Snp Prep Cicaronic Best Ke



SNP Prep Cicaronic | Duduk rumah dengan aircond 24 jam memang menyebabkan kulit menjadi kering & kusam. Mujur CN diperkenalkan dengan  Prep Cicaronic dari SNP. CN telah mencuba produk dari Korea ini selama 2 minggu & kesannya memang menakjubkan pada kulit wajah CN. 
SNP Prep Cicaronic, best ke?

Apa itu CICARONIC?
CICA (Centella asiatICA) + Ronic (HyaluRONIC acid). Fungsi Centella Asiatica dalam dunia perubatan untuk mengelakkan kerosakan pada kulit. Manakala, bahan utama yg lain iaitu Hyaluronic Acid mempunyai 3 lapisan HA yang bertindak memberi 1000 kali lebih kesan kelembapan kulit


SNP Prep Cicaronic review

Maka, gabungan CicaRonic ini mampu memberi kesan yang menenangkan, meningkatkan kolagen kulit supaya kulit lebih tegang, membaikpulih kulit yang letih & sensitif bagi membantu nemulihkan kulit dengan lebih pantas


CN sudah guna SNP Prep Cicaronic, anda bila lagi?

5 Produk SNP Prep Cicaronic Yang Mesti Anda Cuba
CN telah pun mencuba 5 produk SNP Prep Cicaronic skincare ini. 
1. Cicaronic Cleansing Foam 
Cicaronic Cleansing Form

Percaya tak CN dan Encik Suami berkongsi cleansing form yang sama? Hah, bukan sahaja CN yang suka cleansing form Cicaronic ni, malah Encik Suami juga sukakannya. Gabungan hebat trio Cica Trio dan Triple Hyaluronic Acid yang sangat membantu melegakan dan melembabkan kulit. Bestnya cleansing form ni membersih secara lebih mendalam dan kesan selepas menggunakannya, walla! Kulit menjadi lebih segar dan lembab. 

2. Cicaronic Toner Essence
Cicaronic Toner Essence

Selepas mencuci muka dengan Cicaronic Cleansing Form, 'dap'kan muka dengan Cicaronic Toning Essence. Toning essence ini membantu melembabkan kulit. Kulit akan rasa lebih lembab selepas menggunakan toner ini. 

Cicaronic Ampoule
Cicaronic SOS Ampoule

Cicaronic SOS Ampoule ini memang unik. Dengan saiz kecil, diformulasi dengan Centella Asiaticabagus membantu untuk melegakan kulit sensitif dan merawat kulit berjerawat. Mengandungi Hyaluronic Acid yang membantu untuk melembabkan kulit. 
Teksturnya cair dan jernih, sangat mudah untuk meresap ke dalam kulit. Digunakan selepas pemakaian toner. Anda boleh gunakan pada keseluruhan wajah dan leher atau hanya sapukan pada kawasan bermasalah seperti jerawat, parut dan sebagainya. 

Cicaronic Soothing Cream
Cicaronic Soothing Cream

Cicaronic Soothing Cream menjadi kegemaran CN setelah kali pertama menggunakannya. Kebetulan masa pertama kali menggunakan soothing cream ini, CN mengalami masalah kulit kering. Sapu je krim ni, terus rasa lega kulit muka. Seronok sangat! 
Jika anda mempunyai masalah jerawat, sapu sahaja pada kawasan berjerawat tersebut. Krim ini membantu mengurangkan masalah jerawat dan parut jerawat. 

Cicaronic Daily Mask
Cicaronic Daily Mask

SNP Prep Cicaronic Daily Mask boleh digunakan setiap hari tau. Sheet mask ni mempunyai kain yang agak nipis tapi teksturnya kuat, tidak mudah terkoyak. Baunya wangi dan menyegarkan. Sangat sesuai digunakan pada waktu malam untuk melegakan kulit terutama ketika kulit terdedah dengan panas pada siang harinya. Hanya pakai dalam tempoh masa 15 hingga 20 minit sahaja, memang rasa relax. 
Video Review SNP Prep Cicaronic 



Best ke SNP Prep Cicaronic?
Apa yang CN rasa sepanjang hampir 2 minggu menggunakan SNP Prep Cicaronic ini adalah membantu melembabkan kulit CN, kulit menjadi lebih lembut & lebih hidrasi. Paling best, kulit kering pun dah kurang. Kulit CN sepanjang masa terasa lembap, tiada kegatalan kulit dan yang paling bestnya kulit jadi lebih tegang. Rasa seronok pegang kulit muka sendiri! 
Kesan kemerahan pada kulit berkurang & kulit menjadi lebih lembab

SNP Prep Cicaronic skincare ni sesuai bagi mereka yg mempunyai kulit sensitif terutamanya dan juga sesuai untuk jenis kulit yang mengalami jerawat & kulit kering. 
Kesan jerawat pasir di dahi juga semakin berkurang selepas 2 minggu menggunakan SNP Prep Cicaronic skincare

Kalau anda ingin mencuba SNP Prep Cicaronic, boleh dapatkannya di rangkaian Guardian seluruh Malaysia. 
Maklumat lanjut mengenai SNP Prep Cicaronic Skincare ⤵️
Facebook : www.facebook.com/snpmalaysiaofficialInstagram : www.instagram.com/snpmalaysia
SNP Prep Cicaronic

