Call Of Duty Mobile 7sun



dah lama tak menulis pasal permainan online. yela serba serbi noob weyh. main pun sebab nak tambah koleksi kawan dan mengisi masa lapang.. tak lebih. nak niat lebih - lebih macam menggelabah pulak. yela tukar senjata pun menggelabah apetah lagi nak berniat main permainan macam ni secara serius. puihhhh. eh ni cakap dekat diri sendiri bukan sesiapa. hahaha jangan terasa pulak eh. 
kali terakhir aku menulis tentang ini ialah dientri yang ini; AMO. boleh juga baca tulisan lain melalui label #games jemput baca semua. tapi lama dah aku tak duduk dalam clan AMO, dah setahun lebih juga aku keluar. sebab nya aku tak dapat menumpukan sepenuh perhatian untuk point. lagipun diorang kejar 'nama'. dah kukuh, orang orang noob yang point habuk - habuk ni memang tak layaklah. sebab nak jaga clan kan? aku okay je sebab aku memang tahu syarat yang dikeluarkan captain tu. 
lepastu aku join pulak clan yang lain. MBG. tapi aku tak pernah update apa - apa pasal clan tu. alhamdulillah bertahan lama walaupun noob dan jarang online. admin baik hati. aku cuma rapat dengan amin sorang je. and admin dia sapa lah tak ingat nama. diorang okay je kalau tak online asalkan bagitahu. 
Masuk COD Pula
sebab dah terlalu lembab main pubg macam useless, aku beralih pula dekat COD. HAHAH. senang kan pindah - pindah. ni pun main suka - suka juga. sebelum ni ada masuk clan request melalui online sahaja. jadi dah masuk memang sekadar masuk sahaja lah tak pernah pun main sama - sama. cuma title tu ada la tulis nama clan. ha githuee. 
jadi aku rasa aku perlu buat sesuatu berguna. aku nak kenal orang. aku masuk group difacebook dan tengok admin group clan ni update status. aku pun tinggalkan komen. sepantas kilat ya mohd zul akk joule ni reply mesej dekat facebook. dan aku pun tanpa malu - malu terus la private mesenger untuk join clan. tadaaaa. ketika entri ini ditulis aku dah seminggu dalam clan. seminggu guys. 

saja lah tulis supaya aku boleh baca balik tulisan aku macam kes AMO tu. hahahha. lepas dah masuk dalam group whatsapp aku rasa tak pernah langsung berbual dengan joule. aku syak dia sembang dengan orang yang dia dah biasa je. mungkin awkward kot. kot lah. kalau tak silap, aku ada add friend dia dekat facebook, guess what? bila aku semak balik profile dia, 'request friend' dah tak wujud. tu maknanya apa? maknanya dah kena reject guys. HAHAHH. takde la saja add. pastu dah tak add dah lepas dah kena reject

7Sun°
nama clan ni 7Sun°. aku tak tahu stand for apa 7, S, U, N dan juga simbol °. tak pernah tanya pun satu hal. nanti kalau tanya kata complicated pula. jadi aku biarkan soalan aku tu terus bermain dikepala tanpa henti. 
budak clan semua sangat supportive dalam hal - hal berkaitan. termasuk masalah peribadi. eh! sebelum season 3 tamat, dioang juga banyak membantu aku dalam menaikkan rank untuk dapatkan baju kuning macam yang dekat gambar bawah ni. yang random pun sama juga. kalau takde orang main dengan aku, aku jalan je random. hahahha. punya nak kejar. 
selepas seminggu masuk clan, dah wujud partner untuk push rank. halah - halah aku pun. aneh sungguh bunyinya. padahal noob nak mampos weyh. acah - acah jela. jadi partner yang kata nak push rank sesama tu namanya 7Sun°zamm. terima kasih zamm banyak tolong kecik habiskan masa untuk naikkan rank. 
AkuStranger (ucop); orang yang menjebakkan aku ke dalam kancah CODM. geng gaduh, partner terbaik paling gampang. hahahahhahaa. 

selain tu aku juga banyak in-game dengan 7Sun°Wukong. nama - nama yang aku mention ni nama yang selalu in-game jeee. HAHAHH. lagi sape eh 7Sun°AHCIKKAU, 7Sun°Req, 7Sun°Ayish, lepastu 7Sun°LilLy; tapi yang ni sekali dua je sebab 'garang' sangat dalam game. aku tak mampu. dia macam zombi yang dahagakan darah. aku ni macam baby yang baru bertatih weyh. takut aku. 
ha tu jela. yang lain tu baru se game dua. takpayah mention lah. sebab berbual pun tak pernah. huhu. 
entri ini ditulis untuk mengenang mana lah tahu satu hari nanti aku hilang ingatan. kau jangan lah mual pulak dengan apa yang aku tulis. ni kan teratak aku, tempat aku mencurah tulisan - tulisan kenangan. 
apa pun, terima kasih admin clan, kawan - kawan yang sudi carry. kawan - kawan yang sudi revive, kawan - kawan yang sudi jadi leader. hahahhaha. terima kasih paling banyak dekat admin clan sebab membenarkan aku untuk duduk dibawah satu bumbung bersama ahli 7Sun° yang lain. jasamu dikenang. 
okay lah nak main game. bye. 


