Entri Koleksi Ucapan Hari Raya Telah Trending Di Google Search


Entri Koleksi Ucapan Hari Raya Telah Trending Di Google Search! Selamat hari raya kekawan, masih ada lagi yang beraya online ke? Kita kan tak boleh berziarah, maka online adalah cara baru mengeratkan silaturrahim. Masih boleh berborak face to face, pada waktu yang sama cuma tak boleh nak bersalaman dan berpelukan je. Betul tak?
Dalam keadaan begitu, kita saling memberi ucapan samada di lafazkan ataupun tulis di FB, Instagram, Twitter dan macam-macam tempat lagi. Grup whatsapp pun penuh dengan segala bagai ucapan selamat hari raya.


Entri Koleksi Ucapan Hari Raya Telah Trending Di Google Search!

Oh ya! Nak kabor kat korang yang entri Koleksi ucapan selamat hari raya dari aynorablogs.com telah trending di Google Search tau!
Mengikut rekod blogger.com, untuk hari raya pertama, PV blog cecah 35K. Banyak kan? Biasa blog menerima PV sekitar 8K hingga 12K sehari. Tapi, pada 1 syawal, PV blog naik dekat 3 kali ganda. Hehe.. terima kasih uolss yang telah support blog picisan ini 😍😍


Link entri yang trending adalah seperti berikut:

https://www.aynorablogs.com/2017/05/koleksi-ucapan-hari-raya-aidilfitri.html?m=1Untuk satu hari itu sahaja, iaitu pada 1 syawal, entri koleksi ucapan hari raya aidilfitri telah menjana PV sebanyak 12.5K. Bila dicampur dengan PV dari entri lain, maka PV pada hari raya pertama tu cecah dekat 35K. (Rujuk laporan blogger di bawah).

Pada gambar di atas, carian Koleksi Ucapan Hari Raya Aidilfitri telah menjadikan entri tersebut berada di tangga kedua terpopular dalam sebulan, di blog. Memang awesome kan? Maka, kita boleh buat andaian bahawa kita kena menulis sesuatu entri berdasarkan sesuatu acara atau peristiwa yang penting, yang berulang kali orang akan cari info berkaitan

Dari gambar di atas, dapat disimpulkan bahawa entri ucapan hari raya paling ramai di cari hingga ia trending di Google Search.
Mungkin koleksi ucapan hari raya yang catchy, mudah difahami dan kena dengan tema hari raya, maka ia dicari dan dikongsikan oleh ramai orang. 
Entri ini awalnya disiarkan pada tahun 2017 namun saya siarkan semula (republish) untuk siaran masakini.
Alhamdulillah, koleksi ucapan hari raya aidilfitri ini mendapat sambutan hangat!
Selamat membaca, Sebarkan bahagia


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.aynorablogs.com/2021/05/entri-koleksi-ucapan-hari-raya-telah.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Koleksi Ucapan Hari Raya Aidilfitri Terbaik Untuk Insan Tersayang

Koleksi Ucapan Hari Raya Aidilfitri Terbaik Untuk Insan Tersayang

papar berkaitan - pada 12/5/2021 - jumlah : 195 hits
Koleksi Ucapan Hari Raya Terbaik Dan Mencuit Hati Untuk Insan Tersayang Jom kongsikan ucapan ucapan hari raya melalui facebook twitter google plus whatsapp wechat dan banyak lagi Saya kumpulkan dari berbagai sumber agar memudahkan anda semu...
35 Koleksi Ucapan Pantun Raya Pkp Pandemik Covid19

35 Koleksi Ucapan Pantun Raya Pkp Pandemik Covid19

papar berkaitan - pada 10/5/2021 - jumlah : 403 hits
Setiap kali sambutan hari raya Aidilfitri ramai dalam kalangan kita mengambil kesempatan mengucapkan pantun dan ucapan raya sebagai pengganti diri Penggunaan media elektronik seperti Whatapps Telegram Facebook Intagram Twitter dan sebagainy...
Ucapan Selamat Hari Raya Daripada Datuk Seri Abdul Rahman Mohamad

Ucapan Selamat Hari Raya Daripada Datuk Seri Abdul Rahman Mohamad

papar berkaitan - pada 13/5/2021 - jumlah : 178 hits
Berita Dan Laporan Hal Ehwal Politik Semasa Dalam Malaysia Layari www umno online my Ikuti Facebook Twitter Instagram Telegram UMNO Online
Design Kad Ucapan Selamat Hari Raya Auegcas Pahang

