Lirik Kelangan Ati Mala Agatha

Lirik Kelangan Ati Mala Agatha

pada 21/4/2022 - jumlah : 193 hits
wes semongso anggonku ngilangke rosoroso tresno sing ono ning dodosaben wayah wengi nganti kegowo ngimpiopo iki diarani tresno kang sejatinganti kapan anggonku bukak atimubakal tak tunggu nganti sak kuatkuopo kowe lali janji manismu wingibe...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Lirik Salam Tresno 2 Loro Ati Official

Lirik Salam Tresno 2 Loro Ati Official

papar berkaitan - pada 23/4/2022 - jumlah : 96 hits
angin sampaikan salamku untuk dirinyaberi tahu padanya ku selalu merindukannyapadange lintang wengi ono ning pelataranslirahmu sing tak sayangi ora ono wong liyanwalau kita terpisah jarak takkan jadi penghalangsalam tresno kanggo slirahmu o...
Lirik Mananti Nan Kapulang Sazqia Rayani

Lirik Mananti Nan Kapulang Sazqia Rayani

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 163 hits
sayang rasonyo sapanuah hatimangko ba ikek sa arek janjirindu rindu indak di bagibaitu taguah janji nan di bari uda sayangdenai nantikan uda ka pulangma ubek hati rindu mandalamharok capek uda maminanghilang raso takuik di badan takuik di b...
Lirik Nebus Salah Dara Fu

Lirik Nebus Salah Dara Fu

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 124 hits
arum gondone wes ilang suweneng endi saiki lehku golekiarep tak tebus salahkunjaluk sepuramu gedene dusokugetun ancen tibane neng mburinyesele ning ati ora mari maritak akoni aku salahwes gawe atimu susah adoh teko bungahopo kudu sujud neng...
Lirik Cintaku Sedalam Pusaran Bumi Adibal

Lirik Cintaku Sedalam Pusaran Bumi Adibal

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 115 hits
cintaku kepadamu sedalam pusaran bumitak terselami siapapuncintaku kepadamu setinggi langit ketujuhtak tersentuh oleh apapunjangankan harta seduniabulan diletak kepangkuankutak mampu menukar cintaku padamuberpisah nyawa di ragaberkorban unt...
Lirik Pejam Celik Hari Raya Iman Troye Dj Dangdut

Lirik Pejam Celik Hari Raya Iman Troye Dj Dangdut

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 163 hits
ya hari ya hari rayaya hari ya hari rayahari kemenangan kitao selamat hari rayapejam celik pejam celik hari raya dah nak tibatiap waktu tiap detik pastinya amat berhargabersama sama keluarga tercinta dan juga sanak saudara pejam celik pejam...
Lirik Nostalgia Raya Hasif Upin Yunadia

Lirik Nostalgia Raya Hasif Upin Yunadia

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 137 hits
la la la la la la la la la la lala la la la la la la la la la lala la la la la la la la la la lala la la la la la la la la la latiba pagi syawal riang riakita rai bersama sanak saudarabersama keluarga yang tercintamenyambut aidilfitri hari ...
Lirik Tegar Sela Putri

Lirik Tegar Sela Putri

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 90 hits
matahari pun t lah bersinar di hatikuhilang satu persatu kecemasanku trauma hidupkubila kuingat semua yang pernah terjadibiar biarlah saja tak mau aku terbelengguaku bisa tegar karena mubisa berpikir hidup ini indahmeski tertatih terhempas ...
Lirik Aramaitiii Velvet Aduk Marsha Milan

Lirik Aramaitiii Velvet Aduk Marsha Milan

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 136 hits
aramai ah aramaitiiiaramai ah aramaitiiiaramai ah aramaitiiiaramai ah aramaitiii manis manis buah taraplagi manis senyuman mubiarpun kau pindik tagapjanji tayar pun kau buli angkat anduiii urang kitasusah gia mau carigaya yang begini hei bu...
Lirik Titip Angin Nadya

Lirik Titip Angin Nadya

papar berkaitan - pada 16/4/2022 - jumlah : 85 hits
angin tulung omongno kangenkukangen sing nok njerone atikumergo suwe wes ora ketemurasane abot njero batinku angin tak nitipne kangenkutulung ademono ning njero atikusumilirmu ben iso ngayemke akumergo tresnoku iki wes jeru masio akeh pepal...
Selepas Teruk Dihentam Netizen Kerana Suami Abaikan Nafkah Pada Isteri Pertama Ini Respond Garang Miera Leyana

Bahaya Memiliki Seorang Pm Yang Merasa Betul Dan Tidak Mendengar Pandangan Rakyat

Samsung Electronics Showcases A New Era Of Sustainable Digital Signage At Ise 2023

Tips Kurus Cara Saya Turunkan Berat Dengan Enjoy Makan Nasi

Zainal Abidin Cuma Nak Jawab Pasal Bola Enggan Ulas Isu Kahwin Dua

Camping Di Vistana Sedim Riverside Resort Kampung Ulu Riau Kedah

Economists Sceptical Malaysia Experiencing Disinflation

Satu Dunia Dah Tahu Malaysiadicemar Masalah Kleptokrat Dsai



Tembok Maghribi Kawasan Periuk Api Terbesar di Dunia

5 Huruf Yang Tak Terpilih Dalam Tulisan Rumi

Biodata Personaliti TikTok Ubai Mz Ubaidillah Kekasih Penyanyi Shila Amzah

5 Perangai Bekas Pelajar Sekolah Asrama

Info Dan Sinopsis Drama Berepisod Ku Akad Kau Dengan Bismillah Slot Akasia TV3


Aktiviti Sesi Temubual Toqqi Bersama 8tv Ppim 08 02 2023

Drama Misteri Flat Kirana

T16e01 Bercuti Di Melaka

T18c18 Invalid Column Name Padahal Ada Ja Column Tu

Hukum Cium Tangan Ibu Bapa

Enam Maut Nahas Van Persiaran Terbabit Kemalangan Di Jalan Genting Highlands