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://kanvasdakwat.blogspot.com/2020/04/Call-of-Duty-Mobile-7Sun.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Cara Sekat Mobile Wifi Hotspot Dari Kena Curi

Cara Sekat Mobile Wifi Hotspot Dari Kena Curi

papar berkaitan - pada 6/4/2020 - jumlah : 129 hits
Cara sekat WiFi Hotspot dari kena curi Sejak aktif internet kami hanya guna WiFi Hotspot dari smartphone saja Dari dulu MF memang selalu guna WIFI Hotspot sebab jimatkan guna internet mobile lepas tu terus je guna yang tu untuk mobile dan l...
Mobile Legend Kuroyama Vip Hack

Mobile Legend Kuroyama Vip Hack

papar berkaitan - pada 4/4/2020 - jumlah : 81 hits
New Mobile legend hack Password MASTERBOOSTER Tags mobile legend hack apkmobile legend hack toolmobile legend hack diamondmobile legend hack skinmobile legend hack 2020mobile legend hackermobile legend hack funmobile legend hack skin apkmob...
Pas Percuma Unifi Mobile 999gb Lte Hotspot Akan Diperlihatkan Pada Akaun Anda Menjelang 3 April

Pas Percuma Unifi Mobile 999gb Lte Hotspot Akan Diperlihatkan Pada Akaun Anda Menjelang 3 April

papar berkaitan - pada 2/4/2020 - jumlah : 111 hits
Telekom Malaysia sebelum ini telah mengumumkan akan melanjutkan penawaran pas percuma untuk hotspot bagi pelanggan Unifi Mobile sehingga 14 Mac 2020 kelak Walaubagaimanapun ramai yang mula mengadu hari ini apabila akaun mereka hanya memperl...
Bigetron Red Aliens Juara Pubg Mobile Pro League 2020

Bigetron Red Aliens Juara Pubg Mobile Pro League 2020

papar berkaitan - pada 6/4/2020 - jumlah : 18 hits
Bigetron Red Aliens telah berhasil membuktikan diri sebagai tim profesional PUBG Mobile profesional terbaik di Indonesia
Web Mobile Application Pelantar Pemasaran Digital Kontent Dari Nusantara Melayu Islam

Web Mobile Application Pelantar Pemasaran Digital Kontent Dari Nusantara Melayu Islam

papar berkaitan - pada 8/4/2020 - jumlah : 33 hits
Alhamdulillah sudah mula boleh digunakan oleh para pencipta pemilik kontent samada muzik audio dan video Saya boleh kata secara unofficial bahawa inilah pentas pemasaran digital kontent pertama di Malaysia dibuat oleh syarikat tempatan iait...
Over 1 000 Retired Healthcare Workers Start Duty At Frontlines Of Covid 19

Over 1 000 Retired Healthcare Workers Start Duty At Frontlines Of Covid 19

papar berkaitan - pada 27/3/2020 - jumlah : 53 hits
CORONAVIRUS Over 1 000 retired doctors and nurses have returned to serve the country working at the frontlines to handle Covid 19 cases in government hospitals revealed Health director general Dr Noor Hisham Abdullah He told reporters that ...
Two Men Jailed For Assaulting Cop On Mco Duty

Two Men Jailed For Assaulting Cop On Mco Duty

papar berkaitan - pada 24/3/2020 - jumlah : 60 hits
KUALA LUMPUR Two men became the first people to be jailed for an offence under the Movement Control Order today after they pleaded guilty to assaulting a police officer at a traffic lights Shop assistant S Sugendran 31 and security guard M ...
Penang Ngo Installs Mobile Disinfectant Chamber In Balik Pulau

Penang Ngo Installs Mobile Disinfectant Chamber In Balik Pulau

papar berkaitan - pada 2/4/2020 - jumlah : 48 hits
Penang based NGO Rural Industry Entrepreneur Organisation which is part of the newly launched Makcik Kiah Movement has installed a Mobile Disinfectant Chamber in Balik Pulau to prevent the spread of Covid 19 Its secretary general John Ooh S...
Pelakon Muda Larikan Bini Orang Ditahan Polis

Ceo Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Malaysia

Dr Maza Kutuk Sikap Malas Orang Miskin

Hukum Ibu Ayah Ambil Dan Guna Duit Raya Anak

Puding Buih Beracun Peniaga Tolonglah Jaga Kebersihan

Daphne Iking Tak Jadi Gugur Selamat Bersalin Anak Ke Empat

Biskut Tat Nanas Pandan Emulco

Tedia Aiman Bapa Dikompaun Rm1 000 Gara Gara Ingkar Arahan Pkpb Kami Ikut Sop Yang Disediakan Pemilik Kolam



Isu Pelakon Larikan Isteri Orang Ini Lagi Kenyataan Leana Sharif Pengurus Shah Radhi Hazvee

Dakwaan Larikan Isteri Orang Pengurus Shah Radhi Hazvee Bersuara

5 Negara Asia Paling Mahal Caj Penggunaan Elektrik

Biodata Eric Fuzi Pemain Keyboard Kumpulan Floor 88

Lelaki Yang Tak Mampu Tekan Tubi 10x Berdepan Risiko Kesihatan Kajian


Pengajaran Dari Kes Puding Beracun

Saksikan Poster Promo The Boys Yang Agak Lain Macam

Hariraya Keempat Baru Mama Bersiaran

Pg Mall Menawarkan Cash Back 20 Jika Membuat Bayaran Dengan Maybank Qrpay

Acid Reflux Symptoms Light Headed

Part 1 A Reply To Rosli Khan S Article Titled Return Railway Land And Assets To Ktmb