Apa Great Progress


 Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat di alam maya 💖


Apa khabar sahabat-sahabat blogger JM semua...sihat ke? musim covid ni sila patuh SOP ye..
Ada yang masih ingat pada JM tak???? hihihi
After 6 month silent..today..JM is back hahah...pastu SILENT balik hahaah
Masya Allah...masya Allah..masya Allah..lama betul JM tak tengok blog...nak baca blog kawan-kawan pun tak sempat, nak reply komen kawan-kawan pun tak sempat...sibuk sangat. Tapi JM tak pernah lupakan korang semua tau 😄
Hari ni ada masa free JM cuba la log-in blogger dashboard...jadi blur sekejap..semua features dan menu dah lain..nampak sangat lama tak check blogger.com..ye lah last update bulan April..skarang dah bulan Oktober...6 bulan dah berlalu..Allah...
Sebenarnya dalam tempoh 6 bulan yang lalu..JM sibuk sangat..hhihi..sibuk buat apa? adalaaaaa...
Ni pun masih lagi banyak benda nak prepare tapi bila tengok ada komen-komen baru masuk dari kawan-kawan blogger, then JM pun rajin-rajinkan diri bukak blogger.com ni. Sejak Covid-19 menular kat Malaysia ni, dengan bilangan kes affected yang semakin meningkat setiap hari..cecah 3 digit..beratus setiap hari..takut pulak rasa nak keluar rumah. Pergi MELANCONG??? memang dah tak ada salam kamus buat masa ni selagi Covid masih menyerang seluruh dunia. Kita melancong dalam negeri jek.
Tapi bukan itu yang JM nak share dalam entri ni..nak cite pasal lain sebenarnya heeee
Baru baru ni pada 14 Oktober 2020, JM ada teima email dari Google Adsense tau...September report: your revenue grew by 59%. Great progress! katanya!!! katanya..terkojut la mak! 
Great Progress from Google Adsense

Almost 6 month kot JM tak tengok blog..tu pun nasib baik tak lupa password..adeh! disebabkan email ni membuatkan JM ada semangat nak update blog hahaha..sebenarnya tak ada pe nak cite pun.

Just nak share dengan korang yang JM dapat email dari Google Adsence..ke korang pun dapat email yang sama...then dapat banyak dari JM tapi tak heboh pun hahaha...JM ni dapat $2.48 pun dah heboh satu Malaysia hahahaJM tahu, ni semua dari sokongan rakan-rakan pembaca semua..tanpa support dari korang..makin sunyi la blog JM ni..terima kasih semua..love u ols..harap-harap bulan Oktober mendapat capaian yang lebih baik aaminn heeee.
Pesan dari JM buat shabat-sahabat semua :
1. Sila pakai mask setiap kali keluar rumah tak kisah nak ke mana pun..tolong pakai mask
2. Bawak juga hand sanitizer botol kecik masuk dalam beg atau handbag
3. Sentiasa cuci tangan dan jangan sentuh di bahagian muka
4. Jangan bersalaman dan bersentuhan dan jaga jarak dengan yang lain
Kita belum menang..virus covid kita tak nampak dan ia ada di mana-mana..marilah kita putuskan raintain covid ni dari merebak..Ingat, kita sekrang dah kena hidup dalam norma baru.
Cukup dulu entri untuk kali ini..kita jumpa lagi di lain siaran..bila??? adakah tahun hadapan? hahaha..in shaa allah ada story JM share lagi ye..
pppsstt : siapa tahu nak buat page break untuk features blogger yang bau ni :-)
Bobbaiiii 👩


Artikel ini hanyalah simpanan cache dari url asal penulis yang berkebarangkalian sudah terlalu lama atau sudah dibuang :

http://jarimanistravel.blogspot.com/2020/10/apa-great-progress.html

Kempen Promosi dan Iklan
Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu kami untuk mengekalkan servis percuma aggregating ini kepada semua.

Anda juga boleh memberikan sumbangan anda kepada kami dengan menghubungi kami di sini
Trump Feeling Great Seeks Campaign Comeback After Virus Infection

Trump Feeling Great Seeks Campaign Comeback After Virus Infection

papar berkaitan - pada 11/10/2020 - jumlah : 92 hits
President Donald Trump rallied hundreds of cheering supporters for a campaign style comeback event at the White House Saturday jumping back into the race nine days after being stopped in his tracks by Covid 19 I am feeling great Trump decla...
Pengiran Mateen Dedah Penyebab Kemangkatan Pengiran Azim

Ada Anak Bini Lagi Nak Test Janda Wanita Ini Sekolahkan Rakan Lelaki Gatal

Foto Baru Umur 29 Tahun Ada 7 Orang Anak Ibu Muda Ini Kongsi Pengalaman Kahwin Awal

Video Anak Yatim Miskin Disiksa Pria 62 Tahun Kepalanya Dibenturkan Ke Meja Biliar

Suami Naik Hantu Si Isteri Sibuk Berzumba Sampai Tak Masak

Indira Fail Saman Rm100 Juta Terhadap Igp Minggu Ini

Jangan Menghitung Dosa Orang Lain

Boikot Produk Perkhidmatan Perancis Ppim



Biodata Penyanyi Noraniza Idris Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020

Resepi Jem Nenas Paling Tahan Lama

Bagaimana One Piece Berjaya Tingkatkan Ekonomi Jepun

Biodata Penyanyi Yantzen Peserta Gegar Vaganza Musim 7 GV7 2020

5 Cukai Paling Aneh Dikenakan Kerajaan Negara Dunia


Bihun Segera Faiza Perisa Tomyam

Golongan Sederhana Dah Mula Sengkek

Unsur Sabotaj Cemar Sungai Selangor

Tiada Kata Secantik Bahasa Hijjaz Feat Kmy Kmo Luca Sickta Dan Pasya

Ayam Goreng Mala Pedas Mala Tup Terbaharu Marrybrown

Cara Masak Bubur Nasi Yang Sedap Dan Cepat