Realease Tension Dengan Iklan




Hi,  saya ada testimonies berkenaan dengan rooibos organik ni. 

Pada mula2 sya masuk ini melalui kawan pada tahun lepas, tapi sekadar saja2 dan hanya ingin membeli untuk ibubapa saya yg mengadu sakit punggung dan pinggang kerana terlalu bnyk kerja kampung dan usia lanjut.

Saya sangat sibuk dengan rutin saya sebagai director making film or telemovie dan buat shooting. S

sya tidak hirau tentang makan, minum, rehat dan kesihatan. S

Pada saat pelancaran second telemovie saya, selepas itu sya terjatuh kerana penglihatan saya gelap dan lalu tak sedar sehingga lah saya sudah sampai ke emergency hospital.dan

Kena admitted gara2 terlalu KEKURANGAN DARAH TINGGAL 5% , doctor juga menjelaskan yg sya sah menghidap FIBROID TOTAL dan sudah terlalu besar dan segera akan di operasi, 

Tetapi memandangkan darah saya harus stabil doctor bagi tempoh sebulan. A

saya balik, saya rujuk kembali catalog yg ada sya simpan dan terus order untuk belian dengan tujuan untuk kegunaan sendiri.

Selepas itu saya ke hospital dngan temujanji selanjutnya darah saya sdh cantik 14.5 HB. Tapi apabila second jadual operation, doctor mendapati saya ada BLOCKING 1 URAT di jantung yg membuat saya tidak jadi operation. S

di rujuk ke jantung negara di queen 2. Sebelum itu saya berdoa terus-terusan dan meminum rooibos untuk minuman harian. 
D
apabila saya pergi untuk temujanji di queen 2 untuk test, periksa menyeluruh dari jantung,paru2, liver dan semua termasuk darah , doctor sekali lagi memberi tahu yang jantung saya TIADA BLOCKING LAGI. P

Paru² Dan injap semua ok. 

Saya bersyukur kerana rooibos yg sya minum mencernah sumbatan dalam jantung saya. 

Dan temujanji operation berjalan dengan lancar, tapi apabila di scan oleh doctor KETUMBUHAN ITU MENGECIL dan susah doctor untuk mengesannya, sehingga doctor pakar memberi saya pilihan untuk tidak buat operasi. 

Tetapi saya juga berfikir saya sdh mempunyai anak yg sdh besar2 dan rasanya saya tak perlu simpan rahim.sebab

 Sebab saya percaya Tuhan telah memberi jalan yg terbaik, sebab ketumbuhan itu bukan cancer tapi harus juga dibuang kerana mengelakkan penyakit lain akan timbul.

Jadi 2 minggu yang lalu sya siap dan sdh di operasi selepas di operasi, sya meneruskan peminuman rooibos sehingga sya kuat dan tidak begitu kesakitan dengan luka itu dan cepat pula baik 

Dan ssya blh buat kerja2 ringan dan berjalan macam normal tnpa bongkok2. 

Saya betul2 berterimakasih kepada Tuhan akan CiptaanNya ini, tumbuhan yg bisa meringan kan dan menyembuhkan sakit dalaman dan luaran. 

Thanks to Dennis Gimpah, because he is the one of introduced "rooibos" ini. Wish to thanks all of you here. God Bless us and stay blessed.
=====================================
 pm FOR MORE INFO.

www.wasap.my/60168802180/executive
Hanya Untuk Executive Package: RM279/9Packs
Sudah 21 tahun di Malaysia
Akan masuk pasaran Indonesia 2020












Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://kluangmanexpress.blogspot.com/2020/01/realease-tension-dengan-iklan.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Teknik Iklan Di Facebook

Teknik Iklan Di Facebook

papar berkaitan - pada 20/1/2020 - jumlah : 13 hits
Bismillah Imej dari hisocial comSebenarnya jika nak senaraikan teknik beriklan di facebook banyak Tapi di sini saya cuba memberikan tips yang paling utama terlebih dahulu Memandangkan facebook adalah satu laman sosial yang paling tip top ma...
Kenapa Iklan Kita Tak Efektif

Kenapa Iklan Kita Tak Efektif

papar berkaitan - pada 20/1/2020 - jumlah : 13 hits
Bismillah Hari ini adalah hari Hol Almarhum Sultan Johor hari cuti umum di negeri Johor Hari ni banyak juga program yang tak dijangka berlaku Sebab tu hari ni saya lewat untuk menulis blog Bukannya tak boleh menulis lebih awal pada hari seb...
Konspirasi Di Balik Iklan Rokok Membunuhmu

