Check Out Wedding Package Best Di Open Day 9 Kedondong


Assalamualaikum..
Ada sesapa tak plan nak buat wedding and masih taktau mana nak buat? Kalau korang jenis malas nak fikir and nak semua siap je tanpa banyak cerita, I suggest korang buat dekat 9 Kedondong sebab dekat sini service yang diberi dari A to Z complete. Tak payah buat apa dah. U just name it, semua boleh setel. Dari gubahan hantaran, majlis nikah, majlis bersanding, makan, pelamin, baju, photographer, videographer, make up, set renjis, kompang, Emcee semua boleh settle. Tak payah dah nak sub sana sikit, sub sini sikit. Pastu dia punya result memang gempak and modern, sesuai dengan citarasa terkini. Pengantin nanti bawak diri je sambil goyang tetek hahahaha. Tak payah pening apapa dah sebab Event Manager akan setelkan all things. Family pon tak payah susah-susah apa dah. Eh, kenapa la masa zaman I nak kawen dulu taktau pasal 9 Kedondong ni. Kalau tak mesti best! 
Dulu, I pernah share pasal Wedding Package 9 Kedondong dekat sini. Situ lebih detail. Untuk this time, I nak share gambar-gambar terkini dekat 9 Kedondong. Seriously makin lama makin cantik la. Pelamin dia pon cantik-cantik semua. I letak sikit je dekat sini, kalau nak lebih banyak boleh tengok dekat Official FB and Instagram 9 Kedondong. Nanti I share dekat at the end of the entry. 
OK. Let say la bakal pengantin masih mencari-cari mana nak buat wedding, korang boleh datang ke Open Day 9 Kedondong pada 13/10/2019 (Ahad ni). Nanti dekat sini 9 Kedondong akan set up semua seperti hari majlis actual (full wedding set up), maknanya akan ada sample pelamin, meja beradab, deco lain-lain dan juga food tasting serta house tour. Lepas tu ada beberapa vendor mereka yang akan turut serta jugak macam vendor busana and pelamin. So nanti senang la boleh berangan terus korang punya majlis macam mana. Nak senang, bawak je Tok Kadi, boleh terus nikah. Hahahahaha.


9 Kedondong. Cantik kan? Tempat makan set up dekat dalam and jugak dekat halaman. Feel like at home kan?


Ni suasana hall 9 Kedondong. Selesa and fully aircond.

Cantik kan? Boleh buffet and boleh dome as well. Tema terpulang kepada pengantin. Semua 9 Kedondong boleh buat.

Kata la nak buat Nikah and Majlis Bersanding sekali pada hari yang sama, pelamin boleh setting dekat dalam untuk Majlis Nikah and untuk Majlis Bersanding boleh setting dekat Hall.

Kek pon disediakan. Tu I cakap, sini semua setel dah semua.

Stage pelamin pon besar.

Pelamin pon semua cantik-cantik. 

Ni contoh pelamin untuk Majlis Akikah/Cukur Jambul. Selain dari Wedding, kat 9 Kedondong pon boleh buat Majlis Akikah and Cukur Jambul jugak.

Apeni comel sangat? Ni tak sabar nak ada baby semula ni.

Majlis Cukur Jambul pon boleh buat dekat sini.


Fasiliti yang disediakan di 9 Kedondong.

Ni information pasal 9 Kedondong Open Day.
Btw, dekat sini Buffet style boleh accommodate up to 1,300 pax, come and go. One time seating capacity is 430 orang macam tu tapi terbahagi dua tempat which is 1 dekat main dining hall and 1 lagi dekat tea corner. Ramai boleh muat kan? One more, sesiapa yang datang Open Day 9 Kedondong and book the place, akan berpeluang dapat FREE gift untuk wedding macam videoghraper or Photo Booth yang bernilai RM1,500. For more info, boleh check out dekat Facebook and Instaagram 9 Kedondong as below.
Facebook 9 KedondongInstagram 9 Kedondong9 Jalan Kedondong of Jalan Ampang55000 Kuala LumpurTelephone : 0127278311Email : [email protected]
-eNd-


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://surayasulatin.blogspot.com/2019/10/check-out-wedding-package-best-di-open.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Grand Opening Flowers A Great Way To Open A Business Little Flower Hut

Grand Opening Flowers A Great Way To Open A Business Little Flower Hut

papar berkaitan - pada 4/10/2019 - jumlah : 72 hits
Grand Opening Flowers A Great Way to Open a Business Little Flower HutIf you feel excited for a grand opening of your friend s new business then it can be a good idea for you to send flowers There are lots of grand opening flowers that you ...
Open Your Eyes This Is What We Stand To Lose

