Bawak Pak Zain Jenjalan Aeon Seremban 2



Assalamualaikum..

Akhirnya berjaya juga bawa PZ beli barang dia kat AEON. At the age of 70's tak boleh la biarkan PZ bawak kereta jalan jauh dari rumah...dia kadang- kadang lupa jalan..susah kan..sebelum ni MP ada so MP yang tunjuk jalan...PZ bukan x nak jalan- jalan..dia nak pi keluar sebab stress sorang- sorang kat rumah..dia masih terbayang- bayang arwah MP yang sentiasa menemani dia kemana aje dia pergi kan...ye la..ornag kehilangan isteri kan..memang kesannya amat mendalam.

So Ahad lepas SA ajak adik SA dan Dida sekali...Dania kerja kan...selalu dia ada senang skit SA














Adik bongsu komen kat FB, sedih plak tengok Abah jenjalan macam ni tapi Mak takde...Actually memang kena bawak PZ berjalan selalu..tak boleh duduk rumah je nanti stess diulit kenangan ngan MP kan...itu la azam SA sekarang, nak happykan PZ...kalau boleh nak bawak dia jenjalan keluar dari NS ni...pergi la bercuti kat mana- mana pun kan...as long as dia happy....dulu ada arwah memang dia suka bwak arwah balik kampung...tapi sejak arwah MP dah takde..dia x kuat nak balik kampung..pada dia dia dah takde kaitan..kalau balik pun anak- anak la yang bawak..masalahnya kami ni kerja dan busy selalu...tengoklah nanti bila free boleh la bawak dia jenjalan balik kampung..

Janji SA dengan arwah MP dulu...jaga makan minum abah, pakaian dia, kebajikan dia...kesihatan dia..semua tu di bahu SA..insyaallah SA akan jaga satu- satunya Abah SA sebaik-baiknya...



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.suriaamanda.com/2024/05/bawak-pak-zain-jenjalan-aeon-seremban-2.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Sambungan Kisah Pak Zain

Sambungan Kisah Pak Zain

papar berkaitan - pada 17/5/2024 - jumlah : 105 hits
Assalamualaikum Salam Jumaat buat semua yeay hari ni Friyay Tapi tu la asal jumaat je mula la bz geram betul sebelum sebelum ni xde plak bz Meh baca sambungan kisah Pak Zain semalam Sambungan kisah AEON Pak Zain semalamAbah Abah x jadi pi A...
Coversation Dengan Pak Zain Semalam

Coversation Dengan Pak Zain Semalam

papar berkaitan - pada 16/5/2024 - jumlah : 111 hits
Assalamualaikum Semalam kan balik kerja Pak Zain dan SA ada convesation dalama kereta kelakar betul nak gelak tak berani sebab takut dia merajuk terus buat post kat FB Mana yang follow SA tu perasan la post tu saje nak simpan sini sebagai k...
Selamat Hari Lahir Pak Zain Yg Ke 70 Tahun

Selamat Hari Lahir Pak Zain Yg Ke 70 Tahun

papar berkaitan - pada 28/5/2024 - jumlah : 105 hits
Assalamulaikum Hari ni genap usia ayahanda tercinta SA Pak Zain yang tersayang Tiada ucapan yang paling indah melainkan DOA yg sentiasa mengiringi setiap perjalananmu Selamat Hari Lahir ABAH yang ke 70 tahunSemoga dipanjangkan umur diberika...
Bank Aeon Secara Rasmi Dilancarkan Dengan Kad Debit Visa

Bank Aeon Secara Rasmi Dilancarkan Dengan Kad Debit Visa

papar berkaitan - pada 26/5/2024 - jumlah : 106 hits
AEON Bank secara rasmi telah dilancarkan sebagai bank digital Islamik pertama di Malaysia dan juga merupakan bank digital kedua yang tersedia kepada orang ramai Sama seperti pesaingnya GX Bank bank digital patuh syariah ini menawarkan kad d...
5 Ribu Penonton Di Konsert Ziana Zain 2024 Bersama Csa Academy