Konspirasi Di Balik Iklan Rokok Membunuhmu

papar berkaitan - pada 18/1/2020 - jumlah : 94 hits
Mengapa ada Iklan ROKOK MEMBUNUHMU Namun Rokok masih di Produksi Pabrik Rokok Tidak di Tutup Adakah agenda tersembunyi dari dinamika ini Taukah Anda Bahwa balik logika kesehatan itu ada keserakahan kaum kapitalis asing yang hendak menguasai...
Bayaran Rm2 7 Juta Jika Ingin Lisa Blackpink Jadi Bintang Iklan Anda

Bayaran Rm2 7 Juta Jika Ingin Lisa Blackpink Jadi Bintang Iklan Anda

papar berkaitan - pada 17/1/2020 - jumlah : 77 hits
Lisa merupakan artis K pop yang mempunyai pengikut paling ramai di Instagram iaitu seramai 28 5 juta Gambar fail Bayaran sehingga RM2 7 juta jika ingin Lisa BLACKPINK jadi bintang iklan SEBUT sahaja BLACKPINK pastinya ramai dapat membayangk...
Nak Lisa Blackpink Jadi Bintang Iklan Sediakan Bayaran Sehingga Rm2 7 Juta

Nak Lisa Blackpink Jadi Bintang Iklan Sediakan Bayaran Sehingga Rm2 7 Juta

papar berkaitan - pada 17/1/2020 - jumlah : 47 hits
Hiburan Sebut sahaja BLACKPINK pastinya ramai dapat membayangkan kumpulan yang dianggotai empat gadis jelita yang menjadi fenomena dalam dunia K pop ketika ini Kumpulan yang dianggotai Lisa Jennie Jisoo dan Rose ini begitu popular sehingga ...
Facebook Dilaporkan Menangguhkan Sementara Pengenalan Iklan Di Whatsapp

Facebook Dilaporkan Menangguhkan Sementara Pengenalan Iklan Di Whatsapp

papar berkaitan - pada 17/1/2020 - jumlah : 100 hits
https ift tt 2uRH0Ne Facebook sebelum ini telah mengambil alih WhatsApp pada nilai mencapai 22 bilion pada 2014 yang lepas Seperti kebanyakkan syarikat lain dengan pengambil alihan pada nilai yanng tinggi semestinya Facebook ingin menjana k...
Fail Iklan

Fail Iklan

papar berkaitan - pada 20/1/2020 - jumlah : 23 hits
Semalam saya terjumpa dengan seorang kontraktor cina Saya mengenali beliau semasa saya masih lagi bekerja di sebuah kilang Kontraktor cina tersebut juga asalnya cuma seorang pekerja biasa Dari sudut pandangan saya saya melihat hasil dari ke...
10 Iklan Filem Pendek Sempena Tahun Baru Cina

10 Iklan Filem Pendek Sempena Tahun Baru Cina

papar berkaitan - pada 22/1/2020 - jumlah : 87 hits
Sudah menjadi trend setiap kali musim perayaan tak kira hari raya Deepavali Hari raya cina dan lain lain apabila syarikat ternama tempatan memeriahkan lagi bahang perayaan dengan menghasilkan video content berupa iklan atau filem pendek bag...
Kerajaan Baru Perikatan Nasional Akan Tertubuh Dengan Majoriti Yang Mencukupi 130 Kerusi

Pengkhianat Penyamun Bangsat Semburit

Khalid Nafi Biadab Terhadap Dr Mahathir

Terkini Agong Mempertimbangkan Gabungan Politik Tubuh Kerajaan Baharu Tun M Sumber

Game Over 9768

Berita Terkini Kerajaan Baru Malaysia 2020

Tun Mahathir Dapat Sokongan 130 Kerusi Parlimen Tubuh Perikatan Nasional

Netflix Dedahkan Trailer Pertama Siri Anime Transformers War For Cybertron



Lelaki Ini Menemui Ajal Selepas Cuba Buktikan Teori Bumi Rata

Info Drama Seindah Tujuh Warna Pelangi Slot Akasia

Keputusan Markah Juara Dan Pemenang Konsert Dansa Dan Sing Akhir

Kisah Skandal Seks Ciptaan CIA dan KGB Untuk Menjatuhkan Kerajaan Indonesia

Biodata Penyanyi Dan Pelakon Sharul Kamal


Aksi Persahabatan Malaysia Bahrain Dibatalkan Kerana Wabak Covid 19

Terungkap Pabrik Narkoba Yang Digerebek Bnn Gunakan Aset Pemkot Bandung

Pengakuan Darwanto Penyelamat Puluhan Siswa Susur Sungai Loncat Dari Ketinggian 3 Meter

Muhyiddin Anwar

Kita Belum Dengar Dari Mulut Tun

Cara Halus