Adik Ipar Celebrate Birthday Di Jiboi


Bismillahhirahmannirrahim...

As Salam and greetings to dear readers.

Adik Ipar Celebrate Birthday Di Jiboi. Ini kisah 21 Jun yang lalu Adik ipar Mrs. A yang Alang tu celebrate birthday dia di Jiboi kiranya dia tumpang rumah mak/pak dialah. Bila buat di Jiboi selesa adik-beradik, ipar-duai, anak-anak sedara nak berkumpul, kalau buat di rumah dia tak sesuai kot cause dia pun tinggal dengan parents in-law. Alang bukan setakat celebrate birthday aje buat doa selamat dan tahlil arwah sekali imamnya tak lain dan tak bukan semestinya f.i.l.

Anak Mrs. A si Adik tu pagi-pagi lagi dah ke Jiboi almaklumlah dia dah sepakat dengan sepupu-sepapat yang lain berkumpul dari pagi. Along pergi time dah petang, Aryssa, Mr. dan Mrs. A datang dah dekat-dekat nak maghrib. Time Mrs. A sampai masing-masing dah get ready nak solat maghrib tapi biras Mrs. A si N tu (wife Alang) ada kat dapur sedang nak masak kueh teow goreng kebetulan dia tak boleh solat Mrs. A pun sama so Mrs. A pun tolong-tolong apa yang patut.

Adik Ipar Celebrate Birthday Di Jiboi
Menu provided by adik ipar Segala persiapan dan menu untuk malam tu provided dan sponsor by Alang dan juga biras Mrs. A si N tu cuma tempat aje dia tumpang di Jiboi. Alhamdulillah semua adik-beradik dapat berkumpul kira macam raya 2.0 pun ia jugak. Kalau 1 Syawal sebelum ni, s.i.l sekeluarga takde tapi malam tu semuanya ada cuma tak bergambar raya je ngeh! ngeh! ngeh

Haruslah ada moment potong-potong kek sambil nyanyian beramai lagu happy birthday gitttewww.... kebetulan ada anak sedara sorang tu date of birth dia pun bulan Jun so malam tu dia pun tumpang sekaki potong kek tu

Semoga dikurniakan umur yang berkat buat adik ipar dan juga anak sedara.Menu paling win pada malam tu adalah king fruit. Adik ipar beli terus dari ladang tapi tulah ada yang dah tak berapa nak fresh dari ladang cause dia dah beli pada hari Jumaat. Katanya kena beli weekdays baru dapat harga kasih sayang. Kalau beli weekend dapat harga yahudi muahahaaaaa...

Adik Ipar Celebrate Birthday Di JiboiSebakul penuh habis dikupas malam tu, sampai tapau bawa pulang rumah masing-masing ngeh! ngeh! ngehYummy!Time Mrs. A makan durian tu elok je rasa isinya. Adalah sikit-sikit yang dah berair tapi itu pun masih okay lagi untuk dibuat tempoyak. Terima kasih adik ipar belanja kami semua makan durian. KakNgah doakan semoga bertambah-tambah lagi rezeki dan barokah sentiasa

Walaupun esoknya tu masing-masing kena bekerja tapi tulah dah sesekali berkumpul lambat juga bersurainya. Mrs. A pulang dah nak dekat pukul 12.00 malam kot. Alhamdulillah rezeki macam-macam yang we all tapau bawa pulang so esoknya tu Aryssa cuma perlu panaskan aje. Mrs. A kena kerja da... Okay itu sahaja nak share kisah Adik Ipar Celebrate Birthday Di Jiboi





Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://mrsablogstori.blogspot.com/2020/06/adik-ipar-celebrate-birthday-di-jiboi.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
6th Birthday Dzal Aidi Fiqry

6th Birthday Dzal Aidi Fiqry

papar berkaitan - pada 1/7/2020 - jumlah : 93 hits
6TH BIRTHDAY DZAL AIDI FIQRY HAPPY BIRTHDAY KE 6 TAHUN DZAL Anak kedua dan juga sulung lelaki kami Walau sulun lelaki tapi Dzal merupakan seorang yang sangat manja lembut dan pandai ambil hati kami Dari kecil Dzal ini jenis tak banyak peran...
Happy Birthday My Friend Cristiano Ronaldo

Happy Birthday My Friend Cristiano Ronaldo

papar berkaitan - pada 1/7/2020 - jumlah : 70 hits
Empat patah perkataan yang nampak biasa tetapi bagi sesiapa sahaja yang faham dengan dunia pemasaran ini adalah ucapan paling bermakna buat peminat peminat bolasepak dunia 365 hari lepas bersempena Hari Keputeraan DYAM Mejar Jeneral Tunku I...
Happy Birthday Nur Farhan Fatehah

