Hey Lelaki Jaga Prostat Korang Dengan Adam Series Axtension



Semuanya bermula dengan beberapa soalan..
"Benda ni normal tak?"
"Saya tak tahu nak buat apa, nak minta tolong siapa?"
"Selamat tak kalu makan?"


Dari beberapa soalan popular kalangan kaum adam maka  sebuah syarikat bernama VARF Healthcare Sdn Bhd telah ditubuhkan oleh sekumpulan insan yang bercita-cita tinggi mahu menyelesaikan masalah kesakitan yang sering dihadapi oleh banyak orang terutama golongan lelaki. 




Walaupun kita dipisahkan oleh dua jantina dalam diri manusia, semua manusia mempunyai masalah mereka tersendiri untuk dijaga. Oleh itu, keluarlah
produk dari dua siri berbeza untuk menyelesaikan masalah berlainan dari jantina berbeza:
ADAM Series
EVE Series


Cerita KamiAdam dan Hawa, adalah lelaki dan wanita pertama, sepasang manusia dan ibu bapa bagi manusia atas muka bumi. Adam adalah lelaki manakala Hawa adalah wanita. 

VARF Healthcare Sdn Bhd mencipta produk dengan bahan-bahan dari sumber semula jadi dan sumber alternatif yang kurang merbahaya kepada kesihatan. Dengan bahan semulajadi berkhasiat tinggi, kemudian digabungkan teknologi canggih, hasil penyelidikan seterusnya berkembang menjadi produk yang memenuhi keperluan lelaki dan wanita. Melalui produk pemakanan dan kecantikan yang terbukti secara saintifik bagi membantu orang ramai untuk hidup lebih cergas, sihat dan sentiasa proaktif. 




ADAM Series Axtension diformulasikan secara saintifik dengan bahan utama ekstrak anggur, serta sumber alam lain dalam ramuan tradisional, seperti Serbuk Jus Anggur, Ekstrak Apple, Serbuk Saffron, Ekstrak Maca dan Ekstrak Guarana, yang telah terbukti berkesan dan sesuai untuk dimakan oleh kebanyakan lelaki. Berdasarkan kajian saintifik, produk ini dihasilkan dengan menggunakan teknologi terkini untuk mencapai tahap optimum kebolehpercayaan, keberkesanan dan dirumuskan di Perancis. Wah hebat bukan. 


ADAM Series Axtension boleh membantu meningkatkan kesihatan lelaki, terutamanya kesihatan seksual. Sangat penting bagi lelaki memimpingaya hidup seksual yang sihat, tetapi ini sering dilanda masalah kerana kurang keingin seks, terutama hal prestasi dan kemampuan untuk memuaskan pasangan. Pengambilan ADAM Series Axtension secara berkala boleh membantu melindungi kesihatan prostat lelaki, seperti mencegah disfungsi ereksi, ejakulasi pramatang dan barah prostat. Bahan premium dan berkualiti tinggi digunakan dalam pembuatan produk ini memastikan keberkesanannya dalam masa 30 hari hari penggunaan. Ha, tak cuba tak tahu kan.


Bahan utama dalam menghasilkan produk ini merangkumi:




Ekstrak Anggur
Proanthocyanidin (OPC) terkandung dalam ekstrak biji anggur adalah super antioksidan. Kesan antioksida 50 kali lebih banyak daripada Vitamin E dan 20 kali lebih tinggi daripada Vitamin C. Ia dapat menangkap radikal bebas dan menghilangkan atau mengurangkan radikal bebas yang membawa kepada kerosakan oksidatif. Ekstrak anggur dapat mengatur rembesan insulin, sehingga dapat mengawal kadar gula dalam darah dan meningkatkan peredaran darah.



Ekstrak Akar Maca
Tumbuhan pelik tumbuh di Andes Amerika Selatan, Maca. Maca adalah tanaman dataran tinggi sekitar Andes Peru dari Amerika Selatan, 4000 meter dari aras laut. Mengandungi macaamide dan macaene yang unik, ia mempunyai kesan yang signifikan terhadap keseimbangan badan. Oleh kerana buahnya kaya dengan nutrien, ia kemudian dikenal sebagai ginseng Peru atau Peru Viagra. Nenek moyang Inca kuno menemui maca ketika mereka dahaga dan tidak tertenaga. Mereka mengisi dan menghilangkan dahaga mereka dengannya. Tanpa disangka, mereka tidak hanya akan kuat secara fizikal setelah makan, tetapi juga kemampuannya bertambah baik, dan kemudian menjadi terkenal di dunia.




Serbuk Saffron 
Saffron adalah ubat Cina paling berharga pada zaman kuno. Mempunyai fungsi menghilangkan stasis darah, meningkatkan peredaran darah, dan membersihkan dalaman badan. Kajian moden menunjukkan bahawa safron mempunyai kesan menurunkan darah lipid dan kolesterol serum, sehingga dapat digunakan untuk mencegah aterosklerosis, dan juga dapat digunakan sebagai antioksidan dan Penstabil vitamin A dan D.