#snpmalaysia #kbeauty #prepandglow #cicaronic
~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~



Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.cekgunorazimah.com/2020/12/snp-prep-cicaronic-best-ke.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Hostinger Best Wishes Sale Up To 90 Off

Hostinger Best Wishes Sale Up To 90 Off

papar berkaitan - pada 19/12/2020 - jumlah : 158 hits
Hostinger Best Wishes Sale Up to 90 OFFWeb Hosting Free DomainFree SSL included
Best Investment In Malaysia 2020 2021 2022 2023 2024 Dari B4u Global Malaysia

Best Investment In Malaysia 2020 2021 2022 2023 2024 Dari B4u Global Malaysia

papar berkaitan - pada 21/12/2020 - jumlah : 266 hits
Best Investment In Malaysia 2020 2021 2022 2023 2024 Dari B4U Global MalaysiaB4U Global boleh dikatakan syarikat pelaburan best investment in Malaysia 2020 2021 2022 2023 2024 berdasarkan prestasi cemerlang syarikat membayar dividen kepada ...
5 Resort Best Sekitar Teluk Kemang Port Dickson Berbaloi Menginap

5 Resort Best Sekitar Teluk Kemang Port Dickson Berbaloi Menginap

papar berkaitan - pada 23/12/2020 - jumlah : 137 hits
Musim cuti akhir tahun kini kembali menyemarakkan semangat diri semula dah hujung hujung tahun begini tak sah kalau tak keluar berjalan jalan sama ada secara solo berkumpulan bersama kawan atau keluarga Bagi yang tak ingin berjalan jauh jau...
Blueberry Moist Cupcake Super Sedap Senang Wangi Butter Tu Best

Blueberry Moist Cupcake Super Sedap Senang Wangi Butter Tu Best

papar berkaitan - pada 18/12/2020 - jumlah : 149 hits
Anak anak asyik lapar duduk di rumah Ni ada satu idea yang boleh mama buat untuk dihidangkan pada ahli keluarga Maklumlah bila asyik berkurung dalam rumah sekejap kejap anak masuk dapur minta nak makan Buat mama yang dah tak ada idea nak se...
100 Best Qawwali Music Tracks Ever Updated September 2020

100 Best Qawwali Music Tracks Ever Updated September 2020

papar berkaitan - pada 17/12/2020 - jumlah : 142 hits
https www thesufi com sufimusic html Below is our Ranking of The Greatest 100 Qawwalis Tracks ever based on downloads and Likes and Shares on Facebook Twitter and Tumblr Click to visit track page on ourincluding Nusrat Fateh Ali Khan Abida ...
The Best Christmas Rooms You Should Check To Get Inspired All Over Again

The Best Christmas Rooms You Should Check To Get Inspired All Over Again

papar berkaitan - pada 16/12/2020 - jumlah : 139 hits
TOUCH GREEN FOR A RUSTIC DECO If you are looking for decoration ideas for the living room at Christmas instead of gold choose to decorate your living room in green tones It is a good choice The post appeared first on
Best Car Insurance Hawaii

Best Car Insurance Hawaii

papar berkaitan - pada 16/12/2020 - jumlah : 140 hits
Hawaii has a relatively low rate of deaths and fatal crashes Drivers in Hawaii spent an average of 803 45 on car insurance in 2017 Hawaii is a no fault state meaning regardless of who causes an accident both parties must file claims with th...
Best Ke Kasut Sekolah Pallas

Best Ke Kasut Sekolah Pallas

papar berkaitan - pada 27/12/2020 - jumlah : 280 hits
Hai semua Bersempena dengan cuti sekolah akhir dan awal tahun ni mesti korang dah stand by nak prepare kelengkapan untuk anak anak kembali ke sekolah Juju pun dah buat survey sana sini juga Almaklumlah dak Yash nak naik darjah 1 tahun 2021 ...
Saya Cukup Terkilan Sultan Johor

Ibu Tunggal 9 Anak Dijatuhi Hukuman Mati Mandatori

Lombong Emas Haram Lebih 30 Tahun Dibongkar

Sejarah Yang Dihitamkan Aurangzeb Raja India Yang Warak

Samsung S Galaxy Z Flip3 5g Gets Mind Blowing Postpaid Plans

The Knives Are Out For Hadi S Inner Circle

Petua Masak Nasi Supaya Tahan Sampai 2 Hari

No Yeast Naan



Biodata Shashic Iewan Pelawak Gagap Peserta Maharaja Lawak Mega MLM 2021

Kisah Wanita Paling Berani Di Amerika Ida Lewis

8 Barang Utama yang Didagangkan Melalui Laluan Sutera Silk Road

7 Baka Anjing Dengan Jangka Hayat Paling Panjang

Rupanya Ini Punca Sebenar Yassin Tarik Diri Dari Maharaja Lawak Mega MLM 2021


5 Larangan Dalam Tidur

Buat Hal Sungguh Kat Pelamin Tunang Juga Dia Nak Ber4k

Penjelasan Rasulullah Tentang Bayi Dan Anak Kecil Yang Meninggal Dunia

Sinopsis My Name Di Netflix 15 Oktober

Zaki Yamani Feat Amira Syahira Pulang Kampung Chord

Rossa Ku Menunggu Chord