Happy Birthday Nur Farhan Fatehah

papar berkaitan - pada 28/6/2020 - jumlah : 115 hits
Kebetulan anak saudara balik ke kampung dan hari lahirnya iaitu 17 Jun jadi bolehlah buat surprise kek birthday Itu sahaja yang sempat kerana sibuk bekerja dan baru sahaja tahu Alhamdulillah Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan dapat juga ...
Pgmall Platform E Dagang No 1 Malaysia Tawaran Hebat Dan Kod Diskaun Sempena Pgmall Birthday Sale

Pgmall Platform E Dagang No 1 Malaysia Tawaran Hebat Dan Kod Diskaun Sempena Pgmall Birthday Sale

papar berkaitan - pada 26/6/2020 - jumlah : 168 hits
Membeli belah secara online sudah menjadi trend masa kini Mana taknya hanya duduk depan komputer guna smartphone pun dah boleh beli barang tahu tahu barang dah sampai depan rumah Jimat masa jimat minyak kenderaan dan jimat tenaga Tapi kalau...
Kad Jemputan Birthday Irsyad

Kad Jemputan Birthday Irsyad

papar berkaitan - pada 5/7/2020 - jumlah : 87 hits
Masa demi masa berlalu Diam tak diam hari kelahiran Irsyad bakal menjelma Kami sekali lagi menerima jemputan memeriahkan sambutan ulang tahun kelahirannya Kad jemputan yang diterima kali ini agak comel dengan adanya lukisan karikatur Irsyad...
Cantik Umurnya Baru 15 Video Birthday Macam Princess

Cantik Umurnya Baru 15 Video Birthday Macam Princess

papar berkaitan - pada 6/7/2020 - jumlah : 93 hits
Siapa sahaja yang tidak kenal dengan anak kedua kepada Abby Abadi dan bekas suaminya Norman Hakim iaitu Marissa Dania yang kini berusia 15 tahun Sejak kebelakangan ini pula Marissa Dania menjadi perhatian warganet apabila ibu bapanya itu ad...
Budak Menangis Lihat Ibu Dalam Kesakitan Lepas Lahirkan Adik Baru Buatnya

Budak Menangis Lihat Ibu Dalam Kesakitan Lepas Lahirkan Adik Baru Buatnya

papar berkaitan - pada 17/6/2020 - jumlah : 138 hits
Dalam diri setiap anak tidak kira anak lelaki mahupun anak perempuan Pastinya seorang ibu mendapat tempat yang istimewa dalam hati mereka Jika ada sesuatu yang tidak kena ibulah orang pertama yang dicari Dalam satu video tular dalam laman f...
Comment On Celebrate Ramadan With Spongebob Patrick By Sunah Sakura

Comment On Celebrate Ramadan With Spongebob Patrick By Sunah Sakura

papar berkaitan - pada 20/6/2020 - jumlah : 108 hits
alahh rindu pulak nak tengok spongebob and patrick pakai baju melayu tahun lepas boleh la tengok kat Paradigm Mall JB tahun ni sebab PKP takde lah event spongebob
Haih 28 Dah Kita Wak Sambut Birthday Uqasha Senrose

Haih 28 Dah Kita Wak Sambut Birthday Uqasha Senrose

papar berkaitan - pada 7/7/2020 - jumlah : 83 hits
Pelakon Uaqasha Senrose menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 28 baru baru ini Dirai meriah dengan kehadiran ahli keluarga menerusi lampiran foto yang dimuat naiknya di Instagram Kamal Adli dilihat turut hadir memeriahkan majlis Meneru...
Kisah Riwayat Jenazah Kubur Berdarah Ketika Hayatnya

Luluh Hati Suami Rupanya Isteri Sendiri Kemalangan Arwah Turut Tinggalkan Anak Tujuh Bulan Mingguan Wanita

Drama Sekali Ku Jatuh Cinta

Skmm Siasat Aduan Tm Kurangkan Speed Internet

Perkongsian Yang Mesti Dibaca Jangan Ubah Sifat Kita

Voucher Oldtown White Coffee

Modul Cara Log In Dan Panduan Lengkap Sistem Eoperasi Kpm

5 Tips Konsisten Dalam Pemasaran



5 Kategori Pahlawan Dalam Era Feudal Jepun

Kenapa Filipina Masih Menuntut Sabah

Ritual Kematian Etnik Tana Toraja Pengebumian Paling Mahal di Dunia

Akhirnya PU Riz Bersuara Gosip Emoji Love Berbaju Sedondon Dengan Neelofa

Senarai Lagu Tugasan Konsert Ketujuh Big Stage 2020 Minggu 7 Separuh Akhir


Ikuti Tips Cara Memasak Nasi Kukus Supaya Rasanyalebih Sedap Dari Nasi Biasa

Mt25 Malaysia

Belum Berunding Dah Umum Nak Kuasai 3 Negeri Tegur Tok Mat Kepada Pas

Hidden Sliding Doors In The Interior

Di Tengah Pandemi Wakil Wali Kota Palu Rilis Album Solo Di Atas Langit

Bogor Hujan Deras Dan Bendung Katulampa Siaga 1 Jakarta Waspada Banjir