5 Ribu Penonton Di Konsert Ziana Zain 2024 Bersama Csa Academy

papar berkaitan - pada 27/5/2024 - jumlah : 117 hits
5 ribu penonton mencipta kenangan indah bersama Diva Pop Ziana Zain di konsert Ziana Zain 2024 yang dibawakan khas oleh CSA Academy pada 25 Mei 2024 apabila mereka menyanyi bersama sama penyanyi kesayangan mereka di Mega Star Arena Kuala Lu...
Aeon Bank Cara Buka Akaun Servis Perkhidmatan Login

Aeon Bank Cara Buka Akaun Servis Perkhidmatan Login

papar berkaitan - pada 27/5/2024 - jumlah : 158 hits
AEON Bank secara rasminya telah dilancarkan sebagai bank digital Islam pertama di Malaysia serta menjadi bank digital kedua secara keseluruhan yang tersedia kepada orang ramai di Malaysia Sama seperti pesaingnya GX Bank bank digital patuh s...
Pemanis Mulut Sucree Amor Kini Di Aeon

Pemanis Mulut Sucree Amor Kini Di Aeon

papar berkaitan - pada 24/5/2024 - jumlah : 115 hits
Pemanis Mulut Sucree Amor Kini Di AEON Hah nak bagitau ni sekarang dekat bahagian Delicatessen AEON ada produk baru pemanis mulut Sucree Amor Nama pun sedap apatah lagi pencuci mulut yang disediakan memang sedap dan harga yang sangat berpat...
Budak 1 Tahun Antara 55 Pati Ditahan Di Seremban Nilai

Budak 1 Tahun Antara 55 Pati Ditahan Di Seremban Nilai

papar berkaitan - pada 15/5/2024 - jumlah : 124 hits
Sebanyak 12 borang saman saksi juga dikeluarkan kepada majikan atau penjaga premis untuk hadir ke Jabatan Imigresen Negeri Sembilan bagi membantu siasatan SEREMBAN Seorang kanak kanak antara 55 pendatang tanpa izin yang ditahan dalam serbua...
Citer Bulan Puasa Potluck Kat Aeon Bandaraya Garden Vanue

Citer Bulan Puasa Potluck Kat Aeon Bandaraya Garden Vanue

papar berkaitan - pada 22/5/2024 - jumlah : 118 hits
Assalammualaikum Dunia Yaaaa Dah habiss pon raya Tapi still nak Letak sini untuk kenangan puasa tahun 2024 sebab jarang keluar berbuka kat luar Mostly mesti kat rumah sebab kerja pon dah balik petang Budak budak pon balik sekolah pun dah pe...
Lebih Baik Tutup Saja Bersih

Jalan Kaki Ke Klcc Waktu Malam

Tambang Bas Sekolah Bakal Naik Bermula Bulan Ini

Kerjasama Sime Darby Property Dan Technogym Malaysia Dalam Penyelesaian Kecergasan Yang Inovatif

9 Tempat Menarik Di Golok Wajib Pergi 2024

Kwsp Raih Pendapatan Boleh Agih Rm19 2 Bilion Suku Pertama 2024

Jokowi Puji Permainan Timnas Indonesia Usai Kalahkan Filipina Semuanya Bermain Baik

Ikan Keli Masak Lomak Cili Padi



Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Dua Darjat Slot Akasia TV3

Pakej Halal Murah Acheh Pulau Sabang Indonesia 4H 3M Tahun 2024

10 Filem Korea Terbaru Best 2023 2024 Boleh Tonton Secara Online

8 Fakta Biodata Johan Ghazali Jojo Atlet Muay Thai Malaysia Yang Tewas Pada Nguyen Di One Championship

10 Fakta Biodata Haneesya Hanee Dewi Remaja Pelakon Drama Berepisod Aku Bukan Ustazah 2024 Gandingan Erysha Emyra Tayangan TV3 Malaysia Tonton


Mei Berlalu Jun Muncul Tanpa Sedar

Singgah Hi Tea Di Ah Cheng Laksa Pekena Rojak Buah Sedap

Why Choose Professional Property Management In Nj

Datuk Nenek Sebelah Bapa Zayn Rayyan Pula Ditahan Polis

Mayat Wanita Dalam Rumah Anak Lelaki Ditahan

Tanpa Passport Ke Korea Selatan