Surprised Delivery Choc Bouquet For Dania


Hi korang..
Dari semalam SA pakat ngan Lisa adik SA iaitu Mak Yang Dania. Pakat nak hantar surprise delivery kat dia for her birthday today. Selalunya birthday dia SA memang ambil cuti and spend time..memandangkan tahun ni birthday dia jatuh hari sekolah dan hari Jumaat makanya SA memang takde la plan nak amik cuti atau sebaliknya. So mama dia ni plan la dengan Mak Yang hantar delivery choc bouquet kat rumah. Plan asalnya nak hantar kat sekolah. tapi macam tak proper plak..kalau hantar kat sekolah mesti lagi meriah kan ngan kawan- kawan dia sekali...tapi tu la...takut tak dibenarkan plak...So plan berjalan lancar tapi terkantoi awal...kantaoi sebab mama call suruh dia amikkan barang mama masa balik sekolah ada orang akan hantar dan akan call dia..siap pesan jangan tukar baju sekolah or bukak tudung. Kat situ dia dah suspect something fishy.Mama cakap J&T akan call dulu sebelum datang...hahahaha...knowing si anak dara bertuah ni dia bleh siasat mendalam sampai confident cakap mana ada J&T akan call, biasa dia sampai je depan rumah and terus hon kuat2...So..kantoi la...lagi satu yang deliver surprise tu perempuan yang call and cakap ada delivery untuk Dania...terus kantoiiiiii....


Ni gambar dari surprise delivery service...huhu..


Muka happy dapat surprised dari mama

She love it katanya...alhamdulillah..



Video ni dia macam terkejut dan tak jangka..pas tu malu...hahaha.

Bila tengok video tu dia macam tak excited pun...ye la penat baru balik sekolah kan...sabar jer la anak...ingat dia teruja betul dapat surprised dari mama...bila tanya kakak suka tak..dia kata i love it..thank you mama...Dania ni sejenis handphone memang tak on whatsaap..kadang- kadang kalau nak contact dia memang kena direct call atuk atau uwan dia..ikut mood dia nak on handphone..

Dah settle surprised tu...now SA tgh fikir nak cari hadiah untuk dia pula..tanya dia nak hadiah apa..dia kata eh yang mama hantar ni bukan hadiah eh...laaaaa anak....takkan la hadiah choc je kan...aduhaiii.....apapun yang penting dia happy...at least dia tak rasa terpinggir la time birthday dia kan...

Kakak Dania mama sayang awak ketat2..... 


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://www.suriaamanda.com/2020/09/surprised-delivery-choc-bouquet-for.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Sabah Pkr Chief Surprised To Face Eight Opponents For Api Api Seat

Sabah Pkr Chief Surprised To Face Eight Opponents For Api Api Seat

papar berkaitan - pada 12/9/2020 - jumlah : 149 hits
Sabah PKR chief surprised to face eight opponents for Api api seat11 50am Wisma Wanita Kota Kinabalu Api api will officially witness a nine way tussle The list of candidates is as follows PPRS Lo Yau FohPGRS Chong Tze KiunIndependent Marcel...
Do These 5 Easy Things For Your Car Before Winter Comes

Do These 5 Easy Things For Your Car Before Winter Comes

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 150 hits
According to the Farmers Almanac we might be in Be that as it may getting your vehicle ready for the snow doesn t have to be rocket science We teamed up with Advance Auto Parts for this helpful list of five things to check on your car befor...
Probe Pm For Alleged Inducement Of Voters Bersih Tells Macc

Probe Pm For Alleged Inducement Of Voters Bersih Tells Macc

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 134 hits
Electoral watchdog Bersih 2 0 has urged the Malaysian Anti Corruption Commission to probe the alleged inducement of voters by Prime Minister Muhyiddin Yassin In a statement today Bersih cited news reports of Muhyiddin handing over mock cheq...
10 Backyard Game Ideas For Kids

10 Backyard Game Ideas For Kids

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 149 hits
Getting your kids playing out in the open is essential to their mental and physical development Some of the best memories people have are of playing in the backyard with a group of friends With The post appeared first on
Water Supply Electricity Main Focus In Senallang Pn Candidate

Water Supply Electricity Main Focus In Senallang Pn Candidate

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 287 hits
SABAH POLLS Basic facilities such as water supply and electricity will be the main issues to be championed by Norazman Utoh the Perikatan Nasional candidate contesting in the seat if given the mandate by the people in this Sept 26 state ele...
Kedah Mb Tests For Covid 19 Result Expected Tomorrow

Kedah Mb Tests For Covid 19 Result Expected Tomorrow

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 88 hits
Kedah Menteri Besar Muhammad Sanusi Md Nor together with 55 individuals including two state executive councillors underwent a Covid 19 swab test today This was after an individual who was at an event they attended on Monday tested positive ...
Petrol Routine For Almera

Petrol Routine For Almera

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 159 hits
Petrol Routine for Almera Isi semula on 19 September 2020 Petronas Nusa Perintis Actually ni dah kali kedua pengisian Sebelum ni atuk yang isi masa hantar iqa ke STF itu hari So rekod tak reset semula RM51 92 31 275 liter bawak ke 550 4 km ...
Sabah For Sabahans Philippines Also Wants Sabah For Philippines

Sabah For Sabahans Philippines Also Wants Sabah For Philippines

papar berkaitan - pada 19/9/2020 - jumlah : 89 hits
world has forgotten our Sabah claim we have not Foreign Sec Teodoro Locsin JrPhilippine Department of Foreign Affairs will reactivate North Borneo Bureauconcrete step in country s efforts to tackle touchy Sabah claim Foreign Sec Teodoro Loc...
5 Tips For Facebook Engagement

5 Tips For Facebook Engagement

papar berkaitan - pada 20/9/2020 - jumlah : 179 hits
Message lyna noh to us who post no like read right right To the children of my biz and all those who are new to online business do not be upset if there are no likes no comments etc Do not be frustrated when you are tired of training agents...
Hamzah Jangan Buat Buat Terperanjat Beruk Pulak

Lawa Hajjah Selepas Neelofa Penampilan Baharu Mia Ahmad Pula Tarik Perhatian

Anwar Hanya Hantar Surat Syok Sendiri

Tahun 2020 Milik Dia Semakin Popular Kim Joohun Bintangi 5 Naskhah Dalam Tahun Ini Sahaja

Dap Tak Setuju Jika Ada Rombokan Kabinet

Teknik Tanam Pokok Limau Kasturi Hanya Cucuk Ranting Dalam Tanah

Suri Rumah Anda Hebat 24 Jam 7 Hari Seminggu Semata Untuk Suami Anak

Cabaran Ibubapa Menjadi Guru Semasa Pkpb



Biodata Izzrin Irfan Pelakon Drama Lelaki Lingkungan Cinta

Info Dan Sinopsis Drama Lelaki Lingkungan Cinta Slot Lestary

9 Negara Paling Mundur di Benua Asia

7 Filem Popular Paling Rugi Sepanjang Zaman

Masih Wujudkah Sistem Jajahan Kolonial Di Zaman Sekarang


Buasir Otak Tv Terperangkap Dalam Dunia Gacha Life Part 3

Misteri Istana Bunian Wujud Hampir 33 Tahun Berdekatan Pantai Irama Bachok

Selepas 10 Tahun Masalah Air Selangor Masih Sama

Batuk Berdarah

Inkues Nora Anne Saksi Lihat Gadis Kulit Putih Mandi Tidak Berbaju

Fast Furious 10 11 Ending Franchise With Two Part Movie