Ingat Pulut Ingat Durian

Ingat Pulut Ingat Durian

pada 1/6/2015 - jumlah : 614 hits
Pulut DurianAssalamualaikumCuaca hari ni hujan daripada pagi lagi Hujan hujan ni selalunya perut lapar ajer la Teringin pulak nak makan pulut durian Mana nak carik ni kena tunggu hujan berhenti la jawapnya Durian tempatan belum banyak lagi ...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Durian Cheese Cake

Durian Cheese Cake

papar berkaitan - pada 25/5/2015 - jumlah : 449 hits
Assalamualaikum Selamat pagi dan salam sayang buat semua semoga perancangan hari ini berjalan dengan lancar sebagaimana yang direncanakan Inilah dia hasilnya yang sri katakan semalam dalam facebook balik kerja semalam terus make up kan kek ...
Durian Udang Merah

Durian Udang Merah

papar berkaitan - pada 5/6/2015 - jumlah : 603 hits
Salam Jumaat MasyaAllah dua minggu yang sangat sibuk Phewwww Ni dah agak reda sikit Barulah boleh kembali mengadap Mac kesayangan Bolehla update blog dengan tenang Sekarang ini bukan musim durian kan Tapi dah boleh nampak durian durian mula...
Apakah Petua Agar Pulut Lebih Lemak

Apakah Petua Agar Pulut Lebih Lemak

papar berkaitan - pada 22/5/2015 - jumlah : 525 hits
Assalamu alaikum Apakah petua agar pulut lebih lemak Satu soalan yang pernah aku ajukan pada arwah nenek aku suatu ketika dulu Nenek suka masak nasi pulut Aku cukup suka pulut yang dia buat Sedap dan lemak Petua dia mudah saja Untuk dapatka...
Durian Crepe Gerai Depan Giant Nilai

Durian Crepe Gerai Depan Giant Nilai

papar berkaitan - pada 24/5/2015 - jumlah : 686 hits
Durian Crepes Sedap Durian Crepes singgah beli kat gerai tepi jalan depan supermarket Giant Nilai Sedap rasa sejuk memang best bila makan berebut rebut haha Semua suka durian termasuk mak mertua pcl yang baru pertama kali makan Tak sangka p...
Cara Belah Kulit Durian

Cara Belah Kulit Durian

papar berkaitan - pada 20/5/2015 - jumlah : 497 hits
Korang nak tahu cara belah kulit durian Okay scroll ke bawah Tadaaaaa Hehe kes tak pernah belah durian ni
Kuah Durian

Kuah Durian

papar berkaitan - pada 18/5/2015 - jumlah : 373 hits
Bahan bahan 15 ulas isi durian 3 helai daun pandan disimpul2senduk gula 1 mangkuk santan pekatgaram Cara cara Masukkan isi durian gula garam dan daun pandan ke dalam periuk Tambah sedikit air dan masak diatas perlahan sambil dikacau Apabila...
Konsep Majlis Perkahwinan Agrofarmstay Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka

Konsep Majlis Perkahwinan Agrofarmstay Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka

papar berkaitan - pada 19/5/2015 - jumlah : 1029 hits
AGROFARMSTAY Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka telah memperkenalkan satu produk terbaru iaitu Konsep Majlis Perkahwinan kepada umum khususnya bakal pengantin atau mereka yang merancang untuk mengadakan majlis keramaian bersejarah di tempat y...
Nasi Tumpang Dan Pulut Pagi

Nasi Tumpang Dan Pulut Pagi

papar berkaitan - pada 2/6/2015 - jumlah : 678 hits
Assalammualaikum wbt Nasi Tumpang dan Pulut Pagi adalah benda baru pada aku selama ini aku tak pernah tau pun nama makanan ini aku hanya tau makanan ini bila pihak tuan umah menyediakan menu tersebut aku ni memang suka makan so benda baru a...
Bihun Celup Dan Pulut Pauh

Bihun Celup Dan Pulut Pauh

papar berkaitan - pada 3/6/2015 - jumlah : 630 hits
Assalammualaikum wbt Sebelum nak meneruskan aktiviti menyoping perut perlu diisi terlebih dahulu barulah bertenaga dan lincah semasa menyoping nanti heheheheh memandangkan ktorang tak ada kenderaan maka kedai makan berhampiran dengan hotel ...
Isham Jalil Jawab Kenyataan Su Agong Pas Dengan Angkuh

Port Ikan Patin Sedap Kancil Raja Patin Temerloh Bakal Ditutup

Bekas Kekasih Pu Riz Akui Bitter Dedah Orang Ketiga Punca Hubungan 5 Tahun Retak

Pkpd Di Kota Setar Akan Tamat Hari Ni Tapi Mengejutkan Ini Pula Yang Akan Diisytiharkan Di Situ

9 Lifestyle Adjustments To Survive The Weakening Ringgit

Bila Ibu Jari Kaki Suami Kene Cengkam Sakit Bukan Main

Cara Isi Banci Penduduk Perumahan Malaysia 2020 Di Mycensus

Telemovie Aku Tak Akan Percaya Cinta Lakonan Fahrin Ahmad Rita Rudaini



Kenapa Pelabur Hartanah China Mula Keluar Meninggalkan Malaysia

Info Dan Sinopsis Drama Ryan Aralyn Slot Akasia

Kenapa Patung Beruang Digelar Teddy Bear

Info Dan Sinopsis Drama Sekali Ku Jatuh Cinta TV1

Kenapa Kerajaan Singapura Menghalang Wanita Muslim Bertudung


Bantuan Prihatin Nasional 2 0 Bantuan Tambahan Untuk Golongan B40 Dan M40

Comment On Pemanis Gula Tanpa Kalori Terbukti Secara Kajian Saintifik By Mrhanafi

Puri Tepung Gandum

Gengster Berperang Tembak Menembak Pelajar Sekolah Jadi Mangsa Langgar

Tiada Pemenang Jelas Tapi Warisan Dijangka Menang 37 Kerusi Kata Tinjauan Bebas

Warong Laksa Telor Sarang Batu Berendam Melaka