Open Your Eyes This Is What We Stand To Lose

papar berkaitan - pada 1/10/2019 - jumlah : 81 hits
We could soon lose this breathtaking coastline rich in plankton and its waters an area teeming with prawns and fish thanks to the greed of certain quarters Feel the crisp sea breeze caressing your skin as you feast your eyes on the serene t...
Open Letter To Zainal Kling

Open Letter To Zainal Kling

papar berkaitan - pada 9/10/2019 - jumlah : 80 hits
There is no such thing as social contract Royal Professor Ungku Aziz May 12 2008 Zainal King you should know better In the late 1970s you were lecturing at Universiti Malaya under then vice chancellor Royal Professor Ungku Aziz Did you clar...
Charge Those Detained For Links With Ltte In Open Court

Charge Those Detained For Links With Ltte In Open Court

papar berkaitan - pada 11/10/2019 - jumlah : 60 hits
ADUN SPEAKS The counter terrorism unit of the Malaysian police said they have evidence that the two DAP state assemblypersons and five others they arrested in a special operation yesterday Oct 10 have links with the Liberation Tigers of Tam...
Open Letter To Ant Nio Guterres Secretary General Of The United Nations

Open Letter To Ant Nio Guterres Secretary General Of The United Nations

papar berkaitan - pada 11/10/2019 - jumlah : 39 hits
OPEN LETTER TO Ant nio Guterres Secretary General of the United Nations Jacinda Ardern Prime Minister of New Zealand James Marape Prime Minister of Papua New Guinea Shinz Abe Prime Minister of Japan Ueli Maurer President of the Swiss Confed...
Day 1 Guardian Retreat Health Beauty 2019

Day 1 Guardian Retreat Health Beauty 2019

papar berkaitan - pada 17/10/2019 - jumlah : 25 hits
Satu penghormatan yang amat berharga kerana sekali lagi dijemput oleh Guardian malaysia untuk sertai GUARDIAN RETREAT HEALTH BEAUTY 2019 Last year I ada join juga Tak sangka this year pun masih diberi peluang untuk turut serta Seronok janga...
Najib 1mdb Trial Day 23 Ex Ceo Agrees Pm S Far Reaching Powers In 1mdb Not Uncommon

Najib 1mdb Trial Day 23 Ex Ceo Agrees Pm S Far Reaching Powers In 1mdb Not Uncommon

papar berkaitan - pada 17/10/2019 - jumlah : 41 hits
The criminal trial of former prime minister Najib Abdul Razak involving the alleged abuse of power and money laundering of 1MDB funds enters its 23rd day today at the High Court in Kuala Lumpur Malaysiakini brings you live reports of the pr...
His Brand Day Kelty

His Brand Day Kelty

papar berkaitan - pada 16/10/2019 - jumlah : 90 hits
His Brand Day KeltyCoupon Code BRDAYHis Brand Day BlueairCoupon Code BRDAYHis Brand Day OakleyCoupon Code BRDAY
Pemandu Grab Bangsa Cina Sanggup Tunggu Gadis Ini Solat

Malaysia Wilayah Ltte

Di Kalangan Netizen Ada Keldai Lembu Anjing Dan Babi Yasin Sulaiman

Kongres Maruah Melayu Punca Wong Yan Ke Zahirkan Protes Atas Pentas Konvokesyen

13 Amalan Punca Rezeki

Bas Terbakar 35 Orang Jemaah Maut Kemalangan Di Madinah

Jadual Waktu Badan Manusia Bekerja Nak Sihat Anda Wajib Tahu

Kereta Dipenuhi Air Ketum Kemalangan Teruk



Kisah Lawak Bagaimana Coca Cola Diseludup Ke Russia

5 Lokasi Radioaktif yang Menjadi Tarikan Pelancong

Biodata Farzana Zainul Calon Dewi Remaja 2019 Yang Viral Kerana Terjatuh

Biodata Dian Fernandez Peserta Dewi Remaja 2019

5 Bandar Rahsia Yang Dahulunya Disembunyikan Dari Peta


Syok Jika Dapat 1000 Youtube Subscribers

Mawar Rashid Kena Rasuk

Maksud Rezeki

Jom Beli Peria Garing Ikan Bilis Rugi Tak Cuba

Hiburan Kamal Adli Akui Sikap Terlalu Ambil Mudah Terhadap Pasangan Punca Percintaan Berakhir

Perkukuh Fungsi Koperasi