Ekstrak Guarana 
Buah guarana berasal dari hutan hujan tropika Lembangan Amazon di Brazil. Salah satu tanaman perubatan yang terkenal di hutan hujan Brazil dan telah tercatat dalam sejarah. Orang asli memanggil sebagai "mata misteri". Nilai nutrisi sangat tinggi, kaya dengan asid amino, alkaloid, pelbagai mineral, tanin, pelbagai vitamin dan karbohidrat, dan lain-lain. Turut dikenali sebagai "minuman nasional" Brazil. Minuman "GUARANA" ditetapkan sebagai minuman khas untuk orang Brazil bagi pasukan bola sepak di Piala Dunia 2006 di Jerman. Pengambilan jangka panjang dapat menyegarkan otak, mengimbangkan yin, mengawal selera makan, melegakan sakit perut, memulihkan kekuatan fizikal, menambah tenaga, dan menguatkan badan.




Kebaikan Mengamalkan ADAM Series Axtension


Pertama : Meningkatkan Peredaran Darah
Melalui peningkatan peredaran darah, ADAM Series Axtension dapat membantu meningkatkan fungsi ereksi jika memungkinkan aliran darah yang lebih besar ke zakar. Aliran darah penting semasa rangsangan kerana mempengaruhi fungsi arteri dan urat yang membawa kepada ereksi yang betul.


Kedua : Mengatur Tahap Testosteron
Testosteron dianggap sebagai 'hormon lelaki' yang dihasilkan oleh testis. Bertanggungjawab membantuciri sekunder seks lelaki seperti pertumbuhan rambut dan suara garau. Selain itu, testosteronmenyumbang kepada libido yang sihat, membina jisim otot serta mengekalkan tahap tenaga. Untuk mengimbangkan tahap testosteron pada lelaki, ADAM Series Axtension boleh menolong meningkatan prestasi seksual, terutama dari segi stamina dan daya tahan seksual.


Ketiga : Mengurangkan Tekanan
Stress boleh menyebabkan kualiti sperma dan air mani merosot, ADAM Series Axtension membantu mengurangkan kesan tekanan dan adrenal keletihan dengan meningkatkan kualiti sperma dan air mani dari segi isipadu, kepekatan dan pergerakan. Oleh itu, memberi mempunyai peluang lebih tinggi untuk mengandung anak.






Keberkesanan


ADAM Series Axtension boleh membantu mengurangkan saiz prostat yang membesar. Selain melegakan masalah kencing tersumbat dalam saluran air kencing. Selain itu, produk ini mengandungi antioksidan yang membantu memerangi pertumbuhan barah serta menjadi makanan prostat semula jadi. Sumber Vitamin C dalam ADAM Seri Axtension ini salah satu makanan terbaik bagi kesihatan prostat, terutama dalam mengurangkan kencing dan mencegah bengkak. Malah ramuan terdapat dalam produk ini bertindak sebagai penghambat semula jadi prostat yang membesar.


Perhatian
Produk ni adalah bentuk suplemen kesihatan berunsurkan bahan semulajadi, tanpa kesan sampingan secara mendadak. Namun produk ini tidak sesuai bagi mereka dengan gejala penyakit jantung seperti degupan jantung tidak teratur, tekanan darah tinggi atau sesiapa dengan sejarah perubatan atas sakit hati, stroke dan / atau penyakit berkaitan. 


Bahan-Bahan Dalam Adam Series Axtension
Serbuk jus anggur
Ekstrak anggur
Ekstrak epal
Serbuk saffron
Ekstrak maca
Ekstrak guarana


Cara Pengambilan
Ambil terus 1 paket setiap 2 hari sebelum tidur


Cara Simpan
Simpan di tempat sejuk & kering
Jangan dedah kepada cahaya matahari secara terus
Jauhkan dari kanak-kanak


Harga Istimewa Pakej Bundle
3G X 15 Sachet setiap kotak X 1 Kotak (Set 1 Bulan) - RM328.00 
3G X 15 Sachet setiap kotak X 3 Kotak (Set 3 Bulan) - RM838.00 
3G X 15 Sachet setiap kotak X 5 Kotak (Set 5 Bulan) - RM1230.00 





Bagi sang lelaki yang mahu kekal bertenaga, kuat & cergas di atas ranjang mahu pun dalam melakukan aktiviti harian, boleh lah menjadikan Adam Series Axtension sebagai makanan tambahan anda. Boleh cuba satu kotak hari ini okay!