Design Kad Ucapan Selamat Hari Raya Auegcas Pahang

papar berkaitan - pada 15/5/2021 - jumlah : 185 hits
Design Kad Ucapan Selamat Hari RayaAUEGCAS Pahang Berminat untuk tempah design poster banner bunting sticker logo editing video khidmat fotografi dan videografi website hosting domain atau lain lain sila hubungi kami melalui email atau tele...
Juadah Hari Raya Sa

Juadah Hari Raya Sa

papar berkaitan - pada 15/5/2021 - jumlah : 158 hits
Assalamualaikum Hi korang Baru SA nak muncul kan hari ni hari raya ke 3 dah pejam celik pejam celik je kan Cepat betul masa berlalu Macam mana raya korang Raya SA biasa je tahun ni adik beradik semuanx dapat balik sedih jugak la but kita ke...
Selamat Hari Raya Are You Following Sops

Selamat Hari Raya Are You Following Sops

papar berkaitan - pada 15/5/2021 - jumlah : 147 hits
A police team going house to house in a residential area in Kampung Baru to check on SOP violations PETALING JAYA The men in blue made house calls today but not to celebrate Hari Raya with residents Instead it was to ensure that those celeb...
Sambutan Hari Raya 2021 Paling Simple

Sambutan Hari Raya 2021 Paling Simple

papar berkaitan - pada 16/5/2021 - jumlah : 122 hits
Sambutan Hari Raya 2021 Paling Simple Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua Hari ini sudah 3 Syawal sekejapnya rasa masa berlalu Walaupun tak keluar rumah lambat juga buat entry raya hihihi Sebenarnya tahun ini adalah tahun giliran bera...
Comelnya Peminat Malaysia Cair Park Seojoon Fasih Ucap Selamat Hari Raya Dalam Bahasa Melayu

Comelnya Peminat Malaysia Cair Park Seojoon Fasih Ucap Selamat Hari Raya Dalam Bahasa Melayu

papar berkaitan - pada 16/5/2021 - jumlah : 191 hits
Park Seo jun memang merupakan antara pelakon Korea yang popular di serata alam bahkan rasanya ramai peminat lelaki ini di Malaysia kan Rasanya ramai yang tahu bahawa pelakon popular ini telah pun menjadi duta kepada SK Magic dan selalu juga...
Mco Nilai Police Probe Twitter Account Owner Over Fake News On Compound Issuance For Breaking Hari Raya Sops

Mco Nilai Police Probe Twitter Account Owner Over Fake News On Compound Issuance For Breaking Hari Raya Sops

papar berkaitan - pada 15/5/2021 - jumlah : 212 hits
Nilai district police chief Supt Mohd Fazley Ab Rahman said the owner of the account identified as No War But Class War Icsmxms will be called to testify at the Nilai district Police Headquarters soon to assist in the investigation AFP picN...
Penampakan Pakcik Peiik Pagar Rumah Yang Terkunci Pandang Arah Cctv Kaki Dia Puc4t Dia Takda Bayang

Ustaz Minta Rm6000 Untuk Ceramah Apa Hukumnya

Bergambar Sering Tutup Perut Neelofa Cetus Spekulasi Peminat

Empat Mp Pembangkang Turut Menyokong Pn

Tablet Harga Bawah Rm1000 Mampu Milik

Larangan Penggunaan Jata Negeri Pahang

Lirik Tamasya Kota Jon Kastella Feat Pusakata

Skm Online Cara Daftar Dan Mohon Bantuan Koperasi 2021



Biodata Ideen Azman Peserta Finalis Hero Remaja 2021

Benarkah Kepintaran Bekas Pesakit Covid 19 Akan Menurun

Apakah Maksud Sebenar Perkataan Caprice

Biodata Belle Al Yahya Founder Bella Ammara Isteri Carl Samsudin Khalif

5 Lagu Popular Yang Sebenarnya Ada Mesej Perkauman


Berita Baik Khabar Buruk Tiada Penghujung

Saksikan Penghulu Interim Slot Dramedi Di Awesome Tv

Sabah Fc Vs Terengganu Tanpa 3 Pemain Utama

Buku Prasekolah

Ayuh Malaysia Terus Fokus Dalam Perjuangan

Pertandingan Storytelling Competition Peringkat Kebangsaan