarga Itu Slot Lestary TV3

Bolehkah Manusia Transgender Mencapai Klimaks Selepas Bertukar


Kenali Josh Robinson Mengenai Susur Galurnya Memiliki Keturunan Berdarah Malaysia

Roti Paung Terengganu Terlajak Lembut Gebu Resipi Homemade Wajib Cuba

Radiohead Let Down Chord

Monolog Jiwa Kredit Tiktok

Pengarah Jaip Dakwa Hanya 22 Daripada 166 Pusat Penyembelihan Ayam Di Negeri Pahang Memiliki Sijil Halal

Road Tested Aio 5 Play Navigation By Chigee