Agensi Dinner Award Presentation 2021




Lokasi:
DoubleTree by Hilton
 
Alamat:
Finance Avenue, I-City,
40000 Shah Alam,
Selangor.

Tema:
Superheroes
 
Waktu:
8.00 - 12.00 malam (Ahad)
 
Harga Tiket:
Percuma (Atas Jemputan)
 
Tarikh:
25 September 2022
 
Agency Dinner & Award Presentation (ADAP) 2021 merupakan majlis makan malam sambil meraikan kejayaan Ejen dan Agensi yang berkhidmat bersama Etiqa Family Berhad sepanjang tahun 2021 mengikut pencapaian yang ditetapkan.
 
Ini adalah kali pertama saya menghadiri majlis Etiqa in secara fizikal. Bukan semua ejen dapat menghadiri majlis ini, hanya yang terpilih sahaja berdasarkan pencapaian yang ditetapkan.
 

Kedatangan kali ini hanya sebagai pengganti kepada ejen yang layak tetapi tidak dapat hadir untuk majlis makan malam kali ini. Ada cabutan bertuah malam ini tetapi tidak bertuah untuk memenangi sebarang hadiah.
 
Berikut adalah senarai anugerah yang dimenangi oleh ejen dan agensi Etiqa pada malam ini. Sebahagian anugerah dimenangi oleh ejen manakala sebahagian lagi untuk agensi.


Special Recognition
1. Young Gun Group: Agency Directors
Anugerah khas bagi ejen yang naik pangkat ke AD berumur di bawah 30 tahun.
 

2. Newly Appointed Group Agency Director
Anugerah khas bagi ejen yang naik pangkat ke GAD.
 

3. Million Dollar Round Table (MDRT)
Mencapai jualan peribadi tahunan (FYCC) mencecah jumlah seperti berikut pada tahun semasa:
 

Million Dollar Round Table (MDRT): RM 330,900
Court Or The Table (COTT): RM 992,700
Top Of The Table (TOTT): RM 1,985,400
 

4. Group Affinity Business
5 ejen terbaik Etiqa bagi kategori syarikat korporat (Corporate Agents Group Business)
 

5. Corporate Business
3 syarikat korporat (swasta) terbaik jualan terkumpul produk takaful.
 

6. Government Business
3 syarikat korporat (milik kerajaan) terbaik jualan terkumpul produk takaful.
 

7. Group Corporate EB Business
6 syarikat korporat terbaik dalam kerjasama bisnes dengan Etiqa
 

8. Million Ringgit Agency Group Agency Director
Jualan terkumpul Agensi mencecah RM 1 Juta dalam tempoh setahun.
 

9. Million Ringgit Agency Loyalty
Jualan terkumpul Agensi mencecah RM 1 Juta dalam tempoh dua tahun berturut-turut.
 

10. Star Agency
11. Superstar Agency
12. Mega Agency
 

Top 3 Categories
1. Top 3 Rising Star
Anugerah khas bagi 3 ejen baru yang mendapat jualan terbanyak (FYCC) dalam tahun pertama.
 

2. Top 3 Rookie
Anugerah khas bagi 3 ejen baru yang mendapat jualan terbanyak (FYCC) dalam tahun kedua aktif.
 

3. Top 3 Agent
Anugerah khas bagi 3 ejen yang mendapat jualan terbanyak (FYCC) dalam tahun semasa.
4. Top 3 Business Quality Award: Personal Producers
Anugerah khas bagi 3 ejen yang mendapat jualan terbanyak dalam tahun semasa.
 

5. Top 3 Business Quality Award: Agency Directors
Anugerah khas bagi 3 ejen berpangkat AD yang mendapat jualan kumpulan terbanyak pada tahun semasa.
 

6. Top 3 Agency Directors
Anugerah khas bagi 3 ejen berpangkat AD yang mendapat jualan terbanyak (peribadi dan kumpulan) dalam tahun semasa.
 

7. Top 3 Business Quality Award: Group Agency Directors
Anugerah khas bagi 3 ejen berpangkat GAD yang mendapat jualan terbanyak (kumpulan) dalam tahun semasa.
 

