Bila Balik Kampung

Bila Balik Kampung

pada 1/6/2015 - jumlah : 983 hits
Kampung la sangat Aku balik Rawang memang every month balik je mama dah hidang lauk yang aku suka lauk kampung yang memang aku nak sangatttttttttttttt Ikan kembung goreng Sambal belacan kuinin Cendawan kukur kulat sisir goreng jintan Sayur ...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Balik Kampung 5 7 Disember 2014

Balik Kampung 5 7 Disember 2014

papar berkaitan - pada 28/5/2015 - jumlah : 318 hits
Yay Akhirnya dapat jugak cuti untuk balik Terengganu Lamanye tak bermalam kat kampung rasanya hampir 3 bulan kot Ade la balik aritu sekali tapi tak overnight pun Balik hari je sebab ada urusan Pagi pagi lagi dah bangun terus mandi berendam ...
Kali Pertama Drive Balik Kampung Kl Ke Kt

Kali Pertama Drive Balik Kampung Kl Ke Kt

papar berkaitan - pada 21/5/2015 - jumlah : 299 hits
Cuti Chinese New Year tahun ini haruslah dimanfaatkan dengan balik kampung Hari Rabu 18 Februari lagi aku dah mintak Annual Leave dekat boss sebab nak balik kampung subuh Rabu Plan nak gerak pukul 5 00 pagi tapi pukul 5 30 pagi baru gerak h...
Balik Kampung Emergancy

Balik Kampung Emergancy

papar berkaitan - pada 19/5/2015 - jumlah : 391 hits
Assalamualaikum hai kawan2 sume Last week balik kampung Segamat Balik emergancy Mak call dalam kul 11 lebih camtu malam jumaat sampaikan berita Tok Mak dah kembali ke Rahmatullah Mula mula langsung takde rasa pape Macam dgr org lain yg meni...
Sekeluarga Orang Ganu Balik Kampung

Sekeluarga Orang Ganu Balik Kampung

papar berkaitan - pada 18/5/2015 - jumlah : 301 hits
Satu keluarga yang berasal dari Terengganu nak balik beraya dikampung Tapi cuma ada sebuah Kancil je untuk tujuh orang ahlikeluarga tersebut Maka si ibu kepada keluarga tersebut punberkata Ibu Guane nih penuh kete Dok muak ayoh mu wey Ayah ...
On The Way Balik Kampung Cuti2 Malaysia

On The Way Balik Kampung Cuti2 Malaysia

papar berkaitan - pada 30/5/2015 - jumlah : 359 hits
Horrey Hari ni bertarikh 30 Mei 2015 hari sabtu merupakan tarikh keberangkatan aku dan hb balik ke kampung Lalalala Tayar yang banyak berjasa Meredah 11 jam untuk sampai ke destinasi balik kampungBarang semua dah packing awal awal Makanan k...
Mood Balik Kampung

Mood Balik Kampung

papar berkaitan - pada 3/6/2015 - jumlah : 1627 hits
Mood balik kampung sekarang Dari kelmarin mula kemas kemaskan pakaian sebab nak tumpangkan satu bag dengan kereta kawan suami Chek balik keperluan yang digunakan sepanjang berada di kampung nanti Chek pakaian anak anak terutama dua anak yan...
Cuti Sekolah Balik Kampung Kenduri Kahwin

Cuti Sekolah Balik Kampung Kenduri Kahwin

papar berkaitan - pada 5/6/2015 - jumlah : 1008 hits
Assalamalaikum dan Salam Sejahtera Cuti Sekolah Balik Kampung Kenduri Kahwin Mula cuti sekolah saya dan keluraga balik kampung Bukan sebab kami sekeluarga dari golongan cikgu mahupun pendidik Cuma di negara kita nampaknya macam tu lah suasa...
Masalah Pelajar Sekolah Zaman Sekarang

Fuck Off Kepada Semua Kaki Scammer Yang Sedang Aktif

Berapa Bintang Untuk Safawi Rashid

Hari Anugerah Pelajar Cemerlang Di Sekolah Anak Anak

Sampai Lambat Lagi

Kedai Laksa Sedap Di Kuala Kangsar

Hasil Paru Paru Perokok Selama 30 Tahun

Blueberry Muffin



Kenapa Ketiak Orang Korea Wangi

5 Propaganda China Untuk Kelihatan Cool Oleh Seluruh Dunia

10 Bandar Eropah yang Penduduk Tempatannya Benci Pelancong

Ibrahim Pendek Anak Malaysia Pertama Membintangi Filem Hollywood

Rupanya Sabhi Saddi One Nation Emcees Dan Anggota K Clique Ini Adik Beradik


Muka Ira Macam Cinta Laura

Officially An Alumni My Graduation Day

Jom Cuti Sekolah Bersama Captain Quack Friends Di Sunway Lagoon

Sinar Baru Untuk Pesakit Kanser

Seni Bina Islam Sepanjang Zaman Masjid Putrajaya

Doa Melembutkan Hati Anak