Ingat Pulut Ingat Durian

Ingat Pulut Ingat Durian

pada 1/6/2015 - jumlah : 594 hits
Pulut DurianAssalamualaikumCuaca hari ni hujan daripada pagi lagi Hujan hujan ni selalunya perut lapar ajer la Teringin pulak nak makan pulut durian Mana nak carik ni kena tunggu hujan berhenti la jawapnya Durian tempatan belum banyak lagi ...
Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Punca Durian Kuning Bahaya Untuk Dimakan

Punca Durian Kuning Bahaya Untuk Dimakan

papar berkaitan - pada 29/5/2015 - jumlah : 1172 hits
Viral di laman sosial isu durian kuning dari negara jiran yang dipercayai merbahaya untuk dimakan kerana dikhuatiri membahayakan kesihatan Apakah sebenarnya yang membuat durian kuning ini merbahaya untuk dimakan oleh manusia Hal ini kerana ...
Remaja Maut Akibat Minum Coke Selepas Makan Durian

Remaja Maut Akibat Minum Coke Selepas Makan Durian

papar berkaitan - pada 31/5/2015 - jumlah : 4544 hits
Viral di laman sosial kisah remaja maut akibat minum Coca Cola selepas makan durian Kisah kematian mengejut ini dilaporkan berlaku di negara Thailand Beikut merupakan antara gambar yang tersebar isu remaja maut akibat ambil coke selepas mak...
Durian Cheese Cake

Durian Cheese Cake

papar berkaitan - pada 25/5/2015 - jumlah : 419 hits
Assalamualaikum Selamat pagi dan salam sayang buat semua semoga perancangan hari ini berjalan dengan lancar sebagaimana yang direncanakan Inilah dia hasilnya yang sri katakan semalam dalam facebook balik kerja semalam terus make up kan kek ...
Durian Crepe Gerai Depan Giant Nilai

Durian Crepe Gerai Depan Giant Nilai

papar berkaitan - pada 24/5/2015 - jumlah : 587 hits
Durian Crepes Sedap Durian Crepes singgah beli kat gerai tepi jalan depan supermarket Giant Nilai Sedap rasa sejuk memang best bila makan berebut rebut haha Semua suka durian termasuk mak mertua pcl yang baru pertama kali makan Tak sangka p...
Kuah Durian

Kuah Durian

papar berkaitan - pada 18/5/2015 - jumlah : 334 hits
Bahan bahan 15 ulas isi durian 3 helai daun pandan disimpul2senduk gula 1 mangkuk santan pekatgaram Cara cara Masukkan isi durian gula garam dan daun pandan ke dalam periuk Tambah sedikit air dan masak diatas perlahan sambil dikacau Apabila...
Konsep Majlis Perkahwinan Agrofarmstay Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka

Konsep Majlis Perkahwinan Agrofarmstay Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka

papar berkaitan - pada 19/5/2015 - jumlah : 906 hits
AGROFARMSTAY Durian Tunggal Ayer Keroh Melaka telah memperkenalkan satu produk terbaru iaitu Konsep Majlis Perkahwinan kepada umum khususnya bakal pengantin atau mereka yang merancang untuk mengadakan majlis keramaian bersejarah di tempat y...
Cara Belah Kulit Durian

Cara Belah Kulit Durian

papar berkaitan - pada 20/5/2015 - jumlah : 425 hits
Korang nak tahu cara belah kulit durian Okay scroll ke bawah Tadaaaaa Hehe kes tak pernah belah durian ni
Durian Udang Merah

Durian Udang Merah

papar berkaitan - pada 5/6/2015 - jumlah : 479 hits
Salam Jumaat MasyaAllah dua minggu yang sangat sibuk Phewwww Ni dah agak reda sikit Barulah boleh kembali mengadap Mac kesayangan Bolehla update blog dengan tenang Sekarang ini bukan musim durian kan Tapi dah boleh nampak durian durian mula...
Masalah Pelajar Sekolah Zaman Sekarang

Fuck Off Kepada Semua Kaki Scammer Yang Sedang Aktif

Berapa Bintang Untuk Safawi Rashid

Hari Anugerah Pelajar Cemerlang Di Sekolah Anak Anak

Sampai Lambat Lagi

Kedai Laksa Sedap Di Kuala Kangsar

Hasil Paru Paru Perokok Selama 30 Tahun

Blueberry Muffin



Kenapa Ketiak Orang Korea Wangi

5 Propaganda China Untuk Kelihatan Cool Oleh Seluruh Dunia

10 Bandar Eropah yang Penduduk Tempatannya Benci Pelancong

Ibrahim Pendek Anak Malaysia Pertama Membintangi Filem Hollywood

Rupanya Sabhi Saddi One Nation Emcees Dan Anggota K Clique Ini Adik Beradik


Muka Ira Macam Cinta Laura

Officially An Alumni My Graduation Day

Jom Cuti Sekolah Bersama Captain Quack Friends Di Sunway Lagoon

Sinar Baru Untuk Pesakit Kanser

Seni Bina Islam Sepanjang Zaman Masjid Putrajaya

Doa Melembutkan Hati Anak