Lirik Mama Jacson Zeran Feat Hendri Endico




ko pikir ko tak pernah salahtak pernah mau mengalahoh mama sayang listen me ma
i don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know makini ku sesali semua
i don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know masia sia kan segalanya
rindu tema ego as the onlyway yo make you godengarkan hatimu is the betterway to see me grow
it’s so funny nowtak ada tempat ngadu anymorelot of problem bentruk ku tak mampuyour hand enemo
kenang henti di senyummusenang mati di sedihmupita memory beradusapa lembutmu berlalu
tak kuasa saat sadar kau tlah pergisemua pesanmu kutanam dalam hatipelukanmu sentuhanmujauh terkegapai
sadar ku tak mampu push to face the nightkenyataan kau tau hate me to nighti’m miss you ma i’m pride majust pray for me to night
listen me mai don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know makini ku sesali semua
i don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know masia sia kan segalanya
i don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know makini ku sesali semua
i don’t know i don’t know mai don’t know i don’t know masia sia kan segalanya
(i don’t know i don’t know ma)(i don’t know i don’t know ma)(kini ku sesali semua)
(i don’t know i don’t know ma)(i don’t know i don’t know ma)(sia sia kan segalanya)


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.liriklagumalaysia.com/2021/12/lirik-mama-jacson-zeran-feat-hendri.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Kanggo Riko Suci Tacik Feat Sunan Kendang

Lirik Kanggo Riko Suci Tacik Feat Sunan Kendang

papar berkaitan - pada 16/12/2021 - jumlah : 116 hits
sing ono hang biso ngalangi niat ikimasio tah samudro sun arungising ono hang biso mbatesi welas ikimasio ilang nyowo sun belaniparan baen sun lakoni kanggo rikosiji sijine mung rikonong atinisun selawaseseparuh rogo iki yoro mung kanggo ri...
Lirik Saba Dalam Panantian Rekha Restu Feat Junior

Lirik Saba Dalam Panantian Rekha Restu Feat Junior

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 83 hits
di malam nan dingin kodi bawah cahayo bulantabayang adiak pautan hatijauah jarak nan tabantangrindu taraso mandalamkama batenggangrayuan si kumbang laluusah lah adiak dangakanpataguah kan janjiuda nan denai cintouda nan denai sayangjo cinto...
Lirik Bahasa Rindu Adibah Noor Feat Nizam

Lirik Bahasa Rindu Adibah Noor Feat Nizam

papar berkaitan - pada 16/12/2021 - jumlah : 153 hits
bahasa rinduku inijika dimengertirelung jiwabercerita rasamisteri rasa istimewailham sang penciptaangin lembut berbicarasepi malam saksi rasamembidik rasa rindukuoh sayangkuinilah madah yang mengganti diriyang hadir memapah derita di kalbuk...
Lirik Bansaik Diri Raso Ka Hino Randa Putra Feat Rana Lida

Lirik Bansaik Diri Raso Ka Hino Randa Putra Feat Rana Lida

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 134 hits
alah lamo kito manjalin cintosusah sanang baduodek bansaik raso ka hinodek taguahnyo cinto sagalonyo den tarimowalau dunia manulak cinto kito baduokueklah kuekkanlah hati sayangbaduo kito samo bajuangtaguahkan taguahkanlah hati sayanguntuan...
Lirik Malaysia Kau Ku Cinta Adibah Noor Feat Dina Nazir

Lirik Malaysia Kau Ku Cinta Adibah Noor Feat Dina Nazir

papar berkaitan - pada 16/12/2021 - jumlah : 104 hits
malaysia kau ku cinta hoo oh oh yeah tika fajar tiba memancar cahaya indah persadaku terang berwarna semarak suasana membangkit rasa cinta mekar di dalam jiwaaman dan makmur bumi bertuahtanah airku malaysiaku tercintaohh teguh semangat dan ...
Lirik Uwit Kelopo Syahiba Saufa Feat James Ap

Lirik Uwit Kelopo Syahiba Saufa Feat James Ap

papar berkaitan - pada 27/12/2021 - jumlah : 192 hits
di malam sunyi iniku bisa merenungiyen ra kabeh masalahkudu dimasalahkesepuranen aku ikimuk iso nyatoniinginku kita berbaikanberiku kesempatankudune kowe iso ngreganimestine ora bakal onokedadean koyo ikisepurane ra iso nguwehikesempatan si...
Lirik Who Are You Bambam Feat Seulgi Of Red Velvet

Lirik Who Are You Bambam Feat Seulgi Of Red Velvet

papar berkaitan - pada 31/12/2021 - jumlah : 152 hits
who are you machi miro gatabut i like you like to find younan kkaedara someone else in mindneoran kkumeul kkweoi m feel like i m not myself againand i m fallwould you pick me up off from the groundthe dust offdodaeche nan eodietteoreojin gi...
Lirik Titipan Ucup Klaten Feat Penguk

Lirik Titipan Ucup Klaten Feat Penguk

papar berkaitan - pada 22/12/2021 - jumlah : 224 hits
ora perlu duwur penting isoh nggo ngeyupora perlu padang padang sing penting isoh murupora perlu sugih nanging sing penting cukupora perlu kowe adus sing penting kowe raupsugih ra dadi ukuran ganteng radadi patokanpenting isoh golek pangan ...
Lirik Sa Pu Doa Bagarap Feat Vhia

Lirik Sa Pu Doa Bagarap Feat Vhia

papar berkaitan - pada 15/12/2021 - jumlah : 116 hits
pas malam tiba sa berdoasio tuhan jaga katong duajaga segalanya tentang diakarna sa mo hidup dengannyadan cuma satu yang sa mintasio tuhan jaga tong pu cintabiar cinta kita abadisaling menyayangi itu sa pu doapenting sa pu janjisa kan ada u...
Demi Tuntut Pengeluaran Caruman Kwsp Noorazlan Berjalan Kaki Dari Johor Ke Istana Negara

Berbanding Ab Rauf Kenapa Tidak Ditonjolkan Ketua Pemuda Umno Dr Akmal Sebagai Ketua Menteri Melaka Berbanding Ab Rauf

Nelson Piquet Lewis Hamilton Memuji Pemerintah Brasil Karena Mendenda Mantan Juara F1 Atas Komentar Ofensif

Isu Harga

Mahathir Lupa Beliau Perdana Menteri Yang Pernah Diaibkan Oleh Pemimpin Negara Lain

Mahathir Wages Holy War Against Anwar

Punca Sulaiman Ali Letak Jawatan Ketua Menteri Melaka Tersebar

Peru Mundur Dari Pencalonan Tuan Rumah Piala Dunia U 17 Indonesia Punya Peluang



Resepi Puding Trifle Menu Penyejuk Tekak Ketika Berbuka

Info Dan Sinopsis Saat Hilang Cintamu Telemovie Slot Cerekarama TV3 Yang Berdasarkan Kisah Benar

5 Syarikat Pengiklanan Terbesar Dunia

Yanjin Kawasan Bandar Paling Sempit di Dunia

Biodata Daniel Fong Pelakon Drama Berepisod Bintang TV3


Amir Masdi Ilusi Keliru Chord

Maulana Ardiansyah Engkaulah Satu Satunya Chord

Skim Baru Pinjaman Perumahan Untuk Golongan Tiada Slip Gaji

Afiq Muiz Dakwa Diduakan Isteri Kalau Baik Tak Apa Juga Ni Perangai Macam Iblis

Apabila Ayam Berkokok Sampai Ke Petang

Scramble At Lhdn To Meet Str Deadline