8. Top 3 Recruiters: Group Agency Directors
Anugerah khas bagi 3 ejen berpangkat GAD terbaik yang berjaya mengambil ejen baru (berjaya mendapatkan kes).
9. Top 3 Group Agency Directors
Anugerah khas pencapaian terbaik keseluruhan bagi tiga agensi terbaik Etiqa seluruh negara untuk tahun semasa. 
25/09/2022: Lokasi Majlis Malam Ini
25/09/2022: Kemasukkan VVIP Ke Dalam Dewan
25/09/2022: Meriah
25/09/2022: Majlis Bermula
25/09/2022: Ucapan Oleh Head Family Takaful Agency
25/09/2022: Ucapan Oleh Chief Executive Officer
25/09/2022: Menu Malam Ini
25/09/2022: Artis Jemputan
25/09/2022: Akhirnya Lauk Dah Sampai
25/09/2022: Di Hidang
25/09/2022: Sup Cendawan
25/09/2022: Ikan
25/09/2022: Tengok Dekat Skrin Sahaja Sebab Duduk Belakang Pentas
25/09/2022: Lauk Seterusnya
25/09/2022: Besar Udangnya
25/09/2022: Pentas
25/09/2022: Cendawan & Sayur
25/09/2022: Logo Tahun Ini
25/09/2022: Skrin Di Bahagian Luar
25/09/2022: Ambil Gambar Dahulu Sebelum Majlis Berakhir
25/09/2022: Bersama Mentor
25/09/2022: Pandang Ke Atas
25/09/2022: Dari Atas Pentas
25/09/2022: Siap Diarak Lagi
25/09/2022: Malam Kemuncak
25/09/2022: Sementara Menunggu Isteri Sampai


Berakhir sudah majlis ADAP 2021 pada malam ini. Rezeki tahun ini dapat menyertainya walaupun nama tidak tersenarai untuk majlis tahun ini 
 

Entri Berkaitan:
Agensi Dinner & Award Presentation (ADAP) 2020


Yang menulis,
 
Mohd Faiz bin Abdul Manan
Assistant Sale Manager @ Eddie Consultancy Group
Etiqa Family Berhad


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

https://www.mdfaiez84.com/2022/09/agensi-dinner-award-presentation-adap.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Kepemimpinan Olly Dondokambey Dan Steven Raih Penghargaan Harmony Award Tahun 2021

Kepemimpinan Olly Dondokambey Dan Steven Raih Penghargaan Harmony Award Tahun 2021

papar berkaitan - pada 29/9/2022 - jumlah : 109 hits
Penyerahan penghargaan ini direncanakan akan diserahkan kepada Gubernur Sulut Olly Dondokambey dan Wakil Gubernur Steven Kandouw pada pertengahan Bulan Oktober 2022 depan
Awani Tonight 81 Increase In Suicide Cases In 2021

Awani Tonight 81 Increase In Suicide Cases In 2021

papar berkaitan - pada 29/9/2022 - jumlah : 143 hits
Malaysia recorded an increase of 81 last year compated to 2020 Health Minister Khairy Jamaluddin says mental health issues are troubling and prompt action is needed SUBSCRIBE now Astro Awani https www youtube com c astroawani sub confirmati...
Jokowi Sebut Wisatawan Asing Ke Indonesia Naik Dua Kali Lipat Dibanding 2021

Jokowi Sebut Wisatawan Asing Ke Indonesia Naik Dua Kali Lipat Dibanding 2021

papar berkaitan - pada 27/9/2022 - jumlah : 134 hits
Kepala negara mengatakan pola meningkatnya pariwisata juga terjadi di seluruh dunia Ini menandakan konektivitas manusia sudah menunjukkan kebangkitan
Updated 2021 Kebaikan Set Lumivie Mary Kay

Updated 2021 Kebaikan Set Lumivie Mary Kay

papar berkaitan - pada 29/9/2022 - jumlah : 123 hits
Kelebihan Lumivie Set Mary Kay Assalamualaikum Post kali ni Ayue nak share terus kebaikan produk Mary Kay yang paling hangat dan laku keras Set LumiVie ni Ayue sentiasa ada stok sebab ada je customer yang nak membelinya Maklumlah rakyat di ...
Baju Raya Plus Size 2021 Misclaire