Adam Series Axtension produk keluaran


Varf Healthcare Sdn Bhd
104b, Jalan Sutera Tanjung 8/3, Taman Sutera Utama, 81300 Skudai, Johor
Phone: +607-5542685
Email: [email protected]


Official Website: https://varfshop.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/VARF-Healthcare-Sdn-Bhd-601433347183435
Instagram: https://www.instagram.com/varf.healthcare/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCczJoqm4h5Czgoxufm41l9Q






Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2020/12/hey-lelaki-jaga-prostat-korang-dengan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Adam Series Axtension Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

Adam Series Axtension Produk Terbaik Untuk Kesihatan Lelaki

papar berkaitan - pada 27/12/2020 - jumlah : 145 hits
Assalamualaikum dan salam sejahteraApa khabar rakan rakan dan pembaca sekalian Alhamdulillah semoga anda berada dalam keadaan baik sentiasa Baiklah kali ini aku nak kongsikan dengan anda semua satu produk kesihatan terbaru untuk LELAKI untu...
Adam Series Axtension Cares For Men S Health

Adam Series Axtension Cares For Men S Health

papar berkaitan - pada 27/12/2020 - jumlah : 174 hits
ADAM Series Axtension Cares for Men s Health The mature I get the more I kinda scared of my health status and potential health issues that might be lurking around the corners timings its surprise to leap at me unexpectedly Some of my friend...
Adam Series Axtension Kini Di Pasaran

Adam Series Axtension Kini Di Pasaran

papar berkaitan - pada 28/12/2020 - jumlah : 217 hits
Hi Guys Kali ni aku nak share dengan korang berkenaan satu produk kesihatan lelaki yang baru je dilancarkan di dalam pasaran ADAM Series Axtension Apa benda pertama yang korang fikir bila kita sebut berkenaan dengan Produk Kesihatan Lelaki ...
3 Kebaikan Buah Betik Yang Korang Perlu Tahu

3 Kebaikan Buah Betik Yang Korang Perlu Tahu

papar berkaitan - pada 19/12/2020 - jumlah : 283 hits
Kebaikan Buah Betik yang korang perlu tahu Dalam piramid makanan buah buahan berada ditangga kedua bersama dengan sayur sayuran Ianya menunjukkan bahawa buah buahan sangat penting dalam pemakanan kita Makan sekurang kurangnya 2 sajian buah ...
Senarai Jdt Blogger Yang Wajib Korang Follow

Senarai Jdt Blogger Yang Wajib Korang Follow

papar berkaitan - pada 21/12/2020 - jumlah : 180 hits
Senarai JDT Blogger Yang Wajib Korang Follow dan kenal sekitar Johor Siapakah senarai blogger yang terdapat di dalam Kelab JDT Blogger ni Selalunya korang kenal hanya JDT Blogger tanpa kenal siapakah bloger blogger yang aktif di bawah naung...
Lupakan Jela Dengan Nombor Korang

Lupakan Jela Dengan Nombor Korang

papar berkaitan - pada 20/12/2020 - jumlah : 169 hits
Dari awal tahun sampai semua terbentang Tak habis dengan masalah nombor Masa atok memerintah pun korang asyik duk pusing malaysia dengan bakal PM Ko duk jaja cakap cukup sokongan Korang lupa bunga raya ni ada masa mengucup Atok mengucup den...
Apa Itu Tempoh Nifas Puerperium Yang Perlu Korang Tahu

Apa Itu Tempoh Nifas Puerperium Yang Perlu Korang Tahu

papar berkaitan - pada 21/12/2020 - jumlah : 193 hits
Apa itu Tempoh Nifas Puerperium yang perlu korang tau Especially untuk ibu yang baru melahirkan anak dan apa risikonya jika kita mengambil tahu tentang perkara ini Kita sebagai orang perempuan ni mesti dah tau kan tentang Nifas ni Tapi ada ...
Hiburan Famous Betul Elya Sekarang Ek Korang Kenal Ke Tak

Hiburan Famous Betul Elya Sekarang Ek Korang Kenal Ke Tak

papar berkaitan - pada 22/12/2020 - jumlah : 207 hits
Stres betul la lately ni dah lah gaya hidup berubah 180 darjah keluar pun tak boleh ikut suka hati lagi sebab norma baharu Lepas tu gaji pun kena potong sebab syarikat tak dapat tampung perbelanjaan Haih lah nasib Dah tu trending pulak neti...
Ibu Tunggal 9 Anak Dijatuhi Hukuman Mati Mandatori

Saya Cukup Terkilan Sultan Johor

Lombong Emas Haram Lebih 30 Tahun Dibongkar

Sejarah Yang Dihitamkan Aurangzeb Raja India Yang Warak

Samsung S Galaxy Z Flip3 5g Gets Mind Blowing Postpaid Plans

Petua Masak Nasi Supaya Tahan Sampai 2 Hari

The Knives Are Out For Hadi S Inner Circle

No Yeast Naan



Biodata Shashic Iewan Pelawak Gagap Peserta Maharaja Lawak Mega MLM 2021

Kisah Wanita Paling Berani Di Amerika Ida Lewis

8 Barang Utama yang Didagangkan Melalui Laluan Sutera Silk Road

7 Baka Anjing Dengan Jangka Hayat Paling Panjang

Rupanya Ini Punca Sebenar Yassin Tarik Diri Dari Maharaja Lawak Mega MLM 2021


Pokok Rumbia Hasilkan Sagu Banyak Kegunaan

5 Larangan Dalam Tidur

Buat Hal Sungguh Kat Pelamin Tunang Juga Dia Nak Ber4k

Penjelasan Rasulullah Tentang Bayi Dan Anak Kecil Yang Meninggal Dunia

Sinopsis My Name Di Netflix 15 Oktober

Zaki Yamani Feat Amira Syahira Pulang Kampung Chord