Baju Raya Plus Size 2021 Misclaire

papar berkaitan - pada 29/9/2022 - jumlah : 323 hits
Assalamualaikum Baju raya plus size ni memang kadang kadang susah nak cari Walaupun online banyak tapi susah nk pastikan kualiti kain nya tu ok ke tidak Ayue sendiri dah beberapa kali beli baju plussize dari macam macam website Tapi kebanya...
335 Pelajar Cemerlang Spm 2021 Dapat Pengiktirafan Ptti

335 Pelajar Cemerlang Spm 2021 Dapat Pengiktirafan Ptti

papar berkaitan - pada 4/10/2022 - jumlah : 226 hits
335 PELAJAR CEMERLANG SPM 2021 DAPAT PENGIKTIRAFAN PTTI Setelah Kementerian Pendidikan mengumumkan keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia tahun 2021 diumumkan pada 16 Jun 2022 mulai jam 10 pagi pelbagai maklumbalas dari semua pihak ...
Happy Graduation Day 2021 Buat Thaqif Khalaf

Happy Graduation Day 2021 Buat Thaqif Khalaf

papar berkaitan - pada 26/9/2022 - jumlah : 148 hits
Assalamualaikum Kali nie nak story pasal anak bujang kita yang dah masuk umur 7 tahun pada tahun ini Jadinya disebabkan covid 19 Thaqif banyak habiskan belajar di rumah selama 2 tahun Sayang jugak kan tapi apa boleh buat Happy Graduation Da...
Mipspm Kssm 2021 English Format Paper 1 2 Spm 2021

Mipspm Kssm 2021 English Format Paper 1 2 Spm 2021

papar berkaitan - pada 22/9/2022 - jumlah : 156 hits
The SPM exam is the main requirement for students in Malaysia to continue their studies to the next level such as STPM Matriculation or pre university courses Students can also continue their studies in overseas courses such as A Level Stud...
Nota Lengkap Upkk 2021 Lughah Al Quran

Nota Lengkap Upkk 2021 Lughah Al Quran

papar berkaitan - pada 14/9/2022 - jumlah : 162 hits
Ujian UPKK bukanlah sesuatu yang asing lagi bagi pelajar Islam Ujian Penilaian Kelas KAFA atau lebih dikenali sebagai UPKK adalah sebuah ujian yang dibuat untuk menilai tahap kebolehan kemahiran serta penghayatan pelajar dalam bidang pengaj...
Jenis Pelaburan Terbaik Di Malaysia

Kenaikkan Harga Hotel Bajet Bakal Jejaskan Industri Pelancongan Negara

Datin Thalia Terkilan Dengan Sikap Buruk Pembantu Rumahnya

Kadir Jasin Warns Pmx Ph Against Falling Into The Trap To Free Najib

Pjd Link Cancellation Fahmi Tells Govt Critics To Read Pwd Statement

Either You Are For The Working Class Or Against It Anwar You Can T Both Run With The Foxes And Hunt With The Hounds

Pm Political Stability Making Malaysia Valued Investment Destination

Persatuan Hotel Bajet Sarankan Penggunaan Pekerja Asing Untuk Industri Perhotelan



8 Istilah Jerman Yang Kita Rakyat Malaysia Kerap Gunakan

Biodata Aizat Saha Pelakon Drama Berepisod Racun Rihanna TV3 Personaliti TikTok

Kenapa Platipus Haiwan Yang Membuatkan Saintis Merasa Hairan

Biodata Qistina Rania Pelakon Drama Berepisod Bercakap Dengan Jun Astro Ria Peserta Hero Dewi Remaja 2023

Biodata Dan Umur Adik Tantari Penyanyi Lagu Viral Rindu Hatiku Rindu Pesilat Cilik


Tukar Lesen Memandu Malaysia Ke Lesen Nsw Australia

Wordpress Block Patterns Give You Superpowers

Video 2 Helikopter Bertembung Ketika Raptai Di Pangkalan Tldm Lumut

9 Tips Mengajar Murid Kelas Belakang

Status Puasa Qadha Puasa 6 Syawal

Pesawat Helikopter Tldm Di Lumut Terhempas